-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tison
tag
-
Ronam
addikt
Hopp megtaláltam, a Mirrors of Fate menüből lehet tölteni.
-
Ronam
addikt
Nem tudja valaki, hogy lehet letölteni a Castlevania LOS 2 demóját? Ma kaptam a játékot, 3 DLC van (Mirrors of Fate, Reverie és Ressurection, de a demót sehol nem találom.
-
fireproof
őstag
válasz
MasterMark #24585 üzenetére
Gondolom már lekéstem de hátha nem.
-
norbi2010
őstag
válasz
Hardver Arc #24592 üzenetére
Mindkettő PS3 exkluzív, ha sikerül megtalálnod box-ra, le a kalappal.
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Van 2 játèk 2007esek csak anno a mèdia marktba jáccotam velük mikor kijöttek csak már nem tudom meik konzolon.. 2007 règen volt..
Az egyik heavanly sword másik meg resistance 3 fall of man nagyon èltem ezt a kèt játèkot mikor kipróbáltam..
A kèrdès hogy xbox slim e-re be tudom e szerezni valahonan? Vagy ezek csak ps-re jelentek meg?
Mert szerintem boltban ezeket már nem kapni.. a heavanly swordnak szerintem most is csodálatra mèltó grafikája van nem hogy 2007be.. táltott szájjal játszottam vele xd[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy lehet a dashboard óráját belőni? 1 órát siet.
-
Buster17
addikt
válasz
Na azt hittem privibe kell. Szóval nyertem?
MasterMark
Megvan a karácsonyi ajándékomKellemes ünnepeket
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
mar 3 eve is 3-mal kezdodott az eletkorom
de szerintem mar nem valtozok, huszonakarhany eve imadok jatszani, nem hiszem, hogy kinovom valaha is
c64en nottem fel, meg nintendon, azokon voltak am a jatekok
Na leptem amugy en is szerintem. Mindenkinek kellemes unnepet es jo jatekot!
Thome: pfffff
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MasterMark
titán
válasz
dilipok #24583 üzenetére
Van olyan hogy főproifl? Szerintem nincs.
Viszont ha 18 év alatt csinálsz profilt, akkor meg kell adni egy felügyelő profilt ami felnőtt. Azon keresztül mindent lehet állítgatni, hogy mihez férjen hozzá, mit csinálhat stb.
Nekem pár napig ilyen profilom volt.
Egyébként a felügyelő profil nem kell a boxon, hogy le legyen töltve.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
válasz
sunsun2 #24581 üzenetére
te most copatsz minket, ugye? Ugyanezt kerdezted par oraja. Akkor Mastermark javasolt is valamit.
A profilod a fo profil a gepen?Mastermark: Igaz, rosszul irtam. Te amugy olyan fiatal vagy? Es tegezel engem?
[ Szerkesztve ]
-
sunsun2
tag
Sziasztok! Egy kérdésem és kérésem lenne:.A Battlefield 3-ban nem tudok multiplayerben játszani, mert azt írja ki, hogy Túl fiatal vagyok.Más játékban viszont megy a multi!Tudtok rá megoldást? Kérlek, segítsetek!
-
dilipok
veterán
válasz
#81556480 #24578 üzenetére
azert azzal vigyazz, hogy ha nem ismered a gep eloeletet, akkor nem tudhatod biztosan, hogy volt-e mokolva korabban. A konzol viszont ezt megjegyzi, aztan lehet egy nap mar nem tudsz belogolni.
#24580: gondolom
azt hittem friss szerzemeny
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Te jó ég, őrültek itt aprón az emberek. Előbb is olvasom pár hsz-szel korábban, hogy mókolatlan FAT gép 40k??? WTF? 25-öt érnek max, 35ért múlt héten slim 250-es mókolatlan tudtam volna venni.
Live-Die-Respawn
-
dilipok
veterán
válasz
#81556480 #24575 üzenetére
persze, hogy biztonsagos. Kell egy online fizetesre alkalmas kartya (dombornyomott toketeletes erre a celra, lehetoleg ne maestro), megadod az adatokat es mar koltheted is a zsetont
(csak kotekedesbol, de nem a kartyarol veszi le a penzt, hanem a hozza rendelt szamlarol)
orichalcos: mi az az avatar?
Amugy meg igen, hulyek az emberek. Leginkabb azok, akik ezekert ennyit hajlandoak fizetni...
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
#81556480 #24571 üzenetére
ketlem. Mondjuk ha a boxrol nezed, akkor mas platformra valo tartalmat nem is latsz, tehat amit ott vasarolsz, az tuti jo lesz neked. Szerintem ez kell neked.
Ugy is lehet termeszetesen. Mondjuk nem egy nagy ordongosseg a kartyaval vasarlas sem. Megadod a kartyaadatokat, levonja a rendszer, orulsz
(amugy olcsobban be tudnad szerezni valahonnan? Mert en csak akkor latom ertelmet annak az opcionak)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csá!
Egy noob kérdés következik
-kerestem rá, de nem találtam a választ-
Adott dobozos Max payne 3, kéne hozzá DLC. Ezt hol keressem?
Az xboxon keresztül, vagy neten?
Hogy működik egy ilyen beszerzése ? -
dilipok
veterán
válasz
DeathBat666 #24567 üzenetére
rosszul gondoltad, pedig szoltak. Addig ezzel vagy kenytelen kihuzni... Es a fleshelt szutykodat is ugyanezzel a kabellel hasznaltad? Es annak szebb volt a kepe? Eleg erdekes lenne...
Thome: gondolom az alap rca-val dugta ra. Full hd tv-re. Nem csodalom, hogy nem tetszik neki. Mondjuk 16an kerdezett errol, akkor szoltunk neki, hogy szerezzen be hozza egy hdmi-t.
LaciCRM: gepen az xbox marketplace oldalara fellepve, boxon pedig egyszeruen a jatek cimre keresve ki kell dobnia a dlc-t, vagy ha az alapjatek tulajdonsagaira ranezel, akkor is szokta listazni a letoltheto tartalmakat (nem csak dlc-t, hanem mindenfele avatar, theme es hasonlo cuccokat)
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz
DeathBat666 #24567 üzenetére
RCA, Scart?
-
DeathBat666
aktív tag
Samsung full hd tv, ez a gyari, nem tudom mi a neve, nem a HDMI
Nem tudtam venni, mert a kozelben nincs gamer bolt, ami van az csak 1 het mulva fog kinyitni, gondoltam nem lesz annyira csunya..De ennyire rossz akkor se lehet, mivel az előbbi flash elt xbox omnak se volt hdmi kabelje..
Meg mondom, mintha lelenne kicsinyitve..
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
DeathBat666 #24565 üzenetére
milyen tv-hez, milyen kabellel csatlakozol?
visszanezve az elozmenyeket, te kerdezted, hogy vegyel-e hozza hdmi-t, mert valami istentudja milyen forrasbol azt javasoltak neked, hogy nem kell. Gondolom nem vettel. Itt az eredmenye.
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Képbeállítást hogyan kell beállítani? Elkezdtem fifa14 el játszani es egyszeruen hanyadek a grafika, meg mintha lelenne kicsinyitve. Hol allitsam be, es mi az idealis beallitas?
Meg a kep se tiszta, valahogy olyan szurkes.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
Martin107 #24559 üzenetére
ez meg valami regi fos. Akarmikor megdogolhet kategoria. Inkabb gyujts meg ra egy picit es vegyel egy ujat. A hasznalt slimek nem annyival olcsobbak, hogy megerje a rizikot (legalabbis szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
Martin107
tag
Na és ehhez mit szóltok? [link]
-
Micsurin
nagyúr
a gta online-ban vannak ilyen banda alkotási lehetőségek ? ha igen kéne vmi ph-sat csinálni
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MasterMark
titán
válasz
sunsun2 #24548 üzenetére
Ami a felügyeleti profil, ott talán lehet engedélyezni. Ki kell kapcsolni azt a védelmet.
Ybron: Az Xbox support oldala az egyik legjobb amit valaha láttam. Szinte minden rajta van.
Elméletileg ez a fórum azért ilyen gyűjtő topikos, hogy lehessen benne keresni. Amiket kérdezel hetente leírjuk. Pár perc alatt meg lehet találni.
Ne vegyél magadra ilyen könnyen mindent szerintem. Felesleges személyeskedni. A szakmai segítséget így is úgy is megkapod, csak utána úgy mész el innen, hogy mekkora hülye itt mindenki.
Switch Tax
-
Ybron
senior tag
Igazatok van, beismerem, de csak azért mert nincs kedvem tovább itt ülni a gép előtt
ált előbb kérdezek mindig, ahelyett hogy utánanéznék, vagy megoldanám magamtól.
Több kérdést meg már úgy sem merek feltenni többet ide
Szerk: MasterMark
bocsi mindenkitől aki érintett volt
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Martin107
tag
Árban jó vét[link]el lenne?
-
dilipok
veterán
en ha veszek valamit es nem tudom hasznalni, barmilyen hihetetlenul is hangzik (vagy egonek, vagy mittuddomenminek), eloveszem a hasznalati utasitast es atbongeszem... Ez a szokas a mai fiataloknal mar nem divik? Majd ha vegkepp nem tudok valamit, esetleg nem tiszta egy-ket dolog, akkor kerdezem meg mashol. Meg is sertodhetsz, az sem zavar, csak hatha ez a gondolkodasmod segitsegedre lesz majd valamikor a jovoben...
Martin107: NEM
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
sunsun2
tag
Sziasztok! Egy kérdésem és kérésem lenne:.Kaptam egy új játékot, de nem tudok vele multiplayerben játszani, mert azt írja ki, hogy túl fiatal vagyok.Tudtok rá megoldást? Kérlek, segítsetek!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
negyven2 #24545 üzenetére
Am még nem , a social lett volna a kövi kérdés
Ybron: nem vagyunk puszipajtik ők engem mindig bántolnak a helyesírással , de mindig segítenek.... ebbe nem köthetsz bele....
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Ybron
senior tag
válasz
Micsurin #24543 üzenetére
Mint írtam nem vagyunk egyformák és én soha nem viselkednék lekezelően semmilyen témában, de megfigyeltem MasterMark ez úgy bevett szokás.(a többi hsz. alapján)
Egyébként meg köszönöm a segítséget
Látom ti puszi pajtások vagytok, inkább magatokra hagylak így karácsonykor
Micsurin: Téged meg megnéztelek volna első xbox360-nál szerintem bekapcsolni sem tudtad, nem hogy összerakniszerk: akkor segítsetek, de nem kell hülyének nézni egyből mindenkit, mert "fogyó", inkább meg kéne magadban tartani
na mind1[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
MasterMark
titán
Akkor leírom mert többen félreértették, azt hogy miről is van véleményem.
Szóval.
Aki nem tud beállítani magának egy konzolt, az hogy akar BF-ezni? Biztos neki való az a játék? Biztos kell neki egy Xbox?
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
most egy rokonodra írnék vmit
, de engem akkor is melbe vágott az az 1000 kis G
bár 2 nap útán kaptam talán 50-60 at
a gta Online-t meg hogyan érem el ?
Ybron: az , hogy a kódot nem váltod be az nem függ össze a konzol********* , vegyél már lejjebb magadból....
mert ez pusztán fogyóság....szerk1: Egyébként meg mark mindenben segitett az , hogy meg volt a kérdéseidről a véleménye.... hát már meg ne haragudj.....Segítettek neked , de ki nevettek ....Te pl pc-s topikban tennéd ezt...(hasra csapva mondtam)
@mark : banyek mire leírtam be nyögted a válaszos dolgot[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Ybron
senior tag
válasz
MasterMark #24537 üzenetére
Gondolom te mindent kisujjból kiráztál, akik konzolbuzik az nyilván vágja a témát és hülyének néz mindenkit az idiótábbnál idiótább kérdéseivel, meg ugye miért nem néz utána a jószág és keres rá...
Leírom még egyszer, lehet nem értetted, engem hidegen hagy ez a konzolos téma, nem is fogok vele sokági foglalkozni, de majd mondom tudatlan öcsémnek, hogy itt pH-n fölösleges kérdezni bármit is, mert alapból hülyének nézik az embert, menjen inkább zaklatni az ismerőseit és hidd el én is tudnák bárkit minősíteni, mert éppen nem jártas a témában ,de szerencsére nem vagyunk egyformák. -
Micsurin
nagyúr
valaki pls , tudom elírtam a témát....
-
Ybron
senior tag
válasz
MasterMark #24532 üzenetére
Van, de most esik le hogy a kodot még sehol sem adtam meg, bocsi tudom....
Nem értek én ehhez, meg nem is akarok ,csak öcsikének akarom megcsinálni ne nyavalyogjon. -
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #24532 üzenetére
en is a gold hianyara tippelek, foleg az elozo kerdes utan
-
Micsurin
nagyúr
am windows live-t nehezen írhat ki....
skacok mi a ló szerszám , hogy csak 1000g-s a gta V
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz
Micsurin #24526 üzenetére
Ja, hogy ez így működik, köszi
Még szerintem jövök kérdéssel, de lehet hogy csak holnap ha addigra nem sikerül megoldanom, mert próbálnák BF4-be multira csatlakozni, de kiír valamit és pontosan nem jegyeztem meg mit is, mert már nem foglalkoztam vele, talán valami ilyesmi volt benne: windows live incorrect, ha nem boldogulok vele majd jövök -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #24528 üzenetére
, ott valami eltörött
most megnézném az arcod
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #24523 üzenetére
na meg ami tenyleg tudja szexualni az agyam, az az, amikor valaki olyasmirol dumal, amirol fingja sincs, hulyeseget allit, de azert koti az ebet a karohoz (legfrissebb peldaja az onjelolt jogaszgyerek volt a bankkartyas fizetessel kapcsolatban), na az ilyeneket a jovoben is kanyar nelkul kuldom el a sunyiba, elore is bocsanat mindenkitol
MasterMark: na latod, aztan ne legyek ideges?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
tedd be a 1-est csak le akarja ellenőrizni h eredeti e.... utána nem fogja pörgetni
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Hali!
No, felraktam öcsémnek a most kapott xbox360-ra a BF4-et. Mind a két disc fel lett installálva, de ennek ellenére mikor kiveszem a dvd-t és indítom a játékot, kéri a lemezt? Mit nem csinálok jól?
-
Bitpalace
senior tag
válasz
MasterMark #24519 üzenetére
Jó így mos tmár látom, hogy mi a különbség a az S és az E között, én azt hittem eddig az E -re, hogy az nem slim, mert csak az S -hez volt odaírva.
-
dilipok
veterán
válasz
urbanjozsi #24520 üzenetére
ezt tudom ajanlani csak.
Napfénysüti: nem szoktam alapbol paraszt lenni, csak ha mar tulfeszitik a hurt
Normalis kerdesre, normalis hangnemben valaszolok. Ami kiakaszt, az a funkcionalis analfabetizmus. Attol valoban falra tudok maszni
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #24519 üzenetére
meg zavarod szegénykét az egy fényes S már csak matt kapható újonnan
szerk: off-ban kérdeztem egy hülyét... egy hülye választ kaphatnék rá ?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #24516 üzenetére
Karacsony van
Majd visszaveszem a paraszt formamat utana
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz
MasterMark #24516 üzenetére
Köszönöm, akkor E széria lesz, fullhd led tv van, oda jó lesz hdmi-el összekötni, és köszönöm a figyelmeztetést!
Akkor a képen lévő box-ok megtévesztőek? mert azon a rendes box van nem a slim
üdv!
-
MasterMark
titán
válasz
Bitpalace #24515 üzenetére
Az E a legújabb kiadás, az S az az előtti. Mindkettő slim. Mindkettő teljesen megbízható.
Attól függően válassz, hogy ha régebbi TV-re vagy monitorra szeretnéd kötni, akkor csak az S jöhet szóba, mert az E-ről lehagyták a rendes AV portot. (Nem lehetséges a VGA HD, komponens, Advanced Scart csatlakozás az E-n.)
dilipok: Mi van veled?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Bitpalace
senior tag
Köszi srácok, én is néztem ezt a pakkot, de mintha az rémlene, hogy slim-et ajánlottatok, hogy csak is azt nézzek?!
Am az E és az S között mi a különbség?
dilipok: Hát amit az előző fórumtárs linkkelt az nekem egy tökéletes pakk lenne, mert engem az ilyen játékok érdekelnek, amiket adnak ahhoz a pakkhoz ajándékba. És pontosan azért döntöttem a box mellett, mert sokkal jobban kézre esik a kontroller, és szerintem jobb is. Az elemekkel nincs gond 2x1200mah elemet beletolok, 2400mah elég lesz egy darabig, aztán töltöm egy estét, annyit kibírok.
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
Bitpalace #24511 üzenetére
Leginkabb a teged erdeklo jatekok alapjan valassz. Mi az, amivel jatszani szeretnel? Ha csak multiplatform jatekok erdekelnek, akkor nem rossz valasztas a box. A psnel ingyenes a multi, psn+ ad jopar aaa jatekot havonta, de egyesek szerint rosszabb a psn minosege (en ilyet meg nem tapasztaltam). Boxnal kell gold a multihoz, ami mas kezzel foghato elonnyel nem igazan jar. A kontroller is lehet donto pont. A boxnak kenyelmesebb a kontrollere (a merete es formaja miatt), de tolhatod bele az elemet/play and charge kitet. A psnek viszont jobbak a stickjei es beepitett aksis. Mint lathatod, nem igazan fekete vagy feher a kep...
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz
Bitpalace #24508 üzenetére
Rosszul mondtam, EU-ban igazából csak erről szól a dolog, hogy online játék. Amcsiban tv meg zene meg mittudomén milyen előnyökkel jár ha goldos az ember, itt nem érhetőek el ezek a dolgok, ezért se érint.
4gb-os verziót felejtsd el, vedd úgy mintha nem is léteznének, s nem tudnak megzavarni.
250gb + Halo 4 + Tomb Raider lenne számodra az ideális pakk, mellé pedig egy BF3 kb 3 ezer forint használtan, újonnan meg 6 körül van, s el is lennél. Bár ez is inkább multis játék, szóval goldra lehet szükséged lesz mégis.
-
dilipok
veterán
válasz
Micsurin #24506 üzenetére
na vajon miert? Azert mert egy fostos csippelt ps2-t hasznalt? Nem dontott meg, csak kerdezget, es eros teveszmei vannak a ket rendszert illetoen. Gondoltam segitek, nem csak puffogtatom az xbox jobb mint a ps hulyeseget...
Bitpalace: szolj, ha le se szarod, amit irok es mar abba is hagyom, csak gondoltam segitek a valasztasban, de ha teged csak a box erdekel elfogadom (mondjuk jol lathatoan fogalmad sincs a masik oldalrol es gondoltam segitek a donteni)
urbanjozsi: de felajanlja meg a frissitest? Vagy csak siman belep, mintha semmi sem tortent volna es nem is lenne kinect? (az utobbi nem tul jo jel...)
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
Értem, tehát akkor nincs értelme előfizetni. Mondjuk ezen miért nem lepődök meg hogy a mi kis hazánkban nem klappol a dolog...
Félreérthetően írtam, azt akartam mondani, hogy kényelmes ez a megoldás, hogy nem kell odamászni és kapcsolgatni a konzolt. Tudom hogy rádiójellel működnek, a wifit azt másra értettem bocsánat.
Viszont én is nézegettem, ezeket, és arra jutottam hogy kevés a slim verzió, amihez adnak kinect-et amire nekem nem hiszem hogy szükségem lenne, mert bf4 meg halo4 ilyen játékokhoz amúgy sem jó, ha sportolni akarok akkor meg kimegyek a friss levegőre
Ami meg van slim és tényleg alap még játék sincs hozzá, az meg 47k de 4gb háttértárral, ami édes kevés....Az arany középutat keresem..
üdv!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
dilipok #24505 üzenetére
Ő írta , hogy ps-ből egy időre elég volt (vajon mért
)
Most a boxokon belül kalandozik.szerk: "Hát nekem valahogy nagyon az Xbox jön be, és ezért is szeretnék azt, ps-ből most elég volt egy ideig."
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz
DeathBat666 #24502 üzenetére
Mehet a magyar, az már nagyon rég volt, hogy problémákat okozott ez!
(#24503) Bitpalace:
A kontrollerek nem wifisek, rádiójellel működnek, de nem wifi.
Ha csinálsz egy accountot, az alapjáraton is online van (Silver), azért kell a Gold előfizetés gyakorlatilag, hogy tudj online másokkal együtt játszani, de amúgy értelme nincs (nekünk, magyarok számára).
Menteni a játékállást ugyanúgy HDD-re fogja mint ahogy oda is telepíted fel a játékot (ettől még indításkor és a játékban végig a lemezt kérni fogja ugyanúgy a gép, hogy ne tudd másnak odaadni. Logikus.).
Belehet azt hiszem azt is állítani, hogy mentse felhőbe a játékállásokat azt hiszem, de ez nekem is homályos.Ha letölthető játékod/DLC/frissítés van, akkor sem szükséges Gold megléte, letudod tölteni Silveres "előfizetőként" is.
Itt nézz szét, de igazából akármelyik konzol boltot megnézed, hasonló árakon mennek a dolgok, csak lehet más a hozzájáró játék, de más különbség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
Na ez nagyon jól hangzik, mert legalább megmarad a tv-nek a kábel.
Pl nem tudom hogy a ps3-ba is van wifi erről nincs információm, de az xbox-nál nagyon megfogott az, hogy nem kell odamásznom és ki/be kapcsolnom a konzolt, hanem kontrolleren meg lehet ezt tenni.Tudnátok mutatni olyan helyet ahol viszonylag jó áron hozzá tudok jutni egy ilyen slim 250gb-s változathoz?
Gondolom ha megveszem, és van hozzá bunddle akkor azt csak online fiókkal tudom használni, arra meg elő kell fizetni ugye? Mert csak úgy működik a mentés is..vagy a Live milyen szempontokból éri meg?üdv!
-
DeathBat666
aktív tag
Most telepítem az Xbox omat (360), melyik régiót állítsam be? Mert 1x mondták asszem, hogy ne a magyarra menyjek, mert akkor nem fognak működni az egyéb funkciók. Szóval akkor most melyikre mennyek?
-
Prof01
veterán
Nem gyengék ezek a ma érkezett akciók se! (Jajj a pénztárcámnak!)
Újabb remek játékok bezsákolva!:
The Wolf Among Us
Plants vs. Zombies
Deadlight
Counter Strike: GO
I Am Alive™
Brothers: A Tale of Two SonsBékés, boldog karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest