Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
Hmm... terveztem az AMX50-100-at, de sajnos ahhoz még az AMX M4 45-öt is végig kéne vinnem, s 100k xp-t nem hinném, hogy összeszedek a hétvégén
Hmmmm... Viszont T32 ki van fejlesztve, kreditem is van rá (meg modulokból is bevásárolni: rammer, egld, stb), csak nem tudom, hogy T29 mellé vagy helyett vegyem. T29 mellett szól az alacsonyabb tier, azaz tierhez mérten jobb páncél és ágyú; viszont kiképzett amcsi nehéztank-legénységem nincs még egy... Illetve mindkettő ellen szól kicsit, hogy utóbbi időkben alig játszok lassú nehéz tankokkal, inkább gyors és pontos medek / tornyos TD-k. Nehéz döntés... Mennyire jó a T32?
-
Bingisz
addikt
Nem is tudtam, hogy kiírja a játék a halál utáni nézetben, hogy kifogyott a szövetséges tank a lőszerből.
-
diegho
nagyúr
Hétvégi event, jobb mint az amcsi
na látom amíg elolvastam és linkeltem megelőztek.
-
Fel
addikt
Kint a hír a hétvégi akcióról: Saint Patrick’s Day
Meg lehet nyugodni, nálunk is a tier 8 heavyk lesznek 30%-kal leárazva, és ugyanennyivel fognak többet is hozni.
Ezen kívül féláras lesz:
- skill reset
- felszerelések (rammer, venti sttb.)
- némelyik álcafestésMajdnem féláras a 3 és 7 napos prémium.
Valamint 3x legénység képzés, és 25k kredit a Patrol Duty plecsniért.
-
Mcray
senior tag
válasz
scyllarus #45088 üzenetére
Ha minden igaz, én most raktam 3 nap parkolópályára egy idiótát. Support most válaszolt, hogy nekem adtak igazat.
Belém trafált T71-gyel. Írtam neki, hogy wtf T71 erre belém eresztette az egész tárát. Én direkt nem vágtam vissza de platoon társam kinyírta, amikor tárazott, mert várható volt, hogy utána teljesen kinyír. Erre az idóta platoon társa kinyírta az én társamat.
Itt az idióta: [link]
A vicc az hogy tegnap ezekkel századoztam együtt...
-
scyllarus
veterán
Szeretnék írni a supportnak! Felháborító dolgot tapasztaltam: a T29-emet T9 csatába dobta, holott egyértelműen a 90mm-es ágyú van rajta, a 105-ös még nincs is kifejlesztve. (Múlt szombaton vettem az eventen).
Hol lehet ezt a bugot jelenteni???? -
bullseye
addikt
Én kérek elnézést minden megtévesztettől, ezentúl itt nem ironizálok, vagy kiteszem az alábbi táblát mellé:
-
sith7
félisten
hétvégi event nem szokott ilyenkor már kinn lenni ?
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
szeretném ha a betöltő képernyőn és a játékban ne a mostani moddal kapott tank iconok lennének, hanem amit az Aslain's modban megkedveltem. Nagy színes könnyen érthető ikonok.
Milyen fájlokat kell törölnöm/ felülírnom?
Köszi!
-
nyunyu
félisten
Frissitettek a marciusi giftshopot, honap masodik feleben a Locust meg a JT88 kaphato csomagban.
Meg kitettek az in development-et angolul is, igy mar nem lesz average tank a leopard 1 a google forditotol.
-
Mottie
őstag
uhh de felbaszott már megint egy gyökér...
IS-8.. Ruinberg.
Megyünk egymás mellett az utcán, egyszer csak elkanyarodik jobbra, nekem jön. Aztán végül jött utánam ugyanoda mint én.
1. eset: M103 kijön elém oldallal, célzik, is8 befut keresztbeáll, a csövével felfogja a lövésem és bekap kettőt.
2. eset: 200 hps E75, kimegyek, bekapom a lövést, becélzom. Is8 beszalad elém, bkapja a hátába az én lövésem, le pattan az e75-ről, majd blokkol, hogy a gwtiger kilőhessen. GG nyilván kikaptunk.
-
forras2
őstag
válasz
atti_2010 #45060 üzenetére
Én is így vagyok vele... Na és? 14 csatát mentem, abból még csak 3-ban sebeztem 2k alatt...
A sebzés meg van, a körön normális haszon meg van, a többi meg nem érdekel.
Nem tudom miért sírtok mindig ez a win-lose miatt.Nyunyu
Akkor ezt nem értem. KV1s legénységét képeztem át a T-150-be. 98%-os a javítási képzettség az összes legénységi tagon, mégis normál ideig javítja a tankot -
jimmy74
őstag
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #45043 üzenetére
Ha 100%-os 1 100%-os képzettséggel rendelkező legénységet át képzem másik tankba, 90%-os lesz a legénység, de a képzettség ugyan úgy működik, vagy majd csak utána, ha a legénység eléri újra a 100%-ot
Elvileg csak akkor nem aktivak a skillek/perkek, ha atkepzes nelkul ulteted at egy masik, nemprem tankba.
Amint atkepezted az aktualis jarmure, ismet mukodnek. -
bullseye
addikt
Azért nincs ma hétvégi akció, mert Szent Patrik napjának semmi köze Európához. Az kifejezetten amerikai meg orosz ünnep...
-
myckey
veterán
szerintem azon gondolkodnak wégéjék,hogy az ejusokkal miként basszanak ki
az nem lehet,hogy olyan jó legyen mint ruszkiba meg amcsibamajd este nyóckor bedobnak egy kis valamit
-
atti_2010
nagyúr
válasz
GrooveHero #45058 üzenetére
Én meg a vesztes csatakkal küzdök és elment a kedvem, 20-22 csatából 17 vesztes, majd később újra megpróbálom.
-
bullseye
addikt
Nem tudom kik az RHUN, de remélem van itt valaki tőlük, vagy ismerősük
Két akkora idióta volt tőlük a csapatban: Kristofelr000 és leevente0310 (vagy ilyesmi).Úgy tűnt apa és fia. Kristofer blokkolta az egyik TD-t, elkezdték egymás lőni (nem tudom ki kezdte). Majd később megint. Az AT sértetlen maradt... Kristofer a papát kérte vérbosszúra, de az inkább végig menekült az ellenfelek elől, utolsók közt hullott el, de mindkettő 0 sebzéssel végezte.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
GrooveHero #45055 üzenetére
-
atti_2010
nagyúr
válasz
GrooveHero #45051 üzenetére
Az egyik legrosszabbul optimizált játék, de ez van.
-
fradi81
veterán
válasz
GrooveHero #45051 üzenetére
Épp ez az. Szarul van megírva a játék, ezért kell neki izmos gépnél is izmosabb/vagy nem full grafika.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
GrooveHero #45044 üzenetére
Unpack 1,5 exe bemásol a WOT könyvtárba majd elindít klik a kis doboz vár,majd WOT tweaker exe és elérési út megadása.
-
Moleman
addikt
válasz
Az utólagos feldolgozás vagy az extra effektek egyike tartalmazza a port, azokat kapcsold ki. (Nekem 15-20 fps-t jelentenek, 1366×768-on játszok minimumon, szerencsés pillanatokban 60 fps körül.)
-
fradi81
veterán
válasz
Nem hinném hogy az a program segítene ezen. Gépfejlesztés, vagy visszaveszel a grafikából.
-
Bingisz
addikt
válasz
Grafikus beállítások/ lánctalp effektek kikapcsolása.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #45040 üzenetére
Oroszoknál is hasonló akció lesz, így lehetséges, hogy nálunk is ilyesmi lesz.
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Használ vki WOT tweakert?
0.8.4est szedtem le, és mikor bweállítom a jáék helyét azt írja, hogy invalid filename or directory. Ez miért van?Full HDn játszom max grafikával, talán egyedül a víz effekt van kikapcsolva. De ha állok pölö TD-vel egy tank mögött és az neki áll forgolódni, akkor sniper módban a por miatt iszonyat mód leesik az fps. Ezzel lehet vmit kezdeni? mondjuk kikapcsolni ezt a dust effektet, vagy vmi hasonló
-
forras2
őstag
Ha 100%-os 1 100%-os képzettséggel rendelkező legénységet át képzem másik tankba, 90%-os lesz a legénység, de a képzettség ugyan úgy működik, vagy majd csak utána, ha a legénység eléri újra a 100%-ot?
-
Gyuri27
félisten
-
AVarice
tag
Elérhető a weboldal! De az akciónak még nincs híre.
-
PR0JECTNR56
addikt
Még szerencse, hogy mind a mai napig makettezem. Úgy fest itt az ideje szétnéznem náluk, mert a Hetzer-em rövidesen elkészül.
-
diegho
nagyúr
2 Matilda megrendelve.
-
diegho
nagyúr
Ha nem ilyen sok lenne a szállítási költség lehet én is vennék makettet.
-
Tenken
őstag
válasz
myckey #45030 üzenetére
Azért sherman vagy matilda jó, de én pl anno szerettem volna egy pzIV-est építeni, de nem találtam annyiért amit szánok rá. Lehet most így utólag pótlom azt a hiányosságom
.
Aki nagyon budget akar lenni, az talál 1600-ért is kínai 105 mm-est ott. Taplóság az lenne, ha a párszáz forintos festék vagy ecset mellé is járna kupon egyébként.Van micromouse is.
-
myckey
veterán
na Áprilisban felvételi....asszem ellátogatok
Tenken
harci járművek esetén.
makettvilag honlapján ott vannak,hogy miket foglal magába -
.mf
veterán
Jaja. Pofátlan leszek és veszek egy Matildát 1900-ért?
Csak jussak el odáig: Rákóczi téri 4-6-os megállótól csak pár utca; viszont hozzám hasonló jómunkásembereknek a h-p 9-16-os nyitvatartás nem túl nyerő...
-
myckey
veterán
na erre én is kíváncsi lennék,hogy milyen értékben kell vásárolni
na de majd írok nekik ímélt,aztán megmondják a tuttit -
-
forras2
őstag
Ha ezt előbb tudom, innen rendeltem volna a makettemet
-
đe$|re
senior tag
Vereség
Csata: Widepark 2013. március 15. 10:52:41
Jármű: E-75
Szerzett tapasztalat: 877
Szerzett kredit: 54 5966380 dmg
Igazából még mindig nem értem, hogy miért a nagy ágyúval használom, a kisebbel biztos jobban lehet tolni.
-
diegho
nagyúr
Cimborám 800 csatával prém nélkül átlépte az 1000xp-s határt. Ő az, akinek a WASD megszokása is gondot okozott. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép ütemben fejlődik majd, de lehet a beavatkozó hadtestes múltnak tényleg hatása van ember helyzetfelismerő készségére.
-
virkir
veterán
válasz
atti_2010 #44996 üzenetére
Ha megfigyelted általában csak olyat próbálok "blamálni" akit lehet és folyamatosan csacsiságokat próbál megmásíthatatlan aranyigazságnak beállítani.
Ha egy témában az ismereteid, tudásod hagy némi kívánnivalót maga után akkor ne próbálj tanácsot adni inkább olyanokra figyelj akik tanácsát esetleg érdemes megfontolni.
Nem kell feltétlenül rám figyelned de vannak itt még páran akik nem beszélnek hüjjeséget. -
jimmy74
őstag
Tetszik ez a T-20-as mégis!
Jó az ágyú:pontos-elfogatható reload-jó penetráció és nagyon jól dönthető!!
A tank jól forgatható és viszonylag gyors.
5/4-es nekem
Ne lenne olyan szerencsétlen kinézete -
kisküzdő
tag
Sziasztok Nekem pl bejön a 105-s . Nem nagy szám de most mentem vele.
Győzelem!
Map: Steppes
Date: 2013. március 15. 10:25:53
Jármű T29
Szerzett tapasztalat 2 100 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 26 681
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
2491 sebzés.
Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest