-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nem titkolom, véleményem szerint a magyar játékosok nagyjából 5%-a tud valóban jól játszani ezzel a játékkal, de ez más országoknál is így van. Nem tudok olyan magyar klánt mondani, ahol 10% felett van azon játékosok aránya, akikkel pl egy komoly esl csapatba együtt lennék. Azt sem titkolom, hogy azért kezdtem el videókat csinálni, hogy megmutassam én hogyan játszok és hogyan gondolkodok a csaták közben, hátha 1-2 kevés csatás, de tehetséges játékos tanul belőle és feljebb tud lépni annyira, hogy végre egy masszív esl csapatot lehet építeni belőlük. De ez, hogy valaki törölteti a hozzászólást, amiben leírom egy klántársam szavait, ráadásul igaz szavait... ez elgondolkodtat, hogy lehet túlértékelem a magyar közösséget és nincs meg az 5%, sőt lehet igaza van szakesz-nek és csinálhatok 1000 videót, úgyse tanul belőle senki semmit. Ezen nem kell besértődni, nem kell adminért rohangálni, ezek tények, de ott van a rengeteg replay és egyre több videó, lehetne tanulni belőlük, persze tudom adminért rohanni egyszerűbb, mint megtanulni ebben a faék egyszerűségű játékban érvényesülni. Nyugodtan lehet ezt is töröltetni, de aki törölteti nézzen kicsit magába!
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest