-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
válasz sugarforce #55422 üzenetére
Igen, utána már túl lőtt a célon, ez tény.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #55178 üzenetére
Mennyit kaptál érte? Komolyan nekem amennyit most adnak egy ilyen Xbox-ért, inkább megtartom...
Switch Tax
-
Solten
őstag
-
MasterMark
titán
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #55169 üzenetére
R.I.P.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #55169 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #54866 üzenetére
Csak így a generáció (majdnem) végén kicsit pénzkidobásnak érzem az X-et. Az új játékok a Scarlett megjelenése után valószínűleg butított grafikával jönnek majd ahogy egy 360-One esetében is volt. Nem hiszem, hogy az új generáció a plusz 60-90fpst-t jelenti ahogy erről szó volt.
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54883 üzenetére
Igazad van, csak feltételezés, ezért mondtam, hogy majd az idő megadja a választ.
Amúgy nem néztem meg az összes konzol gen.-t, amit írtál, de ez: "7th (2005–2012): PS3/360/Wii" biztosan fake.
Eleve az Xbox one/PS4 csak 2013 novemberében jelent meg, tehát már ezért sem lehet 2012 a PS3 és a 360 vége, ráadásul ha a folyamatos gyártást nézzük, akkor az utolsó 360 széria (E) eleve 2013-ban kezdődött és 2015 márciusi a végső darab, ami lejött a szalagról.
A többi teljesen valós, iromány részedről. Egyet is értek vele, csak simán parázok, hogy rossz irányba fog elmenni ez a konzolozás. Mint írtam, remélem nem így lesz.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Throme
veterán
válasz sugarforce #54884 üzenetére
"ersze ha megjátszanák, hogy ez meg ez a játék már fat-ra nem lesz elérhető"
Én nem gondolnám, hogy bekövetkezik, mert az öngól lenne.
Játék eladásokban nem előzik meg a konkurenciát, és még ebből is lefaragni... hát nem látom értelmét.... -
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54866 üzenetére
Te még nem látod, hogy ez hová vezet. Mikor megveszed az új konzolt (elnézést, a nex gen konzolt), majd rá 3-4 évre bejelentik a még újabb, még jobb, még stb... gépet, te meg ott ülsz a csillióbillió dollárért megvett géped előtt 6 játékkal, mert sajna ennyi idő alatt ez jutott, akkor majd jusson eszedbe ez a teljesen rendben van dolog. Remélem azt azért észreveszed, hogy a konzol gen-ek közti megjelenési idő egyre rövidül. Elárulom neked, hogy a legtöbb ember azért nem PC-n tolja, mert ha vesz egy konzolt, akkor 8-10 évig elvan (vagyis már csak el volt) vele, a PC-ben meg cserélgetheted a 150.000.-es VGA-t másfél évente, hogy ne x kerget egy pontot grafikával játssz. Na efelé haladunk már a konzollal is és ha ez a tendencia marad, akkor (persze ez engem már közvetlenül nem fog érinteni, de a pénztárcámat nagyon is) 2 gen múlva már egy játékhoz adnak ki konzolt, mert kb. 1 év alatt elavul majd a gép. Bravó, teljesen rendben van ez az irány, csak így tovább
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54825 üzenetére
Persze, minden meghajtóra rá kell tenni az alaplapi kulcsot tartalmazó fájlt. Anélkül csak egy mezei DVD lejátszó. Nézhetsz rajta filmet, hallgathatsz zenét, de a játékokat csak a kulccsal rendelkező olvasó indítja el. Ez kiolvasható az alaplapból, vagy a meghajtóból. Azért írtam, hogy ne dobja ki a drive-ot, mert abból könnyebb kiolvasni a kulcsot (ezért olcsóbb is).
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz sugarforce #54821 üzenetére
Értem és esetleg hol tudok hozzá venni? Esetleg bontottat rossz gépből?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #54809 üzenetére
Az a baj, hogy nincs olyan ikon, ami kifejezné, hogy mennyire röhögök...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #54703 üzenetére
Pl. a CastleStorm, igaz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz sugarforce #54606 üzenetére
Ja, akkor oké.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz sugarforce #54604 üzenetére
Xbox store checker oldalon még annyi sem.
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #54339 üzenetére
A folyamatosan kifagyó Store nem rosszabb? Lehetetlen normálisan visszalépni a már korábban megtekintett termékek oldalaira, a navigálás is egy siralom.
-
válasz sugarforce #53945 üzenetére
Kb...
Meg a köszönjük emese...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
eeXaa
addikt
válasz sugarforce #53673 üzenetére
jja.. viszont így én fizetem a posta költséget...
-
Geresics
addikt
válasz sugarforce #53568 üzenetére
Ne is mond... Megvettem a Gears of War 1-2-3-at, hogy haverommal majd letoljuk, mert mostanában hiányoznak a közös programok. Gondoltam rákészülök, és kipróbálom. 1 óra után habzó szájjal hagytam abba úgy, hogy a tréning pályát megcsináltam elsőre, de az első pálya legelején már nem jutok tovább! Ott rohad meg az egész, ahol van!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #53568 üzenetére
Nekem PC-n az egér is ugyanolyan nehéz volt az első FPS-nél 10+ év RTS után
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #53501 üzenetére
Yep.
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #52949 üzenetére
Tudom.
De nem.
szerk.: Ja látom mindenki rárepült a Republic Commando-ra...
Jedi Academy-k, meg a KOTOR-ok már megvannak PC-re lemezesen,
A Republic Commando meg Steam-en. Ráadásul nemrég játszottam újra.geresics: Szinte biztosan a sima eredeti kiadás.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
válasz sugarforce #52685 üzenetére
igen, mindenképp az volna jó, ha a TV kimenetét tudnám hallani, de akkor az csak egyirányú. Mondjuk azt nem is tudom, hogy az xboxon hol van a mikrofon bemenet?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52672 üzenetére
Na tata, akkor majd a melletted lévő szobát kérem az otthonban
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52670 üzenetére
Nyugdíjas évekre gyűjtöm ill. ha egyszer komolyabb Gamescore gyűjtésbe kezdenék
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52404 üzenetére
köszi. Hosszú szülés volt. Augusztus óta megvan az engedélyem. De a tiéd is király!
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #52310 üzenetére
Csak 10? A Zeldák Gamecube-ra 16-20 ezer körül vannak... 😀
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #52310 üzenetére
Várj,,,, várj.
Azért egy 67-es impala-t (Silent Hill) ne hasonlítsunk össze egy 71-es moszkvics-al.... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Quake Wars rossz játék(nem azért vettem volna meg), de a Silent Hill az Silent Hill.... Nekem pl. Sega Megadrive cuccaim vannak (rengeteg) és nincs az az összeg amiért eladnám. Gyerekkorom klasszikusa. Mindettől függetlenül tényleg elszálltak az árak. Pár napja akartam venni egy Streets of Rage 2-t, de emberünk mindenáron házat akar venni a játékai eladásából, szóval bek**hatja.
-
Csapoati
nagyúr
válasz sugarforce #52264 üzenetére
Az biztos boldog, akinek ma jár le a Goldja.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
zdenko23
újonc
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52199 üzenetére
Most kipróbáltam mindent amit a neten találtam de semmi.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52195 üzenetére
Nem, nem lötyög. Épp ellenkezőleg. Feszül benne. Kifelé alig akar jönni.
-
mrrr74
aktív tag
válasz sugarforce #52195 üzenetére
Nem lötyög, sőt, a középső pöckön is állítottam kicsit, ahogy tanácsoltátok. Sima elemmel megy.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
darnics
aktív tag
válasz sugarforce #52168 üzenetére
mindent tudtok mindent leirtam.azért mert nem mondok márkát szerintem annélkül is elmondtam mindent!csak figyelni kéne.ezt hagyjuk már hogy milyen xbox.leirtam slim akkor melyik slim.hagyatok már a picsába.beirod google keresöbe xbox slim ugyan azt fogja kiadni ugyhogy ne fárasszatok tovább.nem kell tanács mert nem tudtok semmit.végeztem.kellemes hétvégét!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52186 üzenetére
Én azt hittem normális, ezért jön mindenki az Eneloop-al.
Ez a tartó van, gondolom standard:
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52175 üzenetére
Nem csak azzal nem ment soha, hanem egyik tölthetővel sem. Be sem kapcsol ha tölthetőt rakok bele. Nuku. Ohne. Nichts.
-
wildpig
tag
válasz sugarforce #52170 üzenetére
Szerintem csak trollkodik.
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52172 üzenetére
Érdekes, hogy én a One-hoz ugye LADDA-t használok ha használok meg újratölthetőt, de a 360 kontroller nekem nem vette be. Beleraktam, kicsit szorultak és sosem tudtam velük bekapcsolni az X360-as irányítót.
-
válasz sugarforce #52172 üzenetére
Köszönöm. Vennem kell párat...
-
válasz sugarforce #52170 üzenetére
Na mindegy, hátha ad valami infót.
Nekem is lenne viszont kérdésem. Sokan ajánlották kontrollerhez az újratölthető ladda aksikat. Abból melyik az ajánlott? A 2450-es?
-
válasz sugarforce #52168 üzenetére
Sajnos én az a fajta vagyok, aki mindenre próbál megoldást találni, főleg, ha valamilyen műszaki probléma jön elő. Ez van. Remélem hamarosan megtudjuk az összetevők típusát. Azután már könnyebb lesz agyalni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #52130 üzenetére
+(#52132) x360elite:
Én pedig feladom
Majd jön MasterMark, ő jól kezeli az ilyeneket
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #52130 üzenetére
"#52126) l.skywalker : Szerintem én bontok egy sört és hátradőlve átváltok readonlyba "
Ezt én akartam
[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
válasz sugarforce #52119 üzenetére
ki irt erösitöt?az xbox slim az nem egyértelmű?egy pc-be való philips 5.1 hangfalszett van.erösitő minek pc-hez?az xbox azért korlátozott mert nincs rajta sok csatlakozó viszont a tv monitoron sok fajta van ugye.minden ami egy tv-n kell.viszont az xbox ami hdmi-val van összekötve a monitorral igy az usb-ken kivűl nem marad semmi kivéve az eredeti kábelja ami gondolom hdmi féleség ami nem fér be a helyére ha bevan dugva a hdmi mert vastag és ez az t amit nem értem.azt tény hogy régi tv-hez találták ki hogy azzal is lehessen csatlakoztatni viszont akkor nem kell a hdmi szerintem ez miatt.szép napot!
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #52121 üzenetére
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #52119 üzenetére
A teljes kommented a szívemből szólt, de nekem nem volt erőm/kedvem ezt 123435-jére leírni neki.
Respect
-
Csapoati
nagyúr
válasz sugarforce #52081 üzenetére
Hát, fura ízlésed van, de hát mindenki azt eszik, amit akar.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
RaverShox
tag
válasz sugarforce #52035 üzenetére
Ha minden igaz akkor publikus.Az az érdekes hogy a szerver hiba előtt nem volt semmi probléma,betudtam lépni minden gond nélkül.Nem lett elállítva semmi.
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Pro - LG OLED55C31
-
Csapoati
nagyúr
válasz sugarforce #51847 üzenetére
Nincs és nem is lesz sajnos.
-
taylorp
senior tag
válasz sugarforce #51743 üzenetére
Szétszedtem, kitakarítottam. Még egy pók is beleköltözött. Remélem jó lesz. Köszi mégegyszer a tippet.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
taylorp
senior tag
Köszönöm. Kipróbálom.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
veterán
Persze, az az igazi, ha szét van borítva.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
masterful87
senior tag
válasz sugarforce #51731 üzenetére
Ez a Live esetében hogy is néz ki? Hol lehet beállítani?
Én olyan kétlépcsős azonosítást ismerek más bejelentkezésekhez, hogy megadom az email címem, jelszavam, és kapok egy plusz kódot mailben. De ebben az esetben máris megkaparintanák a bejelentkezési adataimat egy ilyen csaló oldalon?!
-
törölt tag
válasz sugarforce #51731 üzenetére
Igy van. Ketlepcsos azonositas. Legjobb dolog.
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #51729 üzenetére
microsoftsupport@surweysitemail.com ..... Gyakorlatilag egy betű különbség van az eredeti mail címhez képest. Egyből töröltem is az üzenetet.
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #51722 üzenetére
Hát nem tudom, én nem szeretem aprópénzért eladni az ilyesmit, mert egyszerűen többet ér nekem, mint amennyit kapnék érte. És akkor már inkább álljon ott. Meg amúgy is terveim vannak vele a nyugdíjas éveimre.
más: Kis módosítás, a Sina Mora EX-ben már van angol nyelvű szinkron is.
Switch Tax
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #51722 üzenetére
Később jó lesz még, ha majd évek múlva előveszed a szekrényből nosztalgiázni. Enni nem kér, áron alul eladni meg hülyeség.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #51719 üzenetére
Semmiképp sem éri meg eladni szerintem. Nálunk már csak azért sem mert ezzel még működik a Kinect és van hozzá tartalom is, de egyébként sem lesz minden játék BC. Én még most is a 360-ra megvett játékaim többségét el sem indítottam
-
MasterMark
titán
-
Kolosszus01
tag
válasz sugarforce #51584 üzenetére
Kösz a gyors választ.
Szóval kérek kölcsön egy játékot,felmásolom a konzol tárhelyére és onnan start.
Azután a lemezt visszaadom és nyista játszás?
Jól értem,hogy felmásolás után is kel a lemez amiről felmásoltam a játékot?Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #51545 üzenetére
Nem vitázom, láttam. Havernak van xbox one X-e. Ugyanazt a filmet ugyanazon a TV-n az X sokkal szebben hozta (a lényeg, hogy zongorázható volt a különbség). Azért, ha nem baj, akkor inkább a szememnek és az ügyfél szolgálatnak hiszek és nem kibiceknek. Le is zárhatjuk.
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #51539 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt ténylegesen észre lehet venni, vagy inkább csak a 4K filmek miatt erősebb a HW? Ha jól tudom ahhoz kellett a szufla az S-nél.
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #51539 üzenetére
Leginkább INNEN, de bármely konzolboltban, vagy a picipuha ügyfélszlgálatán is elárulják neked.
-
NyMRooD
őstag
válasz sugarforce #51366 üzenetére
Mondjuk ez is igaz Azért remélem MS érezte, hogy ez mennyire ciki volt most.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
válasz sugarforce #51362 üzenetére
mi a facebook csoport neve?
Este kipróbálom én is, köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz sugarforce #51362 üzenetére
Itt még rossznak írja, de kipróbáltam és most már megy rendesen.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #51245 üzenetére
Igen, lehet szolgáltató hiba. Én telekomnál vagyok és minden ok. Jelenleg is játszom.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #51230 üzenetére
Majd holnap még próbálom. Januárig garanciás.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #51228 üzenetére
Ez határozottan lassú
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sugarforce #51212 üzenetére
én valószínűleg 2 TB-osat fogok venni, de leginkább amiatt, mert nincs nagy árkülönbség közte és az 1 TB-s között.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #51208 üzenetére
Akkor külső 1-2 TB-os vinyót is rá lehet kötni gond nélkül?
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #51127 üzenetére
Gondolom semmi nem javulna ha lecserélném a tévét egy 4K-s cuccra. Másra nem nagyon használom csak xbox-hoz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #51114 üzenetére
0 Ft-os kártyával sikerült mindent behúzni fizetés ellenére. Számlát és jóváhagyást sem küldtek a vásárlásról. Akinek levont az azonnal jelezze az ügyfélszolgálatnak.
-
Zeki
nagyúr
válasz sugarforce #51106 üzenetére
Úgy valahogy. Csakis ingyé.
Nagyon bezárt az a világ, hiba hogy nem tud becsatlakozni a nagytesóba. -
wayne1
senior tag
válasz sugarforce #51040 üzenetére
Belső HDD, mindent oda mentek. Más játéknál nem fordul elő a hiba.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz sugarforce #51030 üzenetére
Igen tesztel is
Van egy magyar teszt videó ez alapján választottamLumia 950XL
-
IG55
senior tag
válasz sugarforce #51030 üzenetére
Igen. Feltölt, lemerít, megint feltölt. Kiírja a kapacitást, ellenállást.
-
Bogyi007
veterán
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #50972 üzenetére
Mindig elfelejtem odatenni a jelet.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #50847 üzenetére
Még mindig nyaralok. Csak jövő héten leszek. 😀
-
Vagany
őstag
válasz sugarforce #50700 üzenetére
Ha jól néztem a 2-3 ezer inkább 4 ezer az meg már több mint 50%, bár igaz, hogy a kínaira áfa is mehet, ha gyanús lesz a vámnak, de erre nemtom mennyire harapnak. A képeken eredetinek tűnő termék van, amit küldenek nemtom milyen lehet, az értékelések nem rosszak.
Itt találtam a legolcsóbban de erre rájön a szállítás:[link]
Itt találtam még valami VS-t ez nem tudom milyen:[link]-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #50290 üzenetére
Arra normálisan nem tudsz sehogy. Igen, legvégső esetben a HDMI-ről le lehet venni, de az elég kókány megoldás.
Switch Tax
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #49347 üzenetére
Nekem még azt írta, hogy családja van és szerinte én vagyok a szüleimmel élő "nethuszár".
Amit írtál, azt ő mikor mondta neked? Azért kérdem, mert nem találom....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #49347 üzenetére
3 napig nulla komment, majd 1 nap alatt 15. Reméltem, hogy valami jó téma van. Tévedtem.
-
darnics
aktív tag
válasz sugarforce #49312 üzenetére
már megoldottam magam ! gondoltam hogy lessz itt ilyen magadfajta unatkozó tutyi mutyi4ennyi a véleményebb és köszi a semmit!!szevaszka!!!
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #49312 üzenetére
ÁÁÁhhh !!!
Belementél a játékba. Ez csak egy napfényre kővé váló izé és erre élvez.... Egyszerűen bármit ír ignoráld és annyi. Egyértelműen csak provokálni akart az üzenettel. Annál a résznél még egy egér sem akadna el, valamint a bejegyzés nyelvezete is provokációra utal.
Ha tévednék és valóban elakadt akkor pedig egyszerűen nem való neki ez az egész konzol balhé és szintén értelmetlen beszélni vele. Baráti körből kb 20-an nyomták ezt a játékot (én is), és soha egyszer sem akadtunk el benne. Főleg nem az "Átok" fazonnál.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz sugarforce #49268 üzenetére
Nem rossz, legalább pörög.
-
czanga
őstag
válasz sugarforce #49266 üzenetére
Lassan hetek óta könnyezve nevetek (vagy épp sírok) mikor betévedek ide. Radics Peti kár, hogy nem olvassa ezt a konkrét topicot.
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #49221 üzenetére
"Csak kiváncsiságból "pkay nowsl?" ez mégis mi akart lenni??"
Szerintem ez a play now-al akart lenni, de nagyon nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
válasz sugarforce #49154 üzenetére
Mondtam ilyet hogy szemetek vagytok?ne vádoljál ilyenekkel mert mindani tudtok minden hűlyeséget de sajnos hasznosat nem! Olyat tudtok mondani hogy tépjem ke a plakátokat ami az egybe nem is kétezik!nem is kellett ideig sem.meg azt hogy térképen minden ott van,meg higy tök egyszerű,stb stb de amire volt a problémám arra nem volt válasz!kaptam linket a végigjátszásrol amit köszi de mát ezerszer végigráktam de hiába ha nekem nem azt csinálja.ezt is leirtam de mivel ti vagy te hülyézel ke engem leirom mégegyszer mi a orobléma és arra kérek konkrét választ!na akkor megnézem ki kilyen okos,kit tud olyat mindani aki hasznis vagy csak a nagy semmit.akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!mist fejeztem be a játékot amire nem jutottam semmire szokásszerint!a hiba?a következő!-van ket informátorom és mikor elbeszélgetek vele feljön egy visszaszámláló 3 persz éressek meg az idő alatt 3emberkét!na elérkezek a helyszinekre és egy van a másik kettöre negyek a többi nincs sehol na erre varjál gombot ez miért van?????ott kéne lennie és nincs.gyorsan elindulok a másikhoz az sincs ott na akkor ki a hülye???másik higy annyi okosok vagyzok hogy minden kilátora menjek fel hogy beszinkonizálja a helyett és akkor minden ott kessz a térképen.felmászok mindegyikre ami elvileg 9db de a térképen semmit nem jelez igy orákat kell rohangálnom meg megtalálom magamtól ez miért van??????az miért van hogy most mikor játszottam kutya nem támadott rám még akkor sem ha 15 katona mellett mentem el.eddig egy katona mellett mentem el már egyböl gyilkolás na ez kitöl van????egyelöre ennyi erre varjatok gombot!de léci unatkozokat okoskodokat ne ahoz már késő van csak aki ezekre tényleg tud magyarázatot és oersze a kegnagyobb félrebeszékést higy kőnnyü én vagyok a hülye!de nem lehetek az hiszen azt csinálom akit kell mégsincs ott ahol kell stb!!!fél órát még fent vagyok ugyhogy megvárom!aki értelmeset mond segit annak megköszönöm elöre aki csak unatkozik az hidegen fog hagyni!szió!
-
darnics
aktív tag
válasz sugarforce #49129 üzenetére
elhiszen hogy neked egyszerű a játék de mégsem tudsz értelmeset mondani.leirtam hosszadalmasan mi a probléma szerintem te nem érted.milyen alapok??mond el mire gondolsz!nem az a baj hogy nehéz lenne a játék mert van olyan küldetés ami egyszerüen hamar lenyomom mert csinálja amit kell de van olyan amit 3 napig kell nyomni mert hiába megyek fel minden toronyra szinkronizálni de mutat semmit.most van olyan hogy jelzi a térképen az inforátor vagy bárkit odamegyek és nincs ott senki.a mostanin kivül még két küldetés van nem akarom abbahagyni.de itt egyszerüen hiába jelez informátorokat nincsenek ott.a másik az hogy elkezte azt csinálni hogy bármerre megyek a katonák egyböl jeleznek és letámadnak ugy hogy nem csináltam semmit.nem löktem fel senkit,nem ütöttem le senkit csak simán lassan sétálok és ilyenkor elmenekülök és aztán vissza a nem létező informátorhoz.de megközeliteni sem tudom a célszemélyt mert ha egy katona mellett is elmegyek már jeleznek.ez majdnem olyan mindhogy ezekbe a várakba ugye már voltam és mindt ha megjegyeztek volna és ha egy is meglát már ugranak.10 métert nem tudok lépni!egyszerüen nem értem néha mit csinál.youtubos videokat nézem ezerrel de az nem segit ha a térkép a kilátó nem jelzi nem csinálja azt amit kell!!elég komoly játékokat játszok ki de ez nekem értelmettlennek tünik.mert ez nem nehéz hanem értelmetlen kagyvasz!rossz hire van az elsö résznek sok hiba ,baromság de igy a végefele igen csak idióta dolgokat csinál.mogy pár tippett akkor ha annyira egyszerű.mert mondani mindent lehet!szép napot!
-
válasz sugarforce #49053 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Pár helyen olvastam, hogy 1 hét is lehet a régió váltás. Ha utána sem jó, akkor beszélek az ügyfélszolgálattal.
-
válasz sugarforce #49051 üzenetére
Bocs, a link lemaradt :
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz sugarforce #49049 üzenetére
Ebből indultam ki.
Régió, nyelv, IP cím mind Holland.
Ezért nem értem mi a gond.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IG55
senior tag
válasz sugarforce #48984 üzenetére
Az egyik kontrolleremet jelenleg így használom. Ez a kábeles, menet közbeni töltés eléggé szimpi. Meg a tölthető ceruza akkumulátorok veszítenek a feszültségükből rövid időn belül, és talán ez nem tetszik a kontrollernek. Nem túl sok óra használat után egyszer csak megállt működni, pedig még jócskán volt töltés az akkumulátorokban. (Laddát használok, még az is lehet, hogy éppen szarul érintkezett, eléggé neccesen fér be és érintkezik). De lehet hogy tévedek, most kezdtem csak ezt az ipart, minimális a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #48882 üzenetére
A hivatalos szabály szerint csak akkor kötelező a számlát bemutatni, ha kiegészítő adatként tartozik a garancialevél mellé.
Amennyiben a garancialevélen szerepel a bolt megnevezése, telephelye, vásárolt áru értéke és a vásárlás dátuma, akkor senki sem kérhet tőled további igazolást a vásárlásról.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #48880 üzenetére
Ez teljes mértékben igaz. Azonban a kolléga nem kiegészítőt vásárolt, hanem konzolt, tehát a fenti állítás, miszerint sorozatszám alapján megy a garancia abszolút helytálló.
A kis hőpapíros cucc pedig nagyon is nyugta, de "nem adóügyi bizonylat"-on nem tüntethető fel "számla" felirat.
Jahhh !!! De nincs kedvem hétvégén dolgozni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest