-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Oh értem. Köszi!!
(#53480) Solten: "E" lesz, csak ehhez van olyan játék ami érdekel engem.
(#53481) r.levente75: ONE esetében külső vinyót rádobok és minden okés. Látom előttem is kérdezték már, hogy csak az eredeti is jó-e.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
haris
őstag
Az redditen kiírt % csak azt jelzi, hogy az akciós árból mennyivel kapsz kevesebbet ha goldod is van.
Ránéztem az árakra és jellemzően -65 -75% az akciós ár (bár ezt nem jelzi a marketplace, simán csak olcsó az ár) és ez csökken meg további -10-25% ha van Gold előfizetésed[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Most erre mit mondjak. Akkor, hogy értsd: A black friday-es ár 7500 (csak annyi a bibi ezzel, hogy a sima BF nélküli ára is ennyi volt, amikor én megvettem kb 2 hónapja, szóóóvaall..... ) Az 5995 forint pedig nem 10, hanem 20% kedvezmény. Lehet, hogy belenézték a BF akcióba, de az ára nem módosult. Tehát csak goldal olcsóbb 20%-al. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
A lego jurassic world szerintem nincs BF-es akcióban. Ha jól emlékszem DWG-ben van és goldal 5.995.-, anélkül pedig 7.495.-. Tehát vagy nem jelentkeztél be, vagy nincs érvényes legalább 1 hónapos előfizetésed.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Zeki
nagyúr
A fitness kinect játékok.
Nekünk ez van meg.
De a Kinect sports csomagok is nagyszerű mozgós szórakozást nyújtanak. -
-
-
x360elite
őstag
hasznaltkonzol.net ; playmania.hu ; bermudakonzol.hu ; gamecityonline.hu ; stb.... Rengeteg bolt foglalkozik használt játékokkal. Előbb említettek biztosan. Ezeknél a boltoknál a választék is elég nagy.
[ Szerkesztve ]
-
-
x360elite
őstag
Elég ritka darabot keresel. Azt javaslom nézz szét használt eszközökkel foglalkozó üzletekben.
Pl.: konzolokszervize, hasznaltkonzol, bermudakonzol, ilyenek.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem. Természetesen, ha nem lesz Goldod, akkor install után sem indul el a játék.
(#50385) mrrr74: most év vége felé jelenik meg a Scorpio, ami a One vonal részének tekinthető. Értsd és mond: minden ami One-ra most elérhető, az arra is jó lesz. Még a későbbi BC játékok is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
parandroid
félisten
Hetente változik a kínálat (mindig kedden), illetve hamarosan egy nagyobb nyári vásár jön, azt érdemes kivárni, valamint karácsony előtt vannak még durva akciók.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
+1
Ezt a fajta "felhaborodast" en sem ertem, hogy miert ne adhatna el valaki csupan haszonszerzes celjabol? Rengeteg ilyen dolgot fel lehetne sorolni, az elet barmely teruleten... Megszerzed olcson, eladod dragabban, hisz mindenki penzbol el!
Egyebkent mindenki elott ott allt a lehetoseg ( mar aki tajekozodott rola es nemi szerencseje is volt), hogy megvasarolja kb felaron! -
x360elite
őstag
Adhatja drágán. Ha figyelmesen olvastad volna az előtted szólókat, akkor tudnád, hogy egyszer sem hangzott el az, hogy nem adhatná, vagy nem adhatja ennyiért. Pusztán csak parasztság és ez tény. Továbbá az is tény, hogy amíg kapásból 3 boltban is olcsóbb, mint az ő hirdetése, addig ba*zhatja.
Ez tipikusan az a helyzet, hogy "aki sokat markol keveset fog".
Valamint a legfontosabb, hogy ő eladásra vette meg (és 100%-ig biztos, hogy nem egy darabot) és emiatt nem jutott olyannak, aki használná is. Egy dologban viszont igazad van: az a hülye, aki 40-ért megveszi miközben üzletben is csak 35-37-be kerül.
-
vasi89
őstag
A többi leadott rendelés amiket meg nem tudnak kiszolgálni mert birkák az viszont nagyon sok ember hibája. Úgy látszik az 576 sem tud egy ekkora feladattal megbirkózni. Nekem a hétfői rendelésemre azt mondták h nem tudják teljesíteni, aki meg tegnap rendelt azoknak meg igen.
-
MasterMark
titán
-
parandroid
félisten
Dehogynem, a játékok mennek, csak a home-olás, és a második konzolon való működtetés problémás. Az XB One előtt X360-am volt, ott is ugyanez volt a rendszer, és működött minden. Annyival jobb a helyzet még XB One-on, hogy itt a Gold előfizetést is mindenki használhatja, aki azon a gépen játszik, ez X360-on még nem működik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
parandroid
félisten
Példaként, hogy egyértelmű legyen: nálunk a család minden tagjának saját profilja van. Az én profilomra veszek mindent, a többiek pedig természetesen mind játszhatnak vele. Ha két konzolunk lenne, a home beállítással a második gépen is működne ugyanúgy minden.
p
-
x360elite
őstag
Így már értem az egészet.
A link-en én is 1 évet olvastam. Azonban volt/van xbox 360 e gépem és vásárlás után a regisztráció befejeztével 2 év plusz egy picit írt ki (pontosan nem emlékszem, hogy mennyi volt).
Amúgy semmivel sem jár beregisztrálni a gépet, majd eltávolítani az eszközök közül.
Regisztráció után szó szerint egy gombnyomás.
Ennyi.
Ha lehet egy javaslatom - amennyiben mereven elzárkózik a regisztrációtól, akkor a helyedben gyanakodnék - és nem venném meg. (magán vélemény)
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
REGISZTRÁLD be a gépet az xbox oldalán és minden kétséget kizáróan kiderül, hogy mennyi garancia van a gépedre.
Azért azt megkérdezném, hogy milyen számlád van a vásárlásról? Akár képet is tehetnél fel róla. Elég fura, hogy említetted a gyári szám hiányát. Nem lehet, hogy boltban vetted a gépet, de mivel használt, így csak egy blokkot kaptál róla? Esetleg az eredeti tulaj számlája van meg?
Még egy fontos dolog. Te mondtad, hogy használt gépet vettél. Egy nem új eszközre hogyan akarsz új gépre vonatkozó feltételeket érvényesíteni?
Amúgy a microsoft szerződési feltételeiben szerepel a 2 év teljes körű garancia....
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Meghatározott garanciaideje van minden box-nak. Vagyis lejön a futószalagról 2017.01.03-án, akkor 2019.01.04-ig lesz garis, de a picipuha mindig rádob plusz pár hónapot. Azért van így, mert ugye a gyárból nem egyből a felhasználóhoz kerül, hanem boltba, ott meg ki tudja meddig pihen. Így nagyjából biztosítva van a 2 év teljes körű gari. Ezért van az is, hogy regisztráció után a szerencsésebbek jóval több mint 2 év garanciaidőt látnak.
De láttam már olyat is, hogy egy új gép annyit állt a boltban, hogy mire valaki regisztrálta, addigra már nem volt meg a teljes 2 év. Ilyenkor felhívod az ügyfél szolgálatot és megkapod rá a full időt (számlával igazolni kell a vásárlás dátumát)
A használt géppel az a baj, hogy nem tudhatod mikori darab. Gondolom a számlája nincs meg.
-
parandroid
félisten
Normális, magyar fiókkal műkdödik youtube, és netflix is. Utóbbira természetesen külön be kell regisztrálni, és fizetni a havidíját, illetve, mivel régiólockos, Magyarországon csak az ott engedélyezett tartalmakat fogod elérni - ha addig valami civilizált országban használtad, azért észre fogod venni a kínálat szűkülését.
XBox Live Gold előfizetés (a fizetős verzió) már egy ideje nem kell ezekhez a szolgáltatásokhoz - régen kellett, a sima MS account, amivel bejelentkezel a boxra (ami ingyenes), szerintem igen, bár nem kizárt, hogy ha a boxon már be van valaki accountja állítva, és megy a rendszer, akkor bejelentkezés nélkül is eléred ezeket az appokat. Ez utóbbit sosem próbáltam.
p
-
l.skywalker
Topikgazda
én mindenbe be tudtam jelentkezni. a youtube néha kidobott, de ez is csak párosított eszközként érzékeli. és igen, normál live bejelentkezés kell neki. de ez ne fizetős. az a gold. az nem kell hozzá.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
x360elite
őstag
Az eladónak el kell távolítania a gépet az MS fiókja eszközei közül. Neked pedig be kell regisztrálnod a széria szám alapján és kész is vagy. A számla alapból nem baj, ha nincs meg, bár tőlem egyszer már kérték. Azonban később kiderült, hogy azért kellett bemutatnom, mert a joy amit a géppel együtt vissza küldtem nem az volt, amivel anno vettem.
-
sugarforce
addikt
Vannak olyan akksik, amik nem vesztenek (vagyis csak nagyon minimálisat) a feszültségükből, pl az eneloop, azért ajánlják sokan, mert ha otthagyod 1 hétre a kontrollerben, akkor sem veszed észre, hogy vesztett volna belőle. De egyébként érdemes lenne rámérni az akksikra multiméterrel, az is lehet, hogy a kontrollered rosszalkodik.
-
sugarforce
addikt
Ez szerintem soha az életben nem volt 4800MaH-s akksi... Nagy átvágás az egész, vagy pedig rossz, érdemes lenne visszaküldeni, hogy adjanak másikat, mert ha tényleg 4800-as akksi lenne benne, nem 1-2 órát kellene bírjon.
Egyébként ragaszkodsz a p&c kithez? Mert ha van valami akksitöltőd, akkor ennyi pénből már rendes eneloop, vagy ladda akksikat is lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
-
én egy ilyet vettem és jó vételnek bizonyult.
az usb az xboxba van dugva, szépen teszi a dolgát.
egy bénasága van, hogy amikor visszarakod tölteni a kontrollert, mindig ki-be kell húzni a gépből, mert azt hiszi fel van töltve.it never gets easier, you just go faster
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest