Új hozzászólás Aktív témák

  • Jegesmaci81

    aktív tag

    Nem vitát akarok kezdeményezni de leírnám a saját véleményem a kinect-ről és a 4gb-os xbox-ról.

    Kinect: Szerintem baromi pontatlan, elnagyoltak a mozgások még ha le is követi a testet. Sokszor lassú és néha bosszantó hibákat vét. Van hogy elállítódik és újra kell kalibrálni. A játékok eléggé kezdetlegesek hozzá (értem ez alatt hogy a kinect sportos NFL, nem egy NFL 25, vagy a box nem egy fight night champion)
    Szerintem a legjobban megírt játék hozzá a Nike Sports, de ott is van, hogy 2-3x állsz be a kezdő pozícióba mire elfogadja.

    DE! Baromi szórakoztató, igazi családi játék. Nem a hardcore játékosoknak lett kitalálva. Nekem most 1 éve van meg és a mai napig használjuk pedig nem sok játékunk van hozzá. (adventure, twister, Kinect sports1-2, Nike sports) Sokat nevet az ember a másikon és persze saját magán. Szerintem jópofa tartozéka a boxnak és a kisgyerekek nagyon élvezik, meg persze a felnőttek. Én ajánlom mindenkinek.

    4gb-os box: Nem értem miért írják sokan hogy el kell felejteni. Az ms nem véletlenül találta ki és szerintem szerte a világon nagyon fogy. Annak aki a kinect miatt veszi a boxot szerintem ideális. Aki azt se tudja hogy kell e neki box csak vesz egyet mert mindenkinek van, annak is ideális. Annak akinek a box inkább porosodik mint melegszik, szintén ideális. Az hogy mindent érdemes a boxra telepíteni a lemezről szerintem parasztvakítás! Teljesen jó ha lemezről megy a játék! (tudom hogy van néhány kivétel aminél jobb a grafika ha a gépről fut, vagy több lemezes és muszáj telepíteni de ha csak 1-2 ilyen játéka van az embernek egy pendrive is megteszi kezdetnek) Amennyiben mégse lenne elég annak aki kezdésnek 4gb-ost vesz később bővítheti. (persze bukik rajta egy tizest de nem 250-es hanem 320-as HDD-t kap érte)
    Szerintem ha valaki amellett dönt hogy inkább +1 játékot vesz és nem a 250-est, nem fog rosszul dönteni. Aztán majd ha van rá igénye vesz nyuszira egy hdd-t. Persze az is lehet hogy évekig eljátszik még a 4Gb-al meg egy 8+Gb-os pendrivval!

Új hozzászólás Aktív témák