-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz parandroid #50885 üzenetére
Köszönöm Nektek, akkor így tényleg nem érdekes számomra. Ez a korlát viszont újdonság, erről nem tudtam.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
MasterMark
titán
-
andzsin73
tag
válasz parandroid #50815 üzenetére
már voltam ott is, nem engedi kiválasztani Magyarországot....pedig itthon üzletben (MM) vásárolt Xboxról van szó.
-
Zeki
nagyúr
válasz parandroid #50800 üzenetére
Ezért szép ez a világ, a fent említett játékokat nem ismerem.
-
Zeki
nagyúr
válasz parandroid #50794 üzenetére
Na akkor az a játék máris nem annyiba kerül, mint amennyiért megvették. Így max nézegetni lehet.
Sosem kéne live only game. -
andzsin73
tag
válasz parandroid #50794 üzenetére
Köszi, hát igen, erre írtam az elején, hogy nekem ezt szoknom kell, hogy mindenféle trükkös dolgok vannak, amit meg kell nézni a borítón és nem csak annyi, hogy megveszem a játékot és hipp-hopp működik. A gyerek még 9 éves, ő pláne nem ért hozzá, csak látta valakinél, én meg megvettem neki, de így közel az ötvenhez egyre többször futok bele ilyen dolgokba, hogy egy ilyen szög egyszerű játéknál még ilyenre is figyeljek oda, hogy mi van a borítón. Erre írtam, hogy régen annyi volt, hogy betettük a floppyt vagy a cd-t és a játék működött, nem kellettek hozzá ilyen trükkök.
Hozzáteszem: kaptunk még egy free month live gold előfizetést, csak amikor megadom az adataimat a "states"-nél csak amerikai államokat dob ki, ilyenkor mi van? mert ha nem írok be semmit nem enged tovább...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #50679 üzenetére
PC-n, pontosabban böngészőben itt fent vannak: [link]
Ha rámjön a feeling ide jövök
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz parandroid #50637 üzenetére
Lego Marvel Avangers volt már 3 euró is Steamen...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50637 üzenetére
Rengeteg játék visszatérő vendég, amiket minden hónapban legalább egyszer leakcióznak. Ez kicsit szomorú, de ha tényleg lesz később még egy lista, az boldoggá tesz ha kicsit változatosabb lesz tőle a nyári költekezés.
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50624 üzenetére
Nem szeretnék váltani. Az asztali gépet hamarabb tervezem cserélni, mint a konzolt. PC-re rengeteg játékom van, amiket a gyenge gépem miatt nem toltam végig és jobb címek, mint amiket One-ra megvennék.
(#50625) l.skywalker: D3 megvan PC-re és 360-ra is. Nem tervezem One-ra is megvenni, ha egyszer lesz olyan konzolom is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #50624 üzenetére
Igaz, csak azt is vedd figyelembe, hogy One-ra a GTA V normál áron 21ezer forin.
360-ra viszont csak ~8ezer. És igazság szerint itt épp arról van szó, hogy 360-on bármikor lehet vele játszani.Én a Desiny-re gondoltam, hogy nem éri meg, mert egyre kevesebb a játékos és aztán ha One-od lesz, sose fogod megnyitni.
Nekem van One és mellette 360. Megvettem anno a Titanfall-t 360-ra, de van belőle One verzió is. Természetesen több játékossal, drágábban és amiket elértem 360-on azokat nem viszi át oda. Kezdhettem előröl több pénzért.
És még van pár játék, amit nem érdemes megvenni 360-ra ha One-t tervezel, pl. Diablo III.
De campaign és story játékokat szerintem nyugodtan.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50620 üzenetére
Most a GTAV-re gondoltok, vagy a Destinyre?
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50587 üzenetére
Nem tudtam milyen néven ment, de megvan. Voltak egész jó játékok.
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50582 üzenetére
Egy akciós listát tudnál linkelni a tavalyiról?
-
nincsnév007
őstag
válasz parandroid #50579 üzenetére
és kb mikor lesz?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #50314 üzenetére
Csak 3 óra múlva digitálisan már 8k lesz, de a HA-n még mindig 1900-ért kapni.
(#50315) szupermacs: majd ha BC lesz, bekerül a Game Pass-ba és akkor majd One-on játszhatsz vele
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50309 üzenetére
Trilogy van akcióban, nekem meg csak az Ann. kell.
(#50308) l.skywalker: HOMM3 lemezesre még mai napig fáj a fogam. Addig halogattam a vásárlását, hogy már a Complete-t sem lehet kapni csak digitálisan. GoG-on meg drága.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #50159 üzenetére
Én hamarabb kezdtem el játszani a Sacred-el, mint a Diablo-val. Majd mivel mindenki mindig sírt nekem, hogy ez csak egy Diablo klón, így azzal is elkezdtem és rájöttem, hogy minden rendben, mert mind a kettő ugyanolyan jó
-
Janusz001
őstag
válasz parandroid #50132 üzenetére
Trine2 -t eddig nem ismertem, jó lehet coop ban? Youtube -on elég tetszetősen néz ki.
Torchlighton gondolkozom még, mert a d3 is nagy kedvenc, demo ja évek óta fent van a gépemen, de mindig 3k fölött volt az ára, most ez elég csábító.
Nekem ez a heti akció elég szimpi. -
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50134 üzenetére
Az volt a gond, hogy árkád játék és a mérete meghaladta a 2 gigás limitet, amit az árkád játékok foglalnak. Nem nagyon értem ezt, mivel simán elmenne nem árkádnak is D3 mellé. Szívesebben tolnám.
Mindegy, PC-n is elvagyok vele. -
szupermacs
veterán
válasz parandroid #50132 üzenetére
TL nem rossz, de sajnálom, hogy nem inkább a második rész jelent meg. Az elsőben se online, se co-op. Így felejtős. Pont ezért nem vettem meg PC-re sem.
-
MasterMark
titán
válasz parandroid #49892 üzenetére
Ez 360 nem One, és a Home-al sem látja az eredeti gépen minden profil utána...
Switch Tax
-
IG55
senior tag
válasz parandroid #49881 üzenetére
Van átjárás a Live fiókok között? Úgy értem, hogy a telepített játékok látszanak a másik fiókban is? Gondolom a digitálisan megvásároltak csak a vásárlást lebonyilító Live fiók számára elérhetők.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
őstag
válasz parandroid #49599 üzenetére
Full káosz az egész.
-
Potyka03
senior tag
válasz parandroid #49609 üzenetére
Anno volt meg a lemez...már nincs meg.... anno vagyis legalább 3-4 éve volt az,de a gépet is eladtam,most új gép van. De lemez nincs hozzá.
1.ablak:
"FELTÖLTŐKÓD HASZNÁLATA
Forza Horizon
Feltöltőkód
A szolgáltatás használatát a Microsoft szolgáltatási szerződése és az xbox.com/usagerules oldal rendelkezései szabályozzák. Visszatérítés nem lehetséges."Megerősítem
2.Ablak
Ez már megvan Önnek
Nem kell beváltania a kódot.Az ablakon belül pedig alul ez van:
XBOS3003
2c05f95b-a41b-4d47-92a3-be053e519ac6
2017/04/15 - 16:44:00 UTCÉs bezárom,mert más választásom nincs.
[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
Nem lemezes,G2A-n vásároltam egy Forza Horizon-t...de beaktiválásakor kiírta hogy ez a játék már megvan nekem(ami részben igaz,mert anno 1503-ban a fehér FAT gépemen megvolt eredetiben...de az lemezes volt).
Belementem a Dowloands history-ba ott kiválasztottam a Forza Horizon-t,és letöltöttem....majd játéknál kiírja rossz a lemez.[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
MasterMark
titán
Vett egy digitális játékot, kiderült hogy már megvan neki korábbról digitálisan.
A játék mégse indul rossz lemezre hivatkozva.
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #49402 üzenetére
Ez utóbbi érdekelne. Ha Hololensel lehet a nappaliban játszani, esetleg egy full vision Kinect rendszerrel, a feleségem végre nem szólna, hogy: nincs foci a lakásban
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #49373 üzenetére
Lehet, hogy így lesz, szándékosan most még nem veszek rá nagyon játékokat, mondjuk már van egy két kiszemelt. A lego marvel 2, a szkájvóker 4, és a legújabb lego játék, már biztos az újon lesz meg.
-
sugarforce
addikt
válasz parandroid #49282 üzenetére
Logikus felvetés, de a legtöbb tv nem tudja kiküldeni optikain a hdmiről jött 5.1-et, csak 2.0-át. "nagy" szívfájdalmam ez nekem is, de az erősítő szerencsére dolby pl2-t tud, azért az sem rossz megoldás.
-
0pityesz0
tag
válasz parandroid #49282 üzenetére
Nem,a hdmi a boxból az erősítőbe,majd onnan a tvbe. Az erősító jelfeldolgozása jobb
Egyre gyorsabban lassulok...
-
darnics
aktív tag
válasz parandroid #49145 üzenetére
van ilyen hogy hibás???
-
NyMRooD
őstag
válasz parandroid #49033 üzenetére
Jogos, ismerem és nekem is tetszik nagyon, csak valamiért nem esett le, hogy arról van szó
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
x360elite
őstag
válasz parandroid #49033 üzenetére
Ja hogy eeezzz !!! Így már értem.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz parandroid #48842 üzenetére
Értem.
Csak boltból hol kapni MS által átvizsgált One-t 60k-t-ért? Különben én úgy tudom, használt cucc gariját nem lehet átruházni másra, csak az eredeti tulaj tudja érvényesíteni.[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz parandroid #48841 üzenetére
Hát pl. úgy, hogy oda adom a vásárlónak egy külső vinyón a játékokat azután megcsináljuk a gépére a "licence transfer"-t és onnantól már nem csak egy accal lehet használni azon a gépen.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
haris
őstag
válasz parandroid #48842 üzenetére
Én megértem azt aki továbbmegy One.ra 360ról. Mert már unja.
Viszont aki olcsón akar játszani, annak még mindig a 360 lehet nyerő.
Több ismerősöm továbblépett már Onera, és súlyos pénzeket tolnak játékokba. Ugyanakkor 360.ra fillérekért vannak használt játékok.
Ráadásul temérdek minden témában. OK, aki unja a 360at annak nem téma, viszont aki a legolcsóbbat keresi simán elég.Aki másképp gondolkodik, nosza, vegyen One.t.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz parandroid #48780 üzenetére
Hát azért ezt nem mondanám. Mennyi neked a "majdnem"?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #48776 üzenetére
Érik az az Xbox One...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #48335 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #48085 üzenetére
Ezt is írtam fentebb. Nem tudom, hogy mennyibe kerülnek normál áron.
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #48082 üzenetére
Nálam böngészőben már frissültek a DWG játékok árai.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz parandroid #48066 üzenetére
Értem. Szerinted használtan egy gép, egy kontroller, plusz tartozékok fél év garival 25k-ért jó vétel?(250Gigás).
-
IMIIKE1998
őstag
válasz parandroid #48048 üzenetére
Ezt vajon meg lehet oldani, hogy átszállítják egy magyar Média Markt-ba és helyben, kp-ban lehetne fizetni?
MasterMark: Köszi.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nagyon jó ár, kétség nem fér hozzá. Habár véleményem szerint pár hónap múlva hasonló mélységekbe fog zuhanni álatlánosságban véve a konzol ára. Áprilisban jelentette be az MS, hogy nem gyártják tovább a 360-at, lassacsakán el fog fogyni minden készlet és az utolsó darabokat fillérekért fogják majd árulni. Amint lehet veszek is még vagy 3 vn.kontrollert
Egyébként meg a német amazon már szállít Mo-ra is, asszem olyan 12ezer forint körül már ingyen. Ha ott van egy jó akció kontroller-re, akkor én szívesen összeállok valakivel innen, hogy egy csomagba megjöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Jó ár, de nekem csak a controller kéne, maradék eladásával meg nem akarok szöszmötölni.
-
Zeki
nagyúr
500 gigásan brutál jó ár!
-
őstag
válasz parandroid #48009 üzenetére
Pont annyival drágább, mint ha külön vennénk meg hozzá apróhirdetési oldalakról. Aki meg X360-t vesz, az nem hiszem hogy anyagilag el van eresztve.
-
őstag
válasz parandroid #48005 üzenetére
Ha már tanácsot írunk, legalább ne hülyeséget. Elite?
Kizárólag Slim"E" verziót kell keresni, az összes előzők hullanak mint a legyek.
HDD sem fontos, mivel utólag lehet bele vásárolni, tele velük az apróhirdetési oldalak.
-
Ispy
veterán
válasz parandroid #48005 üzenetére
Igen, ez igaz
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
memoril
aktív tag
válasz parandroid #47954 üzenetére
Szia ! Köszi a választ ! Meg is rendeltem elég sok játék miatt meg xbox live-n sem drágák hozzá a játékok.
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #47957 üzenetére
Sajnos ezek még nincsenek meg, de a ping-pong és a foci is jó móka. Mindkettőben lehet egy csapatba és egymás ellen is játszani. A fociba lehet passzolgatni egymásnak, cselezni, lőni mindenfelé és a kapussal védeni is, sőt még a csatárral fejelni is gólt. Csak ismételni tudom magam, eszméletlen jó. Akinek nincs kinectje ajánlatos beszerezni kipróbálni, mert fantasztikus játékélményt nyújt.
-
core i7
addikt
válasz parandroid #47932 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
elsők a Halo-k aztán GoW-ot. AC-t pedig PC-n jobb szeretem
Örülök ,hogy pont szülinapomkor érkezett meg[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz parandroid #47928 üzenetére
csoro vagyok se normál xboxra se fényképezőre nem tellik
Tv is nagyanyámnak jobb vanLassan megyek Halo 4 ért Halo 3 mas srác pedig még nem írt vissza megnézem Kamelotban
Ha már fél évet kibír akkor megérte
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz parandroid #47616 üzenetére
Egyébként nem tudom megérteni, miért nem lehet felfogni, hogy a topicban tilos feltört gépekről beszélni. Minden nap jön valaki az rgh-s boxaval hogy ilyen meg olyan baja van. Nem kell feltoretni és akkor nem lesz baja sem...
-
őstag
válasz parandroid #47363 üzenetére
nagyon szeretem az online nevelési tanácsadást.
nyilván meg fogom beszélni velük, hogy miért nem játszhatnak bizonyos játékokkal, most is megnézhetnék az összes alient ha akarnák, de nem nézik, pont a fentiek miatt.
szóval partnerként vannak és lesznek kezelve ebben a helyzetben is.ettől teljesen függetlenül, ha van rá megoldás, akkor bebiztosítom.
it never gets easier, you just go faster
-
szupermacs
veterán
válasz parandroid #46864 üzenetére
Köszi. Pár dolgot kerestem az Xbox honlapján, de szinte az összes súgó oldalnál errort írt ki.
-
b4sxe
aktív tag
-
b4sxe
aktív tag
válasz parandroid #46671 üzenetére
Nem nagyon ertem a kerdest, az a vicc hogy nekem megoldodott, neztem par videot youtubon, de vissza joinolt, haverom ugyan ezt csinalta s neki nem.. de ezt a nat typeot irta ki neki. Valamit szamit h privat v publikus ?
YUMYUM
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz parandroid #46611 üzenetére
Tehát te magad küldöd vissza? Úgy tudom a boltba viszed be,ők meg elküldik vagy kicserélik
PSN: joskovagyok199
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #46411 üzenetére
Azert olyan sok jatek nincs ami megkoveteli a belso HDD-t. Alig nehanyrol tudok.
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
sugarforce
addikt
válasz parandroid #46181 üzenetére
Jó ezt én erősen kamu szagúnak könyveltem el amúgy. Mindig könnyebb a másikra mutogatni... Most azért mert Fifa megjelnés van és nagy számokkal dobálózik, attól nem lesz igaz, amit ír. Ha meg tudják, hogy megbízhatatlan évek óta a cég, akivel szállíttatnak, akkor miért nem váltanak? Ugyan...
Ha meg minden évben ez van, akkor ne ígérgessenek, hanem írják ki, hogy héé te paraszt, ez van, várakozz. -
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #46084 üzenetére
Elvileg 1 giga a Rally kiegészítő, de én nem látom a letöltött tartalmak között hogy ez is benne lenne az Évadbérlet megvásárlása után...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
kaposznyak
aktív tag
válasz parandroid #46064 üzenetére
Elindítás nem gond, csak ne kelljen egyesével szüttyögni.
És akkor kis kuncsorgás: Valakinek esetleg van felesleges 48h Gold-ja a projektre?
Előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
-
kaposznyak
aktív tag
válasz parandroid #46062 üzenetére
Kösz, igen, így van, de engem az engedélyezés előtt a HDD-re pakolt mentések érdekelnek.
Bocs, most olvastam végig, úgy tűnik felrakja a korábbi mentéseket is, ha aktíválom.
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz parandroid #45875 üzenetére
És az ingyenes GOLD-os X360-os játékokhoz ugyanúgy kell az XBO-on az aktív GOLD előfizetés, hogy játszhassad őket?
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
válasz parandroid #45766 üzenetére
Pontosan.
Nekem nagyon kevés időm van játszani (lányom többet játszik), mégis van 360 és XO is, ha néha leülök akkor bele tudok feledkezni.
A 360 még most is többet megy nálunk mint a One, a lányom és a barátnője jelenleg a Borderlands 2 GOTY-t nyomják.
Mondjuk a Black Ops 2-őt a One-on tolom ha időm engedi, hogy az is legyen használva.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #45382 üzenetére
Én mániákus gyűjtő vagyok. Eddig csak PC-n munkálkodtam, de amióta Xboxom van, tudom, hogy kell majd vennem 1x egy Classicot. Mert van pár olyan játék, amit csak azon fogok tudni játszani. És a 360-al is így vagyok.
Majd ha vén trotty leszek, azon fogom tolni, miközben az unokáim VR szemüvegben fogják lestukkolni a nappali falát.
-
MasterMark
titán
válasz parandroid #45382 üzenetére
Ez hülyeség.
Most vagy 1-1-ben váltasz, vagy az áfát teszed rá. Az 1-1-et pont az áfa miatt szokták mondani.Switch Tax
-
maroni
aktív tag
válasz parandroid #45184 üzenetére
Köszi a választ!
Valószínűleg truck csak én nem tudok jól írni!
Akkor nem is keresem!
Köszi Laci -
Suineg
senior tag
válasz parandroid #45021 üzenetére
Oszt lehet így variálni a régiókkal? Amúgy mire jó ha az acc-nál meg van adva egy régió (ország) ?
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44885 üzenetére
Nincs oneom, de ha később lesz, akkor az arra zsákolt goldos játékok már meglesznek.
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44881 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
andrasko
senior tag
válasz parandroid #44511 üzenetére
(#44511) peterkeT
Nem javult meg.
ezért akarom pc-re leszedni a megvett játékot.(#44512) Trak
Mi a boxra letöltés menete?[ Szerkesztve ]
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44504 üzenetére
Ezekre vártam fél éve, gondoltam hogy húsvétra bennelesznek. Zsákolom mind a 200.-os golddal. Köszi mindenkinek
-
andrasko
senior tag
válasz parandroid #44486 üzenetére
Digi... az előző box-al gond nélkül ment.
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #44448 üzenetére
Az a gond, hogy így is nagyon drágán adják a használt, módosítatlan gépeket HDD-vel. El vannak szállva az árakkal. Múltkor láttam srácot aki szűz gépet adott volna 2 kontrollerrel közel 70-ért. Úgy hogy 80-ért már használt One-t lehet kapni.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz parandroid #44448 üzenetére
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44427 üzenetére
Igen, én is gondoltam a Legosokra, nekem is van tiz féle. Fiammal játszuk öket, szerintem nincs nemhez kötve. Most nálunk a Batman 2 a favorit.
-
csabamigo
aktív tag
válasz parandroid #44376 üzenetére
Szia
Teljesen 1et értek veled abban,hogy "silány" lett a magyarosítás de aki nem tud angolul még ez is sokat segít ,hogy mikor mit is kellene csinálni,hogy tovább lépj a játékban!
ÜdvAz Élet a Legjobb Méreg!
-
őstag
válasz parandroid #44370 üzenetére
Pont a Te kamu beszólásod miatt duzzadt fel az eredeti kérdésem arra a 30-ra amivel most meg problémád van? Inkább húzd be füled, farkad szerintem. Én írtam, hogy a boxon az első rész magyar feliratos? Tudtommal Te. Gondolom jól ki is próbáltad, mikor kijelentetted, hogy magyar az első rész? Az, meg hogy ócska? Kit érdekel? Hiányzik a gyűjteményemből, ezért vettem volna meg az elsőt. Így marad a magyarítás a másik gépemre
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
őstag
szerintem nem vicces
beszélgetünk valamiről...
mondjuk nekem csak 2 éve van xboxom, innen hogy hány éves a játék, és 2016ból visszatekintve mekkora a játékélmény, az mindenkinek mást jelent. -
defymoto
senior tag
Kár hogy nem lehet hszt-t lájkolni.
-
őstag
válasz parandroid #44342 üzenetére
Nos, akkor újra. Akinek megvan a Gears of War első része, legyen szíves nézze meg, magyar feliratos-e.
A második résztől tudom, hogy mind magyar, mert megvan az összes, kivéve az elsőt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz parandroid #44323 üzenetére
Megnézted az első részt? Csak mert az xbox oldalán sem írja, hogy lenne benne magyar.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #44292 üzenetére
Olyan 2500-3000 között mozgott az ára:
http://xbldb.com/offers/006-027De gondolom régiónként eltérő, hogy mikor akciós.
Kéne egy hasonló oldal, mint az xbldb csak direkt a HUN régióra... nem lehetne ezt valahogyan kiszűrni?
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44304 üzenetére
Igen karácsonykor én is megvettem az összes akciós legos játékot. Egyik jobb mint a másik a fiammal közösen nyomjuk. Remélhetőleg jön a húsvét megszánnak minket egy újabb kör akciós legossal.
-
r.levente75
addikt
Bezsákolva, leszedve. Köszi az infót.
-
r.levente75
addikt
Hallottam már róla, szerintem még ma zsákolom Köszi.
-
Zeki
nagyúr
Az már vagy 3 hónapja 990Ft, előtte 4 ezer körül lehetett.
-
HKorn
veterán
válasz parandroid #43794 üzenetére
Akkor akinek kisgyereke van marad a 360, legalábbis one-ra váltani csak ennek megtartása mellett lehet sajnos.
Run&Ride
-
KBear
tag
válasz parandroid #43761 üzenetére
A melyik az olcsóbbal kapcsolatban annyiban vitatkoznék, hogy a One home rendszerével néha pont hogy kevesebbe kerül egy cím beszerzése ott, mint 360-on. Aktuális példa, a far cry 4 360 as akcióban 3600 forint, míg a One-on detto, de a minden DLC-t tartalmazó csomag is csak 5900, ami feleződik, ha van egy home társad, tehát személy szerint olcsóbban jutottam hozzá jóval masszívabb tartalomhoz, mintha 360-ra vettem volna meg a címet heti akcióban.
Az új megjelenések valóban drágábbak One-on, de mivel én biztosan nem költenék 20+ ezer forintot egy játékra, így ez engem nem érint..., így is több tartalmam van már a két platformra, mint amit ebben az életben ki tudnék játszani.És igen, a kinect miatt nem adom el a 360-at sem, két gyerekkel az egyik legjobb döntés volt annak a beruházása... One-on meg jelenleg lófütty sincs rá, de nem is látszik a fejlesztők túlzott igyekezete sem ebben a dologban.
[ Szerkesztve ]
XBOX (360, ONE, ONE X), PS4 Pro gamertag: KBear2112
-
Medocsabi
addikt
válasz parandroid #43417 üzenetére
Azokon a guglis fordításokon jókat lehet röhögni
Azért egy skyrim magyarításnak örülnék,nem is a játékmenetnél,de pl a könyveket könnyebb lenne lefordítva olvasni.így is megy,de jóval lassabban persze... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #43417 üzenetére
Na igen. Most a Gears 2-3-at tolom One-on, benthagytam mindegyiknél a magyar feliratokat, hogy mindent megértsek, de néha fogom a fejem egy két fordításon.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest