Új hozzászólás Aktív témák

• Diarmand

senior tag

válasz MinionFlasH #34962 üzenetére

Kikérem magamnak, én még csak Padawan vagyok :DDD

Nekem nincs azzal problémám, hogy széltében és nem felfelé terjeszkednek. A T11+ azt jelentené, hogy még jobb páncél, még jobb ágyú és ugye a modernebb gépeknél megjelenik az új fajta páncél ami nem lenne kompatibilis a mostani wotban használható lőszerekkel.
    Az AW meg valóban szép, bár az optimalizáltságot kicsit kétségbe vonom, mivel elég sokan panaszkodnak, hogy erőmű kell alá, de legalábbis erősebb gép kell, mint a wothoz. Azt meg poénból jegyzem meg, hogy vannak akik panaszkodnak a wotra, hogy így meg úgy szarul fut nekik, de bezzeg az AW tökéletesen megy náluk, hát persze hogy így van :U
    Én sem akarom itt fényezni a wotot és az AW-val sincs semmi problémám, csupán némelyik ott lévő tag elitista hozzáállása tud zavarni, miszerint az AW csili-vili-szuperfasza, a wot meg hiperszar. Mert csak.
    Poén2: vannak akik már hónapokkal ezelőtt kifejtették az AW topicban, hogy ők aztán soha többet wot, uninstall meg miegymás és mégis játszanak ezzel még mindig. :U Miről beszélünk?

Ami a WZ-111-et illeti meg én mondtam, hogy gyere velem szakaszba ;]

Új hozzászólás Aktív témák