-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
15 font zavvin a Tomb Raider
[link]Oldalam: www.swsfoto.de
-
pzstm
titán
The hardcore gaming audience has given us some great feedback, and we watch that feedback carefully. I think they’ll be happy after E3.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Buster17
addikt
Na alan wake bezsákolva, de most érdekesség képp hogy most engedte osztrák ipvel a vásárlás, előző négyet nem tudtam és az otthoni haver segítségég kértem a vásárláshoz.
Ez miért van? Ugye törlik a régiózárokat? -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #10988 üzenetére
Én google wallet-el vásároltam. Google play miatt amúgyis van ilyenem.
De megvehető giftként is. Megveszem neked ha gondolod és miután elküldtem neked a kódot valamikor utalhatsz.(OTP-s vagyok.)A pénz eloszlás meg olyan, hogy 60%-ot adtam a Remedy-nek, 20-20% meg a charity meg a humble tip.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #10985 üzenetére
Én 1.1-et írtam és adott Steam kódot.
Biztosra mentem. Igazából ne 22 Ft-on múljon már.Bonus materials akit érdekel:
The Library of concept art and production photos 44.0 MB
Alan Wake Score Sheet Music 46.8 MB
Alan Wake Screenplays 1.03 MB
Alan Wake Visual Identity Guidelines 1.86 MB
The Alan Wake Files Book 5.2 MB
Alan Wake Wallpapers 50.8 MB
Cardboard Cutouts 12.7 MB
Night Springs Comic Book 128 MB
Psycho Thriller Comic Book 94.2 MB
Early Alan Wake Demos (torrent) 246 MB
Harry Garrett Show (torrent) 136 MB
Making of Videos (torrent) 2.6 GB
Writer in the Cabin clips (torrent) 318 MB
Night Springs Episodes (torrent) 4.0 GB
Balance Slays the Demon Music Video (torrent) 141 MB
Alan Wake "The Movie" (full playthrough of the game)
Episode 1 (torrent) 1.4 GB
Episode 2 (torrent) 1.3 GB
Episode 3 (torrent) 1.7 GB
Episode 4 (torrent) 2.1 GB
Episode 5 (torrent) 1.5 GB
Episode 6 (torrent) 1.6 GBEzek járnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Algotis
addikt
-
raziel01
veterán
Live-on Xboxra 495 Ft az Alan Wake illetve PC-re is van akció: Humble Bundle
Ha 1 dollár felett fizetsz akkor steam kulcs is jár. Szóval megkapod az Alan Wake collectorst meg az American Nightmare-t is. De akármennyit lehet fizetni, amennyit megér az embernek. 1 dollár alatt csak simán az oldalról tölthető a cucc. -
Algotis
addikt
válasz MasterMark #10972 üzenetére
Most őszintén, amikor nem mész fel mondjuk 1 teljes napig. (Szerintem nem volt még ilyen )
Olyankor visszaolvasol akár 150 hsz.-t?Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Úristen nem akarok 89 hsz.-t visszaolvasni
Androidos Outlookból küldve
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #10968 üzenetére
a letöltött dolgokat felejtheted az új gépen, ugyanis az x86 alapú, ez meg powerPC a mostani. szóval visszafelé kompatibilitás nem lesz...ezt írták is.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #10963 üzenetére
Azért remélem majd a vásárolt játékokat 2-3 év múlva is lelehet majd tölteni.
Multiban is van annyi pénz szerintem, hogy 4-5 évig csak nem lesz lekapcsolva a sok szerver. -
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #10963 üzenetére
én ezért vásárlok minden szart össze mostanában
-
Xirtam
veterán
Xbox One Témát kéretik a továbbiakban itt folytatni, ez a topic maradjon már meg az Xbox 360-nak! Mindenesetre köszönjük ezt a 8 évet az Xbox 360 konzolnak! Thank You Xbox 360
-
-
Micsurin
nagyúr
ak ez a net kapcsolat , hogy is leszen?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Def26
félisten
Nem tudjátok működik már a japán 48 órás live dolog?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Micsurin
nagyúr
válasz bognar110 #10942 üzenetére
Nem kötekedésből: "melegedés helyet"
Am Colonial Marines mennyire jó? vagy akkor inkább a 2010 AvP ? nagy AvP fan vagyok nagyon nagy
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
parandroid
félisten
válasz Buster17 #10940 üzenetére
Ami egyáltalán nem baj, a kérdés az, hogy a világ kevésbé szerencsés részén (értsd: NA régión kívül) mit tudnak hozzá biztosítani az extrák közül. Pillanatnyilag én még a Ny-Eu-ban elérhető XBOX Live tartalmat is keveslem, illetve drágállom az előfizetésen felüli egyenkénti díjszabás miatt, Mo-n meg gyakorlatilag nulla, ami a játékon kívül elérhető.
Ez egy nagyszerű rendszer, de semmit nem ér, ha nem tudnak egy, az adott terület felhasználóinak szóló célzott tartalompalettát biztosítani.
Remek dolog az integrált fantasy league, de Eu-ban az emberek nagy része azt sem tudja, hogy mi ez, és itt a sport-központú tartalomból is max a foci jön be (ami meg ugye NA-ban nem érdekli a kutyát sem).
Szóval, ami igazán szkeptikussá tesz, az pont az, ami az egész dboz lényege lenne. Aztán persze remélem az HBO, meg a Sky Eu-ban is mögéáll a kezdeményezésnek, és megemberelik magukat, annak én örülnék a legjobban. Persze Mo megint más kérdés, egyrészt marginális piac, másrészt a kereslet jelentős része is korlátozottan fizetőképes - lásd még a magyar Live árakat.
Micsurin: 300-500 USD-s árakat emlegettek a különböző verziókhoz, ez Eu-ban nyilván a szokásos 1:1-es váltással 300-500 EUR lesz, amire szokás szerint jön még a magyar áfa.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Buster17 #10940 üzenetére
Szerintem sajnos nem fogsz.... Nekem a ps2 volt az első konzol most a box és szerintem a ps4 el fogom folytatni a dolgokat....De ez még a jővö szele az első 2 évben nem szabad még venni szerintem a csoda masinákból.... kitudja az új xbox melegedés helyet más bajban fog majd szenvedni
szerk.: Meg azis kérdés es lesz , hogy melyiket mennyiért fogják vesztegetni olyan 200k körül? Na jó 180k
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Ezen is be szartam.
-
-
bognar110
őstag
Haveromnak meg van az új xbox one
-
Gare2
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen headset-et használ multihoz? Mit ajánlanátok? Ára-érték arány? Mire kell figyelni ha vennék egyet? Van amelyik külön kezeli a chat és játék hangerőt?
Köszi a tanácsokat előre is!
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #10927 üzenetére
szerintem meg fog változni a véleményed, mire kijön az új box, repülőrajtot veszel és elsők közt csapsz le rá ...tegnap úgy éreztem a bemutatón, hogy k*rvasok infó fog érkezni megjelenésig folyamatosan a funkciókról, mert nagyon komolyan veszik ezt, hogy "all in one szórakoztatóközponttá akarják tenni az új konzolt"
mellékesen ami konkrétumokat lehet tudni róla, szerintem meggyőző a cucc: 4k felbontás? csak kérdés, hogy a játékok mekkora százaléka fog így megjelenni, mert ahhoz kell akkor jópár bd... 3 oprendszer, gyors taskswitching, stbstb... szerintem a tegnapi bemutatóval épp csak karcolgatták a felszínt (ps4-t annyira nem figyeltem, de ott azért nincs ennyi konkrétum a bejelentés után hetekkel sem)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
woodbear
addikt
Na csak kell az online kapcsolat...24 óránként egyszer be kell lépni.
Eddig sajnos a PS4 szimpibb.....pedig köztudott mekkora box fan vagyok.
Szerintem csak a profilom miatt fogok mégis maradni...[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz bognar110 #10923 üzenetére
A PS4 sem lesz visszafele kompatibilis. Ezeket csak akkor tudták volna megoldani, ha vagy a processzorba, vagy az alaplapra integrálják az elődöt és ez megdobta volna az árát rendesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Zjunior
veterán
válasz bognar110 #10920 üzenetére
Meg az a baj nincs lefelé kompatibilitása!
Sajnos a barátaim mindenki xbox-os és nem fogjak tudni megengedni maguknak, hogy ujra valtsanak es a visszafele kompatibilitas miatt nem is fogok tudni veluk játszani!
Szeretnék Xboxot...Jah, meg a live ért is fizetni minek, ha a másik oldal free..
Nem tudom de,
Ebből így az előzetesek alapján Ps4...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pelenka35
őstag
xbox one hoz tarozik a kinect vagy azt pluszba kell megvenni ?
Gamertag:Rob3rt75
-
Mister_X
nagyúr
-
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Tegnap nem győzött meg az Xbox one sajnos!
A Ps4 felé hajlok, csak az a kontroller ami elriaszt teljesen szokatlan meg nem áll kézre!
Valami lesz, de sok a negatívum az Xboxnál, mondom úgy , hogy Xbox rajongó vagyok![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Xirtam #10909 üzenetére
Ne parázz, EU-ban a PS4, ámerikában meg a ONE lesz a nyerő, worldwide meg kiegyenlítettek lesznek De még az sincs kizárva, hogy ONE-t veszek. E3-ig várok, aztán majd az ár fog dönteni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Xirtam #10888 üzenetére
Ha én PS fanboy vagyok, akkor te meg Xbox fanatikus. És akkor én se vegyem komolyan azt, amit írsz? Az egyik pillanatban forrásért kiáltasz, mert valaki állítja, hogy nem minden funkció lesz elérhető idehaza, a következőben meg kijelented, hogy minek is fektetnének pénzt és energiát, hogy itt is elérhetőek legyenek.
Nameg nyílván azért volt négy boxom a PS előtt, mert elvakult PS fanboy voltam De E3 utánig nem török pálcát egyik platform felett sem.
-
pzstm
titán
válasz Buster17 #10906 üzenetére
nem...azt mondta van/lesz olyan szcenárió, hogy ha átmégy a haverodhoz akkor elég csak belépned az accountodba és nála is játszhatsz...vagy hülyén fogalmazott meg valamit vagy még nem akar elmondani valamit
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
Def26
félisten
Akkor gyűjtsd a pénzt. Azért titkon reménykedem benne, hogy nálunk is kapható. A prezentációban az volt, hogy idén az egész világon elérhető. Ausztriában is meg lehet venni (kisebb költség mint a Londoni repülő), ha nálunk nincs. Gondolom, hogy a garancia hasonló lesz mint a 360 -ra.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest