-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz joysefke #19498 üzenetére
nekróval nem lehetett elég nagy egy pálya megindultam, húztam a necromancy-t, logisztikát, pathfindinget meg a levegő+földmágiát () és aztán szaporodott a sereg... mindennek nekimentem, amit csak láttam... földmágiából asszem kijött a csontik feltámogatása és nem volt velük baj... haste-el meg futottak becsülettel (mass haste levegőmágiával)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
zeee
senior tag
A battlestation midway, vagy pacific? Melyiket ajánljátok?
A tomb raider underworld-t szerettem volna, de... 1494,75 maradt a számlámon, és 1495-ért már nem engedte. A teremburáját, 25 filléren múlt! :-D
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Remi1234 #19495 üzenetére
jaja, nálunk is heroes2-3 volt az etalon hot seatben szerintem ha összeadnánk mennyit játszottunk egymás ellen, simán hónapokban beszélnénk
most nézem, hogy ez a clash of heroes majdnem 4ezer forintért van fent ...egy heroes3-at nem tudom miért nem adnak ki hd-ben konzolra... állati lenne egymás ellen gyűrni újra és az irányítást is bőven jól meg lehetne oldani
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
határozatlan időre kiterjeszti a m$ a "goldosoknak 2ingyenjáték havonta" akciót
ez jó, de pár címet is bedobhatnának, ami felcsigázza a kedélyeket (nehogy pár év alatt ingyen megkapjuk az arcade legalját ) ...habár most ez a might&magic cucc azt leszámítva mennyire primitív, addiktív
-
GazRic
senior tag
Ha olyan lesz mint az eddigi kínálat akkor : NO COMMENT!!!
AC2-n kivül egy normális se volt.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz MasterMark #19487 üzenetére
Azt csináltam, regisztráltam másik emaillal. Viszont az előzőleg kiválasztott nicknevem is foglalt a rendszerben, szóval tényleg nem értem.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
válasz MasterMark #19485 üzenetére
Regisztrációs lap szerint használatban van, ha kérek jelszót, akkor pedig nincs a rendszerben.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
G@ß!
őstag
Jól elintézett engem a game.co.uk.
Rendelni akartam 6-7 játékot egyszerre, vártam hétfő óta, erre ma reggel jön az email a refundról...
Nem tudnak ennyit egyszerre elküldeni.
Az jó, két részletben is megrendelném, de azóta a játékok fele out of stock... -
zeee
senior tag
válasz MasterMark #19481 üzenetére
Jó lett volna valami autós, de úgy látom az nem lesz. Crysis 2, assasins, avatar. Hát nem is tudom melyiket kéne
-
zeee
senior tag
válasz MasterMark #19479 üzenetére
http://www.3dtested.com/3d-xbox-360-games-list/
Közben találtam egy listát baxus van még 4500 ft a kártyámon. Jujjj jujjj melyikre futtttya vajon :-D
-
MasterMark
titán
-
zeee
senior tag
Most meg azt szeretném megkérdezni, hogy... Mivel 3d tv-m van, szeretnék 3d-ben is játszani. Jó, gondolom még gyerekcipőben járhat ez a dolog, de van olyan xbox gém amit 3d-re is készítettek?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Melyik játékot ajánljátok, ami az MW-hez hasonló lineáris/filmszerű játékélményt prezentál?
(azokat az fps-eket nem szeretem, amiben könnyen el tudok tévedni)Az Assassin's újabb részeivel mi a helyzet? Az elsőt anno megvettem, de túl sok volt a monoton szöveg benne+a várthoz képest nagyon lassú volt a játékmenet, alig játszottam vele.
-
Bibi67
tag
válasz MasterMark #19470 üzenetére
Köszönöm,akkor az 360 slim 250gb E lesz
BenQ GW2320 ips full hd monitor, Asus P8B75-M,i5-3470,2x4GB DDR3 1600Mhz,FSP 350-60hhn/85/,750GB Samsung HDD
-
air
nagyúr
Szerintetek szabad az eBayről akksit és USB-s töltő kábelt venni a kontrollerhez? Nevetséges összegért (<1000Ft) lehet találni 3600-4800mAh-es akkut és kábelt hozzá. Vagy ezek nagyon gagyik, és nem érik meg még ezt az összeget sem?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MasterMark
titán
válasz Bibi67 #19469 üzenetére
DVI-HDMI átalakítóval jó lesz. Ugyanazt a digitális jelet használja mindkettő, nincs minőségbeli különbség.
szerk.: Mondjuk inkább érdemesebb rögtön DVI-HDMI kábelt szerezni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Bibi67
tag
Sziasztok!
Samsung 2253LW monitorral szeretném összekötni az új Xbox 360 slim 250gb E -t a monitoromon nincs HDMI
csatlakozó hely csak DVI ,a kérdésem : átalakító adapterrel össze lehet kötni vele,rosszabb képminőséget fogok kapni? Vagy vegyek inkább sima 360 slimet?BenQ GW2320 ips full hd monitor, Asus P8B75-M,i5-3470,2x4GB DDR3 1600Mhz,FSP 350-60hhn/85/,750GB Samsung HDD
-
válasz MasterMark #19467 üzenetére
Beregisztrálni a konzolon az Xbox Live szolgáltatásra
Másodszor is végigmentem a regisztrációs folyamaton, de ismét ezt írja ki:
Sorry, Xbox Live signup isn't available right now. Try again later.
Reggel megpróbálom újra,bár van egy tippem, hogy akkor sem fog működni.
-
válasz MasterMark #19465 üzenetére
Már töröltem is
De nem értem... Regisztrálni akarok: Az email cím foglalt. Jelszót kérek: Az email cím nincs regisztrálva...
Xbox-on pedig ha regelni akarok, ott engedi is, de a végén kiírja, hogy éppen pillanatnyilag nem lehet regisztrálni. Majd újraindul, és minden amit addig beírtam, elveszik.
-
válasz MasterMark #19463 üzenetére
Már jó Elég nehéz gépelni a kontrollerrel
Viszont a srác profiljához hozzá van rendelve az én belépő email címem, így nem fogadja el. Hogyan tudom törölni a profilom vagy bármit csinálni ahhoz, hogy be tudjak ezzel regelni/lépni?
-
válasz MasterMark #19461 üzenetére
Próbáltam, de nem. Ezt tesztelem most
-
bobooo
addikt
Milyen "károkat okoz", ha átváltok amerikai Live-ra? Érdekelne ez a Rewards program.
-
Hogyan tudok Factory Resetet csinálni?
Most vettem használtan egy xbox 360 slim-et, de nem jövök rá... Háttértárakat már formattáltam, de ugyanúgy az ő profilja van még bent. A legelejéről szeretném kezdeni az egészet
-
raziel01
veterán
válasz lajbi101 #19457 üzenetére
Oké.
-------
Resident Evil 6-ban haladok. Leon, Jake, Chris kampánya megvan professional szinten. Első végigjátszás és mégis a legnehezebb szinten álltam neki de nem olyan vészes.
"Professional mode is a degree of extremely hard difficulty, featured in Resident Evil 4, Resident Evil 5 and Resident Evil 6. It is a challenge even to skilled Veterans, and should not be taken lightly in most cases. "
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ejj srácok, 4év után behalt a boxom olvasója. Semmit nem hajlandó beolvasni.Pont hétvégére,ezen a tetves Kanizsán meg semmi nincs. Holnap hívhatom a konzolokszervizét.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Freiherr
őstag
Valaki nem akar cserélni Forza 4-et Horizonra?
Back to the future
-
joysefke
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
Már jön is a frissítés az éterből!J.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Ebben a pillanatban léptem be a klubba egy új X360 250GB-E-vel!! (Media Markt akció)
Most állítom be a konzolt, és kérdezi, hogy milyen régió (Magyar-Német Angol stb...)
Milyen régiót álítsak be? Nem ér hátrány, ha magyart választok?
A későbbiekben szeretnék mind magyar mind német mind angol nyelvű játékokkal játszani...Pl gyors választ mert ill vagyok a menüben és nem merek továbblépni
üdv
J. -
Micsurin
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #19435 üzenetére
Az a baj, hogy te is olcsón szeretnéd.
Így nem lehet eladni.13k-ért viheti bárki. Komolyan. Még így is ár alatt van. 1kg a cucc, postázom is 1000 Ft-ért.
Micsurin: ha lenne, már nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Megjött GAME-ről a 14 napja feladott 10 fontos Kinect-em.
Abszolút megérte. Tökéletes állapot, nulla karc. Kinect Adventures járt hozzá. Nyomtam egy fél órát és totál leizzadtam.
Azért persze lehet eladom, mert hosszú távon tuti megunom. -
Def26
félisten
válasz MasterMark #19431 üzenetére
Nem gáz, mert ezeket hülye fejjel csak a régiók miatt csináltam, aztán elfelejtettem a hozzá tartozó emailt, jelszavat stb. Tehát hanyag módon gyűjtögettem a profilokat. Most rendet szeretnék tenni, maradna 1db profil amit mindenre használok, Win 8, xbox stb.
Még voltam olyan hülye, hogy bankkártyát is adtam a "szellem" profilokhoz, ezeket persze már kivettem.pzstm: Köszi.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Van olyanra lehetőség, hogy töröljem a profilom a live -ról is? Jelenleg 7db profilom 7db email -en. Java részük 3-4 éves profilok. 1db -ot tartanék meg.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Üdv!%
Töltöm a halo 3-at (sose töltöttem még játékot ) de iszonyat lassú a netem és játszhatnékom lett.
Lehet háttérbe helyezni a letöltést, vagy megszakítani és később ugyanitt folytatni ?
-
válasz MasterMark #19420 üzenetére
Gyenge a gép ahhoz, hogy menet közben kódoljon, így egyenlőre a WMP-el próbálom meg
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Ez a Holiday Bundle micsoda?
Dobozos játékot kapok vele, vagy csak előre van telepítve valami a HDD-re?
Van annak technikai akadálya, hogy használtan eladjam a bundleben foglalt játékokat?
Foci meg autóverseny egyáltalán nem érdekel, de azért nice to have, ha értékesebbé teszi a csomagot...szerk:
19521: csak most látom Te is ezt kérdezed
Pedig rákerestem a holiday bundle kifejezésre...J.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz banderasz77 #19421 üzenetére
Az teljes játék ami hozzá van, asszem' ilyen Bundle Edition, de az nem különbözik az eredetitől.
Androidos Outlookból küldve
-
banderasz77
addikt
Amit a MM-ban lehet kapni most 360E-t FIFA14-el megéri 60k-ért? Rendes dobozos játék van a csomagban, vagy csak valami letölthető kuponos cucc?
-
MasterMark
titán
-
tDr1v3r
veterán
-
dunc
nagyúr
válasz salgocomp #19416 üzenetére
Régebben ok volt,de most történt valami ott a weboldalon készleten ,tegnap meg lett rendelve minden ok volt, ma nem érkezett meg a termék fel lettek hívva ,közölték hirtelen semmi nincs (semmi egy gép se semmi) nem jeleztek,szerintem kibukott a szürke import ,apeh, vagy vám és pénzügy....
[ Szerkesztve ]
-
Xbox-al lehet hálózaton megosztott meghajtóról filmet nézni? Ha igen, hogyan?
-
mijos
senior tag
Ha nem gyári hdd-t akarok tenni a gépbe, akkor milyet érdemes ( szükségszerű ) vennem, hogy megfelelően működjön ? Ugye ha bele akarom rakni akkor 2.5"-nek kell lennie, de rpm-et és egyéb technikai jellemzőket nem tudok. Ha nem belső hdd-t szeretnék, hanem külsőt, akkor mire kell odafigyelnem ?
A gyári 250 gb-os nem túl nagy, még a 320 se, ezért szeretnék nagyobbat, meg ugye ha nem gyári xbox vinyót veszek akkor sokkal olcsóbban is tudok venni ( gondolok itt 3.5-s vinyókra amik 1 terrás mérettel 12 k körül kaphatók )." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
dunc
nagyúr
Tegnap rendeltünk a KS-ből gépet játékot, nem postáztak (tegnap még minden rendben volt) közölték nincs gép stb! Fel lettek hívva,és dadogtak össze vissza! Bunkók is voltak!!! Nem értem mi történt! Szánalmas egy bolt!!! Apeh vagy valami történt....................
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz taylorp #19396 üzenetére
Anno 800 MSP pontért vettem amikor ír volt a profilom (ez Ft-ban olyan 850 körül volt, viszont ha magyar lett volna a profilom akkor megúszom ezt 500 ft-ból). Aztán meg akcióban volt a Rockstar Pass, amit 990 Ft-t szereztem be.
-
negyven2
veterán
-
zeee
senior tag
Valakinek van listája, mely gémek ingyenesek? Vmelyik nap a gladiator-t szedtem le (ubisoft), most olvastam hogy a halo 3-at is említettétek goldosoknak, leszedtem azt is. De azért jó lenne tudni még mi free
-
HagaNRG
őstag
Köszi a segítségeket!
Akkor a Black Ops kimarad, jöjjön az MW3, aztán ha minden jól megy, remélem sikerül összehoznom egy Xbox One-t, ha megjelenik, arra meg majd lesz Ghosts. Az lesz az igazi csúcs grafika úgyis Reméljük.
A Ryse: Son of Rome is egész COD-os feelingnek tűnik a gladiátorok korában. Az is megérhet egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest