-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Crysis 3 1000G, pipa!
Multizni nem jön valaki? Nagyon bejön!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
G@ß!
őstag
válasz MasterMark #8394 üzenetére
De, essential edition.
u.i.: a F4 bundled editionban van meg. Ha megvenném a teljes (2dvd-s) változatot, akkor az előző verziót le kell törölnöm? Ezzel a mentéseim is elvesznek?
Erre valami okosság?woodbear: 200 óra elég baráti.
-
G@ß!
őstag
Én is, mivel nem kell dvd a játék indításához...
Egyébként én most hirtelen nem veszek semmit, túl sok játékom van (kb 6-7 számomra új), egyet se tudok végigvinni, nem hogy ennyit egyszerre...
Pl. Forza 4 ben benne van 30 órám, és 17%nál járok...
u.i.: a F4 bundled editionban van meg. Ha megvenném a teljes (2dvd-s) változatot, akkor az előző verziót le kell törölnöm? Ezzel a mentéseim is elvesznek?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Zavvi kódja nincs véletlenül valakinek privátban?
-
Vekko
aktív tag
Sziasztok,
Mennyiért lehet kb. eladni egy 2 hónapos új xbox slimet? Még él hozzá a 2x1 hónapos live is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #8384 üzenetére
Május 10.
Folytatás jön elvileg.Ősszel.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
szabacsik
őstag
Használja valaki úgy a gépet monitorra kötve, hogy a HDMI át van alakítva DVI csatlakozássá?
Ront a képen?/\____/\
-
MasterMark
titán
Fuu ez a Walking Dead is jó játék. Mondjuk szerintem túl gyorsan kell dönteni a válaszok között, bár lehet csak a lassú angolom miatt tűnik így.
Jól emlékszem lesz ebből lemezes változat mind az öt epizódból?
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
Én lusta vagyok, de nagyon Digitális és dobozos jöhet vegyesen, utóbbiak gyűjtemény részét fogják képezni, a digitálisakkal meg "csak" játszok. Azért egy Darksiders jó fogás volt 1220Ft-ért...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
raziel01
veterán
válasz KingKress79 #8375 üzenetére
Tudom. De az nem dobozos. (Néha van doboz fétisem, néha nincs) 990 Ft-ért eltekintek a doboztól. De mikor Live-on is 3k meg dobozosan is 3k volt akkor inkább a dobozost választom. Főleg, mert el is lehet adni.
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #8372 üzenetére
Future Soldiert bánom, mert 9 fontért tudtam volna megvenni 10%-os kóddal. Hülye módon nem csaptam le rá. :\
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #8372 üzenetére
Ennyi erővel digitálisan se lenne meg. Szerintem a lényeg az, hogy tudod, hogy pénzt adtál érte, ezért alapból másképp állsz hozzá, mint ha a theflowebayről szedted volna le.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #8368 üzenetére
Áldom érte a jó istent, hogy ingyen meglett.
Meg a Toy soldiers is.Egyébként jöttek ma játékok Zavviról és olyan jól esik várni rá, hogy megjöjjön majd kibontani a dobozt, lehúzni a fóliát és berakni a vadi új lemezt a gépbe.
Warezosok ezt nem értik meg. Más valahogy úgy játszani, hogy fizettél érte.
Max Payne 3 is jött ma, hát sok az átvezető. De a főhős elviszi a hátán a játékot. -
Prof01
veterán
válasz MasterMark #8368 üzenetére
Én még nem próbáltam, ennyire jó?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
MasterMark
titán
The Maw <3
Switch Tax
-
woodbear
addikt
F1 2011-hez kell online pass? Mert hallottam olyat, hogy volt valami zűr vele és eltörölték. Igaz ez?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Prof01
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!
Van egy felesleges 400MSP értékű AC3 Connor férfi avatar öltözékem, és mivel én már korábban megvásároltam, odaadnám annak, akinek kell.
Hogy kicsit küzdeni is kelljen érte, és lehetőleg ne csak az kapjon esélyt, aki most olvassa a fórumot:
Ma este 20:00-kor (+/-5 perc) kiteszek egy kérdést az OFF topik-ba és aki a leggyorsabb helyes választ adja, az viheti!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #8351 üzenetére
1-2 helyen lehetett volna jobb a grafika de én nagyon elégedett voltam vele így is.
Látszik, hogy nem vagyok grafika mániás. Az arcmimika elvitte a hátán az egész játékot. -
MasterMark
titán
Másnál is bugos a letölthető (GoD) L.A. Noire?
Amúgy nem szoktam panaszkodni a grafika miatt, de ezen a játékon lett volna még mit csiszolni.Switch Tax
-
negyven2
veterán
Nézd, így hogy azt a modelt követve, hogy licenselhetöve teszik az egész Star Wars franchise-t, így nem kerül a Disney-nek semmibe. Sőt! Még nekik fiztnek. Tehát ha valaki ki ad egy Star Wars témájú jatekot és az bukik mint az ólajtó, azon nem a Disney befektetett pénze fog eluszni, hanem a az adott kiadó/fejlesztő pénze.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
raziel01
veterán
Injustice: Gods Among Us demo Live-on
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem még van esély a SW1313-ra, mert a LucasArts itt is csak, mint kiadó lett volna, ezt a szerepet pedig a Disney Infinity fogja átvenni.
Btw, páran már meg is írták a hírt, kíváncsi leszek, hogy melyik kerül ki Én nem is írtam már meg, mert minek.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #8343 üzenetére
Annyi történt, hogy mivel a Lucasarts már jó ideje nem fejleszt játékot, max mint kiadó tevékenkedtek (lényegében csak az ő égiszük jelenhetett meg SW játék), így nem volt sok értelme megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz MasterMark #8341 üzenetére
Igen, és sajnos így nem lesz Star Wars 1313 sem, pedig a videók alapján jónak tűnt. Egyúttal most olvastam, hogy Doom 4 sem lesz mostanában .
(#8343) MasterMark : Én itt olvastam a hírt. Nagy kár, első Lucas Arts játék amivel játszottam a Rebel Assault volt, akkoriban kattantam rá a játékokra , de ugye ott volt még a Full Throttle, Day of The Tentacle, és még sorolhatnám....
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Most tényleg megszűnt a LucasArts???
Switch Tax
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Nagyon kezdő vagyok a témában mielőtt egy Kamaznyi kővel dobálnátok.
Olyan gondom van,hogy Megvettem a Forza Motorsport 4-et és le szeretném tölteni a hozzá adott kupont amin kiegészítőket adnak a játékhoz,de fingom sincs ,hogy kell illetve a Dance Central 2 játékot,amit a géphez kaptam.
A gép kb 2 hónapja van meg.
Annyit már elértem,hogy regeltem az Xbox Live-ra.
Jelenleg silver tagságom van.Evvel nem is tudom letölteni a játékot?Amint a konzolon akarok a Live-hoz csatlakozni állandóan visszalép vagy a felhasználónévhez vagy az email címre és nem csatlakozik.
Kérlek segítsetek.
-
szabacsik
őstag
válasz MasterMark #8337 üzenetére
Értem. Igen pont ezt szeretném, mert nem poén úgy játszani a 19es monitoron , hogy 16:9-be mutatja (játéknál). Csak a legolcsóbb monitor amit hajlandó lennék megvenni abba van hdmi, de hangot azt viszont ugyan úgy abból a részből szeretném kinyerni. Akkor ez megoldható. Köszönöm a gyors választ.
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Egy gyors kérdés. lehet, egyszerre a hdmi meg a felette levő speckó ajzat (mi a neve annak?) a gépben. Vagy ne beszéljek hülyeséget nem véletlenül takarja el a speckó dugó a hdmi kimenetet.
/\____/\
-
Prof01
veterán
válasz abteam2008 #8324 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor teszek én is egy próbát vele!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
negyven2
veterán
Gondolom azért nem mert kvázi "kínai" szerverről jönne le neked (vagy legalábbis számít a régiós korlátozás). Ezért ír ki hibát, és ezért működik ha az accountot visszamigrálod olyan helyre ahol hivatalosan is meg lehet venni.
-
bobooo
addikt
PC-ről letöltési sorba tudtam rakni az AC3-at, de van egy sejtésem, hogy nem fog lejönni, megint meg fog állni a Can't Downloaddal..
-
negyven2
veterán
válasz molnarpeter #8325 üzenetére
Vagy a jövőhetén amikor újra ingyenes lesz...
-
raziel01
veterán
Live-on GR: Future Soldier 2990 Ft
Plusz Microsoft Sale -
Tuto
tag
válasz MasterMark #8229 üzenetére
Köszönöm a választ akkor így probálom-
Üdv. -
G@ß!
őstag
Már megint leszedték az AC3-at...
#8273_StLui: Köszi, megnézném, de sajnos nem én veszem át a terméket, ezért kellett volna infó.
De a kopásra figyelek, a lötyögésre meg annyira nem...[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Inkább majd megveszem 1990.- ért egy live-os akció során
-
Algotis
addikt
A kis ingyen élők
Androidos Outlookból küldve
-
gegg
tag
Hogy lehet kínai profilt csinálni ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest