-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
válasz x360elite #49313 üzenetére
húúúúú de menő vagy! az életben is ilyen menő vagy ?vagy csak a gép meg a konzol mögött?egy pofon hol és mikor?? egyépként megoldottam magam mert én ilyen kis bénácska vagyok és nem értek hozzá! bocs hogy kb 3 hónapos konzol tulaj vagyok igy kezdő és csak 2 egész játékot játszottam ki mert nem egy unatkozó senki vagyok mint te hiszen gondolom cse munka se csak se semmi hanem a szüleiddel élsz és másra nincs idöd csak a konzolt nyomogatni.és melozok családom van és hetente kb 1-2 órát nyomom a gépt hétvégén meg egy kicsivel többet max 3-4 óra ha minden jól megy valamikor semmit fölleg hogy jön a nyár.van más dolgom is a konzolon kivűl ugyhogy szerintem gondolkodj mit mondasz mert elcsuszol!!szevasz!
-
NyMRooD
őstag
válasz x360elite #49313 üzenetére
De, az Bane, mármint a filmben, csak ott úgy nézett ki és hülyén fordították (lásd imdb-n).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest