-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #24899 üzenetére
Szerintem igen.....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Goldwin #24898 üzenetére
Köszi az infót.
Mindenki: Xbox 360 Castlevania LoS Collection -- 4.507 Ft-ért megéri?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
A CD Galaxis oldalán csupán 6.760 Ft-ba kerül a Splinter Cell Blacklist The 5th Freedom Edition.
-
raziel01
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #24884 üzenetére
vagy a TV kávájából
-
whitezo88
nagyúr
na beüzemeltem a 47LN5400-et majd megnézem box milyen, eddig első blikkre bejön, szerintem 150ért megérte
(csak a HD adások nem FullHD csak 720 és látszik is )
MM: 46 plazma nem fért volna el
[link][ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #24878 üzenetére
-
kbmn
csendes tag
Boldog karácsonyt és Bolog új évet szeretnék mindenkinek kívánni!
Valamint azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek véletlenül felesleges Zavvi kódja?
Ha igen és privátban elküldené azt nagyon megköszönöm!
Jayne: Részesedésem van ebből a melóból. A semmi tíz százaléka... Hadd számoljam ki. Semmi meg semmi...
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #24878 üzenetére
és mekkora input lagja van ezeknek a plazma tévékének?
May the Force be with you!
-
Bitpalace
senior tag
válasz MasterMark #24876 üzenetére
Na jó igen, de ez sok ember számára megfizethetetlen kategória 280k. Kicsivel emberbarát összegben 100k annyiért meg felejtős, mert csak ledet lehet kapni.
üdv!
-
MasterMark
titán
válasz donceleger8 #24874 üzenetére
Skálázás szempontból mindegy, mert az Xbox skáláz fel, a TV már 1080p jelet kap.
Egyébként igen.
Bitpalace: Mert sokkal jobb a képminőség.
Pl. Panasonic GT60.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Bitpalace
senior tag
válasz donceleger8 #24874 üzenetére
Miért lenne jobb egy plasma tv egy led tv-nél?
Tudnál mutatni egy jófajta plasma tv-t?üdv!
-
donceleger8
őstag
válasz MasterMark #24870 üzenetére
Na meg az se mindegy, hogy milyen a tévé. LCD tévén szarabb ugye, plazmánál meg sokkal szebb. A szinek is, a minőség is, mert jobb a jelfeldolgozó rendszere, illetve a nulla milliszekundomos válaszidő.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #24871 üzenetére
FN champ-t én is megvettem Majd ha végre valahára normális netem lesz, kiütlek
Oldalam: www.swsfoto.de
-
MasterMark
titán
válasz Jegesmaci81 #24848 üzenetére
Akkor te is egy másik dimenzióban próbáltad, mint Giinos.
whitezo88: Van egy felbontás, amin renderel a játék.
Utána például egy pixelből a mellette lévők alapján több pixelt készít.
Így lesz nagyobb felbontású.A box skálázója nagyon jó egyébként.
Switch Tax
-
spanglee001
addikt
válasz whitezo88 #24862 üzenetére
Amint lesz áram ( aztmondták lehet ma már nem is lesz) megnézem. De nálam tűéles volt a kép , meg is lepődtem, hogy ilyen a jó. Úgyrémlik 1080p-t írt a tv. Pont a forza horizont töltöttem, amikor elfogyott a ménkű. Azért szar se fűtés se világítás, se melegvíz, és a tablet is 10 százalékon.remélem nem lett baja a boxnak, hogy töltés közben leállt.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Chereiose
addikt
Lehet veszek valamilyen autós játékot.
Szerintetek Forza Horizon( esetleg forza 4 ) vagy NFS: Rivals?[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz spanglee001 #24859 üzenetére
fura kérdés: technikailag hogy képzi a box led 1080-os tévén a képet HDMI-n? tudtommal szinte összes játék nem full hd. felskálázza? nem lesz életlen? screenshotokon olyan éles képeket lehet látni. jön a full hd tv és nem akarok csalódni azért
nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
Eddig amit probáltam 2 játék ellég élvezhető volt, de most meg áramszünet van, majd írok bővebb véleményt. Ha leteszteltem mindet.
-
Prof01
veterán
válasz fireproof #24856 üzenetére
Az. Elég nagy felháborodás van a játék körül. Az EA leállíttatta a DLC-k készítését is, amíg ki nem javítják a hibákat az alap játékban.
Egyébként nagyon élvezetes játék. Nekem jelenleg a kedvenc FPS-em.
(#24839) henesa: Nálam a rekord eddig, 3 fagyás fél órán belül.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
consono
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #24851 üzenetére
Simán használható casual gamereknek, a 4GB, mi is azok vagyunk. Én mondjuk mázlista vagyok és találtam egy pont jó WD vinyót a fiókban, szóval most van 100gb hdd is...
"Mechazilla has caught the booster."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz spanglee001 #24834 üzenetére
Nem volt semmi baja , egyszerűen gagyi technológia. Ennyi.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Bakker legalább félretájékoztatás ne legyen!!! Miért ne tudnál digitális játékot venni???
Jobban használódik az olvasó!!! Na ezt tényleg nem értem. A boxot se kapcsold be mert az is használódik? HAHÓÓÓ ez a dolga!Ezért vetted hogy használd! Ha feltelepíted akkor meg a HDD használódik sokat ami szintén mechanikus alkatrészekből van összerakva annak se tesz jót.Ami még kiakasztó érv hogy hangos! Persze hogy hangos de pl a hűtőszekrény is hangos amikor dolgozik és bizony sok helyen a nappalival egybeépített konyhában van. Sőt nekem a TV is hangos mert aktív hűtés van benne. A PC is hangos mert abban is aktív hűtés van( passzívra nincs pénzem meg nincs rá igényem)
Az hogy lassabban tölti be a játékot ez tény de talán ezzel együtt lehet élni.
-
Dave™
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #24848 üzenetére
Több a töltési idő lemezről, nem tudsz digitális játékot venni (pedig néha nagyon jó akciók vannak), jobban haszbálódik az olvasó stb. Szerintem sem érdemes a 4 gigásat venni, csak egy nagyon szűk rétegnek.
-
fireproof
őstag
Rendben köszönöm srácok a megnyugtatást. Nekem a grafikával még nincs is olyan nagy bajom inkább ezek a héten hibák idegesítenek. Ha esetleg akarna még valaki közösen játszani akkor a gamertagem: R3M3T3
-
Jegesmaci81
aktív tag
Nem vitát akarok kezdeményezni de leírnám a saját véleményem a kinect-ről és a 4gb-os xbox-ról.
Kinect: Szerintem baromi pontatlan, elnagyoltak a mozgások még ha le is követi a testet. Sokszor lassú és néha bosszantó hibákat vét. Van hogy elállítódik és újra kell kalibrálni. A játékok eléggé kezdetlegesek hozzá (értem ez alatt hogy a kinect sportos NFL, nem egy NFL 25, vagy a box nem egy fight night champion)
Szerintem a legjobban megírt játék hozzá a Nike Sports, de ott is van, hogy 2-3x állsz be a kezdő pozícióba mire elfogadja.DE! Baromi szórakoztató, igazi családi játék. Nem a hardcore játékosoknak lett kitalálva. Nekem most 1 éve van meg és a mai napig használjuk pedig nem sok játékunk van hozzá. (adventure, twister, Kinect sports1-2, Nike sports) Sokat nevet az ember a másikon és persze saját magán. Szerintem jópofa tartozéka a boxnak és a kisgyerekek nagyon élvezik, meg persze a felnőttek. Én ajánlom mindenkinek.
4gb-os box: Nem értem miért írják sokan hogy el kell felejteni. Az ms nem véletlenül találta ki és szerintem szerte a világon nagyon fogy. Annak aki a kinect miatt veszi a boxot szerintem ideális. Aki azt se tudja hogy kell e neki box csak vesz egyet mert mindenkinek van, annak is ideális. Annak akinek a box inkább porosodik mint melegszik, szintén ideális. Az hogy mindent érdemes a boxra telepíteni a lemezről szerintem parasztvakítás! Teljesen jó ha lemezről megy a játék! (tudom hogy van néhány kivétel aminél jobb a grafika ha a gépről fut, vagy több lemezes és muszáj telepíteni de ha csak 1-2 ilyen játéka van az embernek egy pendrive is megteszi kezdetnek) Amennyiben mégse lenne elég annak aki kezdésnek 4gb-ost vesz később bővítheti. (persze bukik rajta egy tizest de nem 250-es hanem 320-as HDD-t kap érte)
Szerintem ha valaki amellett dönt hogy inkább +1 játékot vesz és nem a 250-est, nem fog rosszul dönteni. Aztán majd ha van rá igénye vesz nyuszira egy hdd-t. Persze az is lehet hogy évekig eljátszik még a 4Gb-al meg egy 8+Gb-os pendrivval! -
consono
nagyúr
Dettó 40 fölött vagyok én is, karácsonyra hozta a Jézuska a boxot meg a kinectet. A 7 éves fiam szerintem az egész hónapban nem ugrabugrált annyit mint az elmúlt két napban. Nalunk a Pixar Rush a kedvenc, meg a Kinect Adventures. A Star Wars is az lenne, de az valahogy nem az igazi, legalább is a fénykardos része... A kinectimalsban is vannak jó dolgok, meg valószínűleg a Disneylandben is, de ott sok a duma még a kölköknek, hamar megunják.
"Mechazilla has caught the booster."
-
dilipok
veterán
válasz Napfénysüti #24843 üzenetére
jaja, egy-egy paros fruit ninja vagy a csapatokban jatszott sports utan neha sirva fetrengtunk Foleg azokon a jatekokon szoktunk nagyon vihogni, ami csinal jatek kozbe fenykepeket
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz WhiteWalker #24833 üzenetére
Társaságban remekül el lehet a Kinecttel szórakozni. Házibuliban rég nevettünk annyit mint amikor azzal játszottunk.
Més que un club!
-
balintka
addikt
Bodycount mennyire jó játék? Netes tesztek szerint közepesnél jobb. Nekem videó alapján tetszett.
-
air
nagyúr
Kinect témához:
Én 40 leszek hamarosan, de csak most vettük meg az első konzolunkat. A gyerkőc 6 éves.
Főleg sportos játékokkal, meg az Adventures-zel játszunk. Egy-egy "menet" után én bizony már keresem a kanapét, a szívbeteg feleségemről nem is beszélve.
A lányom a Disneyland Adventures-t és a Kinectimals-t szereti a legjobban, a többi játékhoz még kicsi.
Ha valaki szereti a sportos játékokat feltétlenül próbálja ki a Kinect Sports 2-ben lévő Darts-ot! Az van olyan élethű, mint az eredeti.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fireproof
őstag
Ti tapasztaltatok olyan hogy a Battlefield 4 multi közben kifagy? Nem csak a játék hanem ez egész gép lefagy és csak az újraindítás segít rajta (XBOX360 E). Utána visszalépek multiba más szerverre és minden rendben... egy darabig, aztán van amikor megint kifagy van amikor nem. Valamin a menü és a szerverkereső is mintha akadozna. Amikor havi goldom volt még nemrég akkor jött egy frissítés és utána eltűntek ezek a hibák de most hogy lett egy 7napos trial goldom megint előjöttek ezek a hibák... WTF????
Valamint ha multiba a pályának még nincs vége de én kilépek akkor is megkapom az addig összeszedett pontjaim vagy csak akkor kapom meg a pontokat a menet végéig bent maradok?
-
spanglee001
addikt
válasz WhiteWalker #24833 üzenetére
Remélem, csak egyedi vélemény. Vagy véletlen selejt volt a tiéd, vagy rosz elhelyéz, vagy nem tom. Nemszeretnék úgy járni mint te. Legalább addig kössön le amíg az egerem gariztatom, hátha hamar megoldódna az is.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz spanglee001 #24821 üzenetére
Az én én véleményem , hogy ez a kinect elég gyerekcipőben van..és gagyi... mind játék felhozatal,minőség terén. Az irányitás nehézkes,pontatlan, fényérzékeny stb...Amit vettem el is adtam...És igen, erős PR szaga van a YT-s videoknak...hiszen el kell adni a terméket.
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok!
Jót akartam az asszonynak, így megvettem neki a kinect Your Shape -et, és hozzá a" NIVEA Get Bikini ready with Sarah Maxwell" bővítményt, de sehol sem találom a játékban. Ezt külön kell letöltés után valahol hozzáadni?
-
L_YKing
addikt
válasz MasterMark #24823 üzenetére
Hát nem tudom.... nem értem azt a játékot..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
skylaner
senior tag
válasz MasterMark #24820 üzenetére
A neven és az szállítási címem tartalmazz ékezetes betűket.
Ezeket hogyan kell megadni, ékezet nélkül?
Mert pl. az "ö"-ből "ö"-t csinál. -
spanglee001
addikt
+ Adventures + Kinect Sports 2 + Forza Horizon Bundle + Kinect Party +
Ezeket kapom a gép mellé, ha egyik se fog meg egyből eladó sorba kerül a gép.
Hát néztem videót az Eden ről de lehet én nem látom értelmét, vagy tényleg nincs értelme, de videó alapján nemfogott meg.
Nem baj ha dedós, csak lekössön, mozgasson meg, érdekeljen, na majd meglátom. nemsoká már tapasztalatból is írhatok.
egy régi mortal kombat is ha leköveti verekedést az is jó lenne.
De az autós játékoknál nem láttam olyan videót ahol normálisan lehetett volna vezetni.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
törölt tag
válasz MasterMark #24825 üzenetére
Van valami okosság ezekre? Elég ha linkelsz , nem vagyok analfabéta, vagy adj egy irányvonalat mit kell csinálni.
Port nyitásról hallottam, elvileg a torrentező programhoz is kellett volna nekem régebben. De akkor switchet használtam abban meg nem lehetett. -
törölt tag
Na hát ez jó kérdés
Eddig ment a multi, van amikor szuper, de néha nagyon döcögős. MOst nem birok max paynben egy normális TDM-et lenyomni
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
Üdv!
Multiplayer gondok vannak.
Netem paperen 3 megás,
méréssel most le 3 mega fel 0.25, ping: 30MS.Látom hogy vannak fent, elkezdi betölteni , listát is látom majd kidob: dude sync problem vagy valami ilyesmi.
Max payne 3 és elég gyakori GTA V is. Lehet valamit ezzel csinálni?
Gondolom a net trágya, de xbox beállításokban valamit nem lehet csinálni?Semmi más nem megy közben, és routerre van dugva a box
-
spanglee001
addikt
válasz MasterMark #24817 üzenetére
okés köszönöm mindekinek.
olvastam a leírást, persze elég részletes, de az igazi játékoknál 2őt említettél, az nemhiszem hogy hosszútávon lekötne. látam YT-n olyanok, amik nagyon bejöttek, de xbox szponzorált tökéletes család és móka kacagás, nem tudom mennyire reális. Olyanból ami "igazi" videó nemsokat láttam, de amit láttam szinte csak táncolós.de holnap majd kiderül minden, reggel nyitásra rohanok is érte, mint valami gyerek karácsonykor pedig lassan 30 leszek de az semmi faternak ma mutattam videót "aszzondja az öreg, asszony nem veszünk malacot Xboxot veszünk" megetetszett neki a rapala horgászos játék.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
skylaner
senior tag
Sziasztok!
Game-től mennyi idő alatt szokott megjönni a rendelés?
Az oldalukon azt írják, hogy 3-5 munkanap.
Ez valós?
Csak azért kérdem, hogyha most megrendelem az ugye nem fog január 6 előtt megjönni ?Lehet egyszerre akár 10 játékot is rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz spanglee001 #24816 üzenetére
playit-en pl ki lehet próbálni. azokra jó, amik direkt rá vannak írva. pontosnak pontos, amikkel játszottam mutatta képen a kivetített sziluettem, és pontosnak tűnt.
-
MasterMark
titán
válasz spanglee001 #24816 üzenetére
Ezt neked linkeltem.
Középtájt írtam az érzékelésről.Azóta a tapasztalatom szerint játéktól függ, hogy mennyire pontos a Kinect, és hogy mennyire van jól megcsinálva. Van olyan, ahol szépen mindent lekövet, és van olyan ahol hadonászol, és azért sem csinálja amit kéne.
Switch Tax
-
spanglee001
addikt
a neten nézegettem, hogy elvannak az emberek a kinectel, vagy csak megjátszák a videó kedvéért?
még nemigazán találtam olyan leírást ahol elmondják, hogy valóban jó pontos, élvezhető felnőtt fejjel is és leköt.
Nade pont jó lesz 90k tanulópénznetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #24814 üzenetére
De komoly Oo
-
MasterMark
titán
Megy vak sötétben is, mert ugye egy lézer hálót vetít ki, amit az infra szenzor érzékel. (Ami egyébként nagyon jól néz ki éjjellátóval: [link] )
Viszont, hogy az arcfelismerés működjön, kell azért fény. Meg ha egy játék fényképeket készít, vagy kiterjesztett valóságot használ, ahhoz is kell fény bőven, különben nem látszik semmi.
Switch Tax
-
Thome
veterán
válasz spanglee001 #24810 üzenetére
Nem kell csak némelyiket, de nagyon ritka. EA-nál volt régen szokás, de már eltörölték ezt.
Kinect nem fog sok fényt kérni, van rajta infrakamera is, mondjuk ezt tapasztalat nélkül vauvau, de logikus lenne hogy sötétben is menjen. -
dilipok
veterán
válasz spanglee001 #24810 üzenetére
le volt mar irva kismillioszor... lehet hasznalt jatekot adni/venni
-
spanglee001
addikt
Persze a 250 est veszem, 4 játékkal kinectel 88 ért.
Van hdtv, és projektor is de az függ a kinect fényigényétől is, ha sok fényt kér akkor csak a tv marad.
Kérdés ha én veszek egy játékot, meguntam el tudom adni?
Vagy én tudok használtat venni?
Ezeket is bekell regisztrálni sorozatszám alapján mint a pc-nél?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
dilipok
veterán
válasz skylinelaca #24807 üzenetére
mint mondtam, komponens kabel. Vagy hd vga kabel (eredeti microsoft)
-
Thome
veterán
válasz spanglee001 #24806 üzenetére
4gb-os verziót ne vedd meg, csak a 250gb-osat szabad! Ennyi a lényeg, ha E verziót veszel, nem nyúlhatsz mellé.
De csak akkor vegyél E-t, ha van HDMI-s eszközöd (TV/Monitor) amire tudod kötni, mert az E-n nincs AV kimenet, az csak az S-en található meg (illetve a fateken, de ez most számunkra lényegtelen).Egyébként E vagy S, teljesen mindegy. Az E csak egy kicsit ráncfellvart S.
-
skylinelaca
senior tag
válasz skylinelaca #24763 üzenetére
Megkaptam a korábban említett gépet, mindenféle kábel nélkül.... Ilyen a gép hátulja, milyen kábeleket kell ehhez beszereznem? (fullhd-ban szeretnék játszani ha lehet ezzel a géppel)
szerk: (tápot lehet ,hogy megkapom ha megtalálják nekem...)
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
spanglee001
addikt
Holnap veszek egy E szériás gépet.
Van valami amire oda kell figyelni?
jobb az E széria mint a slim, kinect a lényeg, játszani úgyis pc-n fogok. Jöhetnek a jótanácsok. Eddig csak fotórol láttam konzolt. Olvastam magyar leirás nincs benne, a külföldi meg nem megy.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #24801 üzenetére
igen, bar ezt a jatekban is elmondja, azert nem tartottam fontosnak megemliteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest