-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #45399 üzenetére
Igen lehalt valamiért, már a másik gépen is próbáltam de ott se működik.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
FoBCRaistlin
őstag
XVM lehalt?
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
sith7
félisten
IS-8 -cal lehet érvényesülni tier 9 - 10 - ben a BL-9 - cel is, vagy csak a legnagyobb ágyú a jó ?
Magyarul: tartalékoljam a free xp - t rá, vagy elkölthetem másra ?
-
Tenken
őstag
válasz #95904256 #45393 üzenetére
"Nem mindenkinek elsődleges, hogy kreditet farmoljon meg XP-ét gyűjtögessen."
- Azért alapvetően ez a játék a tankokról szól. Ahhoz pedig, hogy minél többet kipróbálhass ezek elengedhetetlenek. Persze el lehet nyuszimotorozgatni is a bölcsödében, de pont a lényegről, a legjobb részekről maradsz le akkor. Ahogy nőnek a tierek kerül a játékba mindig több réteg és kezd elmélyülni az a dolog amit szükséges skill-nek neveznek.
Nem azért hívják dedónak tier1-et, mert szarok az átlag játékosok, hanem mert azokkal a traktorokkal nem lehet azt a fajta komplexebb harcmodort játszani/elsajátítani ami a fejlettebbek vezetésekor szükséges."Kivéve a 38H735, H35 és a T18 előlről."
- Nem lenne jó inkább ezeket vezetni már?[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Warpig
aktív tag
Mi ez a tanksziluett a játékban?? Tök sötét a kép, aztán berak tankokat a közepére és az világos. Mi ez?
Már a garázsban is olyan egyébként.[ Szerkesztve ]
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Gyuri27
félisten
Mai társaság is jó.
T21 végig kempel. Se nem scoutol, se nem supportál.
Majd kényelmesen beáll foglalni. A legközelebbi ilyet tk-m még ha ban is lesz a vége.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
-
.mf
veterán
WL3-mal ugyebár eltűnt a WL2 jó kis html-es stat-lapja. Viszont néhány screenshoton mégis láttam valami hasonlót WL3-mal. Valaki esetleg meg tudja mondani, hogy hogy találom meg?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Patrick76496
őstag
válasz myckey #45375 üzenetére
Remélem lesz olyan jó, mint a T29, mert eddig nagyon nem sikerült a kedvemben járnia.
(#45383) Bobyjack: Kösz! Az mennyire jó? Az effim, WN6-om elég gyenge, viszont a win rate-em 54 és a sebzéseimmel sem szokott gond lenni.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
mikron
tag
Annyira jó a játékban, mikor a semmiből az ember előtt terem 5 tank
-
pocok28
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám.
Csata után a táblázatban a listán nem az eredmények szerint van a rangsorolás.
Sőt, mindig rögzítettek a sorok, hiába rendezném őket név, XP vagy sebzés szerint.Melyik mod kavarhat be?
Vagy az XWM lenne?Köszönöm a segítséget!
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
Bobyjack
senior tag
válasz Patrick76496 #45330 üzenetére
Elfelejtettem megnézni. Neked 57 pontod van.
-
-
forras2
őstag
Az, hogy a kis lámpa fel villanjon, ha felderítettek, ahhoz a 6. érzéket kell képzésnek adnom az egyik legénynek?
-
Tenken
őstag
válasz atti_2010 #45377 üzenetére
Azt is meglehet. Természetesen nem átlag, és valószínű ritkább, mint a 30k credites kör, de egyáltalán nem lehetetlen. Szerintem kv1-el talán nehezebb, mert lassú és kevés hozzá az alpha-ja, de inkább a sebessége miatt marad ki a jobb részekből a csatában. Próbálj meg egy másik favorit gépet a szinten, biztos vagyok benne, hogy magasabb átlag sebzést érsz el majd, mint a kv1-el.
-
atti_2010
nagyúr
-
Tenken
őstag
válasz atti_2010 #45355 üzenetére
Elég nagy baromság volt ez a hozzá szólásod remélem tudod.
15-20k az haszonra vonatkozott nálam, ahogy a 6-7k is. Az "1500k"-t amit emlegetsz fogalmam sincs honnan veszed. Minden esetre sok értelme nincs. Felteszem xp-re érted, de ott (meg amúgy creditnél sem) nincs értelme a "k"-s tagnak, de ez csak egy dolog. A 15-20k creditet termelő átlagos körök nyilván nem 1500 körüli prém nélküli xp-sek. Igen kirívó esetektől eltekintve, ahol kevés de annál magasabb tier-ű ellenfeleket sebeztél le.
A képek amiket linkeltél sem nem bizonyítanak sem nem cáfolnak semmit. Igen, lehet jó köröket menni akármelyik tankkal, t5-ben meg pláne. Az, hogy ez mennyiszer fordul elő függ a skilltől, meg hogy mennyit játszol vele. Jó körök, és tény, hogy jobbak, mint az átlag, de szerintem ilyeneket akárki megy ezen a fórumon alapvetően.
Lehet neked problémát jelent és gyűjtöd ezeket a printeket, de ez nem azt jelenti, hogy annyira ritkák lennének. Mielőtt megint nekem esnél nyugodtan keress rám akármelyik stat oldalon (a nickem már írtam pár oldallal korábban, de profilon is bent van) és láthatod, hogy egyáltalán nem számítok kiemelkedő játékosnak. Alig 3500 csatával a hátam mögött tisztában vagyok már vele, hogy elég sok minden hiányzik a játék tudásomból. Felesleges elemezgetni, hogy milyen tankkal kinek a szintjén kellene játszanom.
Szerintem meg lehet csinálni a 30k körüli hasznot egy t5 géppel kis szerencsével akár naponta többször is. Az átlagot nem tudom, de nem is érdekel. Ha egy szerencsétlen betalál valami elbaszott lövéssel és kiesek az első fél percben akkor átülök egy másik tankba. Nekem az átlagos teljesítmény azt jelenti, hogy kb semmit nem csinálva, csak sodródva az árral is simán lejön 15-20k haszon, ami tény. Ha ez neked sok, az nem azt jelenti, hogy velem van a baj szerintem..."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #45372 üzenetére
nagyon is jól fog mozogni (viszonyítva)
többi hevi nem mozog ilyen jól,persze a France csudákat ne nézd"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
.mf
veterán
válasz #95904256 #45365 üzenetére
T1
Gold ammoMár bocs, de neked totál elmentek otthonról.
1.) T1-en szinte minden ágyú átvisz minden páncélt, nem kell nagyobb átütés
2.) Olyan pontatlan ágyúkba pazarlás gold ammo, amennyi mellémegy
3.) T1 használhatatlan kredit-farmolásra vagy legénység-húzásra. Arra a legjobb a tier5-6.
3/a: Kredit-farmolásra azért, mert kredit sebzésből jön, ott már jó a sebzés, de még olcsó a lőszer. Tier6-7-től a nehezebb tankoknál már ~1000 a lőszer darabja. Alatta még 150-300 között.
3/b: Én pl. a KV1-et használtam arra, hogy legénységet fejlesszek. Az IS33-ba és IS7-be is abból ültettem át legénységet.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
atti_2010
nagyúr
válasz Patrick76496 #45372 üzenetére
Mikor kimaxolod 30 fog menni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Patrick76496
őstag
A T32 fullosan is ilyen lassú, vagy csak stock-on? 800 lovas motor van benne, 90-es legénység, stock lánctalp, és piszok lassan mozog.
-
AVarice
tag
JgPanther-re töltésgyorsító, venti, célzásgyorsító megfelelő kombináció?
-
vbbb
őstag
Az AT-8-nak a 'kupoláit' nem lehet átlőni? Két különböző tankkal is próbáltam, de nem sikerült. Hol a makkomba lőjjem meg szemből? Lekerekített fostalicska az egész.
Tiger II és T32 a garázsban....nem tudom miért - lehet a Löwézés miatt - de nekem a Tiger II sokkal kezelhetőbbnek tűnik. Szeretni fogom, ez tuti. Az E-75 is pattan az elejéről, pedig még csak az alap torony van fent.
A T32-re meg talán ráérzek később a jobb toronnyal és ágyúval. De egyenlőre inkább én pattanok másról a 90mm-es ágyúval... -
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz krisss93 #45356 üzenetére
Lehet hogy 10 körből csinál hármat amiben kap 15k de utána csinál 7 amiben csak 10k -t és ő átlagról beszél ami azt jelenti hogy 15k alatt nem nagyon végezhet egy körben sem, a 20k átlag meg már a vicc tartományban van.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz Tenken #45346 üzenetére
Másrészt meg szerintem inkább csináljon 15-20k-s köröket átlagos teljesítmény mellett, mint 6-7k-st t1-ben izzadva.
Még így sincs meg az 1500k kíváncsi vagyok hogy csinálsz te átlag 15-20k-t tier 5 tankkal.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
válasz SoulReaver #45353 üzenetére
Prémium nélkül.
-
krisss93
aktív tag
Látszik, hogy hétvége van, bedob 9-es csatába Jp-vel én vagyok legalul. Eleve szarul néz ki a helyzet, mert az 1210-es WN6-ommal én vagyok a csapat legjobb játékosa...
Hát a végére az 1500-sebzésemmel vittem is a pálmát....Én kis naív azt terveztem, hogy a hétvégén kifejlesztem a Jp2-őt, eladom a Jp-t és az pénzből visszaveszem a T32-őt.
Hát így lehet nem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz Bobyjack #45347 üzenetére
Vissza emlékezve a kv1-es köreimre nekem csalódás volt, hogy milyen szimpla körre kaptam ace-t vele.
Alig pár killem volt és a dmg-se volt szerintem 2k-se, az xp ha jól emlékszem olyan 1,5k körül lehetett (prém nélkül). Valószínű csak kilőttem pár 6-os vagy 7-es tankot egy ihletettebb pillanatomban a kv2 grindelés alatt.
Csak azért írom ezt, mert az ace-es köröket azért érezni lehet már menet közben is. Ennél meg konkrétan emlékszem, hogy csak néztem a fejemből a végén, hogy ezt most miért?[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #45311 üzenetére
Havernak ma lett meg:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013. március 16. 16:57:38
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 1 419
Szerzett kredit: 59 979
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Prémium nélkül.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
myckey
veterán
válasz Tenken #45346 üzenetére
dehogy értettelek félre.
én azt az átlagot csak a kredit miatt írtam.annyi kellene,hogy rendszeresen olyan hozam legyen.ami ugye azért elég abszurd...vannak ilyen körök,de hát na!
szóval te nem értettél meg engem,és nem fordítva.Értem én tökéletesen amit írtál.
Naná hogy egyértelmű.
15K már nem olyan hatalmas mutatvány csatánként keresni TR5-ben.
Azzal már lehet haladni,össze se lehet hasonlítani TR eggyel.még szépna de asszem eléggé ki lett tárgyalva,hogy mennyit lehet keresni tier V -ben
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Tenken
őstag
válasz myckey #45343 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy átlag és pláne nem azt, hogy az enyém. Azt írtam, hogy "akár". Szerintem nem olvastad el rendesen vagy félre értettél ez elejétől kezdve...
Másrészt meg szerintem inkább csináljon 15-20k-s köröket átlagos teljesítmény mellett, mint 6-7k-st t1-ben izzadva.
(#45345) .mf:
Mastery-nél az egy hétre visszamenőleges adatokat nézi. Gondolom inkább tier7-re koncentráltak sokan és ezért volt alacsonyabb a szint.(#45347) Bobyjack:
Mastery-nél, mint feljebb látható az időszak számít és xp alapján kapod. Ahhoz pedig az is számít, hogy kit/mit lősz/sebzel. Kaphatsz te több xp-t kevesebb dmg mellett, ha a létra alsóbb részéről kezdesz és fordítva.[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Tomi0703 #45317 üzenetére
Nekem 1479-re megadta...
Megtaláltam a csata részleteit is a wot offban:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2013. február 21. 22:51:47
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1 459
Credits received: 38 604
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"13/13/14 lövés, 4066 dmg, én 10 lövést kaptam, 68 def, 6 kill - a 7. (a foglaló) pár tizeddel előbb lőtt mint én, és sajnos nem pattant le. Pedig az lett volna az igazán szép, ha nem csak TG, Sniper, hanem Defender, Steel Wall és Bölter is.
Igaz, ha ezt túléltem volna, az ellenfél utolsó lövése lepattan és kilövöm, akkor még egy Defender és Steel wall is lett volna a sorban, avval már 1700-1900-as xp-re is futotta volna.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
atti_2010
nagyúr
válasz myckey #45343 üzenetére
Azért szerintem se minden körbe csinál valaki 3000 sebzést úgyhogy elég vészes az pláne tier 5 -ben.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Tenken #45338 üzenetére
hát nem tudom
szerintem meg elég vészes a 3000 dimidzsarról nem is beszélve,hogy ha egy kezdő kezében van.
persze lehetséges,de hát elég szarul hangzik,hogy legyen 3K vele az átlag sebzésed,és akkor jönnek szépen a 30 ezres meg fölötti körök
szóval én tartom,hogy a 10-15K az átlag.
20 már jó
20 fölött pedig fasza
kredit ügyileg
a mai cudar wotos világban"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Caldera1
tag
Letöltöttem az OverCross_0.8.4-et. Hova kell másolni a kitelepített mappát? Próbáltam a res_mods mappába, aztán a res_mods/0.8.4-be is, de nem működik. Valaki tudna segíteni?
-
SoulReaver
veterán
Mindenesetre a véleményem T32 -ről egész jó... rosszabbra számítottam, de hülye voltam, h eddig halogattam a megvételét... Bár így legalább 30%-al olcsóbban vehettem meg Egyáltalán nem kevés a 198 pen szerintem. nagyjából pontos és gyorsan tölt, még a BIA -t ráteszem, akkor kb 8mp lesz, így most fullos legénységgel, ventivel, töltés gy. vel: 8.96 . Meg vagyok vele elégedve De alig találkozok vele a csatákban, még így, h 30% +kredit van rajta...
[ Szerkesztve ]
-
-
GrooveHero
addikt
Na kérem, egy kora esti dupla a kedvenc kis M103-mammal. Eszméletlen mit le nem lehet vele művelni. Az elején az E-75-ünk bejelentette, hogy full alap, még 10.5-ese sem volt.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Fel
addikt
Úgy látom a mai nap kicsit informatívabb volt a WG trollface. SerB írt pár hasznos dolgot az orosz Q&A topikban:
Lesz lehetőség annak a beállítására, hogy csak barátlistában lévő egyének kereshessenek meg privát beszélgetésre (ugyanúgy, mint a meghívók esetén). Hamarosan...
Lesz IS-7 buff, de hogy milyen jellegű még nem világos. Később kiderül... (Storm írta már korábban, hogy RoF, vagy páncélzat (LFP) javításra ne nagyon számítsunk) -
Bingisz
addikt
Kész. Cw kellsős közepén laggol a szerver mint a k..rva élet....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
myckey
veterán
válasz marked one94 #45332 üzenetére
ösmerős a szitu
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
marked one94
őstag
válasz myckey #45331 üzenetére
Csak azért jött össze neki, mert nem voltam ott. Ha velem jön akkor általában közepes eredménnyel végzünk, nagyon ritkán megy ilyen eredményes kört.
Na jó tegnap egy rakás sz.. voltam és akkor 50-100al csinált meg t29el olyan durva kört hogy lestem
You'll Never Walk Alone
-
myckey
veterán
válasz virkir #45328 üzenetére
jó van má!
most mond azt egy kezdőbb emberkének,hogy keress egy tr5 gépet,tanulj meg vele troll ágyúval játszani,legyen sok buckalakó az ellenfélben,és sebezz több min 3 ezret
.......acondja hogy.....így kapsz 30k,vagy kicsivel feletteez azé meredek.
értelek én,de hát na!meg aztán ahogy írtam is.
ilyenhez kumma nagyot kell darálni[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz Antonius1978 #45296 üzenetére
Érdekes, a 2 tank hull-ja ugyan az. Nekem az istenért sem akart pattogni, csak a tornya a jó, az viszont tényleg.
(#45298) Bobyjack: Nekem sincs prém account-om, tankból is csak a Type van, ami nagy, ennyit mégis bevállalok, mivel kell a sebzés.
Az én olyan értékemet hol tudom megnézni?
(#45311) +SoulRiever-: 1200-nál ritkán ad tank ászt, nekem teszt szerveren 13xx-re adta meg a T32-n. Egyébként meg számíthatsz arra is, hogy 1500 lesz, mivel nekem Tiger P-n csak 17xx-re adta meg.
(#45321) Bobyjack: Ember, ez nagyon jó vicc. A legrosszabb 7-es tank, T29 után főleg, kegyetlenül underpowered. Lassú, de legalább a páncélja nem kompenzálja ezt a sebességet. Hiába állok be sidescraper-be, az oldalát is belövik, mivel ott a weakspot: a kis ajtó. Kevés embert látok, akinek lesebzi vele átlagban a saját HP-ját, ahogy látom neked sincs meg. A Chuchill VII sokkal jobb volt, örülök, hogy végre megszabadulhatok, ettől a hulladéktól:
[ Szerkesztve ]
-
gy-daniel
tag
T1 heavy, 22k profit 2235 dmg-re, ami azért nem kevés. 30k-hoz nem tudom mennyit kellene darálni
-
sebijani1982
senior tag
Amíg nincs meg a nagy 8.8-as ágyú a TigerP-re, addig melyik ágyút használjam? Mert próbáltam a kis 8.8-ast és a hosszabbik 7,5-est. De alig sebzek, pattogok folyamatosan.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
myckey
veterán
válasz Tenken #45320 üzenetére
azért a 30 ezer kredit,tr5ben,tisztán.......na oda kuva nagyot kell aratni (prém nélkül!)
meg azok az idők már elmúltak szerintem.....
manapság a 20K már bőven jónak mondható
én ezt tapasztalom,és hát van is tr5ben csatám,elég szépen[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz #95904256 #45319 üzenetére
Arányaiban is többet keresel. Több fog maradni egy átlag t5-ös körön, mint egy t1-esen...
t5-ön prém nélkül egy jobb körben akár 30k-t is kaszálhatsz tisztán, t1-ben meg pár ezer a nagyon max. Hiába van szinte ingyen a skuló meg a javítás, ha mellette nem lehet keresni.
Érdemes eldönteni, hogy melyik 10-es tetszene és olyan legénységgel meg stílusban tanulni amit utána érdemes vinni. Igaz, hogy átképezhetők más osztályokba is, de úgy több tp-t vesztesz, mintha azonosba tennéd át, illetve azért országok között nincs átjárás semmilyen szinten. Érdemes esetleg több 5-ös tankot is kinézned, hogy ha valamelyik bent ragadna, akkor mész a másikkal.
Bár, ahogy nyilatkoztál korábban, neked nem sok gondod lesz a várakozással.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hunAtankom #45310 üzenetére
Magasabb szinteken gyorsabban lehet fejlődni?
-
Moleman
addikt
Én se kaptam ma 1771-re a KV-1S-sel.
-
Cseri0058
őstag
Ezért én sem adtam volna!
-
Bobyjack
senior tag
Odébb van az...
-
Tenken
őstag
válasz #95904256 #45308 üzenetére
A helyedben én inkább megpróbálnék eljutni tier5-ig gyorsan és ott megállni legénységet fejleszteni, meg tanulgatni. Farm szempontból az a legjobb szint, és egy elit tankkal még kevés tudással is elég jól lehet keresni. A legénységet meg, ha jól kiképzed később örülni fogsz neki, ha tovább indulsz. Cash is lesz.
Nem érdemes lejjebb szarakodni alapvetően. Az csak azoknak való, akik berágnak, mert valamiért nem megy nekik magasabb szinteken.."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
törölt tag
válasz Tenken #45301 üzenetére
Ja, hogy miért nem próbálok mást? Próbáltam, de mindig gyorsan elhaláloztam, így nem volt túl nagy élmény. A loltraki egyébként nekem megfelel, esetleg egy kicsit lehetne fürgébb...
szerk.: Egyébként kezdem átérezni azoknak a dühét, akik előrerohannak, majd szétlövik a seggüket. De sajna ez csak azért van mert balfácán voltam.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
jo van ge.....!
egyik bigyót nem állítottam be
de nem a minden tankot,az addig rendben volt,mást nem klikkeltem.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
akkor nagy balfasz vagyok,me a ..........se találok nagy kaliberű töltés gyorsítót
na lesem továbbgondoltam én hogy lehet,de mondom a csába van má,hogy nem találom.......
-
myckey
veterán
szimplán felszerelést a Store-ból,lehet venni?
úgy hogy nem teszem fel tankra.vennék előre vagy 3-4 dolgot.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest