-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz L_YKing #14796 üzenetére
Igazából a Forza érdekelt nagyon. Régóta megakartam már szerezni. (csak demo van meg)
Black Ops jó lesz egyszer végigtolni. 2k-ért simán el lehet adni utána.
Stranglehold meg szintén egyszer végigtolós. PC-n már végigvittem. Egynek elment. 500 vagy 1000 Ft-ért el lehet adni. -
raziel01
veterán
El nem tudod képzelni, hogy mennyire hálás vagyok neked, hogy szóltál.
Tényleg enged fizetni reward pontokkal.
A pontokat felhasználva vettem ezeket:Forza 4 - 7 font
Stranglehold - 2 font
COD: Black Ops - 5 font4855 Ft-ot vontak le postával együtt.
Erre szokták mondani, hogy jó üzlet volt.(ennyit arról, hogy spórolok. de nem gáz, mert eladtam 3 játékot az utóbbi hétben, meg is jött az áruk)
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Petya2900XT #14791 üzenetére
Na egyszer elmegyek már.
-
MasterMark
titán
-
raziel01
veterán
GAME.co.uk
pl Black ops: 5 font
MW3 - 5 font
Halo Reach 5 font
Forza 4 - 7 font !!!
Saint's Row 3 - 7 font
stb...Forza 4 jó lenne de nem akarok 1000 Ft postát fizetni 1 játék miatt. Bár 3500 lenne úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Tegnap tobben is irtatok hogy baromi lassu a jatek elinditasa, en nem vettem eszre semmi lassu betoltest most a boxnal, es siman fellepett live-ra. Semmi frissitest nem ajanlott fel.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Rx
aktív tag
köszönöm a tapasztalatokat, ebből a pár hsz-ből azt lehet leszűrni, hogy javarészt tetszik "mindenkinek"
az én társaságom is szeret szórakozóhelyekre járni, iszogatni meg sütögetni, de az xbox is terítéken van
csak kellenek az újdonságok...kis off: wii-n láttam talán egy resident evil játékot ami megtetszett és ugyebár az újdonság, hogy nem terülünk szét a kanapén
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Def26
félisten
2x használtuk nagyobb társaságban de többször nem vettük elő. Én inkább a piálgatós, beszélgetős körnél maradtam. Barátok/rokonok sem igénylik az össznépi ugrabugra szarságokat. Inkább üldögélünk, beszélgetünk, hülyülünk és a gazdálkodj okosant toljuk, ha éppen valakinek játékra van kedve.
Tulajdonképpen a kinect egy külön embertípusnak felel csak meg, ha olyan nyugis "nézd ezt az appot most töltöttem le a telómra" típus vagy akkor ez neked bejön. Vannak ugye a boroskólát iszogatók társasága, vannak a rövidesek stb. Nem igazán tudom kinek ajánlani.
Tizenévesként bandáztunk és piálgattunk. Huszonévesként meg szórakozó helyekre jártunk, balhéztunk stb. most 30 évnél meg inkább jókat sütögetünk, kajálgatunk. Az én baráti társaságom nem igényelte a kinectet.Sztem kérj kölcsön valakitől és 1-2 x próbáljátok ki, ha bejön akkor vegyél csak.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mephi666
nagyúr
válasz raziel01 #14781 üzenetére
hülyenemvagyokbolt, 576, konzol city? (vagy az utóbbi kettőben kinectet nem lehet?) oké, lehet nem csomó, de pár helyen láttam
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
próbáld ki vásárlás előtt valahol szerintem itt kecskeméten is csomó hely van, amit tudok, hogy ki lehetne próbálni... így nem érhet kellemetlen meglepetés... inkább a helyigényre kell leginkább figyelni
ui: mi jókat szoktunk vele szórakozni akár demókkal is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Rx
aktív tag
válasz L_YKing #14765 üzenetére
személyes tapasztalat(ok) érdekelt(ek) volna a kinect tulajoktól, hogy pl a tartalmas, páros játékokat mennyire lehet élvezni esetleg hamar rá lehet unni...de mindegy majd szétnézek
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
addikt
válasz MasterMark #14776 üzenetére
Menü ment csak ha játékot akartam indítani dobta ki ezt. Vagy a játék boot -ra gondolsz (indítás) ?
-
MasterMark
titán
-
addikt
Na most meg semmi baja a boxnak nem tudom tegnap mi baja volt akkor. 4 piros ledre latok csak hibát hogy av kabelal van gond olyankor, de nekem 4 zöld led volt az nem tudom mi lehetett. Mind1 lényeg hogy most jó mondjuk 2015.03 ig elromolhat de inkább ne tegye.
-
MasterMark
titán
-
bibi55
tag
Most ez a dash update csak a beta dash-re jött? Mert én bekapcsoltam most és semmi update.
----
Ban: Nem csináltam semmi jogsértőt az MS felé nézve, minden játékom vásárolt, és jelenleg is tudok multizni. Ergo nem banoltak, és akkor nem is valószínű hogy fognak? Csak azért parázok mert használtan vettem a box-ot a konzolokszervize.hu-ról, és bízom benne hogy nem volt semmi belepiszkálás.
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #14767 üzenetére
Meg ha azt nézzük itthon is sok helyen 990Ft az országon belüli szállítás, szóval az a 2,95font nem vészes a szállításért. Én is most várok egy csomagot amúgy a game -től.
May the Force be with you!
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit érdekes kédéssel fordulok hozátok.
Évek óta nyüstöljük az xboxot, de jó lenne valami vérfrissítés (gondolok itt a mikrofon, gitár, dj szett...etc).
Leginkább a kinecten gondolokodom első körben, mint kiegészítő, de a nintendo wii is felmerült ötletnek.Akik birtokolnak kinectet azok mit mondanak róla mennyire lenne érdemes beruházni rá?
A sport játékokon túl van (minőségibb játék) amin ketten tudnánk bohóckodni?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Rx
-
Buster17
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz WhiteWalker #14756 üzenetére
Érdemes venni? Mert én is gondoltam , csak én otthon egy nem használt zene gépét raknám össze.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #14756 üzenetére
én tegnapelőtt nyomtam kb 15:30-23:00ig, előtte meg vasárnap szinte egész nap... semmi fagyás... ma is szerintem ez a sors vár rá semmi plusz hűtést nem kap, viszont jól szellőző helyen van ...még múltkor fable3 közben figyeltem meg fagyogatást x óránként, de az gondolom sw-s hiba lehet, mert fórumokon is olvastam, hogy mások is szívtak kicsit vele (1éve se volt hideg nyáron, meg 2 éve se: lekopogom, bírja a slim szépen)
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez ezen besírtam
Pár nappal a melegedési "vitához" (nem a ps vita-ra gondoltam ) : tegnap átjött cimborám és csapattunk egy kis coop mókát jó pár játékkal : MW3 , Kane & Linch 2 , PES , kb 13 órát ment a gép folyamatosan ebben a hőségben , reggel 3/4 10-től egészen éjfélig...az utolsó órában kezdett lefagyni...elég forró volt kívülről...nem indultak a játékok, sokat töltötte őket induláskor..aztán kapott egy nagy asztali ventilátort hűtésnek , így sem javult a helyzet...éjfél után hagytuk egy kicsit pihenni fél órát, majd ismét bekapcs és mintha kivirult volna...
Mondhatom hogy bírják a slimek, nyilván hosszú távon ez nem célra vezető, de napi 3-4 óra folyamatos játékot simán kibírnak...azért elgondolkodtam ezen az intercooler sts xbox 360 külső ventilátoron...annyira nem lehet rossz...
Olvastam pár véleményt , van aki szerint baromi hangos , és nem sokat hűt ,csak pár fokot , mások szerint halk és érezhető kézzel is a különbség.... Ebből találja ki az user , hogy milyen működés közbe Ahhoz hogy csak megvegyem, mert próbának jó lesz, kicsit drága ~ 8000ft az ára...van ebay-n ennek a kinai verziója az csak 3000ft körül van: [link][ Szerkesztve ]
-
laracroft
senior tag
48 óráig élő zavvi 10% kupon kód:
4218-DC90-4E78
Egészségedre
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz raziel01 #14752 üzenetére
Mondjuk ez mekkora már, hogy ezt nem találja bmeg. Őrjítő... nem akarok senkit bántani, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy régen az életképtelen csecsemőket akik a társadalomra nézve hasztalanok voltak lelökték a szikláról.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
valaki le írná szájbarágósan , hogy sorozatszám alapján , hogy regisztráljam a gépet msnél? köszönöm
és azt , hogy a sorozat számot hol találom
kösziThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Def26
félisten
Állítólag azokat is bannolják akik régiót váltogattak az ingyen játékokért. Nem tudom mi igaz belőle.
-
G@ß!
őstag
válasz molnarpeter #14744 üzenetére
Szívesen látnánk itt is.
-
Def26
félisten
válasz bobooo #14740 üzenetére
Azért mert xbox -ot használunk, nem muszáj ám csak szépeket írni. Sztem ugyanúgy hozzátartozik a rossz is (ha van) a témához. Ha ez Neked lelki traumát okoz, akkor én meg azt mondom, hogy Te ne olvasd a topikot.
-
Mappa
addikt
zavvihoz
aki kapja marja alapon:
Discount Code: 4218-EBFF-4650
szerk.: ja 10% kupon ez lemaradt
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Buster17
addikt
szerk idő lejért
Ugye engem nem bannolnak/bannoltak, mert külföldön vagyok magyar accal és a lopott neten jönnek le a játékok? -
Buster17
addikt
Múlt pénteki, slim egy fos és a fat az istenkirály vitához ezt csatolnám: [link]
Az első áldozat!! Vigyázzatok, mert a mostani updatetól kezdve az összes slim felfog robbanni!!!!!44négy![ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Mondjuk a véleményem nem lehet akkor negyedszerre is leirni? Na de mindeggy. Szar MS, téma off .Thanks.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
raziel01
veterán
válasz redXIII #14736 üzenetére
KB harmadszorra írod ezt már le.
Mindenhol előfordulhatnak hibák. Nyilván most aki mutyizott az jogosan szívta meg de előfordult már, hogy a törvényes játékos bannolódott. Persze után helyre lett állítva.
BF3/Forza 4 pl szarakszik az is egy ilyen hiba.
Majd helyreáll minden. -
G@ß!
őstag
válasz redXIII #14721 üzenetére
Nem az a szégyen, hanem hogy egyszerűen játékba belépni se lehet...
Crysist harmadjára kellett elindítanom, hogy belépjen.
A Dirt2 is megröccent, de azzal legalább tudtam menni. Megvolt az esti autós műsor is.Egyébként első tulaj vagyok, minden gyári, liveról, vagy gyári cd-ről telepített játékot tartalmaz. Sose migráltam. Goldra nem rég fizettem elő (a plusz játékok miatt ).
u.i. egyébként észre se vettem hogy volt update.
Kicsit más: STEAM kibannolta spanomat Counter Strikeből pár hónapja. Állította hogy nem cheatelt. Senki se hitt neki csak én. A nagy angol tudásommal írtam a helpdesknek, hülyének néztek, állították hogy csalt. Eltelt pár hét, jön a STEAMtől a levél, hogy elnézését kérjük, mégse csalt a srác... Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #14726 üzenetére
MS visszabírja állítani. Más nem .
-
gegg
tag
válasz MasterMark #14722 üzenetére
De honnan tudják mikor vásároltam a cuccot ?
-
MasterMark
titán
Az a gond, ha valakit ban-olnak, akkor azt már lehetetlen visszaállítani.
Switch Tax
-
Hunpriest
senior tag
válasz ImpersonatoR #14712 üzenetére
Sehova nem kell vinni. MS supportot felhívod (+3680018590) és majd futár viszi el csak a gépet, minden tartozék és persze HDD nélkül, majd pár hét múlva küldik vissza javítva.
-
gegg
tag
válasz MasterMark #14706 üzenetére
De SN alapján hogy megy ez a dolog ? Nem kell hozzá számla ?
-
G@ß!
őstag
Már vagy 3 perce tölt az indítóképernyőnél a forza4, és még mindig semmi.
Eddig általában csak fél perceket vártam. Ez egy kicsit sok.
Mi lehet a probléma? -
addikt
Ma meghalt a boxom ugy nez ki slim 250 es. Ha jatekot akarok inditani 4 led vilagit es se kep se hang csak kikapcsolni lehet. Ms nel regisztralt 576 ban vasarolt meg garis hova kene vigyem gariztatni? Cseregepet adnak amig csinaljak illetve a vinyot visszaadjak mert azon van minden mentesem;(?
-
Def26
félisten
válasz KingKress79 #14709 üzenetére
Gyuta gondolom akkor most kapott egy bannt.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #14706 üzenetére
Ja azt hittem ez nem vonatkozik a külföldi vásárlásokra. Akkor jó.
------
"Senki ne lepődjön meg, jön egy update, aki trükközött azt pedig bannolják:"nekem is kiírja hogy update elérhető rámegyek azt nem lehet csatlakozni meg kihoz egy rohadt hosszú hibakódot"
"Bannhullám van
Most takarítják ki az összes profil megosztással trükközőt
Aztán lehet, hogy kapnak az arcukba a Gears Beta ügyeskedőd ..... daninak is azért tölt lassan, mert vizsgálja a mentést/rendszert az új ápdét ""Ja engem is bannoltak sajnos
Most már elárulhatom büszkén, hogy sosem vettem eredeti játékot csak pendrájvokat, de egyszer minden végetér.."" -
gegg
tag
Megrendeltem a kormányt és köszönet a kódért raziel01-nek Erre egyébként van valami garancia ?
-
gegg
tag
válasz MasterMark #14700 üzenetére
Hát fat box és a szomszédból jön a net Pendrive sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest