- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz szbalogh #32220 üzenetére
A repülősnél már most nagyobb siker. Mondjuk a warplanes akkora bukta lett, hogy nem is lehetett vele játszani a Gamescomon, és egy előadásban sem beszéltek róla. Beraktak az introba egy 5 másodperces snittet a logoval, hogy ilyen is van, és ki is merült ennyiben.
Amúgy a Warshipsben az a jó, hogy vannak benne olyan kultusszal rendelkező hajók, mint a WoT-ban a Tigris pl. Ráadásul ugye az amcsik nem egy Sherman szintű tankocskára tudnak "felnézni", hanem az Iowára, ami azért egész jó ladik lett. A japóknak ott a Yamato, aminek tuti hatalmas kultusza van, a németeknek meg a Bismarck lesz tier 8 prémnek, amit biztosan rengetegen fognak megvenni. Szóval a Warplanesben ez egyáltalán nincs meg, pedig szerintem a játékosok nagyrésze biztosan abba az irányba indul el először, amiről hallott. Pl. a Tirpitzet én is kihúzom az fix.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,