-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Na csináltam új profilt és most ez fogad: 8C230002 meg ez: 800700E8 De trailereket tudok nézni.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Vekko
aktív tag
Egy xboxnál mennyire számít, hogy 50Hz-es vagy 100Hz-es TV-én használjuk? 50Hz-en valóban kisebb az input lag?
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9297 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy PC-n megveszem boxra ami kell és majd később hozzákapcsolom az offline profilhoz ha majd azon is lesz net.
Fene se gondolta, hogy ezt 2013-ban nem lehet. Nagyon ráérek majd azért írok egy panaszlevelet a Microsoft-nak. -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9295 üzenetére
Legszívesebben kivágnám a picsába az egészet.
De már 2 órája szopok úgyhogy az lesz.
Így van nem játszottam, csak a megvett játékok vannak.
Csak tudod van egy megszokott email címem és azt szeretem használni mindenhol.
Most csak ezért hozzak létre egy másikat.
De akkor ez lesz.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz raziel01 #9293 üzenetére
Hagyd a francba ezt az összekapcsolgatást. Ha jól gondolom az online profillal még nem játszottál, csak a megvett játékok vannak rajta ugye?
Akkor mind a kettőt letöltöd a gépre, és az eredeti offline profiloddal is fogsz tudni játszani, a másik profilon lévő játékokkal.És ugye az offline profilodat is online-osítsd.
Switch Tax
-
Torry
addikt
válasz MasterMark #9286 üzenetére
Ezért kérdeztem én is.
Semmi értelme visszacsinálni, inkább add el és vegyél egy tisztát, akár használtat. -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9292 üzenetére
This Microsoft account is associated with a different xbox live profile. Ezt írja ki.
Nem akarom elbukni az offline profilt a sok acsival és a a sok megvett játékot is használni akarom a létező profillal. 1 darab profil kéne. De a rohadt net se segít semmit hiába googlezok.
Máshol meg azt írják, hogy 2 online profilt nem lehet egyesíteni.
Ha meg az offline-ból csinálom most egy online új emaillel akkor ez az eset fog fennállni. -
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9290 üzenetére
Szóval akkor először az offline profilt csináljam meg Live-osra egy másik email címmel Xbox-on?
-
raziel01
veterán
Segítsétek, mert már nem bírom idegileg.
Amit szeretnék.
Létező offline profil Xbox-on, sose volt netre kötve.
Létező profil PC-n amivel már vásároltam Xbox 360 játékot PC-n.
Hogy lehet hozzákapcsolni a létező profilt az offline-hoz? Sok acsi van már rajta. -
tDr1v3r
veterán
-
L_YKing
addikt
Mw3-ban csak survival mód van?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Ujra hello sracok!
Hosszas elmelkedes , szamolgatas , definiciok levezetese utana attertem PC-rol Xbox-ra!
Igaz meg nem 100%-ban , mert meg vissza kell rakni origira , de mar rajta vagyok , igerem
Lehet lesznek / sot / olyan kerdeseim amik mar nalatok alapnak szamitanak , en meg csak most fogom tanulni ezeket es igyekszem minel jobban elsajatitani oket illetve hasznos tagja lenni a forumnak.
Meg nincs se arany tagsagom , se live-om , stb... de rajta vagyok az ugyon!
/ csak 3 műszak mellett nem mindig olyan konnyu az elet /Xbox-WindowsLive ID: laccy86
Elore is koszonom a segitsegeket
-
Vekko
aktív tag
válasz WhiteWalker #9257 üzenetére
Közben olvastam cikket ajánlott nézési távolságról. Az én esetemben kb. 2-2,5 méterről játszanék, filmeznék ágyból. Ami 720p-n 40" 42" ajánlott. 1080p-n ezzel a távolsággal már 60" kéne, arra nincs keret. Az xbox nemtud 1080p-t. Tehát igazából teljesen megfelelő lenne számomra egy 1366x768-as hd ready tv, nincs igazam?
-
Overdose.
csendes tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy magán a boxon ne lehessen fizetős játékot letölteni, csak a számítógépről? -
lacy86
addikt
Hello Skacok!
Xbox360 Premium / tudom kicsit regi ,de meg megy / bekapcsolasakor E68-as problemat ir ki!
Utana neztem, HDD problema elvileg! / vagy kontakt hiba vagy teljesen rotty a winyonak /Esetleg ha valakinek volt kontakt hibaja akkor , hogy oldotta meg?!
Elore is koszi,
Udv.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #9268 üzenetére
Aktív 3D-s
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #9267 üzenetére
Hát, akkor muszáj lesz kibírnom, ha valaha lesz ilyenem.
Amúgy ez az UT50E-nek legalább passzív a 3D-je, szóval ilyen polarizációs?Csöbronit: És valószínűleg csak építettel fogod tudni megcsinálni, mert szereltet nem találok.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #9260 üzenetére
Lehet venni olcsóbbat, aszem LG-t LG 42LS3400 , de ezek elég kétes üzemü boltok....bár ennek a TV-nek a képe is szebb mint bármelyik hasonló árfekvésű elcédéé..Úgy mondják, hogy bármelyik gagyibb belépő szintű plazmának s jobb a képe...De az LG-t nem ajánlják a plazma fórumban sem ,(akkor inkább Samsung,) ugyanis a fentebb linkelt Panasonicnak sokkal jobb a képe, megéri azt a többletet kifizetni,óriási a különbség a kettő közt...ez alá ne add ,ha venni szeretnél.. Viszont a 3D-t és a smart hülyeségeket nem tudod kikerülni... , bele van építve mindegyikbe,ha kell, ha nem...
[ Szerkesztve ]
-
Csöbronit
tag
válasz MasterMark #9265 üzenetére
Semmi de benned bíztam mert mindig egyből válaszolsz amiért hálás vagyok
Szóval csak átalakítóval , ez nagy baj.
[ Szerkesztve ]
FaZe Clan Member - MLG player
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Csöbronit
tag
Telefon headsetet lehet valahogy olyan hangkártyához csatakoztatni amin külön vannak alapból a bemenetek?
FaZe Clan Member - MLG player
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Megvan nektek a black ops 2?mert ehhez járt pluszban a Nuketown 2025 map kód.
a bonuszmap kódot beirtam, letöltötte de nem látom találom a játékban!
hogy van most?:ez hány pálya?Én zombie módban se látom csak 3 pályát.
Vagy valami lépést még kihagytam mikor letöltötte?WoT:jimmbo
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #9257 üzenetére
Olcsóbban lehet esetleg kapni ugyanilyen méretű Full HD-t, csak a 3D, meg a Smart hülyeség nélkül?
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
Ellent kell mondanom....talán egy 5-600K lcd képe adja azt a képminőséget mint egy 250K-s plazmáé...Plazma fórumba is ezt javasolnák...Mint ahogy MM írta,kicsit figyelni kell rá...
Vekko: 42"UT50E ennyiért best buy kategória , jobban jársz ezzel mint bármelyik hasonló árkategóriájú LCD-vel
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WhiteWalker #9253 üzenetére
Még mindig azt mondom hogy játékra az LCD jobb. Plasmát az én véleményem szerint inkább filmezésre érdemesebb használni.
(#9255) MasterMark
Van itthon egy Samu plasma nappaliban, nem tudok vele játszani. Olyan furcsa, plusz rosszul is vagyok tőle ha huzamosabb ideig próbálok játszani rajta. (mármint próbáltam korábban ugyebár. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
whitezo88
nagyúr
jött ingyenes frissítés Forza H-hoz, minden autóhoz van 5 challenge, lehet gyűjtögetni az új GS pontokat is (csináljd meg az összes challenget 10 forddal 20 ferrarival 10 marha drága kocsival, vagy 80 pontért valami 187 autóval...)
-
woodbear
addikt
Nem tud valaki eladó Black Ops2-t? 5ezer körül?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Vekko
aktív tag
Sziasztok,
Xbox-hoz szerintetek elég lenne egy 32" led lcd tv, ami csak 1366x768-as? (90 ezer)
Vagy sokkal jobb lenne 130-ért egy 40" led lcd tv, ami viszont már 1920x1080-as?Ez a kettő lehetőség van igazából, mert 0% thm akció van.
(jelenleg egy Samsung SyncMaster P2070 monitorral használom, 1600x900)
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Zavvi: Xbox 360 4GB Kinect Holiday Bundle (Includes Kinect Adventures, Kinect Disney Land Adventures, 1 Month Xbox Live) Games Consoles
57400 Ft
Kár, hogy nem szállítanak ilyet magyarországra. -
kisza25
félisten
köszi a gyors választ
MasterMark: a szobában 20-21 fok van, állítva van a gép mellette két oldalt van 10-10cm-er felette 20cm, elölről nyitott, hátulról nyitott, slim gép, nem hallom, hogy nagyon tekerne, meg legutóbbi fagyás 5perc után volt, van, hogy 4-5óra folyamatos játék alatt sincs, eddig kb 4-5fagyásom volt összesen mióta megvan[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
negyven2
veterán
Szerintetek, hogyan érti a Microsoft a régióváltás 3 hónapját? Jan. -17-én váltottam a UK-s fiókomat US-re. Ugye ha 90-nappal számoljuk a 3 hónapot (vagy naptári napra lebontva) akkor ez már lejárt volna de mégse engedi a váltást. De (és szerintem ez a valószínűbb) elképzelhető-e, hogy teljes hónapra számol így leghamarabb majd május 1-én tudok majd váltani.
Amúgy nézegetem a Bully-t Marketplacen:
US-ben 14,99$=1200 MS pont
UK-ben £11,99=1440 MS pont
Írország (de lehet bármely Eurot használó tagállam) 14,99€=1260 MS pontAzt hittem, hogy megúszhatom egy 3800 Ft-os 1200-as pontkártyával, de muszáj lesz 2100-ast venni.
Úgyhogy valószínűleg ezt a másodlagos Live accot majd Írországra váltom át (igen tisztába vagyok hogy ez nem teljesen szabályos, de sajnos kis hazánkból nem lehet megvenni, így marad ez).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
Ah, hál'istennek a mi TV-kel királyul működik minden.
Olyan kérdésem lenne még, hogy ha veszek használtan egy GTA IV-t, azesetben a multi működni fog, ugyan úgy? Live-m van. -
f.imi85
tag
-
kisza25
félisten
random fagyások játék közben normálisak? van hogy több óra játék alatt sincs semmi, van, hogy pár perc után fagyi van(bf3 multi)
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
woodbear
addikt
F1 2012, 15font zavvin
Oldalam: www.swsfoto.de
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Xbox 360 slim 4GB-ot. Korrekt eladónak tűnt a csaj, stb. Említette, hogy nekik HDMI-re csatlakoztatva fekete-fehér kép volt, de ha jól tudom, ez nem az Xbox hibája. Sajnos lehet, hogy még a hétvégén sem tudom megnézni, hogy nálam mi a helyzet, úgyhogy gondoltam érdelődöm, nem nagyon hagy nyugodni.
A fekete-fehér képernyőt mi okozza egyes (utána olvastam, mindenhol a TV-t írták hibásnak) készülékeknél? -
raziel01
veterán
Hitman Absolution: Professional Edition Xbox 360 £15.98
Már megint csak 16 font. De még mindig nem írt senki, hogy érdemes-e letolni a játékot.
Ennyire nem játszott még vele senki? -
vg
addikt
Akinek lenne kedve Portal 2 co-op megcsinálni, írjon!
-
raziel01
veterán
Darksiders 2 is becsúszott 10 font alá Zavvin. Érdemes beszerezni.
Első részt egyhuzamban toltam végig annyira jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest