-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
raziel01 #7296 üzenetére
Na, ez meg a másik véglet... jó, nyílván van külömbség a kábeleknél is, de az olyan szőrszálnyi külömbség van az ilyen milliósok kábelnél hogy kb. értelme sincs beszélni róla. Szerintem.
(#7297) MasterMark: Plusz mellé a projektor, külön szivacsozott és projektor számára festett szoba, meg a székek és az elmaradhatatlan popcorngép.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
tDr1v3r
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
Jegesmaci81 #7293 üzenetére
Biztos velem van a baj, de én pl az 50ezres, meg a 10ezres fejhallgató között se hallok akkora különbséget,h akár csak el is gondolkozzak a megvásárlásán...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Ragnar95 #7291 üzenetére
"Persze,ha nagyon minőségit akarsz, vehetsz fél millióért is, de szerintem tök fölösleges, annyival nem szól jobban, de hát mindenki maga dönti el,h mire költi a pénzét"
Egy 55 ezres meg egy fél millás házimozi hangjában az a közös hogy mindkettő hangot ad ki magából! Kb olyan összehasonlítani őket mint egy 70ezres 42" LCD Tv-t egy fél millás 42"-os TV-vel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
MasterMark #7285 üzenetére
Múltkor láttam LG BluRay házimozi rendszert 5.1-eset 55-ért...
Persze,ha nagyon minőségit akarsz, vehetsz fél millióért is, de szerintem tök fölösleges, annyival nem szól jobban, de hát mindenki maga dönti el,h mire költi a pénzét
Amúgy meg nem hiszem,h egy fejhallgató jobb térhangzást nyújtana, mint egy olcsó, de normális házomozi, ahol konkrétan minden oldalról jön a hang jóval nagyobb hangszórókkal...Oké, hogy a fejhallgató direktbe a füledbe nyomja a hangot, de akkor is jóval kisebb a felülete...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
woodbear
addikt
Én a maxell retro dj-vel teljesen megvagyok elégedve, amit itt is ajánlottak anno, meg a tesztekben is azt írták veri a tizenezres fejhallgatókat. Tényleg szépen szól.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
raziel01
veterán
válasz
WhiteWalker #7281 üzenetére
Na vajon milyen hangzása lehet? Játékra marhára nem kell 50 ezres fejes. Zenére vájtfülűeknek esetleg, de azok meg nem ilyen gagyit vesznek.
Személyeskedést meg ne kezd, mert már lett szólva miatta. -
redXIII
senior tag
Nekem egy Tritton Pro+ van, mondjuk az igazi 5.1-es nem virtuális. De sok játéknál elég sokat tud dobni az élményen.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
MasterMark
titán
Egyszer meghallgatnék egy ilyen x.1-es fejhallgatót. Valahogy nem érzem, hogy sok értelme lenne. A keverés úgy is szoftveres.
Valahogy inkább a sztereóban bízok.szerk.: Bár ha jól látom ez is sztereó. Legalábbis 50 mm-es hangszóróból nem férne el egynél több egy oldalon.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Xirtam
veterán
Hát eddig bírtam. Viszek ma egy Tritton Warhead-et. Még van belőle pár darab, és ahogy mondtam nektke iszonyatosan le van árazva. Közel fele annyiba kerül most mint amennyibe szokott.
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #7267 üzenetére
Túl sokat beszélgettél Micsurin-nal
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Buster17
addikt
Hülye kérdés, de külföldről felhívhatom a magyar supportot külföldi számmal?
szerk.: Mármint csak vissza hívást kérek.[ Szerkesztve ]
-
N0R6I
csendes tag
Nah már vágom akkor ! Utolsó hsz-emben túlcsúsztam 5 p - n, és nem engedte már szerkeszteni...
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
"Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember." - William Shakespeare -=/\=- No pain, no gain ! -=/\=- N0R6I felhasználónak 3 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - =/\=- CUCCOK.: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N0R6I&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7267 üzenetére
Értem ! Köszi !
szerk.: ilyenkor ha szerkesztem a hsz-t, mindig kell ha 5 p - n belül vagyok, vagy ha egy emberrel beszélgetek, és nem legyen annyi hozzászólás ? (Gondolom a 2. opció, de inkább megkérdezem...)
[ Szerkesztve ]
"Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember." - William Shakespeare -=/\=- No pain, no gain ! -=/\=- N0R6I felhasználónak 3 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - =/\=- CUCCOK.: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N0R6I&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
MasterMark
titán
Kapsz értük ilyen Rewardz pontokat, egy pont egy cent. Kábe mint a SuperShop, vagy a mekis Smart kártya izé.
Minden vásárlásért is lehet kapni, plusz gondolom ha ezt a kódot valaki regisztrációnál beírja azért is kapni valamennyit.
szerk.: Itt van pontosan: [link]
Olyasmi van, ha valaki be írja ezt a kódot, akkor akié a kód az is kap pontot egy bizonyos összeget ha elkölt aki beírta, meg ilyesmi. (Jézus, ez de értelmetlen mondat lett.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
N0R6I
csendes tag
válasz
WhiteWalker #7264 üzenetére
Köszönöm !
De gondolom adott termékek közül lehet választani... nem azt amit akarsz, és az 50% - off ban !?
woodbear.: Jah, akkor ezt jól bekajáltam
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
-
N0R6I
csendes tag
Köszi !
-
Blaise
veterán
Bizonyos feltételek teljesülése esetén lehet egyéni arcképet igényelni
[ Szerkesztve ]
-
N0R6I
csendes tag
Ezeket az icon-okat honnan szedtétek ? minél magasabb szinted van, annál több egyéni lesz, vagy, hogy van ez ?
Giinos.:
Ezzel ilyen sok kedvezményt kapnátok, ez ilyen értékes dolog Zavvin, vagy azért úgy gyűjtögettek, hogy majd jó lesz valamire !?
[ Szerkesztve ]
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7258 üzenetére
Hát akkor bocsesz, amikor írtad, hogy nem kötelező, már léptettem is tovább...
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7255 üzenetére
Hát sajna, lekéstél róla, visszamentem, de akk már aktív volt acc-om, beállításoknál meg nem találom sehol... :S Ha segítesz megkeresni szívesen beírom...
Rendben !
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7252 üzenetére
Mert mi lesz ha beírom ?
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7252 üzenetére
Valóban
Köszönöm
-
N0R6I
csendes tag
Regisztrálnék Zavvi-n, de valami "Referrer Code"-ot kér, ezt valahonnan kell szereznem, vagy ide meg kell, hogy hívjanak ?
-
woodbear
addikt
válasz
WhiteWalker #7247 üzenetére
Jólvan, ahogy 1000G eladom úgyis. Nagyon szép pakk.
-
woodbear
addikt
válasz
WhiteWalker #7243 üzenetére
Sehol, egyszer végigjátszott. Minden DLC él
9k
-
N0R6I
csendes tag
Remek!
Köszönöm szépen a sok hasznos információt!
-
Remi1234
aktív tag
Meg arra erdemes odafigyelni, hogy sokszor a jo akciok nagyon rovid ideig tartanak. En mar csusztam le emiatt jatekrol, es orulok, hogy tegnap rendeltem 3db Fifa 12-t, mert ma mar kint sincs a listaban.
Erdemes lehet naponta nezegetni, vagy legalabb a forumot megnezni, mert ha van valami fain akcio, azt ide ugyis kiirja valaki.
Az arfolyam kalkulacio pedig a bankod aktualis kozeparfolyaman tortenik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, a Zavvi brit cég.
Megrendeled a terméket, bankkártyával vagy PayPal-lel kifizeted, és elpostázzák neked. Jelenleg a postázás ingyenes Magyarországra. (Fontos tudni, hogy 1kg-nál nehezebb dolgokat (pl. hardvert) általában nem postáznak külföldre.)
Postás bácsi meghozza a csomagot, és vagy bedobja a postaládádba, vagy hagy egy értesítő cetlit, és be kell érte menned a postára (ez postástól függ).
Nagyjából ennyi.Ja, hétfőnként szoktak lenni mindenféle leárazások, amik csak aznap érvényesek.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok!
Amikor fontról, meg erről a zavvi ról beszéltek, ezek összefüggő dolgok? Zavvi az gondolom, igy nem magyar oldal/cég.Hogy működik egy játéknak a megvétele/megérkezése a címemre? (nem vagyok otthon, hogy utána járjak, és tudom azt is, hogy nagyon rendes, segítőkész emberekkel van tele a tópick...)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
biznisz_man #7235 üzenetére
Csak egy konzolom van/volt. De talán már szombaton meg lesz az utód
Csak egy valamit kell még, hogy megvegyenek 2000Ft-ért...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
woodbear
addikt
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
biznisz_man #7230 üzenetére
Én vagyok a hivatalos tartalékos
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
blambun
tag
válasz
WhiteWalker #7207 üzenetére
Nem mondanám, hogy hatalmas elvárásaim lennének erre vonatkozólag. Csak annyit akarok elérni, hogy amit monitoron tud, azt hozza is. És itt kerültem egy kicsit bajba, hogy nem tudtam, hogy mit várhatok egészen pontosan.
Majd esetleg, ha a helyi gameshop bótba' ismét lesz raktáron ez a VGA HD AV kábel, akkor kipróbálom. Ha meg nem jönne be, akkor vagy eladom vagy lesz egy pótkábelem
Addig meg egész jól elvagyok végül is.
Más: ezt a Castle Crashers-t próbálta valaki? Ez az ami még talán érdekelne, de sajnos: 1: elég drága, 2: kéne hozzá live is, mert multiban lenne jó nyomni.
-
Blacki
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7223 üzenetére
Szép! Irigy vagyok
.
Nekem várnom kell hétfőig , még úgy is hogy előrendeltem. Kis hazánkban remekül megy ez a kiszállítás.
Jó nagy vicc , mert nem mindenki lakik Budapesten hogy beugorjon valamelyik konzolboltba.Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
biznisz_man
tag
válasz
WhiteWalker #7229 üzenetére
Akkor hétvégén szünetel a "konzol beárazos" topik
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nah köszi
, nekem még bő hat óra kell, szerény számításaim szerint 18:00-kor indítom a boxot a játékkal
Aszem hétvégén elszigetelem magam a világtól[ Szerkesztve ]
-
biznisz_man
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7226 üzenetére
Semmi TB, adószám....? hát jó
Alig várom az estét, utána holnap átbeszéljük az élményeket
(game-ról beszélek)
-
woodbear
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
biznisz_man #7225 üzenetére
Hát személyire ne számíts...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
biznisz_man
tag
válasz
Én is este esek neki
Látom a kép megvan, de biztos a Te asztalodon vana tegnapi hsz-re gondoltam csak, természetesen elhiszem
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #7218 üzenetére
-
Blaise
veterán
Kikerültek a Spring Sale részletek...hát semmi extra.
-
somadoc
csendes tag
válasz
biznisz_man #7209 üzenetére
Szia! Nem tudom mennyi idős, nálam a gyerekeknek (6 és 9 évesek) nagyon bejött a Madagascar 3.
Live-on vettem, 2990Ft. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #7215 üzenetére
Sir,yes Sir
, meló után rongyolok is a gameshopba , aztán az összes telefon off , szoba besötétít és indulhat a sáska írtás
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #7214 üzenetére
lehet kap majd esélyt még tőlem, de egyelőre el vagyok látva játékkal
...meg hátha lemegy 10fontra, mint az első rész és akkor majd lecsapok rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Today is Judgment Day!
-
mephi666
nagyúr
válasz
raziel01 #7206 üzenetére
nézegettem én is, mert első részét szerettem, aztán pc-ről próbáltam tv-re kirakva, box controllerrel, de valamiért fura... fél óra után félretettem... sokat változott az 1hez képest
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
raziel01
veterán
válasz
biznisz_man #7209 üzenetére
Brave
Annyira nem lett rossz játékEgyébként esetleg Lego játékok vagy Harry Potter.
[ Szerkesztve ]
-
biznisz_man
tag
Lehet "hülyén" hangzik, de nem tudtok vmi olyan játékot ami a lányomnak is tetszene? Ilyen mászkálósra gondolok. Amikkel játszott az a Shrek és a Jégkorszak 3. (kinect még nincs)
Általában nézem a videókat, de hátha van vkinek itt ilyesmi tapasztalata -
raziel01
veterán
válasz
WhiteWalker #7207 üzenetére
Nem tudom mi ez a sírás de én Microsoft HD-AV kábellel használom a boxot Dell U2312-es monitoron 80cm-ről és szépnek látom a grafikát. Halo 4 is rohadt jó volt. De például Final Fantasy XIII-2 is jó. Vagy Red Faction:Guerilla grafikája nagyon tetszett, ott még élsimítás is volt.
Szóval nekem nextgen se csak a grafika miatt kell majd bár álom lesz az is gondolom.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
blambun #7205 üzenetére
Csak olyan jelentős képbeli javulást kapnál amit egy lcd sem képes visszaadni....lehet küzdeni a kábelekkel,de nem érdemes...a box is sajnos ennyit tud...ráadásul a 720p-s játékok vannak ugye megjelenítve a full HD-s monitoron (ha jól emlékszem Dell23-as). Sokkal szebbet ne várj, hozzá kell szokni , de majd a next gen majd jobban mutat
-
raziel01
veterán
Darksiders II £12.98
Szerintetek megér ennyit? -
blambun
tag
válasz
WhiteWalker #7194 üzenetére
De gonosz
Játékra az nekem biztos, hogy nem érné meg, ugyanis csak ilyen célú felhasználással képtelen lennék rendesen kihasználni a tv-t, a jó öreg crt tévémet is csak héba-hóba nézem. Meg aztán helye sem lenne neki túl jó, a monitorommal meg pont kényelmes olyan ~1,5 m távolságból.
Ez a két ceruzaelem úgy teljesen átlagos használat mellett meddig szokta bírni a kontrollerben?
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz
MasterMark #7203 üzenetére
Már most is inkább media centerként van prezentálva az xbox, mint konzolként, úgyhogy valószínűsíthetőleg tényleg ebbe az irányba mennek el, ami számomra szomorú. Én csak játszani akarnék
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
válasz
MasterMark #7201 üzenetére
Hát, akkor ebben a tekintetben számomra is jobban hangzik a PS4... eddig még csak játszottam az xboxon, és nem tervezem, hogy mást is csinálok rajta
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
MasterMark
titán
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a PS4 inkább játék központú lesz, és az ilyen játék megosztás, beszállás, segítés, közösségi funkciókra erősít, míg a next-gen Xbox inkább ilyen all in one szórakoztató-központ zene, videó vásárlás, online TV szolgáltatók, és ehhez hasonló dolgokra épít majd.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster T248
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest