-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Azokat a hozzászólásokat kérjük ide, amelyek
1, nem vetnek fel érdemi, szakmai kérdést, ebből kifolyólag nem generálnak érdemi vitát. A játékban folyamatosan előforduló, bosszantó/örömteli történések, amelyek ellen/amelyekért nem tudunk tenni, de jól esik kiírni.
Példák:
- Találkoztam egy béna/statpedder/goldnoob játékossal
- Mentem egy pár jó kört
- Ma hülyék játszanak
- Vicces vagy látványos tankos képek és videók
- Trollszakaszt láttam
- A patch miatt megint elszálltak a modjaim (nem konkrétum csak füstölgés)2, vagy ezerszer lerágott témaként az ON topicban FLAME-nek minősülnek. Ezek azok a témák, amelyek már sokszor fajultak értelmetlen, személyeskedésig jutó, vallásháborúra emlékeztető hitvitába, kérünk mindenkit, hogy amennyiben a sajátját muszáj századszor is kifejteni, a másik véleményét akkor is tartsa tiszteletben! Amíg érdemi változás nem áll be a rendelkezésünkre álló információk terén pro vagy kontra, FLAME-nek minősül és a 2015.01.26. topicszintű figyelmeztetés szellemében kiemelt büntetéssel járhat:
- Manipulált az RNG, eltéríti/pattintja a lövésem miközben engem mindenki átlő
- Manipulált/kiegyensúlyozatlan az MM/RNG
- Önjáró löveggel játszani egyszerű/Az artykat ki kéne venni a játékból/Aránytalanul Sok az SPG
- Titokban buffolták/nerfelték a TD-ket/Arty-kat/X típusú tankot (Nindzsa buff/nerf)3, Ide írjatok klántoborzás/klán keresés ügyben is.
A játékmechanizmussal, telepítéssel, kapcsolatos érdemi kérdéseket illetve a szakasztárskereséssel kapcsolatos hozzászólásokat az ON topicba várjuk.
Személyeskedésnek (pl. ilyennek) ebben a témában sincs helye!
Flood-ot kerüljétek, ne itt gyűjtsetek hsz-t (pl.: flood)vagy hsz gyűjtés
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM