-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Nem is volt rossz első csatának a T49-cel. Most nézem persze győzelem
Felérek a hegyre, megjelenik a kis VK, célzok - célzok (2 mp) - bumm. Amúgy free-ből kifulloztam (ebben az accban még így is van valamivel 100000 fölött) a láncot kivéve, szóval bolti lánc van egyelőre. A két helyre célzásgyorsítót és stabilizátort tettem. Mi legyen a harmadik? Szellőzés vagy rammer?
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
-
zsolthee
senior tag
válasz #43783936 #34993 üzenetére
TK helyett:
Múltkor 9-es VK-val mentem egy klasszikus HT helyre ahol egy T25/2 gondolta, hogy beáll elém és majd Ő izmozik. Nem lőttem ki, mert több hasznot láttam abból, ha pajzsként használom majd a roncsát. Többszöri figyelmeztetés után sem vette a lapot, így amikor már csak egy lövésre volt a haláltól, beleálltam a hátuljába.
Tudom, nem szép de ez van. Finoman még koccantottam is, hogy érezze, nem jó helyen van. De aki nem ért a szavakból esetleg tanul a hibáiból. Ha az sem, akkor meg úgy is mindegy.Egyébként nincs hír egy új tutorial-ról, ami nagyobb hasznára válhat az újoncoknak?
-
törölt tag
válasz Cucuska2 #34994 üzenetére
Gondolom a tanácstalanság nálad se abból áll, hogy leghátul kuksolsz, valahol a TD-k és az arty vonala között, hanem valami olyan helyen, hogy ha másra nem, de némi passzív spotra, vagy egy vakfolt figyelésére jó legyél.
Nekem csak attól szokott eldurranni az agyam, amikor valaki szándékosan barom.
Tehát nem tanácstalanságból, vagy rutintalanságból, vagy egyszerűen csak azért, mert gyenge játékos.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Behozhatnának egy új plecsnit a játékba:
Teamkiller - 10 TK 24 óra alatt.
Ma már meglenne.Hála a WN8 rendszernek, az összes nyomorék leáll snipelni lighttal, mert ő:
- Invisible TD
- Damage dealer
- Pro sniper
- Arty defender
Vagy csak egyszerűen azért, mert a WN8 nem számolja a spotot (na ő pont hazánk fia volt, szakaszban t-37-el egy e5 társaságában)
Természetesen -3 trierű lighttal, amivel ugye hatalmasakat lehet távolról sniperkedni.És persze ők vannak felháborodva, hogy elcseszem a csatájukat.
Mintha nem ők cseszmék el a csapattársaikét.[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Nem kicsit beteg.
Vesztes csata után fejére húzza az AMX-et és a járókelők között rohangálva bosszúból kitáraz a járókelőkre !? ..mint egy Batman rajongó -
jr1994
addikt
válasz Linkin #34988 üzenetére
Hát én nem tudom mennyit fogok (tőled kevesebbet), de hogy magamhoz képest értelmes átlagom legyen, nem a laptopon kéne tolnom vele Minimum közeli grafikán 30 körüli fps azért lassabb tankokkal, meg TD-vel nem vészes, a két reggeli ász is így született.
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #34984 üzenetére
Ó, pedig az még teljesen korrekt ha végtelen időm lenne, inkább 160 csata azzal, mint 80 a 3002-vel
-
galervin93
addikt
válasz jr1994 #34979 üzenetére
Én már a 30.01 D-nél meguntam a dolgot, igaz az még használható, de mérgemben eladtam valamiért, pedig már csak pár ezer xp kellene az említett hetes förmedvényhez. :-D Amint lesz rendes legénységem bele visszaveszem, mert feljebb már jó tankok vannak. (P8.8-at tervezek, legénység+kredit miatt is jó lenne. Tigrincs és RHM vonalra is kellenének legények, korlátozottan arra is jó volna, kihúzni egy skillt legalább.)
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jr1994
addikt
T-43? Annak legalább van goldja! Bár hamarosan azt is megveszem és kipróbálom, de kb úgy fogom használni mint Linkin
MinionFlasH: idézet wotwikiről:
3001P: "Good gun selection; the only German Tier VI medium with the excellent 8.8cm L/56"
3002D: "Poor penetration, especially with the 8.8 cm L/56 top gun."De én már túl vagyok rajta, Indienre megy free-ből a Tigris ágyúja
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz szbalogh #34978 üzenetére
Tudod mi a fos!
3002D!
Most lett elit 80 csata után, hát ennyi goldot én még életemben nem lőttem, mint ezzel. És ugyanezzel az ágyúval tier7-ben még az is pattog.
Az egyik legjobb statpad tank (1300 átlagsebzés 3000 wn8), de én ugyan nem megyek vele többet. Adom is el amint lemegy róla a leárazás[ Szerkesztve ]
-
bigobert
tag
-
Tarill
őstag
teszt szeró megy most?
-
Diarmand
senior tag
válasz szallasi007 #34968 üzenetére
Jó kérdés.
Valahol ott az igazság, hogy az ember ezt szórakozásnak fogja fel, amit teljességgel meg tudok érteni, hiszen ez játék és/vagy hobbi. Amit viszont már nem tudok elfogadni az az, amit te is írtál, hogy semmit nem lehet úgy játszani, hogy legalább egy picit ne néznék utána. Természetesen ez nem csak a játékokra igaz, elég megnézni a fiatalokat a grundon mikor fociznak (vagy már elmúltak azok az idők mikor még kijártak a szabad levegőre? ), hogy akit mindig legutoljára válogatnak be, az egy idő után vagy nem focizik velük hanem mást csinál vagy egyre jobb lesz a pályán, de olyan nincs, hogy egy gyerek azt csinálja a szabadidejében amit nem szeret és nem tud! Ellenben a felnőttek (25+) jelentős része szarik mindenre a wotban, nem tudja mi miért van, mit miért tesz, de mégis nyomja, ergo, szellemileg lealázza egy őket egy kisfiú.
Origamizni sem fogok úgy, hogy nem nézem meg mi az amit hajtogatni akarok, hogy aztán károgjak, mert nem repül a hajtogatott tankom. Csinálhat az ember bármit, egy kis időt rá kell szánni arra, hogy valójában mi is az amivel foglalkozik. Hobbi autóbütykölés, makettezés, figurafestés, sport, edzés, bármelyik videójáték, rajzolás stb... nem megy úgy, hogy "csak kattintgatok aztán lesz ami lesz". Egyedüli kivételek talán a 100%-ig randomra épülő kockadobásos társasjátékokMás. Még mindig nagyon tetszik ez a SU-122-54, majd írok is róla pár sort ha fullos lesz. Ez meg most jött össze. A normál AP-m elfogyott, ezért azt vettem észre, hogy arannyal lövök, de HE is ment a levesbe a kis hp-és Béla ellen
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Hmm GW Panther erős 8asban 3k sebzés 3 kill és 3. osztály...biztos úton az ász felé...
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
szallasi007
őstag
válasz Diarmand #34961 üzenetére
Hát igazából én azt nem tudom felfogni hogy minek játszanak ilyen emberek egy olyan játékkal ahol ha nem olvasol vagy videózol "utána" a dolgoknak (ugye az olvasás már igazából ciki, mert helyesen sem kell már írni, tehát olvasni sem tudnak az emberek, nemhogy a saját nyelvükön de mondjuk angolul meg pláne) akkor kb. szenvedés az egész játék ami igaz minden MMO-ra.
Más MMO-kkal nem játszom mert se kedvem se időm a WoT is túl sokat vesz el az életemből
Az AW pont ugyanaz lesz mint a WoT, sok droid és néhány száz vagy ezer aki meg ésszel játszik és néhány tíz aki meg a legapróbb részletét is ismeri és használja a játéknak. Engem nem zavar örülök ha van konkurencia az mindig mindenkinek jót tesz.
Aminek nem örülök hogy az EU régiót lesz@rja a WG, mindig mi kapjuk a leghülyébb akciókat a legrosszabb időben - egyébként valószínűleg a wz-t is azért tette szeptemberre hogy a sok középiskolás a nyári szünet után üljön le a gép elé aztán kaparja ki magának az ajándék tankot.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz MinionFlasH #34965 üzenetére
Konkurencia hasznalja a tobb magot, vagy Amdn ugyanolyan eselytelen, mint a WoT?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #34949 üzenetére
Na, KV-4 b*zulásom eredménye: [link] [link] (3-szoros pattintással. :-) ) Azért jó ez a gép, mert BT8-ba is mehet, ott meg sokan vannak, akik nem tudják átlőni, vagy nem tudják hol kell lőni. (Most pl. SU-122-44 jött az arcomba, csak golddal sebzett, pedig kivégezhetett volna a végén.)
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34962 üzenetére
Kikérem magamnak, én még csak Padawan vagyok
Nekem nincs azzal problémám, hogy széltében és nem felfelé terjeszkednek. A T11+ azt jelentené, hogy még jobb páncél, még jobb ágyú és ugye a modernebb gépeknél megjelenik az új fajta páncél ami nem lenne kompatibilis a mostani wotban használható lőszerekkel.
Az AW meg valóban szép, bár az optimalizáltságot kicsit kétségbe vonom, mivel elég sokan panaszkodnak, hogy erőmű kell alá, de legalábbis erősebb gép kell, mint a wothoz. Azt meg poénból jegyzem meg, hogy vannak akik panaszkodnak a wotra, hogy így meg úgy szarul fut nekik, de bezzeg az AW tökéletesen megy náluk, hát persze hogy így van
Én sem akarom itt fényezni a wotot és az AW-val sincs semmi problémám, csupán némelyik ott lévő tag elitista hozzáállása tud zavarni, miszerint az AW csili-vili-szuperfasza, a wot meg hiperszar. Mert csak.
Poén2: vannak akik már hónapokkal ezelőtt kifejtették az AW topicban, hogy ők aztán soha többet wot, uninstall meg miegymás és mégis játszanak ezzel még mindig. Miről beszélünk?Ami a WZ-111-et illeti meg én mondtam, hogy gyere velem szakaszba
-
Linkin
senior tag
A botok kellenek az ilyen játékokba kell az ingyen sebzés
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Diarmand #34961 üzenetére
Jól beszélsz Mester!
Ami szerintem(nekem) vonzó az AW-ben, hogy modern tankok vannak benne( nem értem miért nem lépkednek felfelé, tier XI,XII, stb. a wotban, értelmesebb lenne mint a japán heavy ág), a másik sokkal szebb, és jobban optimalizált. Ezeket most nem azért írtam mert, győztest szeretnék hirdetni, és nem is értem, hogy a két tábor miért ellenséges egymással.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz szallasi007 #34960 üzenetére
Ahogy Bingisz is írja, valóban érdekes és izgalmas dolog figyelemmel követni az AW topicot.
Sokan azt nem értik meg, hogy nem attól rossz a WoT, hogy ilyen-olyan hibái vannak, amik igazából nem is hibák, hanem a megfelelő játékmechanikai tudás hiányában beképzelt baromságok (lásd ezt a friss hozzászólást...), hanem a sok gyenge játékos miatt. Ehhez kapcsolódik, hogy anno már kifejtettem itt, hogy ez a játékosállomány "betegség" az összes ingyenes MMO-t sújtja.
RNG az AW-ban is van, ott is lesznek úgynevezett "szopóágok" stb... aki figyeli a topicot az már láthatja annak jeleit, hogy ami miatt annyian szidják a WoT-ot, az kezd ott is jelen lenni és garantálom, hogy ez csak sűrűsödni fog. Már várom az első hozzászólást, amiben valaki leírja, hogy "visszaveszi játék az eddigi győzelmeit", vagy hogy "nem hagy a játék nyerni", vagy mikor jelenik meg a mágikus hatalommal bíró szó, a manipuláció.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz SoulReaver #34955 üzenetére
Tessék, nem volt egész fél csata, csak 3-4 percig szórakoztatott, de megunta.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Diarmand
senior tag
válasz Kakumix #34953 üzenetére
Jogos, kihagytam a repeszt, bár nem lőnek azzal olyan sokszor szerencsére. Na nem mintha ez közelebb vinne a háromszoros pattintáshoz... A béla oldala meg sajnos vékony, meg már mindenki rászokott arra, hogy vagy a tornyát pusztítja vagy rátöltik a 330-as HEAT-et és akkor megy az alja is.
(#34954) emre Pedig szívesen kölcsönkérném a Maust és a Bélát is, mert valahogy olybá tűnik, hogy azokkal könnyebb lenne a pattintós küldi, mint az E100-zal.
(#34955) +SoulRiever- Épp azt magyarázzuk, hogy nem lehet feljelenteni senkit akárhogy csak és kizárólag akkor ha egy csatában voltál vele és akkor is vagy a csatában vagy a csata utáni összesítőn. Másképp nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Megnézném
(#34925) Stigma.HC Nehogy úgy járj mint én...
(#34926) Diarmand Szerintem nekem sem lenne chat banom, ha csak az az egy ember jelentett volna fel, akinek írtam. Ilyenkor mint1 ki volt a csatában, rá uszít mindenkit aki barát listán van és annyi..
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Diarmand #34950 üzenetére
Köszönöm!
Ja, hát én is próbálkoztam tegnap, és elég érdekes dolgokat tapasztaltam.
Beálltam maussal, erre egy jpze100 HE-vel lebontott apránként, E100-ban egyből jön a gold, és a torony és test közötti rész belőhető. Bélával meg simán ellövik a motort utána már nem megy a riszálás, aztán viszik a géppuskafészket, vagy a parancsnoki kupolát is. Ráadásul bélámnak elég lassú a toronyforgása, én továbbra sem szeretem annyira.(#34953) Kakumix
Na, pont ezeket tapasztaltam én is.
(#34941) Bingisz
Ahogy egy okos embert mondta: Minden ugyan az másképpen. (ef. Zámbó)
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Kakumix
senior tag
válasz Diarmand #34950 üzenetére
És a HE-t még ki is hagytad
Sajnálom, hogy eladtam az ST-I-t. Utána azt hittem a Béla még többet fog pattintani, de azt közelről simán lövik és az oldala is simán lőhető ha kicsit túlforgatom. Múltkor szemtől szemben álltam egy WZ-111-gyel és rámentem, hogy akkor nehezebben lövi a kupakot, erre háromból háromszor belőtte a géppuskát sima AP lőszerrel. Az első 4-5 csatám jó volt vele, ebben volt a háromszoros pattintás és utána egy több mint 10-11000 HP-s kör a 15-ös küldire, de befoglalt a csapatom és nem lett meg. Azóta viszont már a 4000 pattintás is nagyon ritkán jön össze. Persze aláírom, user error, de akkor is úgy gondoltam sokkal könnyebb lesz vele pattintani. Valamelyik nap harcoltam egy Type-4-gyel, utána megnéztem Tank Inspectorban, hogy hol tudtam volna lőni a kupoláján kívül és ha beforgattam nagyjából úgy ahogy a csatában volt az jött ki, hogy az oldala 300+ mm vastag. Megnéztem a Bélát az meg csak 198mm volt ugyanúgy beforgatva.Legyen szép napod!
-
mrszitya
senior tag
válasz MinionFlasH #34945 üzenetére
AMX CDC: 3xx csata és úgy 47% winrate, de volt 44 körül is sokáig... És nagyon jó vele játszani. Nekem ez a winrate-mumusom.
-
emre
veterán
válasz rlazol #34940 üzenetére
Itt a replay, de én bélával be nem mennék oda, mert simán belövik az oldalát. Ide orosz ht jó amivel a spaced armort használod ki.
(#34945) MinionFlasH
Nekem is vannak ilyen mumus gépeim, amikkel tulajdonképp szeretek játszani, de valamiért nagyon nem adja.
-
fradi81
veterán
válasz MinionFlasH #34945 üzenetére
Kérdés mi a célod vele, pénzkeresés vagy wr növelés
moto g72, Ninebot d28e
-
MinionFlasH
senior tag
Ez most már kezd tényleg vicc parádé lenni, 44% wr, és rohadtul nem érzem, hogy rossz helyen lennék, vagy rosszat lőnék!
-
Bingisz
addikt
válasz szallasi007 #34942 üzenetére
Áá, de kajak érdemes olvasni. Szerintem, ha sokáig keresgélnék, akkor 100%, hogy találnék a WoT topicban egy ugyan ilyen képet, amin (az amúgy erre az AW mapra kísértetiesen hasonló) Abbeyen megy egyedül 5 tank ellen a csóka a csőben, és magyarázza, hogy mindenki más mekkora paradicsom.
Szerk.: Na olyan képet, pont nem találtam, viszont egy sokkal szemléletesebb ábrát igen:
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
Vannak dolgok, amik nem változnak az idővel, csak a körítés lesz esetleg más: [link]
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
T55 HT12 mission (saját hp-d háromszorosát kell blokkolni), Lakeville-en bementem középre, és beálltam a sziklához sidescrape. Itt már csináltam maussal 12560-t is, de akkor sajnos volt arty, nem tudtam kellőképpen előre menni és elintéztek HE-ve, meg még sebezni sem tudtam, mert ellőtték a löveget. Maga a csata nem volt nagy szám, de ha valakit érdekel felteszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
fradi81
veterán
Lefekvés előtti noob kör de csak Ace lett.
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
valaki ismeri az iddqd blogot? láttátok a szépségversenyt ?
-
jr1994
addikt
válasz joergie #34931 üzenetére
JPz több embernek van, ezért nem mondanám reprezentatívnak az eredményt. Jó aki szokott replayt feltölteni az biztos felrakja, de biztos vannak akik sosem raknak fel replayt de megvan nekik a küldi.
Én egyébként Jpz-n kívül E3-mal láttam több 8000 feletti eredményt amikor néztem, bár az több hónapja volt.
-
joergie
őstag
válasz jr1994 #34930 üzenetére
Én az alapján döntöttem el, mivel fogom csinálni az obj260 td15-öt, hogy megnéztem wotreplays-en, milyen t10 td-vel csináltak 8k+ dmg-et legnagyobb számban. ez alapján azt hiszem jpze100 és obj263 a befutó ha jól emlékszem. Vagyis én ezek közül választhattam.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jr1994
addikt
válasz Diarmand #34929 üzenetére
Grat! TD15-höz van nálam JPz, WTE, 268 de egyik se az igazi, szóval párhuzamosan fejlesztem a 263-mat, meg az E3-mat.
Orosz ágon a SU101-nél tartok, adtál egy kis kedvet hogy néha menjek is vele
Lehet hogy valami mod a ludas, de belegondolva szerintem már több hónapja ilyen csak annyira nem zavart. Viszont nálam csak Aslain modpakk van fent
-
Diarmand
senior tag
válasz kchryss #34928 üzenetére
Sejtettem. Azért köszönöm!
Jr1994, nálad nem lehet, hogy a modok kavarnak be? Más ötletem nincsMás. SU 122-54. Komolyan mondom sírtam amíg azzal az ágyúval játszottam, amit a SU101-ről hoztam, de aztán meglett nagy. Hogy is mondjam. Naszóval.
ÚÚÚÚÚRRRIIIISSSTTTTEEEEEEN DE BETEG EZ A TDAztarohadt! A nagy ágyúval nemhogy megtáltosodott, ez újraírja az univerzum törvényeit Ez brutális! Hát ez eszméletlen, mennyire jaú!
Hogy szenvedtem a kis fostos ágyúval, mennyire nem voltam hatással a meccsekre... de jött a megváltásKét meccsem volt az új ágyúval eddig, abból ez a második.
Mondjuk az elsőben is 4k felett lőttem és nem is kellett megerőltetni magam hozzá, egyszerűen ezt adja az ágyú. Pusztító!
[ Szerkesztve ]
-
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #34920 üzenetére
Pár hónapja kérdeztem már ezt, de akkor nem tudta senki megmondani, úgyhogy megkérdezem újra, hátha most igen.
Hogy lehet valakit feljelenteni úgy, hogy nem voltam vele egy csatában? Tudtommal az a metódus, hogy vagy a közös csatában, vagy a csata utáni összesítő képernyőn, azon kívül sehogy, mert bannoltattak már ki embert úgy, hogy egy klánt ráuszítottak reportokkal.
Szóval hogyan lehetne végrehajtani a kérésed? Nem mintha akarnám -
Stigma.HC
senior tag
Ráírjak? Úgy is szeretek beszélgetni mostanában játékban, bár általában tiltás a vége
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
emre
veterán
Ha van rá igény és végeztem a melóval, éjjel 10 után teszek fel egy repaly-t. Jpze100-al a fél csatát úgy toltam hogy egy ru beállt a fenekembe. Nagy volt kisértés hogy kilőjem, pont előző nap pihentem ilyen miatt egy kicsikét.
-
fradi81
veterán
-
diegho
nagyúr
Ha idegesít miért játszol?
-
SoulReaver
veterán
Akinek van még mára report, az pl jelentse már fel a kis nyomingert... 0LeY néven fut a kis palánta. T49 el volt, elment meghalni és egész meccs alatt kifogott magának, mert nem hoztam le a csatát
Ez ma már a 2. ilyen.... annyira ideges vagyok, hogy nem tudok neki vissza írni.. -
Simi37
őstag
[Sírás]
SU-100:
1. csata 2k sebzés veszítünk
2. csata egyet lövök a spotterbe az fullhpról robbant és nyerünk...250x3=750xp
3. csata 2,5k sebzés, ász 1200xp...
[/Sírás]Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
joergie
őstag
Megvan. Köszönöm emrének hogy tartotta bennem a lelket
Köszönöm szüleimnek...
Obj260 MT12 "A piromán" elvégeztetettAmúgy semmi különös, berambóztam egy nem túl tapasztalt T25/2 mögé és meglövöldöztem hátulról ahogy csaktudtam. A43 76mm-el. Azt se tudta mi van már égett, eloltotta, aztán megint
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
grizlisandor
veterán
válasz szallasi007 #34909 üzenetére
Szép volt, grat! Az elején kicsit gyorsan lefelezték a HP-d, kicsit aggódni is kezdetem.
A másik meg no comment...
-
nyunyu
félisten
válasz szallasi007 #34911 üzenetére
Az mondjuk sulyos volt, amikor valamelyik marha a hegyrol lefele megprobalta lerammolni a GWE100-at, csak az arty pont eltalalta, igy nem maradt eleg HPja a sikeres kamikazehoz, arty kemeny 4 HPvel tulelte.
Ott mar en is a bokamat csapdostam a rohogestol.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz szallasi007 #34909 üzenetére
Ennel mar csak az volt jobb, amikor Himmelsdorfon ugyanigy BT10 meccs, oldalankent egy-egy T10 artyval, osszes tobbi tank meg T8 heavy vagy med
-
szallasi007
őstag
Na nem kaka ez a 110:
fightnight_vol_110 -
zsolthee
senior tag
válasz MinionFlasH #34905 üzenetére
Alig van 7-es tankom, gondolkozom, hogy visszaveszem az IS-t.
Melyik ágyúval használod?Szerk.: az alapsebzés értékéből rájöttem...
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #34877 üzenetére
Köszi! Remélem hosszabb távon is tudom majd tartani
Hamarosan meglesz az elit alakulat, akkor lehet néha csokit is kapnak a legények.Ez a T23E3 jól nézne ki a garázsomban, főleg hogy buffot kap(ott), jó lenne megszerezni
-
Diarmand
senior tag
-
Enzolord
addikt
Ez igen..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM