-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Most nem fog ennyire elhúzódni a generáció, a fejlesztők nem lesznek rákényszerítve a fix hardverre.
Sztem ez a x86 alapúság miatt jöhetnek jobb teljesítményű, de ugyanazt futtató gépek, ezért több verzió is lehet, amin szinte ugyanaz a szoftver fut csak jobb teljesítménnyel.
API-n csak kis módosítás, mert tuti nem fognak natívan programozni.
És a PS4 és nextbox játékok pixelre ugyanolyanok lesznek.
Lényegében így a konzol lényege fog kihalni.
Switch Tax
-
Vekko
aktív tag
Hát az is durva lenne, ha tényleg készülne egy emulátor és nextgen után 5 évvel már erősebb PC hardverrel rendelkezve, lehetne "tuningolni" a játékokat jobb felbontásra, élsimításra stb.. Nem vagyok se konzol se pc párti, inkább maximalista. Eddig teljesen rendben volt, hogy xboxomon játszhatok csak olyan szépen egy adott játékkal. De ezzel az új x86-os mizériával ez lehet meg fog dőlni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest