-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Nagyon komoly lett a Ghost!
-
lajbi101
tag
Én nem tudom beírni a nevem . Nem tölt be az oldal
Nem tenné meg valaki hogy beírja a nevemet : lajbi101 -
joysefke
veterán
Szép felajánlás, már be is jelentkeztem
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz negyven2 #20679 üzenetére
Köszönjük kicsiny közösségünk nevében.
Szerintem ez a korrekt módja az ilyenek intézésének, remélem más is kedvet kap majd hozzá.
Én most passzolom, mert nincs Kinectem, de ettől függetlenül kudos!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MasterMark
titán
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyi ajándéknak vennék a lányomnak boxot.
Ezt néztem volna ki: 360E 4GB+320GB HDD
Ez az ár jó ár? Lehet ez még olcsóbb?
Mi a különbség a "sima" 250GB és ez a 4+320GB között? Mármint működésben? -
Romeo619
senior tag
Kezeket fel aki leszedte 622ft-ért a Serious Sam 3-t
-
OLE-3
tag
Sziasztok!
Érdemes a CoD: Ghosts mindkét lemezét feltelepíteni, vagy jobb ha csak az első van a vinyón, mint a GTA5-nél?
Köszi. -
negyven2
veterán
Én bedobnék egy Dance Central 2 letöltőkódot.
Viszont elkerülendő azt, hogy valaki kívülről nyúlja le csak úgy, így csak így "nyereményjátékként" fogom kisorsolni a jelentkezők között:
-Elég csak a prohardver nevet megadni.
-Egy név csak egyszer játszik (hiába adod meg 50-szer ).
-A kamuregisztrációk miatt csak, minimum „tag” vagy magasabb rangú vehet rész!
-A játék vége: 2013. november 7. 16:00“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dunc
nagyúr
Nos hazaszőktem egy kicsit munkából a Ghostal a szokásos telepítgetés útán gyors kiprobáltam a multit! Szép,letisztult az eddigi grafikai színt kb. Amit nem értek multi elött létre lehet hozni valamilyen free accountot, az míre jó? Kell mindenképpen? És már nem fegyverpackok lesznek? Hanem katonát kell létrehozni?
-
nokia párti
őstag
válasz joysefke #20675 üzenetére
Hát azért van jópár cím, ami szignifikánsan szebben néz ki, vagy jobban fut xboxon. Lásd: Mafia II-t, a GTA IV-et, vagy akár a Rage-et. Ezek a játékok a borzalmasnál is borzalmasabbul néznek ki PS3-on, és itt nem csak a felbontásra meg a frame rate-re kell gondolni. Én is rendelkeztem/ek mindkét konzollal, ugyanazon a megjelenítőn játszom, így nem a levegőbe beszélek. Viszont a "normálisan" optimalizált multiplatform címek tekintetében tényleg teljesen egy kutya a két gép. Egy Mortal Kombat vagy BF3 alatt én 1 szemernyi különbséget sem vettem észre a két masina között.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz joysefke #20675 üzenetére
par jatek meg konkretan jobban fut PS-en, de akar ezt itt be is fejezhetjuk. Nem szignifikansak a kulonbsegek egyik oldalon sem. Ellesulyozaskent meg ott van a joval nagyobb valasztek az exkluzivok kozott, amik viszont elegge odab*sznak Mindossze arra probalok ravilagitani, hogy nincs igazan kulonbseg az exkluzivokon kivul, es van hogy az egyik es van hogy a masik konzolon jobban/szebben neznek ki jatekok. Ennyi. (no offense, de mint mondtam, tapasztalatbol beszelek, nem tesztek/videok/pletykak alapjan tajekozodom, legalabb 50/50 jatekkal mindket konzolra)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
joysefke
veterán
válasz dilipok #20673 üzenetére
Most erről a játékról volt szó, az én szubjektív véleményem, hogy még a tömörített videón is látszik, hogy a 360-on néhol érezhetően szebb a kép. A különbség nem szignifikáns, de azért nem kell grafikusnak lenned, hogy észrevedd.
Ha pedig általánosítani akarunk: bár nekem nincs és nem is volt PS3-am, nem játszottam még PS3-on, de amennyire követem az eseményeket, a multiplatform AAA játékok nagy részében egy kicsit többet mutat a 360. Vagy a felbontás vagy az élsimítás vagy a frame rate, de valami mindig jobb egy kicsit mint PS3-on.
Én a látott videók és olvasott tesztek fórumok alapján ezt a következtetést vontam le.És akkor arról ugye ne beszéljünk, hogy pár játék PS3-on konkrétan szaggatott megjelenés után (aztán ezt nyilván orvosolták).
A különbség grafikai erőben nyilván nem akkora a két gép között, hogy az egy vásárlást eldönthetne, de amennyire én látom, létezik....
J.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz joysefke #20672 üzenetére
nekem meg van mindket konzolom (meg pc-m is), szoval en sem csak a levegobe beszelek, es nagyon keves kiveteltol eltekintve, hol az egyiken, hol a masikon neznek ki jobban a jatekok. Ha latszik is valami kulonbseg, azt csak ugy veszed eszre, ha egymas melle rakod a ket verziot, azt meg nem sokan csinaljak szerintem... (szerintetek valamelyik oldal megengedne, hogy az o gepen szignifikansan rosszabbul menjen, mint a masiken? De most komolyan )
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz dilipok #20670 üzenetére
Ja, megnéztem én is, a jobb oldalon van a PS4 képe, bal oldalon meg az X360 meg a PS3 képe váltakozik.
Mivel nem közvetlenül egymás mellett van a két current gen képe, ezért nehéz összehasonlítani, de én is úgy látom, hogy a 360 néhol semennyire néhol pedig érzékelhetően szebb mint a PS3.Mindamellett ezek tömörített webes összhasonlító videók full nem árúlják el a különbséget. Ha az ember saját szemével látja a játék képét mindig sokkal-sokkal szembeötlőbbek a különbségek mint videómegosztón.
Ezt tapasztalatból tudom, mert mielőtt az Xboxot vettem PC-n játszottam, FHD-n max közeli vagy maximális beállításokon.
J.
-
dilipok
veterán
válasz lajbi101 #20669 üzenetére
na megint temanal vagyunk Egyebkent ezt sikerult leszurni egy next gen vs current gen videobol? De ne is menjunk bele a temaba, mert lenyeges kulonbseg meg az osszehasonlito videokon sincs... Meg gondolod nem azzal lenne tele a net, hogy jaaaaj, ps3-on sokkal szarabbul nez ki, mint a boxon?
-
lajbi101
tag
Cod Ghost!
Szerintem sokkal szebb xboxon mint ps 3-n! Videó:
http://www.ign.com/videos/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-current-gen-vs-next-genJön a Sacred 3
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #20662 üzenetére
Köszi az infót. Akkor hagyom a manóba. Ha ennél rosszabb lesz az állapota a következő 3-4 hónapon belül akkor elgondolkozok rajta, de annyit nem ér egyenlőre
/\____/\
-
Zjunior
veterán
Cod ghost ma megvéve.
Kiváncsi vagyok a rókabőrre...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
lajbi101
tag
válasz Napfénysüti #20664 üzenetére
Amúgy én is láttam a kódot de nem tudom az mire jó illetve hogyan lehet használni. Milyen kód volt ez?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #20662 üzenetére
Legközelebb úgy kellene hogy beírni közösbe annak akinek van kódja hogy priviben szépen lehet érte jelentkezni.
Més que un club!
-
adalbert1
veterán
válasz Tomics #20618 üzenetére
Én 20k-ért adtam el a sajátomat (ugyanilyen gép +1 kontroller), igaz az egyik konzol bolt használt részlegének. Ha hirdeted, akkor lehet, hogy elmegy pár ezerrel többért is. Van amúgy konzol beárazás topic is, ott többet tudnak segíteni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #20660 üzenetére
Valami sunyi figura mindig lenindzsázza ezeket anélkül, hogy megköszönné. A múltkor oric dobott valami GOD játékkódot a közösbe, azt is elfelejtette jelezni, aki beváltotta.
(#20661) szabacsik: Nem viszik, úgy tudom hogy mostanában már saját költségre kell kiküldened talán a csehekhez... túl sok volt a visszaélés, az "élelmesek" (én mondjuk más, nagyon nem fórum-kompatibilis jelzőt használnék rájuk) miatt megint az szív, akinek tényleg jogos panasza van.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
szabacsik
őstag
A kontroller garanciáztatása, hogy megy? Elviszik lecsekkolják és majd hoznak újat? Mert akkor inkább hanyagolom Ez az egy van
/\____/\
-
Def26
félisten
Elvileg 14 napos kód.
MQ9PY-QTFP4-8VBVC-YW6XX-R3JQQ
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #20656 üzenetére
áhh, már rég játszottam vele.... félek GTA stílusban vezetnék
Amúgy ti amazon-ról nem szoktatok rendelni? Mert ott is baromi olcsók a használt játékok. A legolcsóbb amit vettem a F1 2010 volt, 0,6Fontért....karcmentes. De most is össze válogattam pár régebbi jó címet tizen pár fontért.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #20654 üzenetére
ja, olyan, mint a karrier, csak co-op ban. Igazából. 3körös, és felváltva lennénk 1. 2.-ak úgyhogy gyakorolj rá
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz lajbi101 #20635 üzenetére
Jah , egy rendeléssel fizettem. Viszont két külön csomagban szállították. És egy huszast megértek simán főleg amilyen remek állapotban vannak. A Tony Hawk részéért azért fizettem , mert úgy tudom ez a rész sikerült a legjobban..
Maci: F1 bajnokság vagy miiiiicsoda? , nyomhatunk .
-
g4bb3r
tag
Ha érdekel valakit Halo 4 Limited Edition 12.99 font Game-en. link
-
dunc
nagyúr
Srácok a Ghostot kézhez kapta már valaki? (én sajna csak este
tudom kiprobálni)
HUN Devil vagyok, ha valakinek kedve van szívessen Ghostoznék, esetleg F4. -
g4bb3r
tag
Kösz mindenkinek !
Most vettem M$-től egy másik 1 hónapos hozzáférést de akkor majd ezt felhasználom a köv. hónapban. -
dilipok
veterán
válasz g4bb3r #20645 üzenetére
a banok azert repultek, mert tomegesen migraltak az emberek, illetve hoztak letre accountokat csak a jatek letoltesere. Ha te bevaltod a live kododat, azert nem fognak banolni. (en is UK accountot hasznalok, mert mikor visszakoltoztem Mo-ra, nem akartam migralni, de beszeltem a supporttal es azt mondtak, hogy nyugodtan hasznaljam, csak sajnos a bankkartyammal nem tudok tovabb fizetni). A gta-t nem tudom.
-
raziel01
veterán
válasz dilipok #20639 üzenetére
De már vasárnap jött tőlük levél:
"Hi David,Thank you for your email.
I am sorry that your product is faulty, please return it to at the below address:
Freepost RSYG-LZGB-UHTS
Game Retail Ltd
Basingstoke
RG21 6YJPlease include a covering letter with your order details, and please obtain a free proof of posting from the Post Office.
As soon as the product has been received, a refund or replacement (subject to availability) will be processed in accordance with your request.
As an international customer we are unable to provide you with a free postage label, however, if you forward a copy of your proof of posting to us we will refund the postage costs for you.
I am sorry for any inconvenience this may cause."
Tegnap feladtam ahogy írta. Szerintem jól csináltam. Ajánlott szelvény, blokk megvan.
-
g4bb3r
tag
Hali,
2 dologban kérnék segítséget véleményt.1. Vettem egy 30 napos Live kódot ebayen amit nem tudtam sehogy se beváltani. Se weben se a boxon. Google azt mondta a hibakódra, hogy akkor jön elő ha nem abban a régióban vagyok mint ahova a kód szól. Eddig én azt hittem a kód régiófüggetlen, amiket eddig vettem azok voltak.. Ezt UK-ból vettem. Kérdés ha regelek egy UK accot akkor azzal tudom használni vajon? Vagy ezért is banhammer lebegne a fejem fölött? Ha valaki UKból van vagy van UK acca odaadom...
2. Megvettem akciósan a Darkness 2-t. Aki játszott az első résszel is az szerint vegig kell tolni az 1ső részt (747ft) a sztori megértéséhez? Nem összeg csak a 2010 előtti játékokkal óvatos vagyok ált. elég tréül néznek ki..
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #20637 üzenetére
mondjuk elotte elolvashattad volna a faq page-et [link]
Ezzel kezdodik a process: If you are returning an item because it is faulty, please contact our Returns Department by sending an email to GR@game.co.uk.
A member of our team will then give you all the details you need to return the faulty item free of charge.Majd a postazas visszateritesevel kapcsolatban:
International customers should be aware that we are unable to refund any postage and packing costs incurred in returning a product to us under our Returns Policy.Szoval lehet, hogy futottal egy luft kort. Probald felhivni oket/kuldj nekik megint msg-t, leirva, hogy pontosan mit csinaltal.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Ahh miéé nincs goldom... castle storm 622,50Ft [link]
-
raziel01
veterán
Behalok, ebben a pillanatban jött egy email GAME-től.
Please send the product(s) to the freepost address below and include your order number and Returns Authorisation number which is *2*9. Please state if a refund or replacement is required.
A kolléga nem mondta vasárnap, hogy ilyen kód is kell. Feladtam anélkül viszont beleírtam minden adatot meg hogy küldjék újra a játékot. Mellékeltem az általuk küldött számlát is amin minden adat rajta van, email címem is. Majd csak rájönnek, hogy mi van.
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #20633 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy kb 20 ezerért milyen sokat kaptál így megérte.
Egyedül a Tony Hawk-ért nem adtam volna 10 fontot de a többi oké.Én meg tegnap feladtam GAME-nek a hibás Halo 4 játékot. A csomagba raktam egy kézzel írt levelet, hogy mi a gond vele. Remélem minél hamarabb megoldják. 1800 Ft volt az ajánlott+elsőbbségi posta de azt írták kifizetik.
lajbi101: aki ilyen sok pénzt ott hagy náluk arra nem érvényes a kiló határ.
[ Szerkesztve ]
-
lajbi101
tag
válasz WhiteWalker #20633 üzenetére
A 9 játék egy rendeléssel jött? Belefért a kilóhatárba?
-
woodbear
addikt
válasz dvid91 #20615 üzenetére
Próbáld ki módosítatlan gépen, eredeti játékkal, és akkor szerintem látni fogod.... innentől, téma lezárva.
Blyan ja, krvaélet.... nem baj, úgy is várni akarok kicsit a nextgennyel. januárig minenképp
Giinos szép pakk. F1 2011 co-op bajnokságot nincs kedved megcsinálni majd?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Megjött a multkori GAME rendelésem a kilenc játékkal. Mindegyik hibátlan és karcmentes, tok,lemez , CE kiadások egyaránt!! Perfect!!
[ Szerkesztve ]
-
lajbi101
tag
válasz MasterMark #20628 üzenetére
Oks. Úgyis rendet kell raknom, már telepítem is át
-
lajbi101
tag
-
lajbi101
tag
válasz MasterMark #20624 üzenetére
Hát hátuljától 30 cm a fal tetejétől meg kb 10 cm! 2 oldalától kb 15-15 cm. elég szted? Köszi a gyors választ!
-
-
lajbi101
tag
Jó reggelt!
Éjjel játszottam a pokerrel online és olyat csinált a box mint eddig soha, lefagyott kétszer de úgy hogy nem reagált semmire. Meg az irányítón eddig mindig csak a bal felső led világított de tegnap az összes felváltva. Olyan olt mint a karácsonyfa
Szóval a kérdésem hogy leszokott fogyogatni az xbox alapból is és ne vegyem komolyan vagy...? 3-4 hetes ez az E típusjelzésű.
Tényleg sokan írják hogy a jasper alaplapos a jó. Ez milyen? Mármint az E tipusuak. -
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
Ezt mennyiért lehetne eladni szerintetek?
3-4 éves xbox360 elite 120gb (soha nem volt szétszedve, semmi baja, megkímélt relatíve keveset használt) gta5-tel, fifa 12-13-al, red dead redemption-nel, 2 kontrollerrel (az egyik már kicsit megviselt), profilommal amin van 5-6 teljes játék.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
dvid91
csendes tag
Sziasztok kérdésem a következő tökéletesen megy gta5,grid 2 ( napster-es ) játék még nincs vele problémám. kopp kopp De viszont csak file managgerbe látom a többi game között nem látom mitől lehet? Beraktam a 0000 mappába :S Kellett volna valamit a games mappában is rakni mert a többinek van :S csak nem tudom mit :S pls segítsetek Az létezik hogy azért mert fsd 2 van rajta pls segítsetek mert tele a t...m hogy ki kell találnom számok szerint melyik az Skype-on is lehetne.
-
dilipok
veterán
válasz lajbi101 #20612 üzenetére
ha az elso resz tetszett, akkor mindenkeppen, mert a kovetkezok merfoldekkel jobbak (az elso szamomra eleg repetativva es ezert unalmassa valt hamar, a kesobbi reszek ebbol a szempontbol sokkal jobbak). Azt meg hogy kulon-kulon mennyire jonne ki, egyszeruen megnezheted
alevan: en probaltam egy 22-es monitoron (1680*1050) es az display beallitasoknal be lehetett allitani ezt a felbontast, nem torzitott, viszont a fekete csikok megvannak, de nem veszes.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz lajbi101 #20610 üzenetére
nem tudjuk, neked megeri? Ha nem szereted az ilyen stilusu jatekot, akkor nem. Ha igen, megengedheted magadnak es hajlando vagy ennyit kiadni erte, akkor igen. (ha nem lenne meg mar minden resz, akkor tuti megvennem, mert en szeretem a sorozatot, de ettol meg nem tudnam megmondani, hogy neked megeri-e )
[ Szerkesztve ]
-
lajbi101
tag
Ez szerintetek megéri?
http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/assassin-s-creed-anthology/10868626.html
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #20607 üzenetére
en "kotsog bankarkent" kerestem annyit, szoval tuti nem (havi 3500-bol eleg kenyelmesen el lehet mar elni, de teny, hogy az itthoni viszonyokhoz kepest, ok is jobban meg vannak fizetve. A lenyeg, hogy ott is "normalis" (nem pejorativ ertelemben) munkadnak kell lennie, hogy jobban/jol elj, mint barhol a vilagban. Nem fenekig tejfel az elet ott sem. Na de ez mar tenyleg nem ide tartozik, bocsanat )
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Az XBOX360 mennyire támogatja a 16:10 arányú monitorokat? Valakinek tapasztalat?
Mivel új TVre nincs lóvém, de olcsón tudnék szerezni egy 1440x900 felbontású monitort. Viszont a neten kutakodva arra bukantam, hogy a játékok 16:9 és 4:3-ra vannak optimalizálva és így kicsit nyújtott illetve homályos lessz a kép. Megint mások azzal dicsekednek, hogy meg lehet oldani hogy HD felbontásban üzemeljen (fekete csíkokkal), de torzítás nélkül.
Valakinek valami tapasztalat?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Napelem
- Ford topik
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Thrustmaster T248
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest