-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Aranyért milyen tankot érdemes most venni a 7000 -es tartományban?.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nyunyu
félisten
válasz Caldera1 #43881 üzenetére
No igen, ezért gondoltam, hogy a periszkóp hasznos lesz. Oda lövök, ahova kell, nem csak hogy eltalálom valahol.
Periszkop csak arra jo, hogy ha maganyosan lapulsz egy bokorban, es a kornyeken sincs senki, aki spotolni tud, akkor messzebbrol eszreveszed az ellent.
Sniper nezet zoomolasat nem befolyasolja.Pontos talalat meg sok tenyezotol fugg, de pont a periszkop/optikai, ami nem szamit bele:
- loveg pontossaga
- legenyseg kepzettsege (+venti, +BIA, +food)
- lejart-e mar a celzasi ido (+EGLD, +venti, +BIA, +food)
- adott tank szorasi egyutthatoja allo helyzetben/mozgo allapotban/torony forgas kozben/stb.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
munnergep
senior tag
válasz diegho #43853 üzenetére
Nekem a Battlefield sorozat, különösen a Battlefield Heroes volt faék egyszerűségű, vagy bármelyik autós szimulátor. Ott sosem kellett a fejem a falba csapdosni.
Viszont itt nagyon sok múlik a csapaton és ha valakinek nincs érzéke hozzá, hogy vigye magával a többieket, akkor az elég tré eredményeket szül. Ha itt nem tudja mindenki a dolgát, akkor az bukta. Max. ha zsírprofi vagy, esetleg szerencséd van, akkor tudsz fordítani egy bukottnak kinéző csatán. Nekem is volt már 11 killes csatám, de csak azért mert láma volt az ellenfél.
A tank kezelése, a weak spotok, a jó helyek, stb., ez mind kurva egyszerű. De csapattal dolgozni nekem nem az, mikor számítok a többiek munkájára, ehelyett megy a siemka. De lehet, hogy ezt is egy sima FPSnek kell felfogni, aztán menni apírtani.A videóid pedig szerintem nagyon sokat segítenek. Aki nem tanul belőle, magára vessen.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
virkir
veterán
válasz Caldera1 #43892 üzenetére
Nehéz felfogni, hogy amiket oda raksz azok minden egyéb kattintgatás nélkül működnek?
Ma délelőtt már soxor le lett ez írva.BlackB1rd
1. mi a viharért nem lehet valami normális oldalról berakni egy képet, hogy látni is lehessen mi van rajta, ha már nem használod a fórumbeli lehetőséget.
2. ha tudnánk mik vannak rajtuk lehet tudnánk tanácsot adni
3. ha egyáltalán megtartanád a su-100-at akkor érdemes ilyesmin gondolkodni mert akkor nem rossz választás mivel a 100 szeret ammorack-tól robbanni[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BlackB1rd
csendes tag
I love SU-100.Majdnem Kolobanov,csak 4 ember ellen maradtam...
És hogy on legyen:majd megéri ledobni töltőn az álcát safe stowage-re?
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Valaki keresett egy olyan célzórendszert ami angol és kiírja az ellenséges tank páncélzatát, sajna nem találom azt a beírást. Ezt találtam, nem tudom megfelel-e. Még nem biztos, hogy kompatibilis 8.4-hez, de aki csinálta azt írta meg fogja oldani.
-
xtmod
senior tag
válasz Mottie #43887 üzenetére
na ez az. nekem is vissza van állítva. 1366x768 mégis szaggat fullon, pedig néztem teszteket, itt is írták, hogy a fc 3-nak full hd-ban is ultrán kéne mennie, a wot-nak meg nincs akkora gépigénye. az ssd-vel, milyen tapasztalataid vannak? jobban mennek a játékok is? gondolok itt a lapozásra, ami gondolom gyorsabb, mint a hagyományos hdd-vel.
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Elindítottam a Training Battle-t (300 xp, 6000 kredit) és mikor betölti a pályát, kilép a játék.
Valaki tapasztalt ilyet?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Fel
addikt
válasz atti_2010 #43883 üzenetére
7800-as Radeonokhoz Tomb Raider és Bioshock Infinite kuponok járnak.
-
atti_2010
nagyúr
válasz #95904256 #43877 üzenetére
Jól nézz körül mert van ahol 3 ingyen játék is jár az AMD kártyákhoz, Crysis3, Far Cry3 a harmadikat nem tudom, ez az akció nem rég indult.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Caldera1 #43879 üzenetére
Töltésgyorsító mellé rakjál ventit is, nagyon hasznos. Az a gép fullosan eléggé odabaszós tud ám lenni szvsz.
Az enyém így néz ki, hogy 100% legénység. 1. skillen bia 100% minden tagon, 2. skillen javítás 64% minden tagon. Ezek mellett venti és töltésgyorsító. 6.11sec a töltési idő és elég jól sebez, bár valóban érdekes, hogy lövöm a kv1s-t full életről szemből zoom nélkül lemegy az élete 10% alá és az utolsó lövés az istennek se akar sebezni..na de ilyen ez a játék.(#43880) Crytec210:Szerintem simán tekinthető heavynek. Kicsit beforgatva az eleje szuperül tud ám pattogni. Mégis csak 100mm-ről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Caldera1
tag
válasz virkir #43876 üzenetére
Jó, akkor leveszem a páncélvédelmet, helyette rakok töltésgyorsítót.
Ha nem periszkóp meg célzórendszer, akkor mi a VK3601-en?
Közelharcban nem jó. (Nem tudom, miért kell KV meg Churchill VII közé rakni, de nem 1-2 hanem általában a zöme ilyen az enemynek.)
Mondjuk azt sem értem miért van, 10 méterről rálövök KV-1-re oldalról sebzés szinte nulla, máskor meg 150 méterről 1 lövéssel kilövöm az 1/3 életerőben lévő KV-1-et, ami szemben áll. (najó ez csak szökőévenként van ) -
virkir
veterán
válasz Caldera1 #43872 üzenetére
Hát... egy jó adag járékpízt pedig kidobtál.
Nézzük sorba.
+15%-os páncélvédelem- Gondolom a Spall Liner-ről van szó
Na ennek van kb a legkevesebb értelme bármilyen tankon mert csak ütközés és az arty splash damage ellen ad 15% védelmet de legalább baromi nehéz így rontja a tank mozgékonyságát.
Vedd le, nyeld be a tanulópénzt.
Célzórendszer- ha más hasznosabb nincs az adott tankra elmegy.
Periszkóp- mivel médium tankról beszélünk amivel jössz-mész kevés haszna van ezt is csak akkor ha jobb nem lenne.
Amit kellett volna venned elsőnek az a töltésgyorstó-venti kettős és a maradék helyre mehetett volna a célzásgyorsító."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
Caldera1
tag
válasz #35692544 #43870 üzenetére
De azért remélem nem dobtam ki potyára 500 ezret a célzórendszerért.
Valahol azért írhatnák, ha ilyen modul pakolsz fel, ezt kell még csinálnod vagy letöltened.
Már szanaszét dúrtam a netet...
Még egy kérdésem lenne. Miért csak 3 ilyen modult lehet feltenni? Fenn van a periszkóp, a fejlett célzórendszer meg a +15%-os páncélvédelem. De már a töltésgyorsítót nem tudtam felszerelni.
Mondjuk egyáltalán nem vagyok gamer, egyedül a WoT fogott meg Úgyhogy lehet ezek evidens dolgok másoknak. -
virkir
veterán
válasz myckey #43865 üzenetére
Pf... megint egy jól sikerült magyar fordítás.
Komolyan nem értem hogyan tudják az emberek azzal kínozni magukat meg a fordításért felelős brigádot se értem
Miből gondolják, hogy elég a guglifordítóba bedobni azt kész.
Millió haditechnikai fórum létezik ahol ezer százalék, hogy segítenének nekik a megfelelő szakkifejezéseket megtalálni.
Legfrissebb bakijukakosf
Ha szűkös a költségkereted akkor apró. Már egy 4870-es is szépen viszi a játékot de én azt a celeroncsot is cserélném. Gyanús, hogy az se igazán elég, ismerve a game "optimalizáltságát".[ Szerkesztve ]
-
-
Caldera1
tag
Semmit nem csinál.
Videókon látom milyen faszán behozza a tenkokat és a célzórendszer is más (zöld téglalapban van a célzókereszt körül, ha jól emlékszem).
Én meg tegnap is az eddigi célzóval szerencsétlenkedtem. Azért kérdeztem, mert semmi változás nincs, pedig fel van szerelve. -
Fel
addikt
válasz virkir #43849 üzenetére
Szánalmas...
-----------------------------------------------------------------
Hogy egy kis ON is legyen...
Legnagyobb sajnálatomra az RU 251 kimarad a 8.5-ös patchből (Storm írta), míg az előtte lévő Aufkl. Panther nagy valószínűség szerint jönni fog. Szépen eldarabolják ezt a német light tank ág bővítést.
Kimondottan tetszik az a T8 light: [link]. Kicsit olyan mint egy töpörített Leo 1, 90 mm-es löveggel.
Caldera1: Sehogy. Magától "kapcsol" mindkettő. Mindkettő csak akkor aktív ha állsz. A periszkópnál el kell telnie 4-5 mp-nek mire működik (az ikonja zöldre vált).
virkir: EGLD
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #43857 üzenetére
gyorsan lementettem
kicsit keményen van fogalmazva de igaz
nem egy klánból jöttem már el mert a 600 effis osztotta az észt a ts-n
inkább játszom egyedül43860 Caldera1: melyik periszkópot 2 féle van az egyik menet közben ad +10%-ot
a másik meg megállás után 5 mp után bekapcsol a löszerek mellet látni, hog kizöldül az ikonja[ Szerkesztve ]
-
Caldera1
tag
Nekem egy olyan láma kérdésem lenne, hogy feltettem tegnap a fejlett célzórendszert meg a periszkópot, de hogy a f*szba lehet bekapcsolni?
-
myckey
veterán
válasz diegho #43853 üzenetére
A lófaszt nincs értelme.
Én se rajongok általánosságban az irományaidért,és akkor finoman fogalmaztam,DE a videók hasznosak,azzal le ne állj.
Meg egyébként se találkozok az itteni emberekkel soha a büdös életben,akkor mi a f.....húzzam fel magam.
Nem olvasom el azt a hozzászólást amit nem akarok,aztán csókacsaládnak.
Az hogy milyen ember vagy,meg miket írsz.......hol érdekel engem.......de ha valamiből/valakitől lehet tanulni,el lesni egy két dolgot,akkor azt megteszem.Timi
Boldog Nőnapot,utólag isCaldera
hogy micsoda?felszerelésekből felpakoltad,azok meg aktiválódnak ótómatikusan.
célzó már alapból rásegít,a másik meg asszem egy helyben állás után,ha jóra gondolok.
bazzeg,mé jó hogy nem nekünk kell kapcsolgatni ilyeneket[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Timyyy
őstag
válasz Patrick76496 #43857 üzenetére
Én csak simán kiraktam txt-be mert rég hallottam ekkora jó és frappáns szöveget akárhányszor elolvasom, ugyanúgy tetszik
myckey: köszönöööm
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Patrick76496
őstag
Úgy tűnik sikerült megoldani mobilról is. Itt a kép:
Szerinted ha egy moderátor töröl egy képet, azért teszi, hogy visszatedd?!
True story
[ Módosította: crey ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
virkir
veterán
válasz #95904256 #43851 üzenetére
Ha az adatlapodon legalább fent lenne a konfigod egyszerűbb lenne tanácsot adni merre tovább.
R3n3g4T
Hát ja.
Még én kérek elnézést mert valaki megsértődik az igazságon ahelyett, hogy magába nézne.
Tegnap pl az SG fórumon kikelt magából egy ilyen tehetséges játékos hogyaszongya
Mentem 10 kört a SU-100-al, ennyi lámával nem is tudom hogy jött össze a 70%-os win?
Aztán emlékeztették, hogy 9k kör után az effi/wn6-ja a béka alfelét sem éri el, tehát jobb ha felhagy a lámázással, lett is nagy kuss.
Komolyan igaz, hogy több a flém de legalább emberesen el lehet küldeni a ..csába az ilyenek ott.[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Nekem is megvan, mivel válaszoltam rá chrome casheben meg volt Félek ha berakom ide, ismét törölteti az illető (aki nem sértődött meg és nem is vette magára). Részemről off vége, megyek is és elszégyellem magam
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
diegho
nagyúr
Nem titkolom, véleményem szerint a magyar játékosok nagyjából 5%-a tud valóban jól játszani ezzel a játékkal, de ez más országoknál is így van. Nem tudok olyan magyar klánt mondani, ahol 10% felett van azon játékosok aránya, akikkel pl egy komoly esl csapatba együtt lennék. Azt sem titkolom, hogy azért kezdtem el videókat csinálni, hogy megmutassam én hogyan játszok és hogyan gondolkodok a csaták közben, hátha 1-2 kevés csatás, de tehetséges játékos tanul belőle és feljebb tud lépni annyira, hogy végre egy masszív esl csapatot lehet építeni belőlük. De ez, hogy valaki törölteti a hozzászólást, amiben leírom egy klántársam szavait, ráadásul igaz szavait... ez elgondolkodtat, hogy lehet túlértékelem a magyar közösséget és nincs meg az 5%, sőt lehet igaza van szakesz-nek és csinálhatok 1000 videót, úgyse tanul belőle senki semmit. Ezen nem kell besértődni, nem kell adminért rohangálni, ezek tények, de ott van a rengeteg replay és egyre több videó, lehetne tanulni belőlük, persze tudom adminért rohanni egyszerűbb, mint megtanulni ebben a faék egyszerűségű játékban érvényesülni. Nyugodtan lehet ezt is töröltetni, de aki törölteti nézzen kicsit magába!
-
veterán
A moderátorok által mindig is különleges figyelemmel kísért topicnak minősült ez, szerintem te is érted, hogy miért, elég sok összeszólalkozás van, amik nagyon hamar moderálódnak, én speciel örülök, hogy a komolyabb szájkaratét nagyon hamar eltüntetik a modik
Így is elég off van a topicban, nem is érdemes szerintem erről többet beszélnünk(#43851) akosf Rengeteg screenshoton láthattuk már szerintem, hogy nem
Nekem 6670-esem van, még nem találkoztam egy játékban se hasonlóval, wotban főleg ^^
Lehet, hogy kicsit gyenge hozzá a jelenlegid[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
virkir
veterán
És még a gugli kessből se bírom elővarázsolni azt a hszt mert beraknám legalább screenshot-ként
Amúgy folyamatosan megfigyelés alatt vagyunk
Bár annyi gerinc már nincs a delikvensben, hogy itt fejtse ki mivel nem értett egyet abból a hsz-ből.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Patrick76496 #43839 üzenetére
Vigyázat! Szigorú megfigyelés alatt vagyunk: [link]
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #43839 üzenetére
egy 10 napos 30hsz-s újonc besértődött rajta és töröltette
-
-
xtmod
senior tag
sziasztok. lehet ebben a játékban aranyat átadni más játékosnak?
-
Patrick76496
őstag
Hová tűnt diegho hsz-e? Jót mosolyogtam a klántársa megjegyzésén.
Vbbb: Pedig teljesen igaza volt.
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Működik már...
Origin:Memphis79HUN
-
törölt tag
Na, jön a 8.5?
-
AVarice
tag
Újraindult a szerver!? Pont vége lett a körnek.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Jó reggelt!
Hát gyerekek....mivel már rákerestem erre a mátyáshun gyerekre itt a fórumban is, tudom, hogy nem kellene sokat várnom...
Ma sikerült összehoznia vele a MM-nek, Redshire...sietnék át (már amennyire lehet Lövével sietni) a hídon be a városba, ő megy előttem erre megáll a híd végén és elkezd nézni engem, úgy, hogy még véletlenül se tudjak elmenni mellette. Elkezdek visszatolatni - akkor megindul. Legszívesebben kilőttem volna (mert semi sry vagy akármi) - ellőttem a láncát - erre belém lő 350-et. Ja és még ő írja be, hogy reportoljanak TK-ért.. Nem beszélve arról, hogy későn érkeztem a városba (ráadásul kaptam 600-as hitet hummeltől) és ki is kaptunk...
Őszintén kérdezem az ilyen miért játszik?A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Patrick76496
őstag
válasz đe$|re #43667 üzenetére
Szvsz az IS-4 a jobbik eset, az IS-7 katasztrófa. Bármelyik nemzet 10-es heavy-je jobb a németeknél és az oroszoknál. A medekkel hál' istennek nincs ilyen probléma, azok közül nagyjából minden 10-es jó.
-
Pete55555
addikt
Gondoltam kipróbálom a Diego féle célkeresztet. Nem tudom, hogy ennyit számítana, de ez lett belőle:
Victory!
Battle: Sand River 2013. március 8. 23:08:17
Vehicle: ELC AMX
Experience received: 1 960 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 21 001
Battle Achievements: Top Gun, Sniper1500 sebzés, 7 kill, top gun, mesterlövész
...Szeretem leracsniztatni...
-
törölt tag
Nem lehet valahogy letiltani, hogy a halál utáni módban ne lássanak? Utálom, hogy ma már a sokadik csatában nevezzenek idiótának azok a csapattársak akik pillanatok alatt elhullanak, aztán azt várják, hogy a végén majd egy tankocskával legyűröm az 5-10x-es túlerőt... Pff... még kezdő vagyok. Örülök, ha lesből kioszthatok pár nyaklevest.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Hidden and Dangerous – If you like to deal significant damage to your enemy whilst at the same time remaining hidden, then you will greatly appreciate the amazing offers appearing in this special. Amazing vehicles, experience bonuses, consumables and many more will indeed make you quite dangerous for your enemies!
Ez vajon artykra, vagy TD-kre vonatkozik? Mostanában akarom megvenni a Hummelt (szerencsére időben kifejlesztettem a PzIII/IV-ből ) ha artyk olcsóbbak lesznek, vagy ilyesmi, akkor inkább várok addig.
...Szeretem leracsniztatni...
-
myckey
veterán
Forras
jól mondja,Fel.
és nem ártana kivenni a TR mutatót sem
beállításokban van ilyen
felesleges oda ez a Római szám,mikor az Icon Modban ott szerepel"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
đe$|re
senior tag
T30 még a Proto ágyújával.
T30
Kiszedték mellőlem a Panthert, a Királytigrist, AMX 13-90-t és még korábban az előremerészkedő T29-t. A végére melegedett a pite, szerencsére időben befoglalták a bázist a társak.[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
válasz GaburroSan #43803 üzenetére
Pont tegnap nézelődtem a http://mirtankov.net/-en és ott láttam a T-50-2-es változatot. De akkor majdnem eltaláltam.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz GaburroSan #43800 üzenetére
Egy t-50-es alváznak tűnik elsőre, amire rányomorítottak egy btr-80-as felépítményt.
-
vbbb
addikt
válasz GaburroSan #43800 üzenetére
Ez t-50-2 csak átmodellezve szerintem.
Aktív témák
- Samsun Galaxy Watch 6 Classic R960 47mm
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Pencil 1 - karcmentes, szinte új
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest