-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Néztem QB videóját a teszt szerón, a kilencesről igen jó véleménye van, a hatos egy jobban páncélozott kv2, lesznek benne jó darabok..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
SoulReaver
veterán
Bocs, hogy nem reagáltam rögtön a kérdésedre, de volt jobb dolgom is.
A fraget a csapat kapja meg, gondolom az xp-t szét osztja. Annyit tudok, hogy amikor megfullad a legénység, akkor egyel nő az ellenfél összesen kilőtt tankjai száma.
Ezzel most nagy bölcsességet írtál, le a kalappal
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor csináltam ilyet artyval. Ti most egy alkalom miatt vagytok úgy oda, emiatt elcsesztem sok ember játékát, lol...
nehogy már rajtam vezessétek már le, mert ebben a játékban sok az önző ember
Itt most tényleg egy alkalom miatt vagytok kiakadva?
Az már nem is baj, ha a csapat miatt 0:15, 3:15 vagy hasonló végkimenetelű csatákat vívunk...
Az nem baj, ha véletlenül neki mész valakinek, az meg beléd lő vagy kilő...
De az, hogy egy vesztett helyzetben utolsóként vagyok egy artyval, nem állok oda, hogy kilőhessenek.. emiatt szar alak lennék...És egy játékról beszélünk öcsém
HA tudnád, hogy hányszor van az, hogy rám jönnek a lightok és saját magamat kell megvédenem, mert a csapatot nem nagyon érdekli, hogy élek-e vagy halok, nem így beszélnétek rólam.
Sőt, egyikőtök sem ismer, hogy én hogy játszom, hányszor áldoztam fel magam, hogy nyerjük a csatát, pl: felfogott lövés és társai...
Itt akik fel vannak háborodva ezen az eseten, azok a képmutatók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)