- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Na, egy Whyou-s statpadder gyökér nekiállt megvédeni a goldspammelést... Statpadder gyökérhadsereg van ma...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Linkin
senior tag
válasz diegho #44298 üzenetére
Az SH-t és a kredit bónuszt nem veszik el szóval semmi nem fog változni
+ettől a Sandbox-tól nem kell várni sokat van hozzáférésem és a gold ugyanúgy megmarad sőt kúszik vissza a mostani állapotához.Másrészt a Wg ezt így nem fogja behozni mert akkor jön a rekt párszor már megszopatták magukat.
Ezekhez a változtatásokhoz sok más pálya is kéne.
Ez a Sandbox olan mint a havok egyszer majd jön[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Enzolord
addikt
Na, egy brokát unikum v4d-s megtalált minket...
van itt belőlük esetleg??(#44297) Linkin Biztos kirakták a VADból, jó magaviseletért..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mcwolf79
veterán
Kihagytam pár hetet, szanatóriumban voltam (WoWs),most kicsit kedvem támadt tankozni.
Valami nem változik: a pro FAME-es majmok továbbra is csak a prémlőszert ismerik.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
kchryss
veterán
válasz DrDobos #44287 üzenetére
YasenKrasen napi statisztika
Valószínűleg aslainban is benne van, de az angol verzió. -
DrDobos
őstag
Üdv Azt szeretném valahogy megoldani, hogy a csata jelentésbe írja bele hogy az adott csatán mennyi wn8at sikerült összeszednem. Ez Aslain-nal megoldható?(csak átsiklottam a beállításán?) Vagy mivel lehetséges ez?
Samsung Galaxy A55 5G
-
robogo81
senior tag
válasz kchryss #44283 üzenetére
Ha ilyen csatát látok,úgy megnézném a csapattagok személyes értékelését,és a tankok statjait személyenkénti lebontásban(nem az xvm szerinti,hanem a wargame sajátjai szerint),és ezeket grafikonon nézni a 2 csapatra összegezve.csak a csataszámnál lenne sztem. orbitális különbség már az elején.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
senior tag
válasz DrDobos #44262 üzenetére
A bónuszkódot a worldoftanks.eu oldalon bejelentkezve tudod beírni, általában aranyat vagy prémium időt ad, újabban személyes tartalékot.
A meghívókód a nevéből adódóan új felhasználó regisztrálásánál alkalmazható, ez is általában aranyat vagy prémium időt ad, esetleg valamilyen prémium tankot is.Путин, иди нахуй!
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A Facebookon lattam egy Wotos bonuszkodot/meghivokodot. Ezek micsodak, es hol lehet felhasznalni ezeket?Samsung Galaxy A55 5G
-
zodo
nagyúr
válasz diegho #44254 üzenetére
Operát használok ami szintén chrome alapú de délután is néztem és most is tökéletes ahogy a többieknél is.
Esetleg nézd meg ezt, hátha.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #44254 üzenetére
Megy hibátlanul..
-
senior tag
Hellcat ace, és egyúttal a 4x sebzés küldetés is meglett
Путин, иди нахуй!
-
diegho
nagyúr
Valakinek van ötlete, hogy chrome alatt miért nem megy a twitch? Délután ment, most meg azt írja nem tudja betölteni a beépülő modult.
-
senior tag
Egész jó lenne ez az E5, de minden csatában legalább egy ammo rack sérülés van, de gyakran kettő is, az előbb egy T-44 kapáslövésétől sárgult szemből..
Ja, és van safe stowage, de nem sokat ér[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
diegho
nagyúr
Mazo hétvégét tartok. Dmax-al legénységet húzok, hát na...
-
senior tag
Azt hiszem páran az evolúció következő fokára léptek, és képesek agy nélkül élni
szerk: és a WoT a kedvenc játékuk[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
jano_77
nagyúr
Javítsatok ki, de mikor feldobja a lehetőséget hogy elhalaszd az újraindítást akkor ki lehet választani hogy mennyi idő múlva induljon újra. Itt nem kell hagyni a felajánlott 10 percen hanem át kell állítani teszem azt 4 óra múlvára és máris nem lesz gond játék közben.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plasticbomb
addikt
válasz kchryss #44241 üzenetére
Csak a WHQL drivereket teszi fel update-ről, az egy másik dolog, hogy esetenként azokkal is lehet probléma, mert pl annyira ritka összeállítás a gép, hogy nem volt tesztelve az a konfiguráció, így nem jött elő a tesztelés során ahiba.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
kchryss
veterán
válasz diegho #44240 üzenetére
Akkor a döntéshozóitok olyanok mint a win10, mert nálam az is a tudtom nélkül frissített sok mindent.
Eszköztekepítési beállításoknál megadtam, hogy ne töltse le automatikusan az eszközökhöz a drivereket. Semmi hatása nem volt. 2015 júliusi catalyst drivert tettem fel, mert crimsonnal TDR-t dobált. Beállítottam mindent működött rendesen. Másnap aztán játék közben megint kaptam egy TDR-t, lenézek a tálcára és ott a crimson féle radeon settings. A 2015 júliusi drivert magától frissítette a 2015 novemberi crimsonra, még csak nem is legújabbra.
Azóta már teljesen visszavettem az irányítást a frissítsések felett a csoportházirendek szereksztésével. Nekem könnyű, mert azért viszonylag jól értek hozzá, de az egyszerű felhasználó ha alap beállításokkal rakja fel a win10-et azt rendesen meg tudja szívatni. Alapból minden drivert magától letölt és telepít, így ha valamihez egy hibás driver jött épp ki akkor azt is szépen fel fogja tenni. Az automatikus telepítés kikapcsolása nincs benne a sima update beállításokban így egy átlag felhasználónak igen bonyolult kikapcsolnia. Ja és win10 pro-ról írtam, nem csak a home-mal vannak gondok.[ Szerkesztve ]
-
-
joergie
őstag
válasz szbalogh #44210 üzenetére
Én vk45b-vel csináltam meg az obj260 ht15öt. kellenek hozzá hétvégi játékosok, kell hogy toptier legyél(tier10 td-k belövik. kell hogy 250m+ról lőjék(kupola érzékeny), és kell hogy ne legyen arty. És még ez se garancia. De meg lehet vele csinálni. Igazából nem érdemes direktbe rájátszani, csak ha már érzed, hogy van rá esélyed(van mondjuk 3-4k lepattanó némi dmg-el).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
diegho
nagyúr
válasz #43783936 #44235 üzenetére
Ha valaki szívott vele, akkor én igen. 6 gépre tettük fel az egyik cégnél a Home-ot, mert a főnök le akarta váltani a tökéletesen működő W7 Home Prémium rendszereket. Tavaly augusztusban került fel, idén áprilisig folyamatosan jöttek a hibák, mint kiderült a Home okozta. Amint áttértünk Pro-ra minden hiba megszűnt. Az mondjuk érdekes volt, hogy a Pro-ra áttérés miatt felhívtam a Microsoftot és ott a liba azt mondta, hogy újra kell telepíteni és nem lehet kód cserével áttérni. Miközben vele beszélgettem a Microsoft tudásbázisában meg olvastam a kódcserés áttérésről a leírást. Ő állította, hogy nem lehet, én azért megcsináltam és azóta minden rendben van.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz diegho #44232 üzenetére
Pedig össze lehet hozni az újraindítást.
Nálam hajnali 3:00-ra van beállítva minden gépen, a frissítés utáni ütemezett újraindítás, mert akkor általában amúgy sem megy a gép.
A múltkori újraindítást követelő frissítést a táblagépemmel teszteltem, és hajnali háromkor ahogy az ütemezésem szólt, újraindult.
Előtte azért feldobott egy figyelmeztetést, hogy még menthessem amit csinálok. -
h1mpi
félisten
Tegnap mentem az utolsó artyért, de a win10 úgy gondolta megmenti az életét egy automata restartal
hát legszívesebben törölném ezt a szar op rendszert...[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
válasz lacibacsi #44224 üzenetére
Az biztos, hogy a mai nap katasztrófa.
Az előbb egy magyar mt-25 trió végiganyázta (persze magyarul) a teljes mezőnyt, hogy milyen hulladékok, bezzeg ők már majdnem lilák.
Csak annyit tudtam válaszolni: "Speak eng, i not understand romanian lang"
Fél percen belül én a garázsban voltam, mert szétkapták a t29-em. a trióból kettő autobann, a harmadik bekékülve. -
lacibacsi
addikt
Működik az agyelszívás. A világ agykapacitása gondolom, hogy állandó. Viszont azzal, hogy Kozsó agya beindult a WOT játékosok agykapacitása (is) csökkent. Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
diegho
nagyúr
Bangó Margit fanklub van most a játékban, de szerencsére már közeleg a rebalance.
-
törölt tag
Agyhalottak, lengyelek mindenhol
-
Enzolord
addikt
válasz csapee #44218 üzenetére
Camo kiváló, reload nagyon sok, 6 skuló ellövés 14mp, nagyon papír, de fürge..
-
csapee
őstag
Ez a batchat ap milyen tank lesz? Tudom van mar Qki baby video de jazaig nem birom ki.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
jr1994
addikt
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #44197 üzenetére
Jó megoldás, beállítottam így legalább tudom ha frissítés van, de nem lassítja be a netet azzal, hogy automatikusan leszedi.
Amúgy én is a csoportházirenddel oldottam meg. "Eszköztelepítések korlátozása eszközazonosítók alapján" és itt megadtam hogy a vga-hoz ne telepíthessen drivert. Amíg ez be van kapcsolva nem csak windows update, hanem még én sem telepíthetek drivert a vga-hoz. -
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #44211 üzenetére
Akkor inkább arra megyek, egyik 10-es németre se fáj a fogam egyébként.
Nick: HE_Storm
-
Emu
őstag
Ha nincs arty, ablakba is jó beállni vele, nekem STI-vel lett meg majdnem ott, csak elég gyorsan átálltak a TD-k HE-re.
-
DrDobos
őstag
Koszonom a segitseget lehet akkor huzom majd mindket agat
Samsung Galaxy A55 5G
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #44210 üzenetére
Ha bead egy jó mapot akkor simán. Tegnap előtt Malinovka az az egy bázisos játékmódban T9 csata és oldalanként volt egy-egy kilences tank . Az ellennél a VKbéla megindult a mezőn a básis felé .Mindenki lőtte a hegyről ,de alig lőtte be pár tank . Na neki meglett a küldi
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Segitseget szeretnék kerni. Szerintem regen forgo kerdes.. Maus vagy E100?Samsung Galaxy A55 5G
-
szbalogh
addikt
válasz infectedmann #44193 üzenetére
Egyszer engem is visszafordítottak már Előtte fejtetőre állva kilőttem egy mókust, a hülye épp a csövem elé gurult
jano: Nem ilyen kis ingadozásokra gondoltam, hanem arra, hogy egy 3000wn8-as játékos wr-je 58-60 közötti, 2500-asé 55-58 közötti..... 500-asé 45-47 közötti. A szopóággal meg mi van? Egy dobókockával se tudsz folyamatosan 3,5-öt dobni de az átlag annyi lesz.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
válasz szbalogh #44186 üzenetére
Megnéztem számszerűen, ezt az arányt, amit említettél a WR és WN8 tekintetében és a következőt kaptam:
6.936 lejátszott csata alatt 0,22 %-ot esett a WR és 50-et nőtt a WN8! A 0,22% talán leírva kevésnek tűnik, de 26K+ csatánál már tudjuk, hogy sok csatát kell nyerni ahhoz, hogy minimálisan is növekedni tudjon a WR. Ezek Noobmeter oldal adatai, itt vmiért a WN8 ugrást még nem updatelték. Ha azt is figyelembe veszem, akkor 1794 az aktuális WN8 értékem, ami azt jelenti, hogy majdnem 90 emelkedett a WN8, miközben folyamatos bukó szériában vagyok! Még hogy nincs szopó ág!? Akkor a majd 7K csatát a sok remek matekos - akik mindig azzal jönnek, hogy pár csata alapján nem lehet állást foglalni - minek neveznék?!?Ugyan ezen összehasonlítás Wot-life.com oldal adatai alapján (itt sajnos csak 2015.04.08-tól volt mentésem)
(sajnos nem sikerült ugyan olyan méretre hoznom a két mentett képet )De egészen jól látható, hogy a WR és WN8 nem függ össze!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
válasz diegho #44202 üzenetére
A frissítést nem igazán vettem észre, az újraindítást pedig egy apró beállítással le lehet szabályozni.
Beállítottam hajnali 3-ra az újraindítást, így nem okoz meglepetéseket, mert amikor kikapcsolom a gépet, akkor azzal letudom az újraindítási macerátHa körbetúrok, néhány legális pro kulcsot még találnék valamelyik fiók mélyén, de egyenlőre elvagyok a Home változattal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,