-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #26573 üzenetére
jaja, megcsináltam tegnap: kb 1óra alatt meglett ez meg a hiányzó táskák te pontjaidból indultam ki főleg, mert több helyen láttam, hogy van még sok a küldetésben, aztán romboltam... pisztollyal fejre sokat meg közelharcban törtem a térdeket és összefűztem szépen a kombókat... (ez jobban húzta az xp-s csíkot) eventek is meglettek mind...5 acsi maradt: összes ruha, silver/gold plecsnik, 10 különféle közelharci+lőfegyver (szerintem ma délután még 1 óra és meglesznek ezek is)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #26066 üzenetére
én ma állok neki: gyors befejeztem múlt héten a félbehagyott wh40k space marine-t meg 3 soron végigvittem az aliens cm-t (mégse adom el szerintem, nem olyan rossz ez... csak óvakodni kell a bugoktól) ...ja és a duke4ever-t is végigvittem, immáron boxon
amit eddig láttam az alvó kutyákokból, az tetszett kézre áll a bunyó, jónak tűnik a játékmenet... simán jó ajándékjáték
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
G@ß!
őstag
válasz woodbear #23858 üzenetére
Most eltértünk a tárgytól, lehet hogy az utóbbi hszemben lehet rosszul fogalmaztam, de most újra felteszem a kérdést:
hol állítod be forza4ben azt, hogy a gumi: lágy, közepes, kemény, stb. legyen?
Nem pit-stopról beszélek. Még mielőtt rányomsz a startra, előtte kiválasztod az opciók közül.
Egyébként amit leírtál woodbear, azzal tisztában vagyok.
Mephi666: teljesen igaz.Az autó fejlesztésénél dilipok nem tudom, hogy te hol láttál ilyet. Széria, sport, verseny, gyorsulási. Ezek vannak.
"Csak azert, mert egyike vagy az ehhez hasnlo beirogatoknak" Ez nem személyeskedés? Valószínűnek tartom, hogy elvégeztél egy egyetemet, de az értőolvasással problémáid vannak?! (nah látod, ez is személyeskedés )Nem volt az nagy szöveg amivel jöttem, kijelentettem valamit. Egyébként kerestem fotót neten, természetesen nem találtam, azért kértelek, hogy készíts te. De látom, feleslegesen kérek bármit is.
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #23678 üzenetére
survival edition? én pár hónapja részben emiatt csináltam egy polcot, hogy felférjen rá minden, ne pedig összevissza legyenek (tr ott figyel középen)
-
MasterMark
titán
-
dilipok
veterán
válasz woodbear #23431 üzenetére
de van, csak kolcson van adva, a gow hd collectionnel es gow 3-mal egyutt. Jo, h mondod, vissza is kell lassan kapnom azert a beyond most is ott van (es fergeteges az is )
Mastermark: jo jatek az en nagyon elveztem
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
wertigo1984
őstag
válasz woodbear #23347 üzenetére
igyekeztem fps jatekokat, de azert beesett nehany mas fajta, meg imadom a horrort. Ha valamelyiket ki akartod maxolni az enyemek kozul, szivesen kolcsonadom. Nehanyukat meg be sem raktam a boxba nyar ota, de tavalyrol is vannak meg "box szuzek".
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz woodbear #23331 üzenetére
Szep lista , 9 db egyezik az enyemmel.
Nekem ezek vannak:
Alan Wake
Alone in the Dark
Bioshock
Bioshock2
Blazing Angels
Burnout Paradise
CoD MW2
CoD WaW
Condemned2
Crysis2
Dante inferno
Darkness
Darkness2
Dead Space
Dead Space2
Dead Space3
Fable2
Fatal Inertia
FarCry2
FarCry3
Fear2
Fear3
Forza3
Forza4
Final Fantasy XIII
GoW1
GoW2
GoW3
Gta4+Episode of L.C
Gta5
Halo3
Halo3 ODST
Halo Reach
Lost planet1
Metro 2033
Midnight Club L.A.
Medal of Honor Tier1
NFS Shift2
NFS Hot Pursuit
NFS The run
Oblivion
Perfect Dark Zero
Quake4
Quake Wars
Resident Evil5
Saint Row3
Singularity
Sniper Ghost warrior
Silent Hill Downpour
Test Drive Unlimited
Tom Clancy Hawx
Tom Clancy Hawx2(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
joysefke
veterán
válasz woodbear #22044 üzenetére
PC-n játszottam, konzolon nem tudom milyen, PC-n nekem nem tetszett.
-Elnyomhatatlan nagyon hosszú cutscene-k (amiből többet többszőr is végig kellett néznem).
-PC-n nekem valahogy nem ment a kontrolleres irányítás (túl tág FoW, vagy csak nagyon kezdő voltam a kontrollerrel)
-Max folyamatos lamentálása a társadalmi egyenlőtlenségről meg az alkoholizmusáról elég hamar felbosszantottMost a Dishonored-ot játszom, na az eszméletlen nagy, még a DLC-ket is megvettem hozzá
J.
-
br4adam
aktív tag
válasz woodbear #22044 üzenetére
Nekem pont most jött meg Gameről a Max Payne 3, kiváncsi vagyok rá ezek után. Bele is kezdek szerintem .
Illetve ezzel együtt jött COD MW3 és Hitman Absolution: Professional Edition (szép az artbook meg minden így együtt). 20 fontért egyben a három nem tűnt rossz vételnek.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Gabesz1019
senior tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz woodbear #21750 üzenetére
Még hogy az új Most Wanted jó lett? Nem csalódtam még akkorát nfs játékban, mint ebben. Iszonyat jellegtelen városban játszódik, valami félelmetesen elbaltázott vezetési modellel. Komolyan, az első két órám csak arra ment rá, hogy rájöjjek, hogy lehet normálisan bevenni a kanyarokat. Pedig én aztán szinte minden NFS-t végigtoltam, de magasan ez viszi a prímet...alulról. Tele van idegesítő featurekkal, pl hogy szinte minden verseny után menekülni kell a rendőrök elől, és a kedvencem, a burnout-örökség, azaz ha nekicsapjuk az autót valahova, még nyolc másodpercig nézhetjük, amint lassításban pörög-forog az autónk, közben telik az idő, és ezt át sem tudjuk léptetni.
Ha nfs, akkor szerintem a The Run volt a legjobb, visszahozta a régi, természetben száguldozás élményét, ami már nagyon hiányzott.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #21750 üzenetére
Nekem nem tetszik a Rivals, lapos, unalmas lett szerintem.
Még azzal se foglalkoztak a fejlesztők, hogy normális achievement-eket tegyenek bele.
Hogy néz ez ki? Mint a kezdeti 2005-ös X360 címek. Szörnyű...[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
HagaNRG
őstag
válasz woodbear #21733 üzenetére
De szállítási díjról sehol egy szó sincs, csak alul megjegyzésben, hogy UK-ba 2 font valamennyi.
EU-ba mi a helyzet?
Én eljutottam a fizetésig, de 25 font a vége a kredit kártya kiválasztásakor is.
(onnan nem léptem tovább)Ennyiért meg lehet próbálni a GTA-t. (bár valamiért egyáltalán nem érdekel...)
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz woodbear #21563 üzenetére
Titanfallra gondoltam még, de ugyebár az átcsúszott. Lesz jópár jóárasított régi 360-as címem eladó, s épp ezért most Rye meg BF4 lesz csak szerintem, aztán majd ami nem kell eladom olcsóbban.
Épp mondtam amúgy, hogy marha ideges vagyok vérpistikékre, ugyanis ha megcsinálnák mihamarabb a digitális eladás lehetőségét is, szinte tuti alig vennék lemezes verziót...USA accal 60 dollár az új cím, s az 5ezer HUF-al olcsóbb kb. mint idehaza a lemezes, ami 18 ezer Ft...de nyilván hogy kivették a family sharinget, nem a digital second-hand rendszer fejlesztésén a hangsúly. Amit viszont úgysem akarok eladni, azt lehet digitálisan veszem meg.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #20660 üzenetére
Valami sunyi figura mindig lenindzsázza ezeket anélkül, hogy megköszönné. A múltkor oric dobott valami GOD játékkódot a közösbe, azt is elfelejtette jelezni, aki beváltotta.
(#20661) szabacsik: Nem viszik, úgy tudom hogy mostanában már saját költségre kell kiküldened talán a csehekhez... túl sok volt a visszaélés, az "élelmesek" (én mondjuk más, nagyon nem fórum-kompatibilis jelzőt használnék rájuk) miatt megint az szív, akinek tényleg jogos panasza van.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
raziel01
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz woodbear #19326 üzenetére
Szerintem is mostanában az egyik legjobb cím (illetve a legjobb GTA is), kár lenne bárkinek is kihagyni... Viszont a fő szál végigvitele után kicsit lanyhult az érdeklődésem, de szerintem pár órát még biztos fogok játszani vele...
szerk.: Skyrim-nál a kiegészítők sokat adnak az alapjátékhoz? Az alapjátékot megkaptam ajándékba az új xbox mellé, viszont a kiegészítők elég drágák (a Premium Edition olcsóbb mint a 3 DLC).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #19243 üzenetére
jaja, változó hogy melyik játékban foglalkozok vele, melyikben nem: pl castlevania-ban az összes acsi single (utálom, ha multira akarnak kényszeríteni acsikkal) és köztudottan kevés ember csinálja meg 100%-ra, mivel van pár sz*patósan nehéz, így rendesen megvolt a motiváció, hogy megpróbáljam ...maga a paladin fokozat annyira nem is volt gond (itt-ott legalább megtanultam counter attackolni szépen), mert hp/mana/skillek ki voltak ekkora már maxolva és elég gyakran van checkpoint, inkább néhány trial a durva... nagyját sima ügy megcsinálni, van csomó ami paladin fokozaton is olyan nehéz, mint easy-n, viszont néhánynál easy az tényleg easy, paladin fokozaton pedig elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki is megcsinálja...
trial spoiler: van 3 nagyranőtt rongybaba, amiket 10szer le kell csapnod, mire grip-pel kivégezheted őket... ez easy-n nagyon laza, viszont paladinon pikkpakk szétszednek... ütnek közelről-távolról és 3an vannak... aztán csapd már le őket 10szer, mire elkezdheted őket kivégezni és elfogynak (szerencsére nincs megszabva, hogy a trialokat is paladinon kell megcsinálni, mert akkor impossible lenne a játék)
na, lényeg, hogy játékaim közül talán 4-5 van 100%on: azok, amikben élvezet acsizni... (vagy pedig olyan könnyű, hogy kár lenne kihagyni: pl prototype2... ha valaki 6-7 óra pörgős játékkal akar 1000g-t, akkor hajrá... easy-n végignyomod, felfejlődik a karakter, majd jöhet hard, ahol 100% lesz már a fejlettség, összeszeded az elmaradt gyűjthető vackokat és végigpörgeted, aztán annyi...)
-
raziel01
veterán
válasz woodbear #19229 üzenetére
8 játék? Hát nincs is annyi jó játék Zavvin.
Neveket nem akarsz írni?Romeo619: Az a baj, hogy pl ilyen collectors kiadásnál szólni se tudok, mert 20 perc alatt elfogy akár a dolog és minél gyorsabban rendelem meg ha jön email róla. Nem akarok lemaradni.
De paypal-t nem nehéz csinálni. Bankkártyája meg mindenkinek van. Vagy ha nincs, mert fiatal valaki akkor pl OTP junior kb ingyen van. Ilyen súlyú játéknál ugyan úgy 1000 Ft körül lenne a posta szvsz ha én adnám fel neked. Gears 2 CE is rohadt nehéz a fémtok miatt.
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #19237 üzenetére
én is megtartogatom azokat a játékokat, amik megérdemlik pl gears triple pack-ot is kicsit bánom, hogy eladtam, de túlélem valahogy: a 2 megvan és úgyis az a kedvencem a sorozatból...
arra én is kíváncsi leszek, mekkorákat akciózgatnak, mert elvagyok én még akár 4 évig is x360tal... annak is örülnék nagyon, ha lefaragnák a játékok árait marketplace-en... castlevania ultimate (alapjáték+2dlc) 20euró körül van steamen és dühít, hogy live-on meg ilyen brutál árakon akarják nyomni a dlc-ket
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #19229 üzenetére
én meg most másodjára inkább el se adom elő fogom még ezt venni újra... viszont most vagy fél évre tuti el vagyok látva más játékokkal, így ha megoldható lenne hogy kecskemétről eljusson ingyen és bérmentve hozzád, majd vissza, kölcsön tudnám adni (akár huzamos időre is)
-
dilipok
veterán
válasz woodbear #18993 üzenetére
a heavy rain sem igazan nyerte el mindenkinek a tetszeset, de az egyik jatek, amit vegig elveztem (ertsd: meg a vegere sem vesztettem el az erdeklodesem es ugyanugy megneztem/kiprobaltam mindent, mint maskor csak az elejen) es tobbszor is vegignyomtam, sot a tesom is vegigtolta es azt is neztem. A sztori meg a tobbfele befejezes nekem tobb volt mint eleg (pedig nem tul sok jatekot jatszok tobbszor, igy sincs eleg idom az ujakra)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lightyear - befektetési app
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest