-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz Tarill #39111 üzenetére
1. A "megelőző karbantartás" perk, nem skill, azaz csak akkor van hatása, ha eléri a 100%-ot.
2. Csak arra az esetre jelent plusz védelmet, ha a motort / hajtást éri találat. Ha az üzemanyagtartály kap lövést nics hatása.
Az Obj. 140 és vele együtt nagyon sok szovjet és kínai tank esetén az egyik tartály egészen elől van (általában bal oldalt, alacsonyan), azaz nem olyan könnyű rejteni. Véleményem az, hogy az a perk erre tankra, meg a hasonlóakra teljesen fölösleges...
Hasznos az olyanokra, amelyeknél alől van a hajtás (sok német, pár szovjet, amcsi).[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
-
galervin93
addikt
válasz Tarill #37708 üzenetére
Hm, akkor csak közelre lövöldözhettem vele, mert tényleg úgy emlékszem, hogy gyors. (Lement egy-két cent, meg néhány cseh sörcsoda, nézzétek el kérlek... :-D )
10 meccsből 8-at nyertem vele, 1500-as átlagsebzés úgy, hogy az utolsó meccsen egy lövésem volt. :-D Közben a legénység első skillje is 50% felett van már.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
-
kchryss
veterán
válasz Tarill #37420 üzenetére
Régen használtam már jacktor packot. Most nézem egy xvm fájlba rakta az összes konfigurációt így sokkal macerásabb ha valamit változtatni kéne.
xvm.xc fájlban keresd meg ezt a részt és töröld vagy a visible-t állítsd false-ra:
{
"alpha": 100,
"color": "{{c:rating}}",
"font": { "align": "center", "bold": false, "italic": false, "name": "$FieldFont", "size": 12 },
"format": "{{rating%2d~%|--%}}",
"name": "OTM Win rate",
"shadow": { "alpha": 100, "angle": 90, "color": "0x000000", "distance": 0, "size": 6, "strength": 200 },
"visible": true,
"x": -55,
"y": -20
}Több helyen is szerepelnie kell mert külön van a saját csapaté és az ellenfeleké.
-
kchryss
veterán
válasz Tarill #37294 üzenetére
A szokásos akciók szoktak lenni. Tier5-ig max 50%, tier 6-7 max 30%, tier 8-9-10 max 15%.
Ezen kívül szokott még lenni mindenféle akció. A tavalyi ilyen volt: [link]
Aztán januárban jött a 8 bites játékmód ami elképesztő mértékben ontotta a legénységi xp-t. Jó lenne ha most is csinálnának valami hasonló mókás játékmódot. -
jano_77
nagyúr
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Tarill #37138 üzenetére
Még neeem, nekem a döntéseimet megelőzi 1-2év "feldolgozási folyamat"
Emre tudna mesélni vga ügyben.(#37139) szbalogh
Kb. 1 hónapja nem használok semmilyen modot!
(#37141) Tarill
Szerintem jól jártál, szeretek vele menni akár a sima STA-val, és ez a legfőbb szempont, főleg egy prém tanknál!
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Tarill #35008 üzenetére
Ebben a honapban 5 hetvege van, ebbol kell negyszer teljesiteni a 35k XPt az egy nap premhez+250 goldhoz.
Jobban jar az ember, ha hetkoznaponkent megy 5-6 kort, es bezsebeli a 3x10 goldot, felteve ha az MM hagyja haromszor nyerni.
Hetvegen egyszeruen nem birok 25-30%-nal magasabb WRt produkalni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
xAttilax
őstag
válasz Tarill #34727 üzenetére
Van egy halom prem tankom (t34, p8.8, is6, löwe..stb) de t34-3 a mostani kedvencem, nagyon fun az gun egy meden ☺ ha hagyod cèlozni akkor mèg elèg pontos is, ha volt 5fokos gundepes tankod akkor nem lesz nagy törtènet a 3 se. 1 szó mint 100 szerintem nagyon jó kis tank.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
Enzolord
addikt
válasz Tarill #34727 üzenetére
Annyi az előnye, hogy Tier limites, míg a Panther nem az, ha jól tudom..
És az az ágyú igen tré..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
PitLee
őstag
válasz Tarill #33887 üzenetére
-Szólítottál kisgazdám ?
-Kisgazda ám a ...
(régi Hofi kabaréból)Tengernyi gif a super mega WG engine work in game
(nekem elég vacakul töltődik be így jobb klikk - kép megjelenítése technológiával egyenként skubiztam meg őket)
A fizikai engine mostani állásánál ha a tüzérség mellé senderittene egyet, ilyen kis vasnak lehet felborulna[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Tarill #33295 üzenetére
Én [Aslain mod-pakkot] használom ,abban benne van minden.
Drenadar:
Nekem eddig sem volt vele különösebb bajom, de most mintha strapabíróbb lenne. Eddig a kupolát azért belőtték, most már azért az sem olyan szivacs.
A jó tankból még jobb lett[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Enzolord
addikt
válasz Tarill #33236 üzenetére
Type test, Patton torony.. Eddig csak Kínában volt, azután rinyáltak egy sort, és megkapta az NA szerver is..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Tarill #32577 üzenetére
Igen, ezt elhasználod minden csatában..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jr1994
addikt
válasz Tarill #32560 üzenetére
Ööö most melyik tankról beszélünk? E100-ra tűzoltó helyett lehet kaját adni, IS7-nek kötszer helyett.
(#32565) mcwolf79: mint a fent mellékelt ábra mutatja, a kigyújtós küldetéshez kellett. Nem vagyok én olyan OP hogy minden tankra tudjam az üzemanyagtartály helyét de le fog kerülni, nekem se jön be
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Enzolord
addikt
válasz Tarill #32560 üzenetére
Van benne eü pakk, oltó nincs benne, de mióta szétszedték a váltót és a motort, messze nem gyulladnak annyit a német tankok..
Pont azért kell az ellátmány, mert sokat dob az ágyún is..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Emu
őstag
válasz Tarill #30939 üzenetére
szerintem a legtöbb mod a stock újratöltési időt számolja 100% legénységgel. Azt hogy esetleg a legénység bia-s, vagy venti van a tankon nem nagyon veszik figyelembe, ezért max. tájékoztató jellegű. Főleg, hogy a legtöbb tárasnál az első lövés után 46-tól kezd el visszafele számolni
-
Diarmand
senior tag
válasz Tarill #30939 üzenetére
Rééééégóta van ilyen mod ami a töltésidőt számolja és sosem volt belőle gond, de mondok jobbat. Honnan tudná a WéGé, hogy épp te használsz valami tiltott modot? Ha nincs konkrét bejelentés ellened vagy nem streamelsz élőben, akkor ott és akkor használsz csíter(szerű) modokat, ahol nem szégyellsz.
Azért csíterszerű, mert konkrét csalás nem nagyon létezik a játékhoz. Bár egyszer egy magyar KV1S nagyon bizonygatta, hogy a hegyen keresztül lőttem le...
-
diegho
nagyúr
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Tarill #30270 üzenetére
Ez megbízható, azért is vártam meg, hogy küldje a kódot és utána raktam ide be, de a paypalal amúgy sincs rizikód, max procedúra míg visszakapod a pénzed!
Belső ebay levelezőbe, és a regisztrált mail fiókodra küldi!
(#30271) KisApám
Ne bánd mivel most veszel még egyet, és kapsz egy garázshelyet+7 nap prémet+ 11250 goldot!
1 FIÓKRA MAXIMUM 4 KÓD ÉRVÉNYESÍTHETŐ!!!!
(#30275) Tarill
Visa, Mastercard, American expressel lehet asszem fizetni, nem tudom, hogy van valami megkötés dombornyomott kártya stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tarill #29503 üzenetére
az on topikban azt írták, hogy az 1 szálra vetített teljesítmény a lényeg, és 1 szálon csak 100 mhz különbség van a 2 proci között(3000 vs 3100), árban viszont 50%-os az eltérés (10000 vs 15000), így a ~3% teljesítménynövekedés szerintem nem ér meg 50% felárat. hisz a ht-vel nem sokra megy a játék, ha csak egy szálat kezel. tudom, hogy csak 2 molex van a tápon, ami bőven elég egy átalakítónak. ezen kívül csak 2 satás vinyó lesz a gépben, később egy ssd-re is rábeszélem az öreget. elvileg 60 gigás ssd-n elférne a rendszer (~20gb) és a játék (~26gb).
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Tarill #28926 üzenetére
Ma meg a T69 amerikai med-et meg tudod venni 30%-al olcsobban. Egyebkent itt tudsz tajekozodni: http://worldoftanks.eu/
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tarill #28601 üzenetére
Lőj oda nyugodtan főleg akkor ha előtte láncolva volt a jármű mert akkor sanszos , hogy még pár másodpercig ott marad.
Dieghoval ne foglalkozz néha benéz ide hátha valaki megsajnálja és meghívja játszani szakaszba vagy klánhoz ,de ez megy évek óta és senki. Mivel ilyen még nem volt így a kezdőkön vezeti le a fusztráltságát.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
Drenadar
veterán
válasz Tarill #28334 üzenetére
sajnos már van többféle színezés... a játékban ehhez mindenképpen xvm kell.
de itt egy oldal pl: wotstats.org
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- macOS PC-re
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- HP notebook topic
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Programozás topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest