Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
raziel01 #21904 üzenetére
Na jó, egye fene, rábeszéltél. Order placed.
Még jó, hogy itt ecseteltem az előbb, hogy az életemben milyen sok, sokkal fontosabb dolog van ennél. Fölkel az ember egy gyönyörű ködös, borús, esős vasárnap reggelen, szomorúan rájön, hogy a motorozásnak valószínűleg búcsút mondhat a következő pár hónapra, unalmában ránéz a prohardver X360 topicjára, aztán 5 perccel később már azon izgul, hogy vajon egy hét múlva ilyenkor már javában nyomulhat-e az új X kormányával? (vagy akkor már régen átkozni fogja azt az ismeretlen fórumtagot, aki egy jó kis marketinggel rábeszélte őt az újabb fölösleges ajándékra.
De ez hagyján, ettől nagyobb meggondolatlanság volt az, mikor szintén ide bedobta valaki szintén a Zavviról a Modern Warfare fémdobozt, amiből kapásból 3-at rendeltem, hogy ha nem megy el, akkor majd jó lesz karácsonyra a rokonoknak.
)
Utólag köszönöm woodbearnek a kommentet.
Egye fene, 4k-ért szerintem továbbadható bármikor, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest