-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
válasz jr1994 #35996 üzenetére
Ha hátulról vagy oldalról talált volna el, akkor nem lett volna para, de mivel szemből így csak elcsodálkoztam.
Azért na. Elvileg csak páncélozott plusz rajta van + repesz páncél ami elvileg +25% védelmet biztosít a robbanások ellen. (rammelés miatt van persze rajta)
(#35997) rlazol: Ezt jó olvasni! köszi! -
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok, a "rendes" WoT topicban már kérdeztem, de nem kaptam választ, hátha esetleg itt... Szóval mi a véleményetek melyik a jobb a LeoPTA/AMX30 és a Leo1/AMX30B párosok közül? A száraz adatok alapján elég hasonlóknak tűnnek, úgyhogy elsősorban a szubjektív véleményetekre lennék kíváncsi.
Előre is köszi a válaszokat!WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
-
jr1994
addikt
válasz csapee #35994 üzenetére
Mint a mellékelt ábra mutatja, ezzel a 440 hp-val nagyon necces a spotolás, simán rámesnek hetesek-nyolcasok mert könnyű célpont vagyok nekik. Mivel elsősorban a csatát akarom lehozni, nem halhatok meg 2 perc alatt, és sajnos már szinte nincs is megfelelő pálya spotoláshoz, inkább olyan ahova veszélyes 5-ös lighttal bemenni mert 3 szinttel nagyobbak eshetnek rám a semmiből. (A vörösök a legveszélyesebbek, főleg azok akik ha meglátják a tankot mennek amíg nem tudják lőni.)
Persze ha pl prokhorovkát adna akkor szaladgálnék a távcsővel de egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor adott spotolós pályát 40 csata alatt. Egy el hallufon se fogok lefutni középre amikor az ellenségnél 7-es 8-as medek vannak, ha rám esik ennyi volt stb stb. Egyébként egyelőre kb 3600 spot a rekordom vele, sztyeppén lett meg.Greentea: nekem az egyik SPG 15 küldetés teljesítése úgy kezdődött (talán a T55-nél) hogy első lövés 50B full hp-ról, utálom az artykat de akkor visítottam jó emlék. Egyszer még beadott egy E75-öt, de másra nem nagyon emlékszem, mondjuk nem én szoktam artyzni az accon.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Greentea
senior tag
Mai nap fénypontja..
8-as német arty, a GW Tiger P oneshotol full hp-ról (1750hp).
Király, hogy már egy nyolcas arty is képes oneshotolni a tier 9-es e50-et szemből.
Mázli, hogy ki van fejlesztve nekem is a Gw tiger P, mindenhol azt olvastam, hogy egy sz@r de ezek után tuti megveszem.. -
jr1994
addikt
válasz fradi81 #35989 üzenetére
Szép!
De ez már megint mi a tosz? Ha a csatáim felében nem vagyok tier8-ban chaffee-val, akkor egyszer se Holnap lesz időm, aki nem hiszi annak a kedvéért végignézek 40 replayt.
Ráadásul a nyomorék 13 75 rámesett kezdésnél középen, de legalább ő is beledöglött.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
fradi81
veterán
Egy kis wz-zés
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
jr1994
addikt
Egész csatában szidtam ezt a botot
Erre nem lehozza a meccset? kép. Kellemeset csalódtam, és legalább elsőre letudtam a napi szorzót a stock Conquerorommal. A JT-nk neve meg szóra sem érdemes
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Új pálya: Víziváros
-
csapee
őstag
Tök jó ez a kliensfrissítés, a régi jó Napsteres időket idézi. Szar 128k-s zenéket töltöttünk órákig azon izgulva hogy a seedelő nehogy kilépjen. Most komolyan nincs pénz egy normális feltöltésre a WG-nél?
Amúgy 100k alatt cammog, azért rinyálok.Csapee
-
szbalogh
addikt
-
csapee
őstag
-
Veatta
aktív tag
válasz jozefgucci1 #35968 üzenetére
Én sem megyek az AW-re,hacsak nem teszik elérhetővé a wotban kifejlesztett összes tankomat ott is
ebben az esetben nem volna megint az elölről kezdeni az egészet érzésem.
Lehet hogy írok az aw-nek az ötletemmel sok pénzt kereshetnének
-
galervin93
addikt
válasz szallasi007 #35971 üzenetére
I-betű.
:-D:-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Kakumix
senior tag
válasz jozefgucci1 #35968 üzenetére
Az orosz medek kellenek, a többi tank csak körítésnek van a játékban, hogy legyen mit lőniük.
Legyen szép napod!
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kakumix #35965 üzenetére
Húh én ki sem merem számolni mennyit költöttem rá eddig . Béta óta játszom a játékkal és és végig prémium fiókkal szóval jah belement egy kevés píz . Ezért is nem megyek át a Sötét oldalra játszani ( AW ) , mert nincs időm és ingerenciám megint valami hasonlót elölről elkezdeni . Ugye ott is a grindről szól az egész ,csak más köntösben aztán majd azt is szidni fogják mint ezt itt. Nekem utóbbi időben nagyon jól jön a pénz , mert a szorzókon kívül csak a Typ59-el megyek . Lassan nem is húzok már tanklot a játékban , mert nincs ami motiváljon . A klán miatt húzom az LTTB-t , hogy legyen belőle T54 Ltw-t és még ottvan a T44 amiből egyszer szeretném a tizes orosz medet .Jah és igen a Centi7/1-et megveszem a héten aztán kiderül mit tudok kihozni belőle a következő pár hétben !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nyunyu
félisten
-
Kakumix
senior tag
Köszönöm, de nem akarok többet fizetni a Wargamingnek, legalábbis egyelőre. Talán, ha majd úgy látom, hogy olyan változások indulnak a játékban, amik nekem is tetszenek és nem a prémiumlőszer már jelenleg is túlzott használatára akarnak még többeket rávenni, nem az új prémium tankok és HD modellek jelentik a "fejlődést".
Több, mint másfél évig volt prémiumom, kifizettem 366EUR-t nekik és még 40-80EUR-t egyéb kuponokra. Elég volt!Prémium nélkül is gyűlik a kredit, ha nem a lightos küldin vagyok, de leginkább azzal mentem tegnap és sikerült átlag 1100 kreditet gyűjtenem csatánként. A végén már valamiért úgy éreztem, hogy nem megy a játék
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
MinionFlasH
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Kakumix #35959 üzenetére
Ha komoly bevásárló listàd van akkor vegyél erre az utolsó két hónapra prémium előfizetést. A karácsonyi akciók miatt bőven meg fogja érni ha lesz elég kredited. Már jó ideje alap fiókkal tolom, de én is elgondolkodtam rajta hogy próba képpen ismét veszek egy havit. Aztán majd meglátom lehet decemberben is.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Departed
őstag
-
Kakumix
senior tag
válasz csapee #35957 üzenetére
Őszintén? Délelőtt még arról volt szó, hogy január 19-ig ráérek összeszedni a 6 milliót.
Kb. fél éve ki van húzva, de még nem tudtam megvenni és jelenleg is csak ~150 ezer van. Prémium nélkül nem nagyon gyűlik. Főleg, hogy a T55-ért a LT, HT és SPG 15-ös küldetéseket próbálom megcsinálni, kevés sikerrel. Ráadásul minden más tankot előbbre soroltam a bevásárlólistámon.ui.: Nem igazán értem a szemforgatásod! De örülnék neki, ha máskor ennyi időt se szánnál rám.
Legyen szép napod!
-
kchryss
veterán
válasz Kakumix #35952 üzenetére
Teszt szerver-hez ezt írták:
Added a mission for obtaining the Tier VIII Premium FV4202**The mission will be available exclusively to Centurion X owners. The exact details about this mission and its final requirements and conditions will be provided at a later date.
A later date nem tudom mennyire later, de a következő fejlesztői hírcsokorban elvileg rákérdez erre Rita.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Kakumix #35952 üzenetére
De csak annak lehet megszerezni, akinek a garázsban van, vagy annak is, akinek ki van fejlesztve?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nyunyu
félisten
válasz baboss #35953 üzenetére
Grafikus beallitasoknal nezegesd az arnyekok beallitasait.
Teljesen ki is lehet kapcsolni, akkor minden egyforman vilagos, nem lesznek se statikus, se dinamikus arnyekok.
Valamivel konnyebb ugy jatszani, viszont rondabb a kep.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kakumix
senior tag
Most olvastam a Rita blogján, hogy az EU szerveren a hamarosan megjelenő 9.12-es patch nem ugyanaz lesz, mint a RU-n. EU-n most érkezik a prémium FV4202 megszerzésére a küldetés és most kell birtokolni az Centurion X-et. Gondolom a patch fogja átváltani az FV-t a CenturionX-re és akinek így bekerül a garázsba, az kapja meg a küldetést. Szóval van még 2, esetleg 3 hét a 9.12-ig kihúzni és megvenni az FV-t.
Már, ha igaz.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #35948 üzenetére
gondolom arra a kva nagy fekete pacára gondol
Fully electric lifestyle!
-
nyunyu
félisten
válasz jozefgucci1 #35948 üzenetére
Szóval én inkább a PrintScren gombot használnám
c:\Games\World_of_Tanks\screenshots\-ba menti, ha meg nem hasznaltad korabban ezt az opciot
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jozefgucci1
addikt
válasz baboss #35947 üzenetére
Szerintem nem kapcsoltad be a kézremegés kompenzálást és az éllesség sem megy automatán .Szóval én inkább a PrintScren gombot használnám Semmit nem látok amúgy annyira homály .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
Na most kell abbahagyni.
1: T-43: legelső csata kétszer kigyújtanak.
2. Chaffee: ez a vérvörös bot kétszer eltalál miközben 50-nel megyek (minimum, és cikázva)
-
Akcok94
senior tag
válasz #43783936 #35940 üzenetére
én a 10-s orosszal csináltam meg eddig az összeset kivéve a nagyobb tier-t ahhoz a kis angol a legjobb gyorsan lő és lopkodni jó vele.
jr1994: a 3 sebzést már kivették, mert akkor ott voltam megakadva de az egyik patchben csökkentették.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
törölt tag
-
jr1994
addikt
válasz Departed #35938 üzenetére
Azért amikor 3 tankot kell egy lövéssel sebezni meg ilyesmi, ahhoz kell valami nagy is. Lesz olyan hogy okozz 4000 sebzést, vagy heavybe 3000-et ahhoz azért elkel egy legalább 8-as tüzér, az amcsik elvileg jók lesznek erre tier8 és afölött. De a 15-öshöz jó a Panther.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz jr1994 #35937 üzenetére
Köszi. Igen jó cucc egyébként, az artyhoz képest pontos de néha odab@szós ágyújával és leginkább a gyönyörű gunarc-jával. Vicces hogy a küldihez kifejlesztettem az FV207-et is, de T8ban van szinte ugyanilyen de pontatlanabb ágyúja mint a GW Panthernek..akkor meg minek. Max a CGC felé út miatt lehet fontos.
Azt mondod akkor hogy nem is feltétlenül musthave legalább T8 vagy inkább T9 arty a további SPG küldikhez? Amcsi line-on vagyok még T6-nál, angolból megvehetném T8-at, németen is de azokból a gunarc-okból nem kérek ami T8-10-ben van azon a line-on.
Javaslat?
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Departed
őstag
válasz lacibacsi #35934 üzenetére
Én inkább az LT-15-öt hagytam ki és az SPG-15-öt sikerült végre megcsinálni secondary-val:
Innen is csókoltatom a borzalmas BlackPrince tank tulajdonosát hogy megehettem két penetráló lövéssel (1150+300) a csodálatos járművét. Sokat segített a 2700as összsebzésben ami T7-től szerintem nem is rossz.
Végre szabadság van, már el is kezdtem csinálni sorban a második kupacos küldetéseket, dől a lé.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
joergie
őstag
Most olvasom a wows update-t, ami holnap reggel jön:
if a player had 67,500+ XP (account points), he/she is also credited with 1 day premium account compensation
This means that a player whose account level corresponds with unlocked Missions, Challenges and Events, gets +500000 creddits and 1 day premium account a a compensation.Szóval ha holnap reggeltől gyakorlatilag bármikor frissíted a wows-t, és belépsz, kapsz egy nap prémiumot, ami természetesen wot-ban is érvényes. Feltételezve hogy már csináltál 67.5k xp-t a játékban...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
lacibacsi
addikt
A fenti sormintával szeretném kifejezni köszönetem mindazoknak, akik tanácsaikkal, visszajátszásaik megosztásával, vagy egyáltalán bármivel segítségemre voltak abban, hogy tegnap végre bekövetkezzen ez:
Alulról indulva a pálya közepén spotoltam a középen, illetve az út túloldalán érkező ellenséget. A csata közepén már tudtam, hogy jobb fajta kör lesz, de mivel BT6-ról volt szó, nem hittem, hogy sikerül annyit lőni a csapatnak, hogy elegendő legyen. Távolról nem valami pontos jószág a Chaffee, ezért nem is próbálkoztam nagyon a menet közbeni lövésekkel, csak néhány tutinak tűnő helyzetben lőttem egy párat. Ez viszont kellett is a végeredményhez. Akárhogy is volt, az utókor már csak arra fog emlékezni, hogy végre meg van a Stug LT-15!!
Most már kicsit bátrabban és főleg egyre tapasztaltabban indulhatok neki a T28HTC LT küldetéseinek, amiből eddig csak négy van meg (nem mertem csinálni, mert ha beadja a StugLT-15 eredményét... hát falnak mentem volna). TD és SPG készen van, MT-ből öt, HT-ból még négy van hátra. Mikuláskor jó lenne már a T55A-ért küzdeni...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
zodo
nagyúr
04:04 Kapcsolat megszakad.
Indoklás: Játékszerver újraindul.Amúgy is pont egy ilyenre vágytam mikor alig van időm (hajnalban 1 - 1.5 óra) játszani és négy bukós csatán vagyok túl kezdésnek.
Különben meg miért a "Magányos farkas" küldihez számolja az esetleges győzelem / top 10 xp szerző csatákat az Elit alakulat helyett?
Mondjuk mindkettőnél ugyanaz a feltétel de mást nem vettem észre.
-
törölt tag
válasz szallasi007 #35928 üzenetére
Szépen megszórtad az ellent. Grat.
-
szallasi007
őstag
-
addikt
válasz szallasi007 #35925 üzenetére
Hogy én hogy' szoktam őket utálni, amikor éppen az AMX 30-cal osztom az áldást.
Raktam az AMX 30-ra ישראל zászlót, csak azért, hogyha zsidóznak, akkor magamra tudjam venni. Bár tízből tíz embernek nem tűnik fel. Ja, meg +5% RNG.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
szallasi007
őstag
Type 61 csudajó tank
Type 61 repléjj -
törölt tag
Ó jaj! Vad II befújta a tizit a Bate ellen. Gyerekek, készülhetünk a legrosszabbakra. Mi magyarok kapunk olyan MM-et meg RNG-t, hogy majd arról koldulunk...
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz galervin93 #35915 üzenetére
Mondjuk nem bánnám, ha néha nálunk lenne +3 toptier és nem az ellenségnél. Szerintem mindenki tudja mi lett a csata kimenetele, mivel az ilyen csaták már a visszaszámláláskor eldőltek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy t8 alatt az összes csata fulltomatók összecsapása, bár azoknak is a fele inkább fekete (sötétvörös).
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
fradi81
veterán
-
galervin93
addikt
válasz jagada #35912 üzenetére
Most őszintén mi a gond ezzel az MM-mel? Úgy összehasonlítva maximum a JP amivel "többek", ti meg egy Sheman III-mal vagytok "kevesebbek".
Ha ilyen MM lenne a legnagyobb gond a játékban, az nagyon jó volna...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jagada
addikt
válasz #84221696 #35905 üzenetére
Ennyit a kiegyensúlyozott MM-ről:
És ezt 10 csatából legalább 5+6x így adja az elmúlt 1 hétben. Jobb esetben csak +2 toptier tank van az ellenségnél és nekünk a legalján szokott még lenni 1-2 tank ami az enemy legalacsonyabb osztályú tankja alatt van egyel.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #35909 üzenetére
Sajnos igazad van. Nekem csak olyan barátaim vannak akik nem ismernek.
De úgysenemfogod kibírni addig wot nélkül."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
lacibacsi
addikt
válasz MinionFlasH #35900 üzenetére
"Nick nevet lehet váltani játékban?"
Persze! 2500 gold az ára. (De a statisztikáid megmaradnak...)
Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #35906 üzenetére
Akkor én vettelek fel a barátlistára.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
MinionFlasH
senior tag
Annyit variáltam, muszáj volt feltenni az i-re a pontot. Nem csalódtam szépen fut minden. Rendeltem egy CM hyper 612s -t, ha ez is meglesz megtépem a procit, egy ideig elleszek vele.
AW-el nem 1 kört mentem ;-) ! Igen erre emlékszem, bár a nicked a mai napig nem tudom leírni-beírni! ;-)
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz #84221696 #35903 üzenetére
Hidd el ilyenkor a legkevesebb probléma az mm-el van.
(#35900) MinionFlasH
A vga jó választás volt szerintem.
A nick-ed meg lecseréled a következő ph verseny után, persze csak ha hagyjuk megnyerni. Mondjuk most hogy a többség aw-zik nem valószínű hogy hamarosan lesz egy újabb.
Nekem az emre-t meg kellett változtatnom a rengetek török meghívó miatt. Most egy ideje nyugtom van, pláne hogy izraeli zászló alatt játszok.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz MinionFlasH #35900 üzenetére
Hát ezt az "Elmúlt 24 óra" nicknevet én is lecserélném
Persze 2500 gold.Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban