- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #34962 üzenetére
Kikérem magamnak, én még csak Padawan vagyok
Nekem nincs azzal problémám, hogy széltében és nem felfelé terjeszkednek. A T11+ azt jelentené, hogy még jobb páncél, még jobb ágyú és ugye a modernebb gépeknél megjelenik az új fajta páncél ami nem lenne kompatibilis a mostani wotban használható lőszerekkel.
Az AW meg valóban szép, bár az optimalizáltságot kicsit kétségbe vonom, mivel elég sokan panaszkodnak, hogy erőmű kell alá, de legalábbis erősebb gép kell, mint a wothoz. Azt meg poénból jegyzem meg, hogy vannak akik panaszkodnak a wotra, hogy így meg úgy szarul fut nekik, de bezzeg az AW tökéletesen megy náluk, hát persze hogy így van
Én sem akarom itt fényezni a wotot és az AW-val sincs semmi problémám, csupán némelyik ott lévő tag elitista hozzáállása tud zavarni, miszerint az AW csili-vili-szuperfasza, a wot meg hiperszar. Mert csak.
Poén2: vannak akik már hónapokkal ezelőtt kifejtették az AW topicban, hogy ők aztán soha többet wot, uninstall meg miegymás és mégis játszanak ezzel még mindig. Miről beszélünk?Ami a WZ-111-et illeti meg én mondtam, hogy gyere velem szakaszba
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- I5 6400+H170M+8gb ddr4 2133Mhz
- Új Lenovo Tab P11 (2nd Gen) (TB-350FU) tablet 11,5" 6/128GB szürke+toll - 2 év magyar bolti garival!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Eladó bontatlan MS NEMESIS C700 RGB vezetékes könnyített optikai egér PMW 3360