-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50498 üzenetére
Ha tele lennénk gubával, nem számítana...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50497 üzenetére
Engem ez ennyiért felháborít, nem nosztalgiával tölt el. GameCube óta annyira le vannak maradva, hogy azt már távcsővel kell nézni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50493 üzenetére
Én szeretem ha a piacon van jelen ilyen is. Kell a retro.
Tegnap az E3-on bejelentették One-ra az Xbox Classic játékokra is BC-t. Na annak örültem a legjobban a sok új dolog mellett
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
choco01
addikt
válasz MasterMark #50495 üzenetére
És Liveot honnan érdemes most venni jó áron, megbízhatóan?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Hali.
Minden eredeti, és gyári xbox 360-am van.
Kérdés hogy mindenféle mókolás nélkül valahogy lehet magyarítást tenni a GTA5 alá?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50475 üzenetére
Ha ez most komoly, akkor nagyon nevetek. Nem a 360 életciklusán, hanem azon, hogy a Nintendo kidobott egy olyan konzolt, ami a last gen ellenfele inkább, mint a mostaniaké. Vicc az egész. 10 évvel le vannak maradva.
-
MasterMark
titán
Ezzel a ventit tönkreteszed.
Inkább sütném a sütőben. Azzal több hónapot is bírhat utána.
szerk.: Vagy lehet hőlégfúvózgatni ha már kontárkodunk.
Egyébként infrás forrasztó-állomással kellene újragolyózni és újraforrasztani a chip-et "hivatalosan". Vagyis ez lenne a normális megoldás, de sajna ezzel sem lesz örök életű.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tag
válasz BLUE TORNADO #50488 üzenetére
Palcat dugsz a ket ventillator lapatja koze, ezzel megakad, bekapcsolod majd varsz. Addig varsz mig at nem all ket ledre. Ujrainditod, es mukodni fog... Masfel honapot birt ezzel a "megoldassal", aztan ujra 3 ledes lett. Persze az lett belole, hogy vettem egy uj konzolt!
-
MasterMark
titán
válasz BLUE TORNADO #50488 üzenetére
A sütőben.
Rákölteni nem érdemes, úgyis újra tönkremegy.
Switch Tax
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Napokban vettem egy konzolt joy nélkül 3 led hibásan kemény 2000 Forintért. Tudtok valami linkeket adni, ahol javítják ezt a hibát?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
x360elite
őstag
Elég ritka darabot keresel. Azt javaslom nézz szét használt eszközökkel foglalkozó üzletekben.
Pl.: konzolokszervize, hasznaltkonzol, bermudakonzol, ilyenek.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
IG55
senior tag
Keresek Guitar Hero-hoz (nem Live) gitárt. Ez ilyen beszerezhetetlen? Ebayen látok valamit, de ezen kívül?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz nincsnév007 #50484 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam a napokban. Ha úgy alakul, akkor jövőre veszek egy Scorpiót. Még sokmindentől függ, lassan megkockáztatok a sok kütyüvel egy válást, de ha mégis sikerül, akkor elmondhatnám, hogy 3 év, 3 vadiúj Xbox. Jogosan merülne fel a kérdés, hogy: Minek?
-
nincsnév007
őstag
válasz l.skywalker #50483 üzenetére
Enyém se, csak 4 éves szinte még gyerek
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz nincsnév007 #50482 üzenetére
Jó mondjuk az enyém nem olyan öreg. Másfél éve vettem azt, a One-t meg áprilisban.
-
nincsnév007
őstag
Én se fogom soha eladni a 360-at. a 360 az örök♥
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #50475 üzenetére
Te megtartottad a 360-at is az One mellé?
-
l.skywalker
Topikgazda
Na, lehet, hogy mi is fogunk profitálni a Switch megjelenéséből? [link]
-
x360elite
őstag
Tudom, hogy durva OFF lesz, de ezt akkor is muszáj !!!!!!
ANDORRA - MAGYARORSZÁG 1:0
Sok balfasz, semmi más.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MasterMark
titán
Off-ba pls, de engem is erdekel. Egy Steam kontrollert kiprobalnek belole akkor mar enis.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #50468 üzenetére
idle Master és ott hagyod két éjszaka a géped. 3. nap vagy 20-30 eurónyi kártyád lesz.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #50466 üzenetére
Tessék kártyákat farmolni, majd 2 centért eladni Steam-en...Profit!!!444
Live-Die-Respawn
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50465 üzenetére
Ha megnézed a Steam profilom, meglátod mennyi ingyenes szemetet zsákoltam be, amiket sose indítottam el. És nem is fogok.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50464 üzenetére
Itt nem a játék, hanem a birtoklás a lényeg
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50463 üzenetére
Elkéstél. Már reggel bezsákoltam. Az elsőt is ingyen kaptam Steamen, annyit is toltam vele...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50462 üzenetére
Igazad van. Rögtön scorpio-t kell venni!
(ja amúgy ingyenes a Steamen a PayDay2 5millió letöltésig, ugorj neki, ha még nincs meg)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50461 üzenetére
Ne trollkodj!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50454 üzenetére
Van egy jó megoldás. Xbox One Lehet streamelni a játékot Win10-es PC-re
-
x360elite
őstag
válasz MasterMark #50457 üzenetére
Köszönöm.
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #50458 üzenetére
Az, hogy kell egy chip aminek kell áram, ami fogja a digitális HDMI jelet, szépen kicsomagolja belenéz hogy mi az, ebből megpróbál valamit kitalálni, aztán elkezdi az analóg jelet összerakni, majd valami lesz a végén, jó esetben a kép egy kis késéssel.
Passzív meg az amikor csak a kábelen az erek vannak átkötve, de maga a jel rajta ugyanaz. (pl.: HDMI-DVI)
Switch Tax
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #50455 üzenetére
Mi az az aktív konvertálás?
-
MasterMark
titán
válasz x360elite #50456 üzenetére
Egy Supra HF100 MKII.
Természetesen nincs minőségromlás, csak normális kábelt kell venni.
Ami még ajánlott és olcsóbb, az a Kácsa KCE. Nekem is ilyen volt előtte 5 méteresben.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
x360elite
őstag
válasz MasterMark #50455 üzenetére
8 méteres
Nincs minőség romlás? Milyen kábeled van? Azért kérdezem, mert anno én is próbáltam hosszabb HDMI-vel, de végül inkább a szobát rendeztem át, mert okádék volt a képminőség.
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #50454 üzenetére
Az a gond, hogy aktív konvertálás kell.
A monitoron bemenet van.
2 méteres kábel az semmi, nálam 8 méteres HDMI megy a TV-hez.
Switch Tax
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #50453 üzenetére
Mi a baj a VGA-val? Megnézem majd, hogy van-e DVI kimenet. De még gondolkodom más megoldásokon. Jó lenne megoldani, hogy TV-zés közben menjen a box. Könnyű lenne, ha a PC mellé tudnám rakni, de sajnos ott meg távol van a TV-től és még egy 2 méteres kábelt átvezetni a szobán már sok lenne.
Nagy dilemma.
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #50452 üzenetére
HDMI vagy DVI is jó.
VGA-ra inkább nem alakítgatnám én személy szerint, de ha csak az marad akkor...Switch Tax
-
válasz szupermacs #50448 üzenetére
Igen, de szerintem sem éri meg. Esetleg egy használt LCD tv nem megoldás?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MasterMark
titán
válasz szupermacs #50448 üzenetére
Igen, de ezzel valószínűleg olyan input lag-ot tennél bele amit nem akarsz.
HDMI splitter esetleg megoldás lehet.
Switch Tax
-
amanoba
őstag
válasz MasterMark #50401 üzenetére
és #50402 Janusz001 és #50403 l.skywalker.
Köszönöm szépen, tegnap este még sikerült!
Nem tudtam hogy csak utólag vált át a kisebb összegre.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
válasz szupermacs #50446 üzenetére
Elméletileg megoldható. Spec TV tuner kártya kell hozzá, amin van megfelelő bemenet. Hdmi vagy más.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szupermacs
veterán
Láma kérdés:
A box most hozzá van kötve a TV-hez, de szeretném megoldani, hogy a PC-m monitorához is kössem. Esetleg van olyan megoldás, hogy rákötöm a PC-re a konzolt és onnan nyomom ki a képet a TV-re, hogy akár mindkét megjelenítőn tudjam használni? Esetleg egy HDMI elosztóval (vagy mi a neve) meg tudom ezt oldani?
Vészmegoldásként a régi monitorom bedobom a TV alá, ha asszony nézi a TV-t és kockulhatnékom támad közben. Vagy PIP?
-
olasz159
csendes tag
válasz MasterMark #50438 üzenetére
Sokat még nem hasznàltam, ahogy láttam nem hosszú a single verzió
IN GOD WE TRUST
-
Fera_27
tag
Sziasztok!
Egy meglehetősen szokatlan kérdéssel fordulok hozzátok.
Hozzájutottam egy Microsoft Xbox 360 Wireless Steering Wheel kormányhoz [link] , ami még Xbox 360-hoz készült, és ennélfogva régóta nincs már gyártásban.
Sajnos azonban az eredetileg a kormányhoz tartozó rögzítő szerkezet nincs meg, nem kaptam hozzá.A kérdésem az lenne, hogy van-e bárkinek esetleg feleslegben egy ilyen rögzítő "satuja", mert bízom benne, hogy meg tudnánk egyezni
Ha rossz helyre írtam, szóljatok, és átteszem a hirdetésekhez
-
-
haris
őstag
válasz l.skywalker #50436 üzenetére
Nekem 6.án járt le a goldom, gondoltam 1 majdnem ingyen hó jól jönne. De nekem 2500 lenne, így marad az éves.
Segítsetek légyszi, most hol a legolcsóbb? -
olasz159
csendes tag
Köszi mindenkinek.
Végül megoldódott..Gold nélkül is lehet játszani, de még nem tudom mennyire van úgy értelme.
A gond az volt, hogy a feltelepített játék (5.6GB) mellé még kb 8GB adatot szedett le és ez egyből nem jött le hanem csomó alakalommal megszakadt.Lehet nálam vagy a szervernél volt gond. 10Mbit-es net mellett ez egész hosszú idő volt.IN GOD WE TRUST
-
-
olasz159
csendes tag
válasz x360elite #50433 üzenetére
Köszi a választ.Jelenleg nincs Goldom..Én úgy tudom hogy Single-ben is játszható..
Kölcsönbe kaptam a játékot.De a tulaj sem játszott még vele..
Próbálom az aktiv letöltésekben tölteni.Ott legalább százalékban mutatja hogy áll.Ha megszakad akkor ott újra tudom indítani.IN GOD WE TRUST
-
x360elite
őstag
-
olasz159
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni mert még nem találkoztam ilyen problémával.
Destiny játékot szeretném telepíteni de állandóan meg szakad a letöltés..Több Gb-nyi adatot akar leszedni, de nem tudja befejezni..Találkozott már más is ezzel a gonddal??
A gép gyári, nincs módosítva!IN GOD WE TRUST
-
JustinBarnes
csendes tag
válasz MasterMark #50427 üzenetére
Rendben köszönöm!
Igazából a lényeg, hogy ha esetleg visszatérnék nosztalgiázni, akkor számomra (a saját profilommal) legyenek elérhetőek a játékok újból, az kevésbé fontos, hogy ezen tartalmakat más profilok is elérjék, csak gondoltam hátha lehet több legyet egy csapással.. Köszönöm a segítséget!
-
x360elite
őstag
válasz JustinBarnes #50424 üzenetére
Igen, arra figyelj, hogy a licence transfer-t ne birizgáld az új gépeden.
-
MasterMark
titán
Természetesen igen.
És valóban ott csak a te profiloddal fog működni.
Ha azt akarod, hogy a többi is lássa majd, akkor át kell vinni Transfer Licence-el a dolgokat. Viszont így az előző gépen lévő már biztosan nem fog tudni játszani a te játékaiddal.Switch Tax
-
x360elite
őstag
Igen, de ott már csak a te profiloddal fognak működni.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
JustinBarnes
csendes tag
válasz x360elite #50423 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
És picit megfordítva a kérdést: ha a későbbiekben veszek egy új konzolt, ami tegyük fel teljesen üres, akkor bejelentkezve a profilomba a "download history"-ból vissza tudom ingyen telepíteni az összes régen megvett / letöltött játékomat?
-
x360elite
őstag
válasz JustinBarnes #50421 üzenetére
Én már csináltam ilyet. Majdnem minden a gépen lévő játék működik másik profillal is sőt, az eredeti profilnak nem is kell a gépen lennie. Természetesen mint minden esetben itt is vannak kivételek, mégpedig a csak online játszható játékok. Azok valamiért nekem sem mentek.
A másik kérdésre a válasz: Nem, másik profillal nem tudod leszedni a játékokat.
-
MasterMark
titán
válasz JustinBarnes #50421 üzenetére
1. Lutri, de inkább nem. (Ami már a gépen van az talán menni fog, de nem biztos hogy melyik,)
2. Nem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
JustinBarnes
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy amennyiben szeretném letörölni a konzolról a profilom, úgy a korábban vásárolt / letöltött játékok egy új ember számára egy új profillal elérhetőek lesznek?
A másik kérdés pedig, hogy az ingyenes gold játékokból még régen rengeteget töltögettem le, csak a 250GB-os tárhely szűkössége miatt ezeknek közel fele az idő során törlésre is került. Természetesen ezeket én újra tudnám telepíteni, mivel 'megvásároltam' őket, viszont ezt egy új profillal is meglehetne tenni, ha esetleg az új személy is kipróbálná ezeket?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
haris
őstag
válasz szupermacs #50418 üzenetére
Én nem nevetek...
;( -
Bogyi007
veterán
-
Sziasztok!
RGH-t le lehet szedni úgy hogy utána működjön a konzol normálisan?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Zeki
nagyúr
válasz MasterMark #50412 üzenetére
Már aznap beléptem a felületre, és lemondtam a hosszabbítást.
Azért köszi!---
off:
Tegnap sokkhatásként ért, hogy valamikor 1 hónapja a lányom letöltötte a telójára a funimate video effect alkalmazást, erre tegnap 2499Ft-ot le is vont a kis rohadék török alkalmazás. Mert lejárt a próbaidő, és mostantól havi ennyibe kerül az előfizetés. Sajnos órákkal későb vettem észre az sms-t. Bekaphatják. Költsék a törökök gyógyszerre! Nyilván lemondtam...[ Szerkesztve ]
-
KonzolozZ
csendes tag
válasz szupermacs #49950 üzenetére
Ha a hangot is át akarod vinni, akkor a vezeték nélküli megoldás ez:
Game Talk-Pro 2 vezeték nélküli headset XBOX 360-hoz [Datel]
A vezetékes pedig ez: SteelSeries Spectrum Audio Mixer headset átalakító Xbox 360-hozRemélem, hogy tudtam segíteni!
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #50410 üzenetére
Jaja androidosak.
Csak szeretnének xboxos minecrafttal is beszállni. Akkor még nem fognak. Pedig a droidoson is bejelentkeztek az xbox live-ba. Van a playen alkalmazás hozzá, ami kapcsolódik is a droidos minecrafthoz. -
l.skywalker
Topikgazda
"Telón/tableten már játszanak egy világban, de xboxon nem mükszik."
Gondolom mert mind a kettő Androidos.
Most volt nemrég egy cikk, hogy ezeknél a cross-platform igényeknél nem a technika jelenti a legnagyobb akadályt, hanem a különböző platformok biztonsági protokolljai jelentik a problémát.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #50408 üzenetére
Sajnos még mindig nem keresztkomaptibilis a droidos minecraft és az xboxos.
Telón/tableten már játszanak egy világban, de xboxon nem mükszik. -
Zeki
nagyúr
válasz MasterMark #50406 üzenetére
Köszi, vettem egy 200Ft-ost.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz amanoba #50400 üzenetére
Van aktív Gold előfizetésed? Ha van, akkor a 200-as Gold ajánlat nem érvényes.
Egyébként pedig nyomkodd végig a lépéseket.. Csatlakozás stb. mert nem mindig adja be elsőre.
Janusz001 és az Xbox Chemtrail
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendőrségi feljelentés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest