-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz FlashLed #12681 üzenetére
Te is mostanában migráltál külföldi régióról?
pzstm: account.live.com-on átállítottam sikeresen. Sőt ott hozzá tudtam adni magyar címmel bankkártyát meg is csinálta azt az alap 200 Ft körüli levonást.
Ami linkeltél ott meg jobb felül válthatok: van még UK acc meg HU is.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
-
negyven2
veterán
válasz FlashLed #12262 üzenetére
Angol IP vel sikerult megvennem, majd a letoltes elejet is Angol IP vel kezdtem el (majd valltotam vissza magyarra). De csak egy Corrupted file-t kaptam. Haromszor is. Ezrt gondolom, hogy a boxotis nezi (hogy hol lett uzembe allitva).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz FlashLed #12013 üzenetére
Igen a hangulata szerintem önmagában jobb. Persze a 4 is király játék, ezeket kaptam tegnap születésnapomra bár csaltam mert 1-2 nappal már korábban kibontottam és próbálgattam őket.
A sima Forzában a döbbenetes autómenyniség lenyűgöző meg valamivel szimulátorosabb csak kissé steril. A Horizon meg laza kocsikázás jó zenékkel és autókkal (persze jóval kevesebbel). Összességében mindkét Forza nagyon tetszik és örülök hogy meglettek.
Majd ha lesz újra Gold tagságom tolhatjuk, jó lenne multizni vele viszont ebben a hónapban már nem veszek Live Goldot mert kicsit kiköltekeztem magam Xbox téren.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz FlashLed #12005 üzenetére
Kollégám is pont kérdezte a Forzát hogy lesz-e One-ra? Anélkül hogy tudtam volna mi a hivatalos kijelentés erről mondtam neki hogy szerintem nem több okból is:
One egy totál más architektúra, másképp kell rá megírni a programokat plusz a Forza 4 már eleve feszegeti az Xbox 360 hardveres képességeit így ha jönne is egy 5. rész technikailag nem hinném hogy sok újat tudna nyújtani. A kiadó meg szerintem nem akarná fölöslegesen kétszer ugyanazt a játékot elkészíteni a két gépre.figure85: ennek a lépésnek örülök mert szerintem kicsit macerás volt eddig hogy Ms pontot vegyek és azzal fizessek dolgokért. Ez szerintem egy plusz fölös kört iktatott bele a vásárlásba. Nem is vettem még soha MS pontot.
A havi 2 ingyen Gold tagságos játék hír is nagyon pozitív. Eddig vacilláltam hogy vegyek-e Gold tagságot de így alighanem júliusban befizetek egy évesre mert már kicsit több értelme lesz.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Ragnar95
félisten
válasz FlashLed #11415 üzenetére
Megvan már nekem is, bár játszani még nem volt időm, csak kb 15percet vele, első2 verseny alapján elég király, hozza bőven az első rész színvonalát Az átvezetők is jók lettek, bár nem tudom, miért nem lehet átugrani őket...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest