Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegg
tag
CCKKJ-KY67D-YKYXY-PGGC8-P9MPG
2 napos gold nem tudom hogy működik e mert használt játék mellé volt amit rendeltem game ről. -
orion1025
őstag
válasz
bognar110 #14197 üzenetére
Sosem vennék még egyszer ilyet.Túl nagy a hájp körülötte.....Normálisan nem is lehet cibálni például egy F1-nél, mert csak nyekeg.Mindez igaz akkor is ha nincs bekapcsolva a force feedback.Mikor megvettem és átéreztem ezt az egészet, na mondom szétszedem és orvosolom a problémákat, de semmit sem segített rajta bármilyen beavatkozás, szóval hamar repült is itthonról.
-
bognar110
őstag
Xbox 360 Wireless Racing Wheel--erről a kormányról valakinek van valami tapasztalata/véleménye ?
-
Sziasztok!
Jó rég jártam erre.Urak egy nagy kéréssel fordulnék hozzátok.A Sniper Ghost Warrior valakinek megvan,és esetleg kölcsönkérhetném?A fiam próbálgatta a demóját,és meg van őrülve most,de nincs pénzem megvenni.Nagyon hálás lennék esetleges segítségért.Köszönöm. -
Buster17
addikt
Ismim mondja, hogy a köki kermináli tacskóban Crysis 2 és NFS Run 1000ft. Ha igaz és nem nézett el egy nullát akkor bestbuy
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szente #14169 üzenetére
Tudsz venni külön elektronikát is, amit neked kell beforrasztani. Ha nem OEM Kinectet veszel, adják mellé a tápot is. Csak Fat gépekhez kell, mert nincs speckó csatlakozó, szóval végülis lesz egy adapter, amit bedugsz a konnektorba, meg egy USB csati, ami megy a boxba, ez a kettő megy egy aljzathoz, amibe csatlakoztatod a Kinectet.
-
szente
addikt
válasz
molnarpeter #14165 üzenetére
Köszi az oldalt, ezt még nem ismertem, eléggé korrekt árakkal dolgoznak, a többiekhez képest ahogy nézem.
Bár leginkább magam szeretném módosítani, ahogy elnézem a leírásokat nem tűnik túl bonyolultnak + feszt adni a ventiknek.A Kinectes dologra és a különböző Falcon verziókra tudsz mondani valamit? Erről beszélek.
-
bobooo
addikt
Iceakos mikortol "online"?
-
Def26
félisten
válasz
bandi0000 #14166 üzenetére
DU. felveszlek, azt tolhatjuk bf3 -at.
Itt a battlelog profilom.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szente #14163 üzenetére
Falcon még nem a legjobb, ott a 90nm-es node volt még a GPU-nál, ha jól rémlik, csak a CPU 65nm. CPU bordát jó dolog GPU-ra tenni, ha van szakértői háttér, vagy van szoftveres hűtésmod is, ami kicsit agresszívabban emeli a fordulatszámot. Itt csinálják az "eredetit" ebből, és az overcoolból is. Persze lehet azt is, hogy a tápcsatihoz beforrasztasz vezetéket 12 volthoz, és arról járatod a ventiket, csak az elég hangos (nálam így van, Jasper lapos gép - 65nm mindkét chip, mellette még ahova kell, kapott RAM-hűtőbordát is).
-
szente
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek Xbox nézőbe, de előtte felszeretnék tenni itt egy pár kérdést.
Falcon alaplappal szerelt a gép, de olvastam, hogy ebből is van több revízió. Azt honnan tudom, hogy ez melyik? Mik a lényegi különbségek a V1, V2, V3 között?
Később szeretnék hozzá egy Kinectet is. Jó lesz hozzá, nem kell valami átalakító? Az aprón láttam, hogy hirdetnek valami adaptert a fat gépekhez. Ez fog kelleni nekem?
Ajánlott ehhez valami hűtés mod? Olvastam sok félét a neten a legegyszerűbbnek a venti feszültségének emelése tűnik, de ezzel ugye hangosodni is fog, amit nem nagyon szeretnék. A GPU bordára még elfér egy plusz venti?
35-re tartja a srác 120GB-os HDD-vel 1 db wireless joy-al, HDMI kábellel, táp kábellel, 5db eredeti játékkal. Gondolom ennyit megér, de elvileg enged még az árból, meg hát itt van helyben ki tudom próbálni.
Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt tudom , le is szedtem (sixaxis conroller a neve) de ahhoz root kell,én meg nem fogom buherálni a telót,megvan az oka miért,ez most mindegy...elvileg a boxos vezetékes controller jó lenne , de nekem az most nincs. A pc recieverrel is elvileg müködik,linkeltem is egy videót feljebb , de nem vennék 6k körül a teszt kedvéért,mert mi van ha mégsem jó...ki kellene próbálnom egy vezetékessel előbb..
-
Blaise
veterán
Tegra játékoknál alapból megy a kontroller, root nélkül.
-
válasz
WhiteWalker #14144 üzenetére
PS3 joy tudtommal nem, de Xbox 360 alapból megy. Lehet ez a gond. PS irányítóhoz van valami app.
mobal,
-
KingKress79
aktív tag
válasz
Mateosz0925 #14156 üzenetére
Igen, ha ujra letoltod.
-
Mateosz0925
csendes tag
formázni akarom a vinyót, és azt akarom kérdezni hogy ha rajta van a vinyón a Bf 3 online pass(régen megvettem még 800 ms pontért) akkor attól függetlenűl még tudok online játszani a formázás után?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
molnarpeter #14154 üzenetére
Na ja teljesen lényegtelen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
molnarpeter #14152 üzenetére
Áhh a samunál sincs alapból nyitva asszem, vagy ott valami számláló van nem tudom, máskor volt egy írás hogy a sony csinált vmi programot ami visszaállítja a telót visszazárja a bootloadert is asszem
-
bandi0000
nagyúr
Valaki nyomja a BF3 multit?
-
bibi55
tag
válasz
WhiteWalker #14144 üzenetére
Mondjuk nem értem mi a nagy cucc a root jogban. Ha rootolod azzal még semmilyen garit nem veszetesz el, mert soha nem mondják meg hogy volt-e rootolva a teló. Nekem eddig 3 android telefonom volt, mindegyik sz*rrá volt flashelve.
Szerintem egy android telón a root jognak alap kelléknek kellene lennie, épp, ahogy egy linux rendszeren is az.
-
válasz
WhiteWalker #14142 üzenetére
Nem. Nexus 7-en, pl out of the box megy.
Szerk.: Samsung Galaxy S Advance-on pedig nem. Inkább készülék / márka függő!
mobal,
-
válasz
WhiteWalker #14140 üzenetére
Androidon majdnem out of the box működik minden esetben a box irányítója! Csak usb otg támogatás kell a készülékhez.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MasterMark #14139 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
WhiteWalker #14137 üzenetére
Recieverrel max., de kizárt hogy kezelné.
-
Blaise
veterán
válasz
WhiteWalker #14137 üzenetére
Nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
A wirelesses joyból lehet kábelest varázsolni? (telóhoz kellene...)
-
Micsurin
nagyúr
Nos azért kellet volna mert , vasárnap megyek le nagy szülőkhöz , nincs routerük viszont kedden ingyé van az ac2 de akkor laptopról megosztom mert csak addig kell amíg azt leszedem .
köszönöm a válaszokat!
-
Def26
félisten
válasz
raziel01 #14119 üzenetére
T-mobile. Felcsút. 3G és később fejlesztettek (gondolom egy kis nyomásra
) HSDPA -ra. Egyiken sem volt jó csak a délelőtti órákban.
Én azt mondom, hogy otthonra kell vezetékes net. Olcsóbb is jobb is. Biztos nem szarakodnék mobilnettel ha otthon ülök. Van amúgy mobilnetem is. A céges vodafone (ezzel még nem próbáltam) a saját meg t-mobile.
-
raziel01
veterán
"De én a mobilnetet nem ajánlom live multihoz. Főleg nem fps -hez."
Próbáltad?
8-12 MW2 illetve MW3 multiban még 128 kbit/s-re korlátozva is semmi féle akadást nem tapasztalni és már 50 órát simán játszottam így. A ping számít nagyon. Nekem mindig 40 úgyhogy semmi gond. Ráadásul elég sokszor vagyok úgy, hogy csapat első vagyok vagy rohadt jó a kill/death arányom. -
raziel01
veterán
válasz
pelenka35 #14114 üzenetére
Nem lehet. Olyat lehet, hogy a laptop netjét vagy a PC netjét megosztod a box-al. Viszont így mindig futnia kell a PC-nek is ha boxon akarsz netezni.
Ez meg csak annyi win7-nél, hogy a hálózati kártyáknál jobb gomb/tulajdonságok és lesz olyan, hogy megosztás. Egyszerű.
Én is így használom. Multihoz is tök jó. -
raziel01
veterán
[Assassins Creed IV: Black Flag Caribbean Open World Gameplay Demo ]
Október 29
Nagyon várom. GTA5 elmehet a fenébe. -
törölt tag
Sziasztok!
Ez a gép kb. mennyit érhet? Nem sokat volt állítólag használva.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest