-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #52310 üzenetére
Várj,,,, várj.
Azért egy 67-es impala-t (Silent Hill) ne hasonlítsunk össze egy 71-es moszkvics-al.... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Quake Wars rossz játék(nem azért vettem volna meg), de a Silent Hill az Silent Hill.... Nekem pl. Sega Megadrive cuccaim vannak (rengeteg) és nincs az az összeg amiért eladnám. Gyerekkorom klasszikusa. Mindettől függetlenül tényleg elszálltak az árak. Pár napja akartam venni egy Streets of Rage 2-t, de emberünk mindenáron házat akar venni a játékai eladásából, szóval bek**hatja.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest