-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Szerintem legális lemezről bármikor futtathatsz játékot, bár biztos nem vagyok benne, nekem nem mókolt a gépem, de a csúnya gonosz akármi nagyon nem a HDD-n van. Azon csak a szükséges progik vannak, hogy lemez nélkül is tudj játszani. Ha a DVD meghajtó van mókolva, akkor annak a flash memóriájába van égetve a szoftver, ha pedig az alaplapot mókolták, akkor meg az van szarrá van gányolva, tehát a hdd kiszerelése "halottnak a csók"...
[ Szerkesztve ]
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
movax
őstag
válasz x360elite #50997 üzenetére
Nem én, a gyerek játszik, és az online játék nem cél (lány, nem fog CS-t tolni online ). Annyi az egész gondom, hogy ha kihúzom az extra hdd-t, amin a csúnya, gonosz, fújj cucc van, és elindul a natív, hivatalos rendszer, lehet-e legális DVD-ről játékot futtatni, vagy a belemászás ezt is érinti.
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
Az a baj, hogy a box megjegyzi az ilyen szarságokat. Ha egyszer is járt azóta live-on, hogy mókolták (amit ugye nem tudhatsz), akkor számíts rá, hogy bármikor bannolhatnak, ha felmész online játszani. Ez van, ezért nem szabad mókolt gépet venni.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #50994 üzenetére
Mi értelme? Tolhatsz rajta GBA játékokat!!! Tökre megéri!
RGH-s gépet nem lehet gyári állapotra visszaállítani/telepíteni, hogy normális legyen?
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
válasz MasterMark #50994 üzenetére
Részemről az, hogy így vettem a gépet, használtan és nem értek hozzá. És épp az a kérdésem, hogy hogyan futatthatnék ilyen gépen jogtiszta játékot, DVD-ről, amit megvásárolnék a boltból.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #50991 üzenetére
Gondolom látja ő is, hogy flashelésről, rgh-ról tilos beszélni. Engem is érdekelne a téma, de még én sem mertem így rá kérdezni...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
movax
őstag
Van pár kényes kérdésem, valaki válaszolna privátban?
-
szupermacs
veterán
válasz MasterMark #50988 üzenetére
Zsákolva, köszi!
-
MasterMark
titán
-
szupermacs
veterán
spec Ops The Line megéri? Régebben ki akartam próbálni, de nem mertem megvenni. Most jó árban van. Multija él még?
-
Bogyi007
veterán
válasz MasterMark #50984 üzenetére
Múlt hónapban nem volt Goldod? Mert akkor az véglegesen a tiéd...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #50984 üzenetére
Én a Sniper Ghost Warrior 2-n gondolkozok. Az első már megvan és sose játszottam még vele
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
haris
őstag
válasz szupermacs #50977 üzenetére
Köszönjük!
Sokkal jobb lett! -
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #50973 üzenetére
ilyen ez a filmes szakma
-
Siffredi
senior tag
válasz szupermacs #50969 üzenetére
Szerintem azért van a fórum, hogy az emberek kérdezzenek, ha valami nem tiszta.
Egyébként meg nem olyan zavaróan nagy a pörgés itt, hogy gondot okozzon...
-
NORBl
aktív tag
válasz szupermacs #50973 üzenetére
Kifúrtam, de még mindig semmi.
-
szupermacs
veterán
válasz sugarforce #50972 üzenetére
Mindig elfelejtem odatenni a jelet.
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #50971 üzenetére
mivan veled, rossz kedved van? ma olyan beszólogatósnak tűnsz
-
NORBl
aktív tag
Olyan monitoron, amben nincs hangszóró, hogy tudom megoldani, hogy legyen hangom ?
-
törölt tag
válasz MasterMark #50967 üzenetére
Ezt nem tudtam.Köszi! Nemrég van xboxom
-
Bogyi007
veterán
-
törölt tag
Elérhető a pes 2018 demo! Kiszerettem volna próbálni persze,hogy gold tagság kell hozzá....
Az a vicc az egészbe,hogy ingyenesnek irja.
-
Dawe04
újonc
válasz x360elite #50962 üzenetére
Köszönöm szépen.
A konzolok szervízében volt. Júniustól húzodott, oda-vissza küldözgettük. Nem tudták megcsinálni.
Költözéskor lecsúszott a szőnyeges padlóra. Dobozában, hungarocellel (gyári csomagolásban). Nem kapcsolt be. Állítólag kicserélték az alaplapot, de mégsem jó.Akkor még megpróbáljuk a konzolvilágot, hátha....
Köszönöm szépen.
-
Dawe04
újonc
Sziasztok!
Bocsi, de csak ezt a topikot találtam, ami xbox-al kapcsolatos.
Tudna valaki szervízt ajánlani, ahol foglalkoznak xbox360 javítssal garancián túl?
Előre köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!A bankkártyámat,hogy tudom törölni a xbox profilomból ?Már megvan.
[ Szerkesztve ]
-
pimmi
senior tag
Itt kérdeztem részletesebben,
Valami ötlet, hogy connect boxot rábírni a 120 netnél 38 mbs nál gyorsabb sebességre? a feltöltési megvan, ubeenél ha a wmm kilőve volt ment ésa gépen nem 72 hanem 150 et mutatott a kapcsolatoknál, de ennél nincs ilyen menü, a Vezeték nélküli jelerősség menüben végigpróbáltam mindent.[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition (XO), Hydro Thunder Hurricane (X360). A Forzához pár napig a car pass és vip membership olcsóbban megvehető.
-
-
Solten
őstag
Udv, vettem egy zsir-uj 360 E-t, bekapcs, eleg hangtalan joszag, jatszogattam kicsit majd elkezdte letoltogetni a rakas jatekot amit a live-hoz jar havonta igy magara-hagytam. Jatek utan kicsit hangosabb volt, de letudtam egy kicsit megvolt-nyuzva vallranditassal. 2 ora elteltevel viszont repcsi-uzemmodba valtott a venti, zorog-bug mint a qrvaelet vagy 60 decibellel, a szoba masik vegebol is zavaro (home menu "idle" modban" meg "alvo-letolto uzemmodban" volt a keszulek). Van otletetek? Gondolom ez nem fer bele a rendes-uzemmod es letojom kategoriaba (nem talakoztam meg 360-al, One-om van de az nema) RMA?
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Siffredi
senior tag
válasz MasterMark #50951 üzenetére
Nos, felhívtam egy ügyfélszolgálatost, aki azt sem tudta, milyen rendezvényen van.
Az egyik értelemes kérdésére még nekem kellett elmagyaráznom, hogy az xbox 360 régiózáras, ezért nem tudom letölteni az amerikai store-ról.
Azt mondta, visszahív, addig pedig hoz infót. És az az infó született meg, hogy a capcom lelőtte a szervereket, emiatt nem tudom letölteni a kiegészítőmet, mivel ugye játszani sem tudnék vele...
Amikor megkérdeztem, hogy az volt a mondás régen, hogy ha az ember vásárol tartalmakat a marketplace-en, akkor azok az övéi maradnak. Szegény csak habogott, erre megsajnáltam, elköszöntem tőle udvariasan, és leraktam a telefont.
-
Siffredi
senior tag
válasz MasterMark #50949 üzenetére
Valóban, köszi. Bevallom őszintén, csak az összefoglalót olvastam el gyorsan.
Viszont így sem tudom letölteni a dlc-t, folyamatosan hibakódot dob (800700E8). Megcsináltam azokat a lépéseket, amiket a support oldalon írnak, de sajnos nincs változás. Más dlc-t le tudok így tölteni, de ezt nem...
Van esetleg valami más megoldás? Supportot érdemes lehet felhívni?
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék játszani a Resident Evil 5 versus dlc-jével. Évekkel ezelőtt megvettem, most gondoltam újra előveszem, de nem találom a marketplace magyar oldalán, csak az ámerikain, onnan pedig nem engedi...
Van valami módja annak, hogy feltelepítsem a gépre, és tudjak vele játszani?
Köszi!
-
x360elite
őstag
válasz mrrr74 #50945 üzenetére
Na attól viszont pont nem kell félned. "Download History"-ból bármikor letöltheted, amit egyszer már megvettél akkor is, ha egyébként már nem kapható. Ettől függetlenül a több tárhely csak jót jelent, úgyhogy hajrá.
-
x360elite
őstag
válasz mrrr74 #50943 üzenetére
Az xbox-hoz csatlakoztatod és magával a boxal formázd... Megoldja magának, ugyanis bár felismeri a FAT32 fájlrendszert mégsem az a sajátja, hanem az exFAT. Ez ha úgy tetszik a FAT32 tovább fejlesztése és engedélyezi a 4gb-nál nagyobb fájlok létrehozását a merevlemezen. Nekem 1Tb samsung hdd van és teljesen jó.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
kezd betelni a 250-es belső tárhelyem, de ha jól olvasom, akkor már lehet csatlakoztatni külső HDD-t a boxhoz.
Mire kell figyelnem? Elég csak rádugnom és a box leformázza, vagy azt nekem kell? Egy pár dolog azért nem világos.
Azt olvastam, hogy a konzol csak FAT32-es fájlformátumot kezel, ott a korlát pedig 4 giga. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb játékokat nem lehet áttelepíteni, vagy a telepített játékok nem 1 fájlban vannak, hanem több kisebben?
A külső HHD-n lévő játékok egyben fognak látszódni a játékok képernyőn, vagy lesz két külön mappa? Illetve csak akkor jelennek meg ha csatlakoztatva van a külső merevlemez?Köszi
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50941 üzenetére
Az egyetlen hasznos app ami játékhoz volt és használtam eddig az ACIV Companion volt. Sajnálom, hogy a többi részhez nincs ilyen.
Fable Anniversary viszont nem nagyon akar menni a SmartGlass-szal. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50940 üzenetére
Én is. Főleg, hogy sok játéknak már külön appja van (mondjuk ez leginkább One-on)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50939 üzenetére
Nem sok játéknál működik a SmartGlass, így nem fog hiányozni. Néha gépelésnél jól tud jönni, de azt is inkább üzeneteknél használom. Arra meg a sima xbox app is jó.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #50938 üzenetére
Nekem amióta megvan az iPhone, azóta jól működik. És az utolsó frissítés tényleg 2014-ben volt 😄
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #50934 üzenetére
Pedig most jött rendbe. Éppen elkezdett megint csatlakozni a konzolhoz.
-
Zeki
nagyúr
Befrissült a Minecraft, azóta szidják a gyerekeim mint a bokrot... Valamik törlődtek is, meg nem úgy elérhető, meg hasonlók...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #50935 üzenetére
Csak remélni tudom. Utoljára 2014-ben volt erre példa 😁
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #50934 üzenetére
Ott írja, hogy ha nem update-elik. Biztosan fogják update-elni.
Switch Tax
-
r.levente75
addikt
válasz MasterMark #50932 üzenetére
Köszi, az is több a semminél, felkevertetem az erösítővel 5.1-re.
-
MasterMark
titán
válasz r.levente75 #50931 üzenetére
Sima analóg sztereót ki tudsz hozni belőle az AV kábellel.
Switch Tax
-
r.levente75
addikt
A 360 E hátulján van olyan lehetőség, hogy a hangot külön kábellel bevigyem egy erősítőbe?
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz MasterMark #50924 üzenetére
Akkor használtan vette a gépet, amin nem törölték le a profilt...
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz RCKZSTFU #50922 üzenetére
Ha még nem volt licence transfer a gépeden, akkor nem írná ki ezt a box... Illetve még az lehet, a profil amit transferelni próbálsz egy másik gépen szintén aktív profil.... De akkor valakinek a ku..a anyját ugyebár.
Más oka egyszerűen nem lehet.
-
RCKZSTFU
csendes tag
válasz MasterMark #50921 üzenetére
Nem jártam sehogy mert ezt még soha nem csináltam meg.
-
RCKZSTFU
csendes tag
válasz MasterMark #50919 üzenetére
Azt írja hogy legközelebb 2017 12 25 lehetséges legkozelebb a license transfer
-
x360elite
őstag
válasz RCKZSTFU #50916 üzenetére
Licence transfer a neve. Magán az xbox360-on megtalálod a profilod alatt.
settings->account->Your Billing Options->License Transfer..... Ahogy az utolsó pontra rányomsz, azonnali a licence transfer nincs semmilyen figyelmeztetés.
-
RCKZSTFU
csendes tag
válasz MasterMark #50915 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
RCKZSTFU
csendes tag
Üdv.Egy kis infot,segítséget kérnék.
Van 2 profilom xbox360on.
Lehet olyat csinalni hogy ami az egyik profil alatt vannak játékok azok menjenek a másik profil alól is??? -
l.skywalker
Topikgazda
Fruit Ninja Kinect rulez
-
Bogyi007
veterán
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Xbox360 E konzolt szeretnék venni, alapból mire kell odafigyelni vásárlásnál ?
Van jelentősége pl a gyártási időnek? A jófogáson láttam 2013-as gépet is , ott már van esély a meghibásodásnak. hatalmas a kínálat, nem egyszerű a választásLumia 950XL
-
szabacsik
őstag
Köszi mindenkinek. Most kezdésnek sikerült menetközben bezsákolni az adventure-t 750-ért használtam, meg egy dance central 2-t g2a-ról 1000ft-ért ezekkel egyenlőre elleszünk aztán majd akkor veszünk egy just dance-t is összehasonlítjuk . Igen igen kinect sport is jön majd. De erre a hétvégére azt hiszem ezzel a kettővel is elleszünk bőven
/\____/\
-
Zeki
nagyúr
Ha nem kell tánc, kinect sport 1-2.
Azt hiszem a bowling a 2-ben van.
De a kinect adventures sem rossz. -
szabacsik
őstag
Melyik kinect-es dance játékot ajánlanátok? Beruházok egy kinectre és párommal nyomnánk
/\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest