-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Ja, a 8 Jaguar magot meg a VGA-t leemulálod egy i7-el meg 3 7970-nel... Rossz vicc ez az emulálós történet, a következő 3-4 évben nem fogsz te emulálni semmit se.
(#10753) Giinos: Miért ne keverhetnék? Az Arcade játékokat nyugodtan, az elég jó lenne ha Windows-as táblán is tolhatnánk...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
ha most visszatekintünk, hogy milyen grafikával jöttek ki a legelső játékok, majd most a konzol végefelé megnézed, hogy mire képes ugyanaz a hardware(Forza horizon, vagy akár Forza 4, legújabb Halo, vagy akár Far Cry3 Tomb Raider), akkor az azért elég durva. Ilyesmire pedig most is simán lehet számítani szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Napfénysüti
nagyúr
Eszembe is jutott egy kérdés: lehet netről az Xbox accounton keresztül egyből a gépre játékot vásárolni? Vagy amennyiben ez adott akkor is jobban megéri külön rendelni? Zavvi.com-ot meg Thehut.com-ot már mondták hogy érdemes ott körbenézni. Ezekről mennyi a szállítás kishazánkba?
Més que un club!
-
mephi666
nagyúr
rangsort nem tudnék írni, de a top10-ben nálam: (sorozatokat egybe írtam)
bioshock
skyrim
gears 1-2-3 (újat nem próbáltam)
alan wake
dead island
forza3-4
prototype1-2
dirt2
castlevania los (elkap az ideg, ha eszembe jut, hogy eladtam)
mortal kombat"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mister_X
nagyúr
TOP 10 kedvencem, amik tökéletesen prezentálják az Xbox 360-at, mint platform:
- Two Worlds
- Bombrman: Act Zero
- Jumper: Griffin's Story
- Hour of Victory
- Sonic the Hedgehog
- Vampire Rain
- NFL Tour
- NASCAR 08
- Rapala Fishing Frenzy 2009
- Beijing 2008Komolyan, én beszereznék egy boxot csak ezek miatt Persze valami "okosítással", aztán vennék egy normálisat is, hogy oszthassam a helyieket GeoW: Judgementben és Halo 4-ben.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Prof01
veterán
Ez elég szubjektív kérdés.
Számomra a legjobb exkluzív játékok:
Forza összes
Gow összes
Halo összes
Lips összes (legjobb buli játék szvsz x360-ra! nem is értem miért nincs folytatása...?)Multiplatformból:
Assassin's Creed összes
Crysis összes
BioShock összes
DiRT összes
Far Cry 3
Tomb Raider
COD 4
Battlefield 3
Red Dead Redemption
GTA IVFour wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
negyven2
veterán
Ahogyan MasterMark is írta, a LED TV is LCD TV csak ott a megvilágítást nem hátulról fénycsövekkel történik, hanem általában oldalról LED alapú fényforrással. Persze van LED alapú háttérvilágítás is. Meg van horror áron LED alapú panel is. De legtöbbször bármely LCD-nél a panel minősége a fontos tényező. És attól, hogy Samsung, LG a készülék márkája attól függetlenül a panel lehet noname kínai is.
(#9401) MasterMark: van az OLED, de van normál LED panel is. Igaz, lehet hogy csak kísérleti állapotban van de elvileg fejlesztik. Ja meg persze vannak az óriási LED falak, akár 30 méteres átmérővel is. Ilyenen kel Xboxozni (vagy retekklubot nézni) .
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
WhiteWalker
nagyúr
Használd egészséggel az LCD-t...Annyit fűzök hozzá és részemről a téma lézárva,hogy ami nekem volt LG 42" lcd ,ami májusba lesz két éves vétel ,olyan csúnya képe volt a boxnak , hogy hihetetlen, miután véletlenül került hozzám egy plazma TV tavaly novemberben,amin kipróbáltam a konzolt , a különbségtől leesett az állam...Onnantól kezdve azonnal bevillant az lcd csere plazmára...es már bánom hogy két éve megvettem azt a "romhalmazt"...de ha neked ez kell,akkor tessék...használd és élvezd...
-
WhiteWalker
nagyúr
Write only módba vagy?? Ezt olvastad?
"meggyőztetek" , mivel,LCD-vel?? , kiadsz egy halom pénzt és vennél egy butaságot...sajnos ezért tart ott a plazma ahol...
Jegesmaci81: "Plazmát hazaviszed, bejáratod, játszol, képmosol, pihenteted, játszol, képmosol, pihenteted ...... (Hiába, úgyis ghostos lesz hihi! Örülsz ha nem ég bele!) " , már bocs, de ez csak részben igaz...
Hazaviszed, játszol rajta kb 2 órát mondjuk egy játékkal , és váltasz más játékra..pont azért , hogy ne égjen be a HUD-ok miatt...vagy nézel filmet rajta....a lényeg hogy cserélődjön a kép...és így elkerülhető a ghostingolás...
Kis odafigyeléssel igen is megóvható az ilyenektől...Képmosni sem kell,lsd előbbi mondat...[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
Az ajánlott nézési távolságokat szerintem el is felejtheted. Nekem 42"-os Pana plazmám van. Filmet kb 2,2-2,5m-ről nézek felbontástól függetlenül. Film full HD örülünk, ha PAL 576i akkor meg szomorkodunk, de a kanapét nem tologatjuk. Szépek ezek a számok meg igazak is de csak ha van moziszobád.
Játéknál viszont szerintem más a helyzet. Nekem pl Fifa vagy COD játszás közben megfájdul a szemem ha távol ülök ezért beülök a TV elé kb 1,5 m-re. (elvileg ez az előírás a 42"-hoz fullHD-ben) F1 race stars, Forza vagy Hitman mehet a kanapéról 2,2m-ről.
Szerintem mindenkinek a szeme dönti el hogy honnan jó játszani.
Most akarnék Tv-t venni a boxhoz, arra törekednék első sorban hogy minél nagyobb legyen a képátló. Az hogy Plazma vagy LCD sokkal nehezebb kérdés. LCD-t hazaviszed, leteszed, játszol, boldog vagy. Plazmát hazaviszed, bejáratod, játszol, képmosol, pihenteted, játszol, képmosol, pihenteted ...... (Hiába, úgyis ghostos lesz hihi! Örülsz ha nem ég bele!) Haveroknak meg megmutatod, hogy fényévekkel jobb, szebb a képe mint LCD-n.Vagyis ha fontos a képminőség: PLAZMA, ha fontos a zavartalan boldog játék LCD de a lényeg hogy jó NAGY legyen!
-
negyven2
veterán
Nem azt mondtam, hogy ne hasznald. Csak annyi, hogy nincs sok ertelme. 1080p-t is nezhetsz olyan tavolsagrol mint 720p-t. A box meg nem lesz lassabb attol, hogy 1080p re konvertalt kepet nezel. Annyi a lenyeg, hogy jobb a keszulekeket a nativ felbontasaban hasznalni.
A TV-s medialejatszo igy ugyis felkonvertalja neked a filmeket 1080p-re.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
100 Hz-es TV. Lényegében egy képjavító eljárás. Például F1, foci, nagyon látványos így. Játékra nem jó (az egekbe szökik az input lag), de ki lehet kapcsolni (például átváltani jatekos/pc üzemmódba). Tehát inkább vegyél 100/200/400Hz-es készüléket, mint 50/60Hz-et.
-
WhiteWalker
nagyúr
Elég erre a távolságra az 50" is , nekem is az van. Valóban az xbox csak 720p-ben tolja ki a jelet,de nézz egy kicsit előre a következő generációra...ott már garantált a FHD-s felbontás...De a helyedben mindenképp plazmában gondolkoznék...Ha gondolod kérdezd meg a plazma topicban , hogy mit ajánlanak...és nem azért fogják a plazmát mondani mert ott azt kell, hanem leírják az ész érveket az LCD-vel szemben...
-
MasterMark
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
Milyen számla? A live előfizetésre gondolsz?
Mert az az USA profilomhoz van...a magyar accountot csak kreáltam,hogy letölthessem a fentebb említett játékokat és társait,ahhoz nincs live előfizetésemwoodbear a Case Zerora kiváncsi lennék...de szerintem nem fog menni , csak ha UK-val veszed meg és HUN profillal játszol vele...azért mert a konzol EU régiózáras..., bár ha mindkét live-n fent van, akkor talán...de a konzolzár miatt nem hinném hogy elindulna...
"VPN-es művelet jó lehet úgy, hogy a PC-m et varázsolom át angol régiósra és úgy veszem meg xbox.com-ról? Akkor nem kéne a boxot rákötni meg szarakodni."
én annó rákötötte a boxot a PC-re, még otthonról cipeltem be a melóhelyre, ott "hekkeltük meg" ,szerintem kell hozzá a számítógép ,mert hiába veszed meg az UK ip címről, ha le akarod tölteni később a boxon,akkor már nem fogja engedni,mert magyar címed lesz..mi a boxot rákötöttük a VPN-s pc-re és a konzolon fizettem ki és vettem meg, majd töltöttem le a Blacket USA live-ról...persze aztán nem indult el az EU régió zár miatt
, azóta UK live-n nem néztem, hogy fent van e, de ha igen, akkor lehet megnézem ma este és megírom mi történt[ Szerkesztve ]
-
blambun
tag
Itt van még némi kis infó erről az 50 Hz-es tesztről. Valószínű, hogy nem éppen a legfrissebb helyzetet írja le, de ebből számomra úgy tűnik, hogy az xbox alapbeállításként mindig 60 Hz-es jelet küld ki.
Az 50 Hz-es teszt miatt én is azt hittem elsőre, hogy az xbox alapbeállításként 50 Hz-en szeretné kiküldeni a monitornak a képet. Pedig fordítva igaz, 60 Hz-en küldi alapból, aztán ha nagyon akarja az ember kikényszerítheti az 50-et.
-
WhiteWalker
nagyúr
Meglehet,de annak jóval szebb képe van,mint annak a monitornak amit venni szeretnél...Amúgy a box is csak 720p-t tud...szóval full hd monitoron felkonvertált képet kapsz...minőségileg nem hiszem hogy előrelépés lenne...hacsak nem pc megjelenítőként is használnád,mert arra nem alkalmas a plazma.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- ps5 slim digital 1tb eladó
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest