-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz Patrick76496 #45293 üzenetére
Nekem nem futja gold ammóra prémium nélkül. Így is négy tier 10-es vár megvételre és most sincs annyi pénzem se, hogy felszereléseket vegyek.
Az egy viszonyszám. VN6 alapján számolja. A legjobbaknak 100-as (XX-el jelöli). eddig két ilyen játékossal futottam össze csatában. Diegho-val meg egy PTS-es csávóval. Amúgy 80 fölött ritkán találkozom játékossal randomban.
(#45295) Moleman
Ez igaz lehet, de akkor sem magyarázat, hogy miért rak be 3-asokkal csak 5-ösök közé, ahogy azt feljebb ecseteltem.
-
Antonius1978
addikt
válasz Patrick76496 #45261 üzenetére
A multkor a T34/85-tel mentem jo par kort, es valamilyen modon mindig Type 58 nyirt ki.Meg pattantam is rola, es huledeztem, hogy ez mi a francert tolt be gyorsabban mint en ???
Aztan lattam a toltesi idejet, es eldontottem hogy ez a tank nekem is kell[ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
válasz SoulReaver #45287 üzenetére
Milyen tank kell? (IS3, KV4, KT) Irányító van?
[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Patrick76496
őstag
válasz Bobyjack #45276 üzenetére
Én csak azokba a tankokba nem veszek, amelyeknek 260 körül van az átütése, és nem CW gép.
(#45277) virkir: Szerintem 8.4 óta az egy nap alatt vásárolt Mk.3 lőszerek darabszámát is megszabják. Bár én azt is kinézem belőlünk, hogy korlátozzák majd az eladást is, azért se legyen jó annak, aki 8.5-ben akarná eladni a HE skúlót.
(#45292) Bobyjack: Az a két jegyű érték a win rate-ek előtt (neked 82) mit mér?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
gy-daniel
tag
Tier6 században mely tankok használhatóak? Mindenki kv-1s-el rohangál, de makacskodom, hogy csak van vmi, ami még jó...
-
addikt
válasz SoulReaver #45287 üzenetére
Mennék, ha lenne tier 8-am.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
SoulReaver
veterán
MAGYAROK HÉTVÉGI DARÁLDÁJA! ONLY TIER 8 század...
-
virkir
veterán
A fene egye meg akkor ma nem gurul a T29.
Eddig csak 3 gyapotszedőt sikerült belerakni holnap folyt. köv.
Azt a 2 goldomat meg nagyon őrizgetem ami van, nem fogom elfecsérelni holmi legénységvásárlásra.
Megvannak a távlati céljaim velük"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
.mf
veterán
válasz [HUN]Dani #45100 üzenetére
T32 első kör alapján tényleg nem rossz. Féltem eléggé az alap-toronytól (annyi xp-t azért mintha a fogamat húznák, hogy lánctalp ÉS torony is), de ha csak a tetejét látták, már azt is eleget pattintott. 3690 potential damage-ből még mindig maradt 5-10% hp-m, igazából csak 3 lövést + artyt kaptam be, a maradék 6-7 lövést mind pattintotta.
Végül T29 mellé vettem, így friss legénységgel kezd. Az akcióval remélem gyorsan tanulnak...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Remus389
veterán
-
Tenken
őstag
-
Tenken
őstag
válasz virkir #45277 üzenetére
Én szaladtam már bele még az elején, mikor egy hónapja sem játszottam.
Volt egy fixa ideám, hogy olyan német legénységet akarok, amik különböző arcok, de mindegyiknek az a kis fekete sapkája van.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
virkir
veterán
Ezt rajtam kívül van aki nem tudta?
Még így több mint két év után is érnek meglepetések.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Bobyjack
senior tag
válasz Patrick76496 #45272 üzenetére
Én type 58-ba egy arany lőszert sem vettem.
-
Csabi04
tag
Megvettem a Hellcatot, de hiába csinálok barmit is állandóan vesztünk. A csapattársaim mindig előreszaladnak és az ellenség mindig szétlövi őket. Átlagba 600-1000-ret sebzek, de úgy latszik ez nem elég, ja és sebzésben mindig az elsők közt vagyok.Jo tank csak ezekkel a csapattársakkal nem megy. Ezt muszáj volt megírjam.
[ Szerkesztve ]
-
mikron
tag
válasz Balesz1899 #45270 üzenetére
-
Patrick76496
őstag
válasz Bobyjack #45264 üzenetére
Type 59-es legénységgel nem olyan pontatlan, pedig a BiA nem volt rajta aktív és ventit sem pakoltam rá. A gold ammo mindent megold, de nem mindig használtam. Ha trollkodik veled a játék, akkor még a KV-1S és/vagy a Tiger is lepattinthatja a 200 átütésű skúlót is, tehát az sem mindegy. Én épp azért szakaszozok hozzám hasonló képességű játékosokkal, mert sokkal könnyebben lehozzuk a kört, persze még ez sem garantálja a győzelmet, az utóbbi 2 napban nem kevés 3k dmg-s Black Prince csata veszett el.
Azért, mert nincs szopóág. Mostanában rengeteg a top tier tank, én is nagyokat nézek néha. Voltam már pl Type 58-al olyan körben, ahol csak T6-os tank volt mind a 2 oldalon. Ezt le kéne korlátozni kb 5-re, és akkor a kisebb tankok is jobban ellehetnének nagyobb tier-ű körökben is. Mi is szívtunk már meg T5 hármas platoon-t, persze, hogy az ellenségnél csak 7-es gépek voltak.
(#45265) Moleman: Igen, a T-34-85-el még az első pár ezer csatámban mentem, az volt az első ágam. Ma már jobban odafigyelek az átlagra, kb a T-54-től már felvállatható.
(#45273) mikron: Ez egy teljesen normális besorolás, még 7-es tankkal is viselhető. Az A-20 és a T-50 feladata a felderítés, mivel piszok gyors mindkettő. Örülnék, ha ide sorsolna be a játék mondjuk Type 59-el, csak nem ebbe a hulladék assault-ba.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
SoulReaver
veterán
század valakik?
-
Bobyjack
senior tag
válasz psycroptic #45267 üzenetére
Az oké, hogy belefér, de miért nincs szimmetrikusan szemben is egy ötös?
-
mikron
tag
Akkor te még szerencsés vagy KV-1 el mindig VIII-hoz szokott betenni " T28, Tiger II és társai csak pislog az ember és lapít nem csoda ha minden meccs vereség amúgy nem sokra érdekel, legyen jó a játék és nyereséges, a többi nem számít hágy % a statisztika ....kit érdekel.
-
Moleman
addikt
Minden tankkal lehet jól játszani. Csak jelen esetben van, amivel még jobban... Legalábbis nekem jobban fekszik a 34/85, neked látom, kevésbé (vagy csak már régen játszottál vele).
-
Bobyjack
senior tag
válasz Patrick76496 #45263 üzenetére
Akkor fraglopó vagyok úgy látszik. Nekem voltak pontosságbéli és penetration-béli problémáim a tankkal, de ettől függetlenül príma kis masina. Az utolsó húsz csatám botrányos volt vele, 69%-ról zuhant így be vele a győzelmi arányom.
ON: Valaki tud magyarázatot arra, hogy miért rakta be hozzák a pirossal megjelölt wolverine-t az MM? Se szakaszban nem volt, se az ellenfélnél nem volt más 5-ös, se 6-os tank, csak arty. Egyszerűen nem értem miért csinál ilyeneket.
Amikor frissen regisztrált haverommal szakaszoztunk 3-as szinten, akkor kétszer is megesett, hogy betett ötösökhöz. Csak ötösök voltak a csatában mindkét oldalon meg mi ketten hármassal szakaszban. Ő egy Chi-Ha-val én meg Cruiser II-vel. Akkor sem találtam magyarázatot arra, hogy miért tol ki velünk így a rendszer. Még ha az ellenfélhez is tenne hármasokat, akkor is fura lenne, hogy nem tesz négyeseket is.
-
Bobyjack
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Fel
addikt
-
törölt tag
Szeretem, mikor az ember háta mögött van egy bajtárs, csak épp kifagyott a gépe vagy kilépett.
-
Linkin
senior tag
VK4502A-ra milyen felszerelést érdemes rakni?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
addikt
Valakinek nem lenne kedve szakaszozni? Túl sok a hülye, egyedül nem bírok velük.
In-game nevem: Cucuska2. Noobmeterem. Tier 6-7-es ember kéne, most csak ilyenjeim vannak.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
myckey
veterán
válasz GrooveHero #45247 üzenetére
hát ehhez a gémhez kell egy bizonyos idegrendszer.
és sajnos rengeteg szitkozódással nem lehet levezetnima én is láttam olyat,mint még soha,de nem szemetelem teli a topicot
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
GrooveHero
addikt
Köszi az infót srácok
Amúgy az ilyen hetzer féle embereknek járna az azonnali ban, falhoz állítás, SS osztag, kötél, golyó, bármi, de ki kellene irtani ebből a játékból az ilyet. Tetszik, vagy nem, az ilyen menjen lapátúni a bányába.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bullseye
addikt
-
Cseri0058
őstag
válasz SoulReaver #45237 üzenetére
Én jelentkeztem, de jelezted hogy a kismama szakköröd tele van
-
Fel
addikt
válasz GrooveHero #45239 üzenetére
A 100 mm-es SA 47-tel 47,57s a töltésidő. A két 90 mm-esre nem emlékszem.
---------------------------------------------------------------
Megtaláltam a Hétvége Játékosát: [link]. Elég gyorsan ment.. Az első csatában sikerült ráakadni.
---------------------------------------------------------------
odrif: Célzásgyorsító helyett vert. stab.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
IS-3 ra a Töltésgyorsító, fejlesztett célzórendszer, és a szellőzés.
Ez így ajánlott gondolom20 éve a Prohardveren
-
GrooveHero
addikt
válasz virkir #45238 üzenetére
Köszönöm a tippet. Akkor a stab már kipipálva. Menniy idő alatt tölt egyébként? a legénység az M4 45-ből van és még csak 80%-osak a srácok. És most 37 egész valamennyi alatt tölt be.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
virkir
veterán
válasz GrooveHero #45233 üzenetére
venti+stab+célzásgyorsító
Mást nincs értelme rátenni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
DVlad
őstag
válasz GrooveHero #45184 üzenetére
Köszönöm. Pont ezeket mérlegelve döntöttem. (X órával korábban.)
-
nyunyu
félisten
Ha valaki Lowet akar venni:
St Patricks day gift shop bundleAlap 44€-s csomaghoz kepest most hetvegen pluszban adnak egy het premet, meg 20 large repair kitet.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Moleman
addikt
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013. március 16. 12:56:08
Jármű: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 266 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 893
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"Lassan megkedvelem a kicsikét.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Meg lett az 50-100. Első köröm vele egy jó kis bukó volt, de eddig bejön. Milyen felszerelést ajánlanátok hozzá?
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Cseri0058
őstag
Remek ez az akció. Tiger 2-vel eddig -53k-ban vagyok. Hurrá
-
nyunyu
félisten
válasz Moleman #45223 üzenetére
Mindkettőnek van egy-egy tierje, ahol rosszak: az oroszoknak a hetes, a kínaiaknak a hatos - legalábbis szerintem ezeknek túl gyenge a tűzereje. A többi szinten hasonlóan jók.
Nem tudom, mi a bajotok a Type 58-cal, teljesen jol hasznalhato hatos med.
Olyan agilis, meg akkora tuzerovel bir, mint a nem trollgunos Sherman E8, de azzal ellentetben pattintani is szokott a pancelzata, meg pontosabban lo.
Viszont a gun depressionje a VK3001H-t is alulmulja, meg korlatozottabb, hogy felig dombon allva mikor merre tudsz loni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
[HUN]Dani
őstag
Eddig egész jó a win ráta. T32 és VK3001P-vel mentem.
Most tartok egy kis szünetet, kíváncsi vagyok ha visszalépek marad-e legalább ilyen.magyarsrac
-
Tenken
őstag
válasz #95904256 #45222 üzenetére
Itt nem igazán van jelentősége még a prém lőszernek. Meg azon a traktoron elég hamar át lehet jutni nyertes csata nélkül is. Szerintem 1 rosszabb esetben 2, de nagyon max 3 csata elég, hogy tier1-ből feljebb tudjon lépni az ember úgy, hogy több ág kifejlesztésére is lehetősége van. Ha meg gyomlálni akarod az utánpótlást inkább tier2-ben készíts valamit. Ott már vannak csemegék amik viccesek.
-
Moleman
addikt
válasz erikke17 #45207 üzenetére
Mindkettőnek van egy-egy tierje, ahol rosszak: az oroszoknak a hetes, a kínaiaknak a hatos - legalábbis szerintem ezeknek túl gyenge a tűzereje. A többi szinten hasonlóan jók.
A németek is jók, kivéve a VK30H, annak páncélja nincs, bár az L/70-nel vagy a kis 88-assal már néha jó valamire (de isten bizony többet érne, ha helyette mehetnék még pár száz meccset a Pz3/4-gyel, mondjuk L/70-nel és több hp-val). -
törölt tag
válasz atti_2010 #45218 üzenetére
Ezt tapasztaltam. Még mindig a T1-es Leichttraktornál vagyok leragadva, de elég gyakran tesz be T2-es tankok közé. Ott a prém lőszer bármit ( pl. T18-ast szemből ) is simán átvisz. Sajna, ilyen esetekben nehéz arra gondolni, hogy nyereséges lesz-e a csata vagy sem... Persze a prém tagság ezen sokat segítene... vagy igyekezni kell összehozni egy-egy event-et.
-
Tenken
őstag
válasz #95904256 #45214 üzenetére
Nagyobb páncél átütés segíthet bizonyos esetekben, de ugyanúgy félre megy/lepattan, mint a sima. Szóval érdemes magaddal vinni, de tudni kell azt is mikor van valóban értelme. Én főleg akkor szoktam használni, ha valaki túl messze van hogy eltaláljak weakspotot/nem tudom megkerülni épp. De ilyen átlagban 5-10 meccsenként egyszer fordul elő, és ott is ha látom, hogy eltehetem, akkor rögtön váltok vissza.
-
atti_2010
nagyúr
válasz #95904256 #45214 üzenetére
A prém lőszerrel vastagabb páncélzatú tankokat érdemes lőni de vigyázni kell vele mert könnyen mínuszba mehet az amúgy nyereséges csata.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
törölt tag
A prémium lőszer ( APCR ) segít olyan esetben amikor a sima ( AP ) lövedék lepattanik? Vagy úgyanúgy lepattant volna?
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Koszonom a gyors valaszt
-
forras2
őstag
-
whYz
őstag
Tudtok valami modot ami kiirja, hogy hany masodperc az ujratoltesi ido?
-
Spori85
csendes tag
Üdv kollégák. Egy kis segítséget kérnék azoktól, akik a brit td ágat húzzák. Az AT2-t a trollgunnal érdemes használni inkább, vagy a meggymagköpködővel?
Előre is köszönöm a válaszokat.
"De én azt mondom, mi más úton fogunk járni!' V. I. Lenin wot username: dr_bede
-
erikke17
őstag
Szerintetek melyik med ág jobb, orosz vagy china? Mert papíron china tankoknak nagyobb a pen-jük meg talán páncélozottság is picit jobb.. Mozgékonyságot azt nem is néztem..
Melyiket ajánljátok? Vagy esetleg valami más ág?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
myckey
veterán
Szerintem a 2 legjobb TR7 a T29 és a Tiger
Ellenben a T32 jobb,mint a Tiger2,De asszem Diegho áradozott épp a király Tigrisről a minap
Én a helyedben első körben az amcsikat venném
T29-32utána pedig a 2 Németet
Én is ezen az elgondoláson haladok most
Strauss
2 stílus
az egyik lomha,de bunker (bár ma má repkednek a gód ammok) KV-4
a másik meg talán a legjobb a tierjében,De tudni kell bánni az ágyújával. T32[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
vendingo
veterán
A csörcsil 1-et hol érdemes lőni?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Jolet
őstag
segítsetek a dilemmámon légyszi
most meg tudnám venni a T32-őt és a Tigris II.-őt is, illetve hát valamelyiket
de mindkettőnek tetszik az elődje és kellene 7-es tank is későbbmelyik jobb mint az elődje?
érdemes váltani vagy hagyjam meg a régit is és vegyem meg az újat is?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest