-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz #84221696 #33395 üzenetére
"Jól toljátok, az biztos!"
Kösz, de én majd akkor fogom jól tolni, ha tíz csatából lesz egy ilyen. Most még csak ezerből sikerül egyszer-egyszer összehozni....
(#33394) MinionFlasH:
Ti beszéltetek rá, hogy free-ből vegyem meg a nagy ágyút. Most aztán reszkessetek![ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
törölt tag
válasz Blue Eagle #33391 üzenetére
Király vagy!
MinionFlash, Jano_77, Lacibácsi meg mindenki: királyak vagytok!
Jól toljátok, az biztos! -
MinionFlasH
senior tag
válasz jano_77 #33390 üzenetére
Ezek az ászok a legértékesebbek!!! Nekem JT 8.8-al még nem sikerült közel 1000 kör alatt...
(#33380) lacibacsi
Nagyon szép kör nem semmi az a sebzés!!! Lefehéredek mikor rámnéz egy ISU
Na ezt még tegnap este futottam, de nekem is ki kell tennem, nagyon szeretem ezt a japó tankot:
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Abban esetleg tud nekem vki segíteni, hogy hang modoknál az audio mappában melyik file - vagy fileok - felelnek a löveg betöltését jelző hangért? Ilyet szeretnék, de csak a betöltést jelző hangot még.
Köszi előre is"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Szepi1979
senior tag
Cliff. Felverekedem magam a SPIC-cel a világító toronyhoz, erre rám jön egy ellenséges wz111, egy amx 50-100 meg egy t32. Oda fel a dombra. Ilyet még nem láttam. A csata kevesebb mint 5 percig tartott.
“ nem kell mindig nyerni “
-
Blue Eagle
őstag
Ez karika elég jól összejött. Ha esetleg valakit érdekel: Wotreplay
-
jano_77
nagyúr
válasz MinionFlasH #33373 üzenetére
Ne is mond....nekem ezt adta mod próbálgatás közben - csoda csapatok tömkelege
Ma végre megadta a Type61-el az ÁSZT, aminek nagyon örülök, mert mentem már sok jó kört, de nagyon magasan volt a léc - most végre sikerült megugranom.
(30%-os csata volt) (REPLAY, ha érdekelne vkit)(#33387) emre: milyen damage panelt használsz? Ha jól látom, akkor Neked van olyan modod, ami mutatja a felfogott, pattintott sebzést!? Melyik mod ez, nem találok sehol? thx
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Emu
őstag
Hazaértem, mondom kicsit lazulok wot előtt, de kár volt. Jön a hétvége és megint elfelejtettem játszani...23% win rate, amiket húzok, azokat a tankokat is csak kínkeservesen tudtam leduplázni...
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #33385 üzenetére
Nem játszottam előtte sem, de sokat hallottam arról, hogy mennyire egy tré.. de ha elindítasz 1000 csatát, ami rajtad múlik, egyszerűbb..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dvids
aktív tag
Léha csábítók tudnak lenni ezek a tankok. Gyűlölöm a Black Princet, de valami eszméletlen köröket mentem a végén vele. A Caernavornra XP-t összehozó utolsó köröm pedig 1700 alap XP-s lett egy raklap medállal. De nem csábított el, repül a kukába, soha többé felé se nézek.
-
nyunyu
félisten
válasz Enzolord #33381 üzenetére
Jatszottal a Fossal a nerf ota?
Semmit sem talal el, vagy ha igen, akkor is pattan.
De legalabb a front panceljat, es az oldalat is kihereltek, igy hiaba riszalod, barmi barhonnan huzatosra lovi.Az mar hosszu meccs, ha ki birok osztani KET tarbol harom sebzo talalatot.
Altalaban mar az elso kitarazasnal elkuldenek a garazsba gondolkozni a 20k-s javitasi koltsegen.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
válasz Drenadar #33382 üzenetére
Nézd meg a lomtárban, hátha ott pihennek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Drenadar
veterán
Letöröltem az odem mortis packot uninstallal... erre bosszúból letörölte a wot.exet és a launchert? ez komoly? (előtte még megvolt )
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #33379 üzenetére
Az lenne a leg1xűbb.. Semmire nem kellene figyelmes, csata indul, 2x beriszalod az elejét, és kész..
-
lacibacsi
addikt
Mivel nem szokott lenni olyan igazán dicsekvős menetem, nem is nagyon szoktam csataeredményeket posztolgatni. De most azt hiszem, hogy minden noobságom ellenére sikerült egy jó kört mennem ISU-152-vel. A vicc az, hogy bár az ismétlésben nem látszódik csak az, hogy egy helyben állok, de a valóságban több, mint egy percig csak a betöltő képernyőt láttam. Szerencsére odaértem időben a kibontakozó küzdelem közelébe, ahol talán sikerült megállni a helyem. O.K. Kellett hozzá az ellenség szürke állománya ( ) is...
Ja! És ezzel az eredménnyel készen van a T28 HTC TD-15 is![Replay (ha valakinek olyan hangulata van, hogy megnézze a vergődésem)]
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
nyunyu
félisten
válasz Enzolord #33374 üzenetére
Na igen, már csak a killt kellene kivenni a sok frag tolvaj kötsög miatt..
Menjel 1000 kort a Foch 155-tel, hogy kapj egy ingyen T34-et event jobb lenne?
Vagy ne adjak tippeket a WGnek, mert meg meg is csinaljak?
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Egy másik fajta team hp playerspanel topik
Ilyesmit mar az XVMben is tetszolegesen ossze lehet rakni, nem kell kulon mod.
Picit mazsolaztam az Aslainban levo konfigokbol, aztan ezt raktam ossze magamnak:
PlayersPanel/Large bekezdesebe kellett beszurni par sort, ahol a ket fulre kerulo tankneveket, jatekos adatokat definialod:
"extraFieldsLeft": [
{ "x": 26, "y": 2, "valign": "center", "h": 21, "w": "{{hp-max:100}}", "bgColor": 0, "alpha": "{{alive?10|0}}" },
{ "x": 26, "y": 2, "valign": "center", "h": 21, "w": "{{hp:100}}", "bgColor": ${"colors.xc":"colors.system.ally_alive"}, "alpha": "{{alive?35|0}}" },
{ "w": 3, "y": 2, "valign": "center", "h": 21, "bgColor": ${"colors.xc":"colors.system.ally_alive"}, "alpha": "{{alive?10|0}}" }
],
"extraFieldsRight": [
{ "x": 26, "y": 2, "valign": "center", "h": 21, "w": "{{hp-max:100}}", "bgColor": 0, "alpha": "{{alive?10|0}}" },
{ "x": 26, "y": 2, "valign": "center", "h": 21, "w": "{{hp:100}}", "bgColor": ${"colors.xc":"colors.system.enemy_alive"}, "alpha": "{{alive?35|0}}" },
{ "w": 3, "y": 2, "valign": "center", "h": 21, "bgColor": ${"colors.xc":"colors.system.enemy_alive"}, "alpha": "{{alive?10|0}}" }
]Ha a Large bekezdest zaro } ele szurjatok be, akkor figyeljetek oda, hogy az eredetileg utolso sor vegere KERULJON vesszo.
Ha nem a zaro tag ele szurod be, akkor meg a frissen beszurt resz vegere kell tenni.(Ha valaki nem a Large szekciot hasznalja, akkor ertelemszeruen a Small, Medium, akarmi bekezdesbe kell tenni.
Emre kepen Small van kivalasztva.)[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz MinionFlasH #33373 üzenetére
Na igen, már csak a killt kellene kivenni a sok frag tolvaj kötsög miatt.. !)
-
MinionFlasH
senior tag
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én személy szerint örömkönnyeket hullajtok, hogy a szeptemberi missionbe nem kell nyerni, és xp-t farmolni!
Próbálom nemzetenként a damage-killt balanszba tartani!
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Veatta #33363 üzenetére
Ja, hogy ez nem duplázós kör volt? Az szép..
-
MinionFlasH
senior tag
50 100-al megyek egy KV5 (1100wn8) beírja, h basszam meg az aranyam, válaszolok mondom AP and stock gun, majd rámtöltötte az aranyat és azzal lőtt.... 50 100-at....
-
emre
veterán
Egy másik fajta team hp playerspanel topik Mondjuk rég nem szóltak hozzá, de talán beállításokat lehet mazsolázni.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
Artysták, figyelem:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hihi! Látom (magamon is), hogy jön a hidegfront.
-
h1mpi
félisten
Megbeszéltük privátban, téma lezárva.
Fully electric lifestyle!
-
hfrici
aktív tag
Bocsánat kedveskéim
-
törölt tag
válasz fradi81 #33345 üzenetére
Teljesen igazad van! Sajnos a hév elragad mindig.
Pedig sokkal megfontoltabban kellene játszanom. Valamikor sikerül, de nem mindig...Illetve, bocsánatot kérek a fenti nyomdafestéket nem tűrő szavakért. Departed kollégától is elnézést kérek. Remélem nem bántottalak meg. Mea Culpa, Mea Culpa, Mea Maxima Culpa.
-
szallasi007
őstag
Mit porogtok egymáson? Jó recska aztán mindenki happy
-
zozyk
addikt
Mivan gyerekek,tombol az adrenalin mindenkiben a MECCS miatt?
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz jano_77 #33334 üzenetére
Multkor nyomtam egy olyat ami mindent törölt, a teljes játékbeállításaim oda lettek, a grafikaitól kezdve, az ingame beállításokig, hogy milyen csatákba dobjon, spamszűrőt, mindent! csak óvatosan vele. clean install preferált valóban(recommended).
obj260 mt-12höz, a gyujtogatóshoz: igen jó a táras, én t55a-hoz chirivel csináltam, viszont szerintem a tier6(tehát a legalacsonyabb megengedett) a javasolt ehhez, mert tier6hoz képest a t7-8 tankok nem sokkal jobban páncélozottabbak(mint tier6-hátsó fertályról van szó), több a tapasztalatlan játékos, könnyebb mögéjük kerülni, szóval sok sok szempont szól a tier6 mellett, csak legyen meg a megfelelő tank. jó dpm és pen kell, meg jó mozgékonyság, az se hátrány ha alacsony maga a tank. meg egy jó platoontárs, aki bevisz tierlimites t7 vagy t8 prémtankkal.
nyunyu: a clean install a res_mods mappából töröl mindent, nem csak az aktuális verzió mappájából, ha jól tudom.
h1mpi: a tiednek mennyi értelme van, ha válaszolsz arra a hozzászólására, aminek szerinted nincs létjogosultsága?
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
nyunyu
félisten
válasz MinionFlasH #33335 üzenetére
Clean install mindent legyalul a res_mods\0.9.10-bol.
Legtisztabb az, ha az Aslaint NEM a WoT mappaba telepited, hanem valahova, aztan kezzel atrakod a fajlokat a rendes helyere.
Pl. a pack kerdes nelkul feltenne egy regebbiXVMet, hiaba van neked harommal ujabb betad.
-
Enzolord
addikt
válasz Kakumix #33342 üzenetére
CSAk úgy nem kezdek el, az artykat alapból, de mást is kell...
Amúgy sem anyázom, csak szidom őket..(#33341) Tomi0703 Köszi, meglesem..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
VAlaki tud egy működő gold detector modot?
Kicsit anyázhatnékom van, és szeretném tudni, hogy kiket kell..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jano_77
nagyúr
válasz jr1994 #33332 üzenetére
Akkor az első, ami ajánlott is. A reset változatokkal akkor ne foglalkozzak!?
Lehet adok egy utolsó lehetőséget az aslain-nak. Megnezegettem, hogy miket tartalmaz és nagyjából venne van minden abból amiket használok. Ha viszont a sajat XVM beállításaimat szeretném megtartani, akkor jól sejtem, hogy az xvm résznél ne jelöljek be semmit? illetve, ha van benne vmi, ami nekem nem volt eddig, de szimpatikus, akkor ha csak azt jelölöm be, akkor rátelepíti az én xvm-re?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Bocsi lejárt a szerkesztési idő.
Azoktól kérdezném akik aslain modpackot használják - tudom, hogy sokan vannak -, hogy a vegen miután mindent kiválasztottam és felajánl 4 telepítési verziót akkor melyikre célszerű nyomni, választani?
Köszönöm"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #33326 üzenetére
T54E1 nem jó erre a feladatra vagy elődje a T69? Tárasok szerintem előnyben vannak a gyújtogatós küldetésekben?! Rosszul gondolom?
Jaaa...gratulálok az AMX30-as körödhöz. Mióta van meg a tank?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy a f.sz üsse ki a fogát az összes f.szo.. kemper assbanditnak! Főleg, amelyik lightal kempel hátul!
-
joergie
őstag
Mostmár van t3485, panther duplagyújtósra, de még mindig azon agyalok hogy mivel feküdjek rá tényleg. Azon gondolkodtam a43-at kifejlesztem, és zis4-el próbálok gyújtani. 2mp-enként lő, golddal 189mm pen, amúgy 112mm, 990m/s lövegsebesség, 0.34m pontosság, 1.9s célzás. dmg nincs ,de az nem is érdekel, csak minél gyorsabban minél többet tudjak lőni. Szerintem ennél jobb nincs a játékban, hogy hátulról sorozzak fenékbe tier7-8at (amx10357-et leszámítva). Vélemény?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Emu
őstag
válasz jano_77 #33317 üzenetére
Én örülök, hogy nem találtam még működő Safeshotot. Tegnap magyar honfitársunk, akinek több pénze volt mint esze a spotter bokromba csücsülve belém rohant hátulról a prém Cromwelljével. VK28.01-el voltam, neki jobban fájt mint nekem Ezek után elnoobozott, majd belém lőtt egyet, és mint aki jól végezte dolgát elindult visszafele. Pár másodpercet gondolkodtam míg szűkültem rá HE-vel, de végül megnyomtam a bal egér gombot, és valószínűleg gazdagabb lettem egy reporttal, mert egy lövésre elvittem.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz szallasi007 #33313 üzenetére
Milyen bal alsó sarokban?
-
Enzolord
addikt
válasz szallasi007 #33313 üzenetére
Valami elfuserált 3. Német med ág lesz...
-
törölt tag
help: hitlogot szeretnék. Tudtok egy jót?
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #33311 üzenetére
én Bélát eddig csak a tornyán, kupolánál tudtam belőni. Szerintem a hasát ne is próbáld.
Hogyan lehet a CACHE-t törölni a WOT esetében?
szerk: működő SafeShot modot talált már vki? Két helyről is leszedtem, kipróbáltam mindkettőt, de simán en gedi a roncsba bele lőni és sajnos a saját tankba is.
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
Reggel mennyivel jobb csapatni mint délután.... 4 kör 50 100 meló elött
-
szallasi007
őstag
Bal alsó sarokban megtaláltam a csehszlovák nemzetet, érdekes lesz a sok skoda?
-
jozefgucci1
addikt
Elég használható ez az AMX30 tényleg Zozyk 6112DMg 8kill
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jagada
addikt
Nektek működik az Aslain modpack? Engem mindig kivág a betöltőképernyő után az asztalra.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Synology NAS
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag) 64GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Focal Theva No1 új, bontatlan eladó.
- Új, bontatlan 48" OLED 4K S90D Smart TV (2024) Grafit
- Xbox One S 1TB, hibátlan újszerű állapotban , 3db játékkal
- Steam Deck 2TB.! &Steam Controller!,és minden gyári tartozék! CSERE IS,OLVASS.