-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz szbalogh #32287 üzenetére
Nyugi, még egy jó darabig érek rá játszani. Párommal vettünk egy házikót és minden szabadidőmet az viszi el. Talán majd a jövő hét végén tudom átköltöztetni a számítógépem, de még utána is elég sok munka lesz mire minden úgy fog kinézni ahogy szeretnénk.
Kean: kabbbe
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
MinionFlasH
senior tag
Baccameg igazatok van, olyan eredetinek tűnt a weboldal, fel se merült bennem, hogy kamu...
Topikfőnökök törlitek az off részt ebből ? Köszi.
Himpi!
Szerencsére otthonról akartam délután, ezért még nem rendeltem...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz MinionFlasH #32290 üzenetére
ez sehol nem origi. ilyen ezer meg ezer oldal van, ahol az oakley is ennyi. hogyne...
amúgy meg ezek se rosszak, egy napszemüvegnek bőven jók, csak nem eredeti. az meg hozzá tartozik, hogy nekem van eredeti oakley-m és nem használom, a lidlis "szar"-ban jobban látok, jobbak a színek, kellemesebb viselni.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #32294 üzenetére
Ez a kamu oldala a RayBan-ek, itt hamisítványok vannak csak. Ha tudod mond vissza.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
xAttilax
őstag
válasz Mardel #32261 üzenetére
nehogy elpazarold pár kreditért!!
nagyon jó kis tank az, ahogy fentebb mondták, próbáld úgy használni mint egy HT. csak akkor nyomd a TD-s részeket, helyeket mikor nagyon sok a 8-as dög.
Ha nagyon nem megy akkor meg rakd félre és majd pár ezer csata után nézz vissza rá.
Nekem sok prem tankom van, amit érdekelt egy picit is azt meg is vettem. Ez a tank simán a "felső kategóriában" van nálam, igaz kis fun gép.
Még noob létemre sem rossz vele a statom: 103 csata, 1534 seb, 2793 WM8."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
virkir
veterán
válasz MinionFlasH #32290 üzenetére
Álom, álom, édes álom...
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz szbalogh #32287 üzenetére
Emre mostanában nem játszik. Tőle nem kell félni. A múltkor is bevallotta, hogy csak mákja volt.
Meg vettem tegnap egy "hiperszuper" mikrofonos fejest. Az USB-s hangkártyával kiegészítve, zajtalanul csapathatjuk a csapatcsatát. Hétvégén nem tudtam játszani sajnos.
Tegnap viszont megvettem a Bulldogot, persze rögtön fullosan. Néha olyan köröket megyek vele, hogy olyan lila WN8 nincs is. Máskor meg teljesen tízes csata Ensk, én egyedül törpe. Bedarálnak minket, aztán WN8 140. Ettől függetlenül nagyon élvezem vele a játékot.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
virkir
veterán
válasz MinionFlasH #32284 üzenetére
Ilye rébent kapsz kicioccónál olcsóbban.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Diarmand
senior tag
válasz Kean_Sorbo #32285 üzenetére
Baszki egy fél rammolás? Na nee
(#32287) szbalogh Be lehet ebbe is kötni, mert elvileg a kiírás úgy szólt, hogy nevezni 11-ig lehet, de játszani csak 9-ig
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
jujujjuujjj nem fogok tudni aludni
Ha nyerek jó kis bérlet volt az a JGAmúgy figyeljétek meg Emre-t majd a nevezési határidő előtt 2 perccel teszi fel a 20k-s körét
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
MinionFlasH
senior tag
A noobok, csak szerencséjük volt!
Olyan ez mint,hogy a sportolók elérték az emberi teljesítőképesség határát, ezért mindenki doppingol. Na most ennek tudatában helyesbítem a fenti felvetésem:
Az egyik szerencsés noob, a másik meg warpackot használ! Diarmand tuti tiszta legyen övé a fődíj!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
Hogy ne legyen vak a verseny.
Eddig:
1. hely: szbalogh (11230 pont)
2. hely: Diarmand (11152 pont)
3. hely: Bingisz (10792 pont)Nagyon szoros.
Ja, Hilpi és sebijani fizet mindenkinek egy sört, mert rossz fiúk voltak.
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Djuree #32280 üzenetére
Neked volt eszed, én csak 1et vettem! Mindegy igazából még azt se költöttem el, bízom benne, hogy igazad lesz, és lesz valami helyette.
Minon kérésére törölve az Off rész !
[ Módosította: jozefgucci1 ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz szbalogh #32279 üzenetére
Mai nap még lehet nevezni, hátha még valaki beküld egy nyolc éves tier 10-es csatát.
Összeírtam a csatározókat, eredményeket. Gondolom már nem lesz nevezés, de ha már egyszer mai dátumot írtam, akkor betartom a szabályokat.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz MinionFlasH #32276 üzenetére
én 4-et aktiváltam, így most van elég jó darabig, de amúgy meg nem kell sírni, mire ez elfogy megint lesz vmi.
én a régebbi nvidiás akcióban, amikor talán 8000 gold járt és 3000ft-ért árulták azok akik nem tudták mennyit ér (sőt vettem egyet 1000-ért is ), akkor is aktiváltam vagy 4-et, szval évente van ilyen és amit akkor bespájzol az ember elég is egy évig.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szbalogh
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz MinionFlasH #32276 üzenetére
Vége biza! Már a hirdetésekben is így árulják.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #32271 üzenetére
Aranyért már nem tudja venni, mert 1 acc 1 code.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #32266 üzenetére
Milyen köröket sikerült futnod vele? Tetszik? Bár gondolom elsődlegesen az aranyért vetted?!
-
DrDobos
őstag
válasz jozefgucci1 #100 üzenetére
Sziasztok!
XVM modhoz szeretnék segítséget kérni, be szeretném állítani normálisra, most nagyon csicsás és a szükségestől sokkal több információt tartalmaz..Samsung Galaxy A55 5G
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #32265 üzenetére
Ami szar az szar, eddig csak az E25-öt bántam meg, amit eladtam, de azt utána vissza is vettem mást nem.
(#32266) jozefgucci1: hála istennek, akkor megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz jozefgucci1 #32260 üzenetére
A srác küldött egy másikat végül ami már működött!
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
-
MinionFlasH
senior tag
Gyerekek ez a Dicker Max nagyon faja kis cucc, tökre bejön! Az elemzés szerintem nagyon lehúzza, ellátja egy TD feladatát. Persze ettől függetlenül elhatárolódok a forgótorony nélküli tankoktól, de jó kis "ajándék" volt ez.
Most töltésgyorsítót-periszkópot-hálót használok, de utóbbit lehet célzásgyorsítóra kéne cserélni?! Franc se tudja mindkettő kéne.
-
Mardel
őstag
Nem tudom én közel vagyok hozzá hogy eladom.
150 sebzés nem valami acélos.
A poén az, hogy SP simán belő én meg pattogok a tornya tetejéről, lehet a goldból inkább azt kellett volna venni mint ezt a lassú borzalmat.A lövegpajzsa ennek meg van vagy 50mm, ott kb bárki belövi.
Szerk.: Most mentem vele egy 1. osztályt de ehhez kell olyan ellenfél is különben nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #32257 üzenetére
Mar tudtommal nem felhasznalhato. Asszem juli veget olvastam anno az inteles oldalon. Bar nem tudom nem biztos. Esetleg mar tobb mint negyet felhasznaltal? Vagy vki mar ellotte. Kb ennyi lehet a variacio h miert nem jo.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #32257 üzenetére
Hallotam valami olyasmit, hogy csak egyet lehet egy accountra augusztustól. Ez hányadik Neked? Amúgy meg írj neki, hogy nem megy!
-
jozefgucci1
addikt
válasz jozefgucci1 #32254 üzenetére
Srácok ha invalid bonuscodot dob a JT88-ra amit vettem az általatok is linkelt sráctól akkor mia teendő ? Lehet nem megy a rendszer rendesen ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
LZs?!
aktív tag
válasz Mardel #32249 üzenetére
@Mardel & szbalogh
Az ez előtti leáraskor vettem meg az AT15A-t, és egy pillanatig sem gondoltam, hogy jó lesz...
...de azóta 83 csatát toltam le és a kezdeti bizonytalanság után arra döbbentem rá, hogy a cucc EPIC.
Nem fogja megváltani a világot és nem is kiemelkedő, de minimális odafigyeléssel brutálisan lehet zúzni vele, miután T7-ben sokan nem tudnak mit kezdeni vele; a weekspot-ok nem olyan nyílvánvalóak, mint az AT8 és AT7 esetében.
Nem TD; használjátok úgy, mint egy "féltornyos" heavy-t: a gun arc-ot kihasználva, oldalra forgatva folyamatosan pötyögni.
Részemről eddig 57.83% WR és ~1350 avg dmg.
Nevermind...
-
Tomi0703
addikt
válasz jozefgucci1 #32254 üzenetére
Főoldalon -> Clan Wars -> New global map és ott
baljobb felül.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tomi0703 #32253 üzenetére
Az melyik akar lenni ? Nem is halottam róla ! Már délelőtt11 óta nem tudok activálni bonus codot.
Köszi ezt nem is tudtam, de így sem enged be amúgy Vicc az egéssz akkor már legalább kiírnák , hogy nem működik. Az irodából is próbáltam délelőtt .[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz jozefgucci1 #32251 üzenetére
Az új global mapra menj rá, és onnan jelentkezz be. Ott beenged.
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #32251 üzenetére
nekem se sikerül
-
jozefgucci1
addikt
Srácok valaki be tud jelentkezni a Wot oldalára ? Vettem Jt kódot és nem enged be az oldalra vagy kiírja , hogy túlléptem az időkeretet . Ez van délután óta!
sith .: Köszi szépen !
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Feladom, pedig van még prémem aktiválva, de ma egyszerűen lehetetlen játszani...
-
-
h1mpi
félisten
Holnap kipróbálom az új prémeket lesz itt anyázás ma hajóztam... kicsit sok volt a két nap alatt 86 csata a WoT-al
-
Mardel
őstag
Ez az AT15A még mindig szar premium még tier limitesen is.
Az meg a másik, hogy folyamatosan kapom a nagy nyitott pályákat vele.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Ennyi agyhalott gyökeret.
Csapatból vagy 4-en gurulnak ki a végjátékban a campelő SU-152 elé hoyg 1 lövéssel kivégezze őket...Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #32235 üzenetére
Bele kellene írni, hogy utáljuk, amikor kilő a zarty!
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #32235 üzenetére
csak infónak: februárban frissítette Zsolt az alapján, amit én írtam.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jozefgucci1
addikt
Üdv Urak ! Hosszú idő óta nem volt már frissítve az 1. hozzászólás így gondoltam időszerű a dolog. Érdeklődve várom mindenki észrevételét és konkrét írását is amivel frissíthetnénk az oldalt .
Gondoltam berakom ide is mert ugye vannak akik nem lépnek át ONN-ba .
-
galervin93
addikt
Biztonságos elhelyezés kötelező. Én a camo helyett ha jól rémlik egyéni skilleket tettem, ha már úgyis kibújok-és-spurizok típusú tank, akkor szerintem érdemesebb rámenni a jobb szűkülésre meg hasonlókra.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
Az aktuális témához egyáltalán nem kapcsolódóan egy személyes élmény:
SU-14-1 artyval eddig 238 csatát mentem. Ha erősen gondolkodom sem jut eszembe, hogy ezalatt egy lövésből valami különösen nagy sebzésem lett volna. Talán mintha rémlene, hogy volt egy-két 1000 feletti dmg, de semmi extra. A B-4-es löveg lövedékének átlagsebzése 1850 dmg. A közelébe nem voltam soha, pedig ma már "majdnem két skilles" legénység csücsül benne. Inkább a 6-700 dmg a jellemző egy telitalálatnál, de a 20 dmg-s találat sem ritka, nem beszélve a sima leláncolásokról...
Tegnap azonban az egyik csatában egy Leopard PTA-t oneshotoltam! 1550 dmg egy lövésre! Nyilván nem örült a Leo gazdája, de én csak néztem egy nagyot. Mostmár látom, hogy mekkora OP ez az arty. Kétszáz csatánként lehet vele lőni egy igazán nagyot...
Hozzászólásommal nem akarok véres vitát indítani SPG ügyben! Nem ez volt a célom!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #32221 üzenetére
Engem biztos azért nem fogott meg annyira, mert a nagypapám Sturmovikokról meg Stukákról meg Tigrisekről mesélt nekem mikor nyarakat töltöttem náluk kisgyerekként, meg hogy hogy törték a diót a K98-al ... nem holmi tirpi izékről A Silent Hunter mondjuk nagyon bejött.
Nálunk talán nem lesz akkora siker, mert nem volt tengerünk így közünk sem volt a hajókhoz. Persze Amerika meg Japán más. Nekik tetszeni fog és ők többen vannak.... egy kicsit
Nem baj, menjen csak a szekér a hajós alatt és lehessen sok prémet meg goldot szerezni belőle a tankosba!Mondjuk ez az off topic szóval ON
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Bingisz #32221 üzenetére
Ezzel vitába szállnék azért ! Úgy gondolom , hogy pont a hajóknak nincs kultuszuk . Mondom ezt úgy , hogy én hajós vagyok és most nem a balatoni ladikokra gondolok . Európában olyan nemzetek mint a Német-Francia-Angol a repülőgépek terén is voltak annyira fejlettek mint a tankok . A kezdeti lelkesedés még megvan a hajós oldalon , mert hű -de más ilyen nincs is . Azt pedig , hogy most egy Német rendezvényen ez folyt a csapból is nem jelent semmit. Nem vagyok vele tisztában mennyi a játékos szám a szervereken ,de meg fog kopni , mert nem köt le hosszú távon .
-
Bingisz
addikt
válasz szbalogh #32220 üzenetére
A repülősnél már most nagyobb siker. Mondjuk a warplanes akkora bukta lett, hogy nem is lehetett vele játszani a Gamescomon, és egy előadásban sem beszéltek róla. Beraktak az introba egy 5 másodperces snittet a logoval, hogy ilyen is van, és ki is merült ennyiben.
Amúgy a Warshipsben az a jó, hogy vannak benne olyan kultusszal rendelkező hajók, mint a WoT-ban a Tigris pl. Ráadásul ugye az amcsik nem egy Sherman szintű tankocskára tudnak "felnézni", hanem az Iowára, ami azért egész jó ladik lett. A japóknak ott a Yamato, aminek tuti hatalmas kultusza van, a németeknek meg a Bismarck lesz tier 8 prémnek, amit biztosan rengetegen fognak megvenni. Szóval a Warplanesben ez egyáltalán nincs meg, pedig szerintem a játékosok nagyrésze biztosan abba az irányba indul el először, amiről hallott. Pl. a Tirpitzet én is kihúzom az fix.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
sith7
félisten
válasz szbalogh #32215 üzenetére
Lassan elérem az 500 játékot, és olyan szinten beszippantott, hogy még az 5x, és a Dicker Max se tudott rávenni arra, hogy belépjek a Wot - ba
Mindennek nevezném, de egysíkúnak nem ... ha van lehetőséged próbálj ki legalább tier 5 - 6 -os cirkálót, vagy csatahajót, más lenne a véleményed hidd el ... ott azért már van izgalom, oda kell figyelni jó pár dologra ... ehhez képest inkább pont a wot az ami egyszerűbb.
De ezen nem fogunk összeveszni
-
h1mpi
félisten
válasz szbalogh #32215 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek. Talán pénteken nyomtam először a hajóst egy órát, aztán a WoT-ot. WoWs-ban 1 óra után hullott a hajam, annyira lassú volt már az egész. A KV4-el kezdtem WoT-ban, az a gyorsaság lenyűgözött
Nekem a WoWs az marad ilyen 2-3 körös játéknak, tovább nem köt le sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
A tankosban az a jó, hogy van domborzat, viszonylag gyors a játék. A repülős annyira nem tetszik, de 3D-ben forgolódni valamennyire élvezetes.
A hajós az olyan egysíkú játék... ha érted mire gondolok Meg lassú és még nagyon lassú is. Mintha T95-el játszanék.Nick: HE_Storm
-
mrszitya
senior tag
Újabb infómorzsák a Gamescomról és egy videóinterjúból Maksim Chuvalov WoT Product Manager-rel
- gondolkodnak a tengeralattjárók bevezetésén a World of Warships-ben
- a tüzérség újraegyensúlyozása 2016-ban várható
- pillanatnyilag a játék történészei és a játékmenetért felelős részleg az olasz, a svéd és a magyar tankokat kutatja
- a japánok tier 9 és 10-be sorolt nehéz harckocsijairól a szovjet titkosszolgálat archívumaiban találtak információkat
- stb. -
Tarill
őstag
Nem tudjátok warship training is ad goldot? 150-ért azt is leszedem
-
Enzolord
addikt
Nem is helyzet volt, szituáció..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jozefgucci1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM