- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
Szevasztok, segítséget szeretnék kérni.
Mrscheff csatornáját szerettem volna nézni amiről meg is kaptam az értesítést, hogy online de mikor be akartam lépni kiderült, hogy kitiltottak. Mivel tudtommal semmit nem tettem amivel ezt megérdemeltem volna küldtem gyorsan egy mailt a google fordító segítségével viszont most kaptam egy elég hosszú választ amihez angolul tudó segítségét szeretném kérni.
Hi chris19790321! This initial response is an automated reply based on the content of your support request.
If this response is not relevant to or does not address your issue, please reply back and let us know so we can take a closer look.The Twitch team is unable to assist users during the Twitch Affiliates Onboarding Process.
Make sure to disable any third party addons and enable popups during the onboarding process, as both of these can interfere with required page functionality.
If you require guidance or clarification with any step of the self-service Twitch Affiliates onboarding process you may want to consider contacting a local tax professional or legal consult.
You may also reference Amazon’s Tax Information Guide for guidance on how to complete Step 3 of the Twitch Affiliates Onboarding Process.
If at any point during the Twitch Affiliates Onboarding process you have restarted you may be experiencing notifications that you have not started yet. This is due to your previous submitted tax information still being reviewed.
You can either wait for this process to complete or you may contact twitchtaxhelp@amazon.com to request for it be manually removed.
If you have inquiries on another topic regarding the Twitch Affiliates program you can respond back to this email.
As a reminder, Twitch Support cannot assist you with any contract, tax, or legal advice when enrolling for this program.
We are looking forward to having you join the Twitch Affiliates program! ༼ つ ◕_◕ ༽つ
Best wishes,
Twitch SupportHow did we do? Take this quick survey
Tudna valaki segíteni?
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
A játékban a felső sávot ami jelzi milyen tankok vannak még életben, hogy lehet kikapcsolni?
-
Chris0321
addikt
válasz Gyuri27 #49349 üzenetére
HDD-ből most egy 750 GB-os van ami sajnos már elég öreg és mindenféleképpen nagyobbat szeretnék így az 1 TB-os nekem megfelel. Ami később eszembe jutott, hogy megkérdezzem nem fogja-e visszafogni a videókártya a rendszert és előreláthatóan milyen felbontás/fps érhető el majd vele. A monitort később fogom lecserélni, jelenleg egy régi 17"-os CRT monitort használok amit később tervezek lecserélni.
A jelenlegi gépemen win7 van feltelepítve és a felújítás után szeretnék váltani egy újabbra. Eddig csak a win8-at tudtam kipróbálni a munkahelyemen amivel eddig nem volt problémám. -
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Gépfejlesztéssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni, igaz mostanában nem játszok a WOT-al átálltam a WOWS-ra de gondolom gépigény terén nincs sok különbség. Mivel itt már régebben is kaptam gépfejlesztéssel kapcsolatos tanácsot ezért kérdezek rá először itt.
A keret 100.000-130.000 ft, innen tervezem a vásárlást és az alábbiakat cserélném ki.Alaplap, processzor, ram, táp, winchester.
A videókártyám egy GeForce GTX560 TI 1 GB egyenlőre maradna. ASUS és Intel termékeket szeretnék venni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Chris0321
addikt
Még csak hajnali 9 óra van, a pach napja, ne várjátok, hogy azonnal kész lesz az összes mod. Én ma újrarakom a játékot és majd szombaton fogok először belépni, addigra a modok nagy része frissítve lesz.
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #40478 üzenetére
Én bevallom őszintén panaszkodtam a netemre, mondjuk beázás miatt vacakolt amit meg is csináltak tegnap. Ha minden igaz, még kb. 90 csatára vagyok az FV-től amit igyekszem megcsinálni minél hamarabb. Engem nagyon zavart volna ha azért nem jön össze a tank mert pont abban a két hétben vacakol a netem amikor a küldetések mennek.
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #40345 üzenetére
-
Chris0321
addikt
válasz Enzolord #40138 üzenetére
Nálunk falun 3 internetszolgáltató van, ebből csak egy vezetékes. Az enyém a településünkről sem vezetéken viszi a netet de nemrég beszéltem velük ping problémák miatt és akkor mondták, hogy pár hónapon belül szeretnék összehozni a települések között a kábeles összeköttetést és az egy éves tervben van az, hogy településen belül is kábelen menjen a net. Nem hiszem, hogy nagyon nyaggatnák őket a gyorsaság miatt, nekem 20/6-os net van, egy gép van rákötve de nekem bőven elég. Délelőtt játszottam, 50 körül volt a ping.
-
Chris0321
addikt
válasz kchryss #39107 üzenetére
Kapott 37 találatot, gondolom ez beletelt egy kis időbe. Arról nem is beszélve, hogy lőtt 11-et és ebből csak 3 talált amiből egy sem sebzett. Nem tudom milyenek voltak a körülmények és nekem nincs meg ez a tank de ez szerintem is elég rossz arány. A 128-as ágyút használtam az E-75-ön, az E-100-on míg össze nem jött az xp a nagy ágyúra, a Bélán is de nem éreztem ennyire rossznak, persze lehet most ez így jött össze.
-
Chris0321
addikt
válasz grizlisandor #38183 üzenetére
Igen, megengedett. Én is találkoztam már klántárssal aki a másik csapatban volt.
-
Chris0321
addikt
A fejlesztett toronytól a tank teste még ugyanolyan marad, plusz a tornyot is simán be lehet lőni a parancsnoki beszálló nyíláson keresztül. A Tigrissel csak akkor szabad az első sorban harcolni ha top tier vagy, akkor is csak azért mert top tier vagy és az a dolgod. Ha lehet használd ki a nagyon jó ágyúját, pontos és gyorsan is tölt így biztonságos távolságból szép ki sebzést lehet kiosztani. Szerintem ajánlott rá nagyon a vizes lőszerrekesz, ha sok nagy fogyóeszközöd van akkor azt is tehetsz bele mert csökkentik a modul és legénységsérülés esélyét már azzal, hogy a használod őket.
-
Chris0321
addikt
válasz jagada #37811 üzenetére
Nekem megvan azóta, hogy bekerült a játékba, mentem vele 2583 csatát és már a negyedik skill-t tanulja a legénység így elég használhatónak érzem. Egyáltalán nem érzem op-nak, de rossznak sem. Van egy oldal ahol meg lehet nézni adott tankkal mennyi az átlagkereset, (sajnos nem tudom az oldal címét) ott úgy emlékszem nem áll rossz helyen a tank. A Panther/M10-em kevesebb sebzésre is tud annyit hozni mint a T34 mert olcsóbb bele a lőszer, ott viszont a kis átütéssel lehet probléma amit a T34-el soha nem érzek. Arra sem emlékszem mikor töltöttem bele utoljára prém lövedéket, pedig ha kell nyugodtan váltok át. Azért van annyi üzleti érzéke a wg-nek, hogy egy prémium tankhoz is megérje megvenni a prémnapot, így természetesen jobban hoz ha nem alap fiókkal használja az ember de azzal is lehet vele jól keresni szerintem. Egyszóval én meg vagyok elégedve a tankkal és azoknak akik szeretnek az amcsi tankokkal játszani és prém tankot vennének csak ajánlani tudom.
-
Chris0321
addikt
válasz Tomi0703 #37809 üzenetére
A T34-el és az összes nagyobb kaliberű ezért drágább lőszerű tankkal azért oda kell tennie magát az embernek, hogy 35-40.000-et keressen nettó alap fiókkal.
Példának itt van egy kép:Kicsit lövöldöztem mellé is, nem is minden találat sebzett és túl is éltem a csatát és úgy nézem nem sérült le a tank teljesen a javítási költségből következtetve és mégis csak nettó 46.000-et kaptam volna alap fiókkal.
-
Chris0321
addikt
válasz jagada #37802 üzenetére
Ok, kösz. Ha minden igaz addig eléri a 100%-ot a skill, remélem addig javítanak majd a pontosabb ágyú átütésén is.
grizlisandor: Nálam a T-43 új legénységet kapott mert tudtam, hogy valószínűleg meg fogom tartani a T-54-et és a két utána következő medet is meg fogom venni így 3 tanknyi legénységre lesz szükségem. A T-43 legénységét átraktam a T-44-be és ezt fogja megkapni a T-54 is valószínűleg, bár lehet jobb lenne ha a T-34-85 első skillt tanuló legénységét kapná meg mert azzal úgyis sokat kell majd játszanom mire kifejlesztem mindkét tízes medet.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Én a T-43-ra és a T-44-re is raktam vizes lőszerrekeszt mivel engem mindkettőből kikaptak full hp-ról mikor felrobbant a lőszerrekesz, azóta csak sérül de nem robban fel. Nekem a legénység még csak most tanulja a második skill-t így még nem 100%-os a biztonságos elhelyezés. Remélem a T-54-re már nem kell felraknom, bár pár napja lőtt ki egy játékost előttem egy 9-es td full hp-ról ammorack-al. Ő is jobb oldalról kapta a lövést, egy sziklát került meg éppen amit ha a másik oldalról próbált volna megkerülni akkor többen rá tudtak volna lőni. Én ha úgy érzem sokszor sérül az ammo akkor inkább rárakom a vizes lőszerrekeszt mert nekem megéri ha nem a miatt lőnek ki idejekorán.
-
Chris0321
addikt
válasz Lanash #36903 üzenetére
Most már én is meg tudtam nézni. Azért ennyi tankot egy akcióba bezsúfolni hiba volt, egyenként vasárnapig simán elég lett volna és nem kellene azon gondolkozniuk mit adjanak el nekünk jó áron holnap.
zolika15: Úgy néz ki elég későn rakják ki az épp aktuális akciót ezzel is fokozva a hangulatot.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Ennyi volt az adventi kalendárium, vagy csak nekem nem engedi megnyitni a 2.-ai ablakot?
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #36850 üzenetére
Prémiumot nem vártam mert nem nagyon szokták szórni de egy kevés pótellátmányt azért tényleg adhattak volna.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #36848 üzenetére
Elég érdekesen áll hozzá a wg ehhez az adventi kalendáriumhoz, általában valami kis ajándék szokott benne lenni és nem a pénzszerzésre szoktak vele rámenni.
-
Chris0321
addikt
válasz DrDobos #32319 üzenetére
Ha az installerrel telepíted fel akkor nagyon jól testre szabható, elég sok beállítási lehetőség van és ha változik valami az xvm-ben sem érdekel mert a telepítő megjegyzi a beállításaimat és folyamatosan frissítve van az xvm része is és nem nekem kell keresgetni az újabb verziókat.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
Nem nagyon érdemes 50%-os legénységet venni, mert nem teljesítenek túl jól. Igaz kis tierben nem fejlődnek fel 100%-osra míg meglesz a következő tank, de ha van rá keret érdemes 75%-ost venni mindegyik legénységi tagból. 5-ös szinttől kezdve már több idő kell megszerezni a következő tankot így a legénységnek is több ideje van fejlődni. Én csak nagyon ritkán vettem 100%-os legénységet, pl. ha valahova kellett egy plusz fő egy nagyobb tierű tankba és nem volt szabad emberem. Elég kreditért 75%-os legénységet venni és ha tovább viszed a legénységet a következő tankba kreditért átképezni.
-
Chris0321
addikt
A wotreplays-re fel lehet tölteni a replayeket és azt a linket meg lehet osztani, be lehet ide linkelni.
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #30183 üzenetére
Én inkább nagyobb tierben próbálkoztam ezzel a küldetéssel és az AMX 13 90-el lett meg, nagyrészt saját sebzésből. Próbálkoztam kisebb tierben is, de nem akart összejönni így pedig egy jobb light tankkal le lehet sebezni a nagy részét és nem kell azért imádkoznom, hogy valaki legyen olyan rendes és lője amit spottolok, plusz ugye ahhoz kell egy szép nyitott pálya is amit nem mindig szokott beadni.
-
Chris0321
addikt
válasz lacibacsi #30161 üzenetére
Az 1-es ponthoz tudok csak hozzá szólni. Főleg kis tierű tankoknál fordul elő amikben kevesebb a legénység, mert ha megölik az összes legénységi tagot az olyan mintha elfogyott volna a hp-d, tehát számodra vége van a játéknak. Eddig én csak egyszer láttam ilyet, pedig mentem már több mint 20 k csatát, igaz kis tierben mostanában nem nagyon mentem.
-
Chris0321
addikt
Az on fórumba rakták be nemrég, gondoltam hátha vannak olyanok akik azt nem olvassák.
-
Chris0321
addikt
válasz Greentea #29813 üzenetére
Nekem jobban tetszett mint a Panther mert a 88-as löveggel nagyobbat lehet sebezni, egyébként hasonló stílust igényel. Mostanában már nem igazán használom mert már az E-50-nél járok ami eddig a legjobban tetszik ezen az ágon, már csak ezért is megéri megvenni a Panther II-őt. Ha jól tudom meg most a pontossági és pen nerf miatt egy teszt szerver, ott biztosan ki lehet próbálni ha más nem az E-50M-et.
-
-
Chris0321
addikt
válasz jano_77 #29615 üzenetére
A Tiger P-vel majdnem 3000-et pattintani? Régen mentem vele de elég régóta benne van a játékban és már nagyon sokan tudják hol kell lőni. Ha jól emlékszem azt írtad megvolt az ST-I és az E-75 is neked, miért nem veszed vissza az egyiket? Más küldetésekhez is jók lennének nem csak ehhez.
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #29550 üzenetére
Én tegnap 3 csatát mentem, mindegyik vereség volt akármennyi esélyt jósolt nekünk az xvm (tudom, hogy csak saccol) és nekem ennyi elég is volt léptem is ki. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
-
Chris0321
addikt
Nekem is mikrós netem van és már volt egy másik ilyen szolgáltatóm is.A mostani stabil és gyors is, ha valami gond van gyorsan javítják bár ez szerencsére nem sokszor fordul elő. A régi szolgáltatóm nagyon jól tudott ígérgetni, nem tudom hány hónapon keresztül ígérték, hogy gyorsítanak a neten de inkább lassabb lett de persze az árat ugyan úgy ki kellett fizetni mintha nem lenne gond. Többször is volt olyan, hogy majd egy hétig nem volt netem mert valami gond volt. Az utolsó alkalommal szerdán telefonáltam, péntekre ígérte a fickó, hogy kijön. Egy hét múlva hozták az antennát, hogy kicserélik de mondtam nekik, hogy csak szereljék le ennyi volt. Szóval van jó mikrós net is nem csak rossz, persze megfelelő szolgáltatót kell választani. A jelenlegi netem 20/6 Mb-os, de van egy ennél gyorsabb csomag is de nekem ez is bőven elég.
mcwolf79: Nekem 20/6 Mb és 4200 ft.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Mardel #29032 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni: Nekem is azt írta ki mikor elindítottam a launchert, hogy frissítse le magát de mikor beléptem a wot mappájába mégis ott volt a 9.8.1-es verziójú mappa a resmods-ban. Én még nem léptem be mert csak később érek rá játszani ezért a modok működéséről nem tudok semmit írni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Kean_Sorbo #29027 üzenetére
Azt írták az on topicban, hogy nem árt frissíteni az XVM-et, én még nem próbáltam mert csak este lesz időm játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #27667 üzenetére
Elvileg tilos az account adás vétel és a fórumokon sem szeretik ha hirdetik őket.
-
Chris0321
addikt
Gondoltam beteszem ide is, a májusi küldetés-t.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #26591 üzenetére
Sajnos délutános vagyok és holnap korán kell kelnem. Ha haladsz tovább azon a TD ágon én a Ferdit ajánlanám. Főleg ha ki van fejlesztve az Aladár a motorok miatt. A Ferdibe ugyanannyi legénység kell mint a JT-be és hasonló a mobilitásuk is. Plusz jobb a lövegkitéríthetősége minden irányba mint a JP2-nek.
-
Chris0321
addikt
válasz Directors #25686 üzenetére
Nem hülyeség. Nézz meg pár replayt is, azok is segíthetnek mikor mit érdemes csinálni. Youtubon is vannak fenn jó videók magyarul is. Igyekezz minél többet sebezni, lehetőleg a saját hp-dnak megfelelő mennyiséget és akkor nem lehet gond. Néztem a statodat a sebzéseden látszik, hogy nő csak így tovább.
-
Chris0321
addikt
Ha neked jó a pap minekünk a lánya. Nekem fontos a jó lövegkitéríthetőség is, mert hiába érsz oda valahova ha csak rád lőni tudnak nem tudsz visszalőni, vagy csak pozícióváltás után mikor már újra betöltött az ellenfél. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a Ferdivel, már lassan elit lesz a JT-m és nem ott kellett még egy töltőt keresnem valahonnan plusz eléggé felkészített a JT-vel használandó harcmodorra.
-
Chris0321
addikt
válasz Enzolord #24958 üzenetére
Azért nem kell rögtön túlzásokba esni. Biztos átrakta az IS legénységét ami az első skilljét tanulhatja ami remélhetőleg a javítás. Én felraktam rá free xp-ből a BL-9-et mert siettem az IS-4-ért de simán össze lehet lőni az IS ágyújával is rá az xp-t. Ha megvan az ágyú utána már könnyen összejön a toronyra az xp. Nem árt rendesen fel is szerelni a tankot, vizes lőszerrekesz, töltésgyorsító, vert. stab. és persze a fogyócikkek közül a javítót a lőszerrekesz sérülésére tartalékolni.
Magany: Jó kis tank, nekem már az IS-7 is ki van fejlesztve. Ha meg lesz rá a top löveg már sokkal jobb lesz. Vigyázz a lőszerrekeszre és mindenképp az ágyút fejleszd ki először.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
Tudna valaki javasolni egy jó kis magyar klánt ahol van strongholds és van lehetőség szakaszozni az egyéni küldetésekhez? TS-em van, noobméteren látható a teljesítményem.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #24644 üzenetére
JT-vel voltam és engem tisztelt meg azzal, hogy belém lőtt. Zöld játékos volt, az első lövés után azt hittem az ellenfél lőtt meg valahogy még csodálkoztam is hogyan sikerült neki. Városi pályán voltunk, vele szemben IS4 én nem tudtam rejteni a JT alját ezért nem arra mentem gondolom ez nem tetszett neki. Leidiótáztam majd reportoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,