-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
M4 után merre tovább ?
"Sima" Sherman, vagy a Sherman Jumbo felé menjek szerintetek ? -
kchryss
veterán
válasz jano_77 #44094 üzenetére
Soha nem képeztem át goldért legénységet. Átképzésnél a skillek változatlanul maradnak és csak a fő képzettség esik 10%-ot azonos tankosztály esetén és 20%-ot nem azonos tankosztálynál.
A fő képzettség 90%-ról 100%-ra jutásához 39,153xp kell. Ez kb 10-20 szorzós kör csak. -
jr1994
addikt
válasz jano_77 #44091 üzenetére
Dehogy képzem goldért... egy 5 fős brigádra az már annyi mint 7 nap prémium ára (asszem), Emunak meg notika77-nek van igaza. 39153 xp-t veszítesz ha a 100-as legénységet azonos típusú tankba képzed át, ennyi kell hogy 90-ről újra 100%-os legyen. Ha csak 30 csatát mész kb már visszahozod az elvesztett xp-t, utána csak grátisz. Viszont új 75%-os legénységgel játszani tier5 fölött, hát, kösz nem.
Amúgy én skill resetre se költöttem soha, hiába van ott már tényleg nagy veszteség úgy sem az a cél hogy 6 skilles legénységem legyen, 4. skill fejlesztése már csak néhány cw tanknál létfontosságú, általában el lehet játszogatni 3 skilles brigáddal, szóval nem olyan nagy érvágás a veszteség ha már reset után megvan az aktív lámpa+bia.
Még egy tanács mindenkinek ezzel , azért túlzásba sem kell esni, olyan nemzetnél ahol pl több medium vagy heavy ág van (német, orosz) simán érdemes mondjuk két mediumos brigádot képezni, főleg ha az első már elérte a 4 skillt, afölött úgysem számítanak sokat a további képességek mert már megvan minden ami kell. A 10-es tankokba meg illik 3 skilles legénységet tenni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
notika77
senior tag
válasz jano_77 #44094 üzenetére
Nem csináltál még ilyet? Ha átképzed akkor a megszerzett skill százalékok nem csökkennek, csak az alap képzettség esik 100%-ról vissza, mindig ugyanarra a százalékra. Iilletve kevésbé ha volt olyan XP, ami nem volt még kiosztva skillre, gondolok itt arra, ha kevesebb az XP, mint ami +1%-hoz kell vagy egyáltalán nincs még skill kiválasztva, mert ilyenkor ezeket átteszi az alap képzettségre.
-
jano_77
nagyúr
Én nem tudom pontosan, hogy mennyi az annyi - nyunyu a tudora az XP számításoknak - de ha jól tudom minél több skill-ről van szó, annál több XP-t bukik az ember, ha nem gold-al ülteti és képzi át egy másik, azonos osztályú tankba a legényeket. Biztos vagy Te ebben a 35K XP-ben!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Emu
őstag
Most skill resetről, vagy átképzésről beszélünk?
Előbbinél a teljes legénységi xp 10%-a veszik el, átképzésnél pedig 100%-os legénységet nézve fix 35k xp. Én 35k XP-ért biztos nem fogok goldozni, mert nekem annyit nem ér a játék. -
jano_77
nagyúr
válasz jr1994 #44089 üzenetére
Ezek szerint Téged nem zavar az a nem kevés mennyiségű XP, amit az átképzéseknél veszítesz!? Vagy goldért csereberéled a legényeket oda-vissza? Csak azért kérdezem, mert sokan erre sajnálják a goldot, viszont szerintem meg kreditért való átképzéssel nagyon sok XP-t lehet bukni.
-
galervin93
addikt
válasz jr1994 #44089 üzenetére
Yep, többek közt a te tanácsodra is így csinálom. 4 skilles csajok ülnek benne, így már nagyon pöpec. T37 és Bulldog is a garázsban, ha hozzájuk szottyanna kedvem. (apró szépséghiba, hogy a T49 akkora fun, hogy azóta nem játszottam a kistesókkal, amióta megvan ez a dög. :-D Sőt az E1-ben is van már egy jó adag xp, de a mai napig a T49 az elsődleges light tankom (no meg most jött be a 13 90).
Szóval szerintem is érdemes minél erősebb legényeket beleültetni, aztán ha véletlenül kellene valamelyik kisebb gép, csak be kell tenni őket, 20k kredit/főért már át is van képezve. Kólára is plusz egy, ritkán ég (de akkor fáj...), de annál többet jelent az a plusz, amit a kóla ad.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jr1994
addikt
válasz #84221696 #44086 üzenetére
Ja, szerintem is. Aztán ha megunod, visszarakhatod őket a T37-be vagy a Bulldogba akár, illetve én a T49 legénységét fogom a T71-be vinni egyszer csak ha lesz kedvem meg időm játszani, mert azt is ki akarom próbálni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #44087 üzenetére
Eddig hol voltál?
-
jozefgucci1
addikt
válasz #84221696 #44086 üzenetére
Na akkor re
Amúgy én innen onnan szedtem össze legényeket bele , de a T49 -be nagyon fontos , hogy jól képzett arcok legyenek , mert nem találsz el semmit. Jah és a Cola is kötelező adalék a tűzoltó helyett mehet .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Megvettem a T49-et. Egyelőre legénység nélkül van. Nem tudom eldönteni, hogy a T37 legényeit ültessem bele és adjam a T37-et, vagy pedig zsír új legényeket pakoljak bele. Ti hogy csinálnátok?
-
KisApám
addikt
válasz SoulReaver #44061 üzenetére
Mondom, hogy NEM tiltott MOD a Gun Direction MOD.
Akár csak a Reload Timer MOD.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
SoulReaver
veterán
Nem értem én ezt a sok birkát.. Meg az mm is fura mostanában. Vagy sok med van sok td-vel, vagy sok td és sok arty...
Itt a csapatunk minden tagja szinte felment a várhoz meghalni, az arty-k kimentek az állomáshoz tök egyedül...
Sok agyhalott. Én meg a végére egyedül a grille meg 3 arty ellen, a grille végére goldal szedett ki, mert nem sikerült eltalálnia rendesen.
-
kchryss
veterán
válasz #84221696 #44081 üzenetére
Fénykorában nagyon op volt. Még nagyon noob koromban húztam ki, de gyenge stattal is rengeteg csatát lehoztam vele annyira jó tank volt. Akkoriban a t6-os csaták úgy néztek ki hogy volt mindkét csapatban 4-6 hellcat és KV1S (mostani kv85) és a többi tank csak áldozatnak volt a csatában.
-
Veatta
aktív tag
válasz SoulReaver #44074 üzenetére
Nemsárga csak 400 as.
-
Dobi 562
addikt
válasz #38742016 #44072 üzenetére
Vegul is ennek a posztnak mi az ertelme? Unnepled magad, hogy kinyirtad a csapattarsad akit ezzel felbosszantottal es telesirta chat-et?
Raadasul megemlited, hogy ABBAN a csataban tobbet sebeztel mint ok, ugy hogy kozben kitakarod a neved, igy nem derul ki ki a jobb ATLAGBAN.
-
törölt tag
Ez igen! Mindezt azért, mert laggoltam, és nekimentem a 2hp-s MT-25-nek... Szegénykémnek 2600wn8-a van, de szakaszban ketten nem sebeztek annyi mint én egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a vak tyúk meg a szem esete.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Akit érdekel, annak itt vannak a változtatások.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Emu
őstag
Belenyúltak mostanában a target damagebe? Két xvm frissítés között 40+ nőtt a wn8-am. Azért nem hiszem, hogy az eltelt 40-50 csatában ennyire Op lettem volna
-
kobipeti
aktív tag
válasz SoulReaver #44061 üzenetére
Jó eséllyel bot volt és szimplán farmolt, máshogy nehezen tudok összehozni 200WN8-at 26k csatával, a botokat kellene likvidálni a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
NA az ilyenek miatt venném el a gold lőszert...
Jön a 26k csatás 200 wn8-as gyökér, a táras szarjával, és mit lő... mint, ha nem lenne elég az átütése... de nem tartott sokáig az öröme a kis búzának, mert kitárazott és annyi sebzéssel zárta a kört, amennyit belém lőtt... Az ilyennek megéri? Vagy költi a valódi pénzt az ilyen szar körökre?
Mellesleg ki nem dugnák a fejüket, bátor paradicsom hőseink, hogy ne engem lőjön lentről mindenki, miközben próbálok spotolni nekik...
-
emre
veterán
-
SoulReaver
veterán
Engem nem zavar...
-
xAttilax
őstag
válasz SoulReaver #44053 üzenetére
Mostanában lehetett valami komolyabb wn8 változás, mert a wot life-nál is ez a helyzet
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
emre
veterán
válasz SoulReaver #44053 üzenetére
Más oldal is többet mutat, a wot-life-on +50 wn8-am van
(#44054) diegho
Csak vicc vót, de azért van a gpu hogy dolgozzon.
Mondjuk most hogy itt a meleg, lehet én is bekapcsolom, mert ha eléri a 65-70 fokot, nagyon hangosak a ventik.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
SoulReaver
veterán
Másnak is bugos a wotinfo? Délután még 1972 wn8 -am volt, most meg 2008.. [link]
-
Cseri0058
őstag
Nem értem mit pörögtök itt a gold lőszeren! Én fele annyit nem lőttem el mint itt bárki is szerintem. Mégis jó vagyok. Aki meg goldot használ az meg használjon. Ha ettől érzi jól magát. Attól hogy itt irogatjátok hogy jaajj a gold, attól még semmisem változik...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz SoulReaver #44019 üzenetére
Gyóóó tier7-es medet kivenni? Szegény cometet megsiratnám Többi nem igen érdekel
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
joergie
őstag
válasz SoulReaver #44039 üzenetére
Egyik haversrácnak csetban-ja volt, és úgy üzent, hogy a platoonmeghívóba írta bele a mondandóját. Nem túl hatékony megoldás, de a semminél több, hogy tudj ingame kommunikálni
Linkint meg hagyjátok békén(dont feed the troll), ha senki nem szól hozzá elcsitul...mint a hisztis gyerek.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
törölt tag
válasz Linkin #44036 üzenetére
Úgy jársz ide , mint a skinhead Mein Kamp árus a zsinagógába.
Az a gond, hogy aki szóba áll veled, az nem szimpatizál az elveiddel.
Aki meg kíváncsiságból mégis csak vevő lenne az portékádra, az túl sokat akar lealkudni az árából.Ettől függetlenül tisztelem a kitartásod.
-
MinionFlasH
senior tag
ZZartyk monnyanak le!!!!
-
emre
veterán
Egy könnyű AMX 50 foch ász replay érdekel valakit itt a vita közepette?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
sith7
félisten
válasz Linkin #44031 üzenetére
Ahhoz hogy valakiből jó játékos legyen több kell mint a gold spam
Told 1 hétig gold nélkül, és minden nap végén tedd be ide a napi statodat ... ja, és persze stream - eld is, hogy látni lehessen, hogy tényleg nem lősz goldot, mert neked bemondásra, ezt senki nem hinné el.
-
törölt tag
válasz Linkin #44031 üzenetére
"Az a baj ,hogy itt mindenki azt hiszi ,hogyha goldot töltesz akkor egyből valami giga mega unicum lesz."
Ezt megfordíthatjuk úgy, hogy az a baj, hogy ha valaki unimum, azt azt hiszi, hogy neki kötelessége goldot tölteni.
Ha az alap skúlónak 800 lenne az átütése. a goldnak meg 810, akkor is, mert nem engedheti meg magának, hogy ne üssön át a lövése."taktikai érzék"- Legyünk őszinték, ha valamit szemből sniperkodva is szétlőhetsz, akkor az jelentősen leredukálja a taktikázásra szánt agyi kapacitás igénybevételét.
"Na meg ne 30-40 Fps-el játszon az illető hiába mondják hogy ennyi elég" - Sajna van aki csak a játék kedvéért nem fogja az alulméretezett fizetését gépre költeni.
-
Linkin
senior tag
válasz SoulReaver #44030 üzenetére
Az a baj ,hogy itt mindenki azt hiszi ,hogyha goldot töltesz akkor egyből valami giga mega unicum lesz.
Nem egy olyan magyar reroll bot van aki full Gold+light tankkal sem tudja meglépni a kékszintet.
Ahhoz hogy valakiből jó játékos legyen több kell mint a gold spam Pl taktikaiérzék átlátni a szituációt és nem csak úgy menni mint egy agyatlan birka.Reflex sem árt.Ahogy látom rengeteg játékos lassú és sok időt veszít. Rengetegszer kap elkerülhető lövést ha egy kicsit gyorsabban reagálna.Na meg ne 30-40 Fps-el játszon az illető hiába mondják hogy ennyi elég nem elég egy kis lagg és máris kapod a lövéseket amit ha normális fps-ed lenne nem történne meg.a A játékot pedig max grafikán játszani tilos nem hiába hogy az összes pro minimumra veszi sokkal átláthatóbb a játék alacsonyabb grafikán pár dolgot kell csak magasabb szintre állítani.Na meg az egér settings sem utolsó ,hogy nem 2000+ Dpi-on játszunk mert max csak a madarakat fogjuk lövöldözni az égről.Kipróbáltam és remegett a célkereszt nem lehetett normálisan célozni.Ezeket valaki betartja és nem lesz bénaWot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
SoulReaver
veterán
válasz Linkin #44029 üzenetére
Mert az sportszerű, hogy két egyforma tank simán átlövi egymást, de az egyik goldot tölt, mert van? Ezért vigyek egy kis észt bele? Mert, ha van akkor már használjam azt? Ez a lustaság meg Epénisz... Ehhez sok ész nem kell, viszont ha neked ebben merül ki az ésszerűség, akkor isten vagy..
-
Linkin
senior tag
válasz SoulReaver #44027 üzenetére
Sportszerűség? Ember te szedsz valamit ?
Játék része még mindig max a modok azok nem sportszerűek attól hogy valaki goldot lő attól még nem fog 4000+ átlagot lőni mindennel egy kis észt vigyünk már bele.
Majd biztos a WGL-en nem fognak goldot lőni mert nem sportszerűWot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Plasticbomb
addikt
válasz Linkin #44020 üzenetére
Azt meg te vonzod be, nekem nagyon ritkán lő heavy goldot: 50B T57, E100, 9esekből nem is emlékszem egy esetre sem, 8asból néha meglepődöm, mikor T34el goldoznak, de az is ritka. Nekem, az én csatáimban jellemzően medekkel, meg kis görcs lightokkal szórják a goldot.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Linkin
senior tag
válasz jano_77 #44025 üzenetére
Vagy talán rájönnek hogy a 235 pen lószar
Komolyan ez a gold téma annyira régi és lejárt.Érdeles orosz stb Streameken nincsen ekkora rinya ez is mint sok más klasszikus magyar mentalitás valamire fogni kell hogy full balfasz vagyok.[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Linkin
senior tag
válasz SoulReaver #44023 üzenetére
E-100 ki lő AP-t?
Még az 500 wn8-as bot is Heat-et lő rám
Egy kezemen megtudom számolni E100-tól hányszor kaptam AP-t[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz Linkin #44020 üzenetére
50B es E5?
Tok mind1 mert azon a tenyen nem valtoztat hogy T9-10-ben total szivas a klasszik heavyvel menni. A legtobbszor tenyleg bujkalni kell veluk, nemhogy tamadoek szerepet betolteni.
Te is szoktad ekezni az utoljara kilott E100-akat mert a retard nem akarta hogy sebzes nelkul szembol kiloje a medium horda.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Linkin
senior tag
válasz Plasticbomb #44016 üzenetére
Játszok én is heavy tankkal és semmi bajom nincsen velük érdekes.
Azt ugye vágod hogy a heavy tankok is ugyanúgy lövik a goldot mindenre azzal bezzeg nincsen baj[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SoulReaver #44017 üzenetére
Egyértelműen átütést kellene csökkenteni. Szerintem.
Az nem pálya, hogy az E100-am a T-54 ltw folyamatosan átüti golddal mindenhonnan. Én meg csak forgolódok, mint kezdő buzi a gőzfürdőben, mert sokkal gyorsabb, mint én.[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Linkin #44014 üzenetére
Linkin, bocsi, de te ahhoz a csapathoz tartozol, akik CoDként akrnak játszani mindent. Viszont vagyunk sokan, akik élvezni akarjuk azt, hogy tankkal játszunk. Márpedig egy tanknak, főleg egy heavy tanknak lényegi része az a páncél, amit teszeretnél nem látni, ezért goldozol. Neked így fun, hogy mindent belősz, mert te CoD fej vagy, nekünk így meg pont nem élvezetes ez a játék, ezért rohadtul útáljuk a goldot, és az össze goldspammert.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
jano_77
nagyúr
válasz Linkin #43993 üzenetére
Nem akarok bele szólni a vitátokba, de tanulj már meg magyarul beszélni basszus! Vagy annyira elvette az eszed a gold, hogy már csak angolul tudsz!? Szánalmas, hogy lényeges mondatrészeket hagysz ki a mondataidból! Nem zavar?
-
Linkin
senior tag
válasz diegho #44011 üzenetére
Ezért ez elég erős nem gondolod? Amúgy mi egy játékot játszunk ?
Heavy-vel és TD-vel még mindig sokkal könnyebb játszani főleg ezeken a cső pályákon.Nagy százalékban a botok TD-vel tudnak akár 2500-at még meddel alig 1500-at. Meddel nagyon sokszor 2 lövés után meghalnak.Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #44009 üzenetére
Gold nélkül is sokkal erősebbek a medek minden másnál, az rendben van?
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #44007 üzenetére
De mit lőjön a nép, ha kiveszed a goldot?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
SoulReaver
veterán
Nem kell itt nerfelni semmit, csak az artykat( meg a grille, meg t10skoda), meg a gold lőszert kivenni a csába...
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #44000 üzenetére
Miért, medekkel meg lightokkal lehet statot húzni,?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
KisApám
addikt
Majd a városi pályákon is kérlek, hogy ezt csináld ha light-tal vagy med-del kell, hogy ott játsz, hogy jujujujjjjj .. "örömödben"
Ebben osztom Linkin véleményét, az eddigiekben látott nerf terv alapján, hogy "konkrétan semmi értelme nem lesz heavy tankon kívül - mással - játszani."
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
mcwolf79
veterán
Medeket tekintve igazad van ,de light-okat tekintve nincs.
Jómultkorában a Ru-val egy Maus-szal kínlódtam, mert hiába kerültem mögé egyszerűen még a tornya hátulját sem tudtam átütni a 250 pen-es HEAT-tel. Hiába céloztam én a seggét, vagy a tornyán a karikát, 5-ből talán 1 ha bement.
Most meg hogy lenerfelik az átütést még hasznákhatatlanabb lesz, mert "szerencsére" a WG mostanában a városi heavy-pofozkodós városi pályákat preferálja. Ahol aztán lehet cikázni a light-okkal, amíg szét nem lövik az embert.
Megnézném azért hogy pl. egy heavy-kkel teli Ensk-en mit tudnál alkotni egy 230-as átütésű light-tal.Spotolj vazzeeeeeeIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM