-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz MasterMark #50348 üzenetére
jaja azt tudom h "lyukas" kell, csak nem találtam obi webshopon, de akkor személyesen mondjuk nem túl gyakori a t8-as. köszi
-
vasi89
őstag
Hali!
tudom ez nem az a topic de ne kövezzetek meg érte Szóval valakinek nincs fölösleges T8 kulcsa kontroller szétszedéshez amitől megválna? Kicsit retkes ami az 576ból jött aztán nem tudom h amiatt szorul vagy kezd elhalálozni a mikrokapcsoló tudom kínából lehet rendelni de ha valóban kell alkatrész a karhoz akkor úgy nem buli 3 hét múlva ismét 3 hetet várni
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
őstag
válasz x360elite #50032 üzenetére
ha szóltak volna h nincs akkor én is megpróbálom személyesen de amíg nem telefonáltam semmi visszajelzés. plusz ha ezt nem tudja kezelni a webshop 2017-ben akkor szerintem nyugodtan ki lehet rúgni a fejlesztőket és új bandát felvenni. Vagy döntsék el, hogy csak online vagy csak személyes, ha együtt nem megy nekik a kettő. De mint írtam nem dőlt össze a világ, hogy nem jutott de az szomorú hogy jelenleg még ilyen dolgokat büntetlenül megtehetnek webáruházak. Amúgy egy kis ideig megint visszakerült a 250es slim... Ha nincs egy darab sem akkor mégis hogy? Ez már erősen a vásárlók megtévesztése ugyan azt cisnálják mint BF idején az edigital vagy emag.
-
vasi89
őstag
A többi leadott rendelés amiket meg nem tudnak kiszolgálni mert birkák az viszont nagyon sok ember hibája. Úgy látszik az 576 sem tud egy ekkora feladattal megbirkózni. Nekem a hétfői rendelésemre azt mondták h nem tudják teljesíteni, aki meg tegnap rendelt azoknak meg igen.
-
vasi89
őstag
válasz x360elite #49998 üzenetére
Parasztság de azért ezekből sok volt most. Nem úgy min a BF-es XONE-ok, amik elfogynak 1 perc alatt és 10 perc múlva meg virítanak aprón minden évben. Na az az igazán parasztság.
Az meg hogy miért ennyire drágák a simák, szerintem az határozza meg h a ONE-ra nincs törés. Egy RGH-s slim drágább mint egy fél éves ONE.
-
vasi89
őstag
válasz x360elite #49953 üzenetére
közben megtudam, Ő nem E helyett kapott simát hanem néha előfordult még sima is akcióban de eléggé érdekes a történet. Tegnap valaki írta h rendelt 4 gb-osat majd elhívták h nincs aztán pár órán belül megint feldobták h rendelhető.
@pimmi: rgh szempontjából tudtommal nem mindegyik E lehet jó. De asszem a 250essel nem lesz gond. Nem tudom ezen a fórumon lehet e ilyeneket írni de nem akarok Én álszentkedni ez az igazság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest