Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Játszogatok ezzel a Borderlands 2 -vel...de valahogy nem kapott el a láz, mint az FC3-nál...
-
bognar110
őstag
válasz
MasterMark #13689 üzenetére
Én is meg vettem első pályába bele játszottam nagyon tetszik azt kell hogy mondjam.
UP:ezt nem így akartam -
Szabix01
tag
Szerbusztok
Leendőbeli xboxosként érdeklődnék hogy szerintetek melyik az a netes játék amit a legtöbben játszanak vagy legalábbis sokan?
Mert én Pl. Battlefield 3romra gondoltam hogy majd megveszem de ehhez hasonló játékokat tudnátok még mondani?
Vagy van esetleg valami ranglista?
Üdv Szabi -
gegg
tag
Látom Borderlands 2 multi senkit nem érdekel
És a Left 4 Dead 2 ?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #13684 üzenetére
Holnap focizok egész nap de vasárnap lehet megyek a Horizonnal lehetne kis multi játék.
-
Nescafé
őstag
Melyik játék az ami még hétfő estig akciós lesz?
Vagy már vége? -
Blyan
félisten
3K az Arkham City is? Franc, már lassan elköltöm egy dobozos játék árát a Store-ban..
(#13684) FragStaR
Én is aszittem rosszabb lesz, de nagyon patent. Kár, hogy a Forza 4-et nem lehet online kapni.
-
MasterMark
titán
Csak megvettem a Hitman-t. Öcsém azt mondta felével beszáll, úgyhogy így aztán tényleg megérte.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13685 üzenetére
mind1 ha lesz egy kis idegrendszerem hozzá majd vissza térek rá
-
Ez a Horizon nagyon jó. Tartottam tőle a 4 után hogy nagyon arcade lesz de pont jól eltaláltak ráadásul eredeti és hangulatos is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13682 üzenetére
nem az meg volt, kiválasztottam az egyesült királyságot, de a ZIP code felidegelt
Csomót megadtam de egyi kse tetszett neki
-
bandi0000
nagyúr
hogy tudok csinálni US profilt? Próbáltam gépen, boxon de mindig magyar lett belőle
-
gegg
tag
Még 1x bedobom hátha
Valaki Borderlands 2 (vagy 1) ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
KingKress79 #13677 üzenetére
Köszi és neked is ori
, tehát a DLC futtatásához nem kell a lemez, ha jól értelmezem
, mert akkor majd a jövőben megveszem a GOTY kiadást és elpasszolom az egész pakkot...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker #13676 üzenetére
GOTY az csak úgy lesz kapható hogy alapjáték meg DLC külön lemezen. Ha ismerősöd megveszi, akkor elég elkérni tőle, feltelepíted DLC-ket, aztán már nem is kell lemez hozzá.
-
KingKress79
aktív tag
válasz
WhiteWalker #13676 üzenetére
Szerintem ugy lesz, h 2 lemezes lesz 1. alap game 2. Dlc-k. Az 1-be is igy van. Gondolom a goty tartalma meg alap game+4 dlc+2 kari+lvl cap. Megveszed a goty-t feltelepited a 2. lemezt es utana eladod a jatekot. Nekem a bl1 dlc-i igy vannak meg.
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt lehet tudni előre, hogy a Borderlands 2 GOTY-ből ,ha lesz konzol verzió,akkor az összes kieget meg lehet venni külön de egybe? Mert ugye most 990ft-ért megvan az alapjáték és csak a DLC-k kellenének...
-
wertigo1984
őstag
Kivancsi vagyok, hogy a mi szallodankban milyen jatekok lesznek.
-
raziel01
veterán
Rayman: Origins: 3 ezer
Tron Evolution 2 ezer
Test Drive 2 - 3 ezerXbox Live.
Lehet, hogy nem nagy akciók de ennyit abszolút megérnek.
Legalábbis nekem a Rayman: Origins megvan és 15-20 órát bele lehet nyomni. Olyan, mint egy tündérmese. -
negyven2
veterán
Jelentkezes leadva a beta-ra.
-
pzstm
titán
válasz
negyven2 #13667 üzenetére
általában egyéni elbírálás, nagyban függ attól, hogy milyenfajta megszegésről van szó (cska kép, sok kép, sok kép+szöveg stb.)
A minimum, hogy soha többet semmilyen beta programba nem kapsz meghívót (blacklistre kerülsz), és joguk van akár a helyi hatóságokig is elmenni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
MasterMark #13601 üzenetére
Áttudja, nekem legalábbis a support megtette amikor a második boxomat használtan megvettem.
-
pzstm
titán
válasz
negyven2 #13664 üzenetére
hardveresen nem vág tönkre semmit, sőt el kell majd olvasni NDA-t, de nem hiszem hogy a beta-ból származó károkért bárki felelősséget vállalna. 8.1 Preview-t is csak teljesen totál felelősségre lehet használni (más kérdés hogy a public beta-k több tesztfázison átmennek, mint ahányan kommenteltek már ebbe a topikba.....end-user számára elég stabil élményt kell hogy nyújtson, kisebb fagyásokkal, megakadásokkal)
NDA-ra viszont szigorúan ugranak, szóval tényleg ne tessék félvállról venni ha valaki most először kerülne bele
-
Tigi
őstag
Na, csak megvettem a Crysis 3-at.
MS pontra vettem, de azt hittem, hogy 1200-ba fog kerülni, de mikor látom, hogy csak 880, akkor nem kicsit megörültem neki. -
negyven2
veterán
válasz
Gombinyó #13662 üzenetére
Szerintem Liveon keresztül folyamatosan küldi el a MS által kívánt információkat.
Viszont úgy tudom, hogy ha részt veszel benne akkor, el kell fogadnod a NDA-t (titoktartási egyezmény, amiben le van írva hogy nem beszélhetünk róla pl. itt se a fórumon, vagy nem készíthetünk róla fényképet).
Valamint úgy tudom, hogy attól, hogy jelentkezel, még nem jelenti azt, hogy meg is kapod a hozzáférést a programhoz. Ezt majd a Microsoft dönti el, hogy ki vehet benne részt. És gondolom, (de ebben majd pzstm megerősít), ha valamit tönkrevágna a konzolon akkor az MS javítja majd garanciában.
-
pzstm
titán
válasz
abteam2008 #13644 üzenetére
én múltkoriban is benne voltam, ha hazaérek jelentkezek majd erre is. appok között kell keresni azt hiszem, vagy gamek között a beta-t
-
negyven2
veterán
válasz
WhiteWalker #13656 üzenetére
Bocs de, akkor biztosan rosszul értelmeztem, mert úgy emlékeztem, hogy ezek az 1.3-as és az utánuk következőknek a részei.
Amúgy a másikkal meg ((#13651) Def26) ironizáltam, ugyanis nekem is van olyan ismerősöm, aki azt hangoztatja, hogy kábelt csakis fél millió forint felet vesz az ember.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
negyven2 #13653 üzenetére
Pedig így van, ahogy MM mondja, nyugdtan be lehet írni. A high speedes ami tudja a 3D-hez szükséges nagy adatforgalmat továbbítani + lehet ethernet vezető is benne.
Def26: köszi
,csak pont a két utolsó rész nincs rajta...nah mindegy , csak érdekelt volna hogy jól látom e amit látok
-
negyven2
veterán
válasz
MasterMark #13654 üzenetére
Ugyan arról beszélünk, mert ezek (ahogyan a wiki is írja) az 1.3 szabvány részei.
-
törölt tag
válasz
Letudnád írni mit és mikor kell csinálni magyarul?
Szerk: Dasboard-on kint volt... -
Def26
félisten
válasz
abteam2008 #13647 üzenetére
De én még a múltkor jelentkeztem itt. [link] Szerintem akik ebben a programban benne vannak, azok kapnak invite -ot.
-
negyven2
veterán
válasz
MasterMark #13645 üzenetére
Pedig van.
De ahogyan irtam, boven eleg egy 1.3-as mert a box is csak annyit tud.Amugy a korrabi kerdesedre a valasz:
Dragon Age: Origins
UK £4.99=520 MS Pont
IE (de az osszes Eurot hasznalo orszagra igaz) €4.99=400MS Pont
US $4.99=400 MS PontJa amugy a UK profilom megint felajanlotta az egy honap ingyen liveot. Eddig ketszer egymas utan, (meg elotte a boxhoz kapott 1 honap), egyszer egy £1.00-os es most megint egy ingyenest.
Igy lenyegebe eddig 5 honap live kerult eddig £1.00-ba.
-
Def26
félisten
válasz
PC -n nem tudok valahogy jelentkezni?
-
abteam2008
tag
-
adalbert1
veterán
válasz
KingKress79 #13611 üzenetére
Ezek a mai akciók nagyon gyengére sikerültek...
-
Def26
félisten
válasz
WhiteWalker #13639 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Hol tudom megnézni hogy egy játék milyen felbontásban fut és van e rajta élsimitás?
Mert a WWE 12 eszméletlen szépen néz ki , és nem recések az élek..
-
válasz
unravel #13635 üzenetére
HDMI és HDMI kábel között is van különbség. Nem mindenestben az olcsóbb a jobb.
Nézd meg az alábbi linken a leírást és az alapján érdemes dönteni.
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=hdmi%20k%C3%A1bel%20fajt%C3%A1k&source=web&cd=8&ved=0CEMQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.hifimarket.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F04%2FHDMI.pps&ei=FoTWUb2nG4Hk4QTyoYCQBw&usg=AFQjCNH9G2X8-1paBHpFFWap5I8orQbxug&bvm=bv.48705608,d.bGE
Én anno egy 1.4-est vettem aranyozott csatlakozóval 8000 Ft-ért. Semmi gond nincs vele. -
unravel
őstag
Üdv
A cimborám szeretne hdmi kábelt a boxához. Mivel nagy eltérések vannak árban szeretnék tanácsot kérni.
Játékélményt figyelembe véve van-e különbség az ezer és a sokezer ft-os kábel között?
Elég-e egy olcsó High Speed HDMI kábel?
A Média Márk-os fickó 8 ezerért akart adni hd kábelt. -
Blyan
félisten
Na, a Forzat a Crysis 3 és az Orange Box akkor befigyelt.
Na, még a Hitmanre rányomtam,...
Rég vettem ennyi játékot.
-
-
G@ß!
őstag
Egyébként jó hogy így pörgünk az akciókon, de ha az M$ meghúzza azt, hogy amit ezen a héten leakciózott azt fogja Live Gold esetén freebe adni, akkor eret vágok...
-
Luzso
tag
válasz
Szerintem várjunk egy picit, a majornelson szerint 19,99$ a Tomb Raider. A 20 dodó-s játékokat 2000-ért szórta a M$. Lehet összekeveredett a két akció
-
Buster17
addikt
válasz
Hogy most látom a mai akciókat gyorsan bezsebeltem még a Crysis-t meg még a Witcheren gondolkodom.
Ezek azok az árak amit lemezesbe megveszem használtan. -
MasterMark
titán
Valaki UK profillal meg tudja mondani mennyi MS pont a Dragon Age?
-
norbi2010
őstag
válasz
KingKress79 #13617 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a mostani akcióban lesz-e még valami
-
norbi2010
őstag
válasz
Lesznek még leakciózva játékok,vagy ez az utolsó?
-
KingKress79
aktív tag
válasz
MasterMark #13612 üzenetére
Annyit siman meger. En a TR-t es a Bio-t sajnalom, azt hittem 3k lesz. Egesz heten erre vartam, ezert nem vettem FC3-t es Horizont se (igaz megvoltak mar, de nagyon jo jatekok.) Kar.
-
válasz
MasterMark #13612 üzenetére
Hitman az egy nagyon jó játék lett!
mobal,
-
MasterMark
titán
válasz
A Hitman-en elgondolkodtam. Lehet megveszem. Valaki személyes vélemény?
szerk.: Marketen most nézem Hitman Absolution English Language Pack 1,39 GB ez meg mi?
-
KingKress79
aktív tag
Bioshock Infinite - 14 990 Ft helyett 8 990 Ft
Gears Judgment - 14 990 Ft helyett 7 990 Ft
Hitman Absolution - 7 990 Ft helyett 990 Ft
Metal Gear Rising: Revengence - 12 990 Ft helyett 5 990 Ft
Tomb Raider - 6 990 Ft helyett 4 990 Ft
X-com: Enemy Unknown - 14 990 Ft helyett 2 990 Ft -
bognar110
őstag
Hát ez hihetetlen minden le van akciózva csak a left 4 dead 2 nem ez mi a f*szom ba*szák meg .
-
somadoc
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Forza Horizont, gondoltam legalább kipróbálom a SmartGlass-t, de nem tudom hogyan lehet összehozni, hogy lássam a térképet. Valami kiegészítőt le kell tölteni?
Piactéren van egy ilyen: Forza Horizon SmartGlass Experience, és hogy "ingyenes", meg "Letöltés az Xbox SmartGlassra", de nem aktív semmi. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Amúgy Androiddal próbálom és a boxra simán bejelentkezik, és távirányítani is tudom.
Előre is köszi! -
MasterMark
titán
válasz
Dexter-2000 #13605 üzenetére
Az a profilodon marad. Ha lesz újra XBOX-od akkor ha megint letöltöd a profilod oda, akkor az oda vásárolt kódok, és egyebek újra letölthetőek / érvényesek lesznek.
Simán csak formatáld a vinyót a settings-ben.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
MasterMark #13601 üzenetére
rendben köszi
a profilomra be van regelve egy játék.
Ilyenkor az ugrik?
Van valami "kód" vagy valami amivel teljesen alaphelyzetbe tehetem a boxot? -
bognar110
őstag
Srácok nfs hot pursuithez kell onnline pass ?
-
Pitu
aktív tag
No, internetes kártyámmal sikerült a commerce.microsoft.com-ra regelni, lassan lejön a forza horizon, aztán a witcher 2, ez best buy volt.
-
MasterMark
titán
válasz
Dexter-2000 #13600 üzenetére
Nem tudod átíratni. A garancia így csak rajtad keresztül érvényesíthető. A profilokat töröld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Politikai mémek
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest