-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Még szép, hogy lehet kereket cserélni benne! Viccelsz?! Már a 2.-ban is lehetett (1-el nem játszottam, nem tudom, de gyanítom abban is benne van) Csúnya is lenne ha nem. Ugyan is ha teljes sérüléssel játszol, akkor kopnak a gumik, fogy az üzemanyag stb....Sőt a gumik sem egyformán kopnak, és ha a kerékösszetartással szórakozgatsz, akkor az egyik széle gyorsabban elhasználódhat, ill a pályától függően (mennyi jobbos v balos kanyar van benne) hamarabb elhasználódik az igénybe vett kerék. És most csak a gumikról volt szó. Hol van még a többi állítható "alkatrész"......
Oldalam: www.swsfoto.de
Új hozzászólás Aktív témák
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest