-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #46694 üzenetére
Hattalmas nagy király vagy..
Mivel a cidázós smilet még nem találták fel, ezért jön a hajlongós..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Antonius1978
addikt
válasz Steelheart2 #46692 üzenetére
Tudom.Te viszont jelentkeztel, mert valaki ajanlotta a klant.
-
Linkin
senior tag
Ennyi idiótát bazdmeg 13 mecsből vagy több nyertem 3-at sok idióta
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
zozimoto
aktív tag
Volt már olyan vkinél, hogy 0:01-nél megáll a visszaszámlálás és nem történik semmi?
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
myckey
veterán
azt hiszem 2-3 oldallal hátrébb pont erről volt szó.
van link is hozzá,Ticketelni kell majdna meg is kerestem,mert ilyen faszántos gyerek vagyok,meg mert lófasz dolgom sincs.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
emre
veterán
Feljelentést hova lehet küldeni, van valami fórum?
Volt egy szakasz amelyik egymást lőtte szét csata kezdésekor.
Küldenék a teljesítményükről 1-2 képet"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Steelheart2
őstag
válasz Antonius1978 #46689 üzenetére
Engem is ha jol tudom te hivtál be a klánba. Steelheart79 néven lövöm az ellent(ha sikerül).
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Tomi0703
addikt
-
Antonius1978
addikt
válasz myckey #46688 üzenetére
Nem, a nagyfonok utoljara kb 3 hete vagy honapja jart benn, de kit izgat, en vagyok a parancsnokhelyettes, es en is tudok meghivni klanba barkit, es szerencsere van a klanban vagy 5 premiumos, ha jol szamolom, pl Enzo is + 1 haverja, - a masik kilepett mondjuk, es igy tudunk szazadot csinalni ha akarunk, es neha 3as szakaszt is.
Jatszom en, mert ma pl be fogok lepni hogy ezt-azt 3x-zzak, de ha szarul megy, lepek is ki...
-
myckey
veterán
válasz Antonius1978 #46687 üzenetére
ismerem a nevét,mármint emlékszek rá.
a nagyvezírről még mindig semmi hír?hanszfonlipcse vagy kicsodanem is jó az,ha idegeskedel....mi a fsznak játszik az ember,ha felhúzza magát...így szart se ér az egész,akkor hagyni kell a picsába
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Antonius1978
addikt
válasz myckey #46681 üzenetére
Aha, hat akkor eszerint vege a WOT-os palyafutasanak.
Igen, szoktunk szazadozni, ugyanis felvettem egy regi haverom - lehet hogy jatszodtunk 3an egyutt annak idejen - Szecskorol van szo o pont kilepett egy klanbol mert mindig csesztettek hogy mikor legyen ott stb, ugye nalunk ez nem all fenn, es egy masik sracot, nekik van premium es tudtak szazadot csinalni, sot Hatto-nak is szokott lenni neha.
Altalaban nem nyerunk sokat, sztem 10-bol 4 csatat, de volt mar izgalmas csatank, ahol a finomvegyes csapatunk legyozott egy 6 KV1S + 2-3 artybol allo csapatot.
Volt nalunk VK3601 (Gy-Daniel), Cromwell (en), SU100 (Hattorihanso), volt vagy 2 Sportunk is, meg ilyesmi.gy-daniel
Jah, teged nem itt szerveztelek be, veled tiszta veletlenul talalkoztam Dragon Ridge-en, egy magyar nevu srachoz beszeltem, es te feleltel helyetteUI : mostanaban ritkan jatszom, idegesit a sok bena jatekos, 50% nyereseket sem ertem el utobb, jatszodjon es mergelodjon igy a fene, feltettem a Fallout 3-at, ott legalabb nem cigizek minden 20 percben az idegesseg miatt, hanem csak 2 orankent
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #46683 üzenetére
igaz, ha betalal a su-14 képes egy lövéssel szemből kiloni egy 100%-os tiger p -t, vagy oldalról lenullaz egy lowe-t
de idegesitoen sokszor pattan, és van hogy mellé lő a mozdulatlan celpontnak
pedig már teljesen ki van fejlesztve 100% legenyseggel
szóval néha szeretem, de sokkal gyakoribb hogy utálom, ezért visszatérek a német arty-khoz, gw tiger jön, nem hiszem hogy csalódás lesz, remélem
-
diegho
nagyúr
Szuper, hogy hétvége van és a netem jelenleg 107kbps (igen SZÁZHÉT!!!!!!!!!!!!!!!!) sebességet képes kipumpálni magából, de még így is letoltam pár triplázót, szerintem hétfőig esélytelen, hogy normálisan tudok játszani majd. Ha netán valaki lát csatában hétvégén és össze-vissza forgok stb, annak a netszolgáltatóm lesz az oka.
-
Remus389
veterán
válasz Csabi04 #46679 üzenetére
én még akkor csináltam 10 killes kört míg jobb volt
ahogy olvastam, nerfeltek a su-8-ast sajnos, de megszerettem
a su-14 pedig csalódás nekem, sokszor mellé lő, lassan tölt, ronda és lassú és nagyon nagy és nagyon gyenge pancelja van
úgyhogy a következő a gw tiger lesz, nem az objekt (ugyanaz az agyuja mint a su-14-nek ), hátha az jobb lesz
kell nekem azért legalább egy arty, általában csak leduplazom és kész
-
myckey
veterán
válasz Antonius1978 #46680 üzenetére
Nem játszik már.
Azt hiszem mondta,hogy ha így lesz,akkor hagyja a gametNofene!
már szoktatok századozni?[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Tomi0703 #46678 üzenetére
Taragas jatszik meg egyaltalan ? A multkor neztem, de sztem mar nincs meg a fiokja, mert mindenfele mas Taragasokat irt es a statot nezve egyik sem lehetett o.
Hat igen, par embert sikerult megfozni innen hogy a CPHUN-ba belepjen
Szazadozni szoktunk de leginkabb estefele gyul ossze legalabb 10 ember, ami szukseges a szazadhoz.
Amugy aki sebezni akar sokat, annak a szazad nem jo
Ha nyerni akar, akkor meg nem biztos hogy nyerunk -
Csabi04
tag
Szerintem jó a Su-8. Mar sebzettem vele 1000-en felül: T34, IS-3, Tiger-t, IS, stb. Es a játék végen mindig több sebzésem van vele mint más artynak.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Mekkora egy szar ez az ARL V39. Szopja le magát a Serb most komolyan...
Victory!
Westfield 2013. március 23. 12:33:09
ARL V39
: 1 750 69 529
Battle Achievements Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"3000 sebzés
Repairs:-------------997
Ammunition:-------3 510
Total:----------------65 022[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Enzolord
addikt
AMX 50 100 7 bukó egyfolytában...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Pete55555
addikt
Jó ez a Hummel, még stock ágyúval, 75ös legényekkel is
SU-8-al össze sem lehet hasonlítani[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Chris0321
addikt
válasz J.J. András #46666 üzenetére
A Tigris nem arra való, hogy menjen előre az ember, főleg nagyobb tierben nem. Hagyni kell szépen, hogy a többiek menjenek előre és a pontos ágyúval szépen lehet lőni az ellent. A csapattársakra pedig ne számíts, főleg így hétvégén nagyon gyenge a felhozatal.
-
Enzolord
addikt
válasz gy-daniel #46669 üzenetére
Dehogy is...
Ő lennne a WoT nagykövetünk, mint Kínának Beckham...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #46667 üzenetére
Akkor most már tudsz jönni a CPHUNba...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
J.J. András
őstag
istenem, tegnap felforrt az agyvizem..., tudom nem egy nagy durranás a Tigris páncélzata, de olyan 300-400 HP-ig megyek elöre, mivel a Tier7 és 8 között azért még jól lát...
de állandóan ott hagynak egyedül, ha feltünik az ellen, söt olyan is van, hogy a IS-ek ott hagynak, vagy epp bebujik mögém, csak ö meg ne haljon.... de engem meg leblokkol...
ma pl. mondom, tamadas, beirja 3 ok, go go go, erre a belövöm a T34-et, mennek tovabb, es a Centurion tarsam lelövi a lancom a palya közepen a nyilt terepen...., es utana vissza fordul, es ott hagy...
AZT HITTEM FELROBBANOK az idegtöl.... Tier VIII-as tankkal ilyet csinalni, ...
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Enzolord
addikt
Amikor a Luchsal ment akkor biztos mellé kattintott..
-
.mf
veterán
válasz diegho #46660 üzenetére
Kösz, most megvilágosodtam
Nagy célpont. Vékony páncél. Nem elég döntött, alig pattint. Gunner, ammo rack nagyon könnyen sérül. Nem túl fürge. Lassan céloz. Ezzel max. távolról céllövöldézni lehet, de csakis akkor, ha az ellen nem lát és mással van elfoglalva. Ehhez viszont a feltételek randomban ritkán adottak...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a SU-100 mennyire használható gép? Látom van rá 122mm-es ágyú és elég komoly sebzéssel bír. Jobban használható mint a SU-85? Érdemes kifejlesztenem?
(#46657) .mf: Én is éppen ezért nem merek nekiállni annak az ágnak, félek az M4 45-től.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
.mf
veterán
Biztos jele, hogy hígul a játék és hogy hétvége van, ha az 5 jelentést már másfél óra játék alatt ellőtted... Pedig nem is kicsi dolgokra, csak olyanokra, hogy top tierrel báziskempel vagy afk-zik, saját játékos rámlő, direkt blokkol, stb. Legutóbb egy olyan játékos szórakozott avval, hogy belémjövöget, gépágyúval (nem üt át) lövöget, mikor becéloztam az ellent nekemjön és arrébbtol: aki 39% winrátás... az ilyen minek játszik?
Más: AMX M4 45... valahogy nem tudok vele eredményesen játszani. ARL44, az az otromba rombusz is jobb volt ennél, sőt, avval 66.67% wr, 1.23 kr, 1042 avg dmg volt a statom, amikor eladtam. Ez is akkora, mint egy ház, könnyű célpont, de kevésbé döntött vékony páncélját minden átviszi. Az ágyú ugyan jó (pontosabban ugyanaz, mint az ARL-en), de mivel semmi sem pattan róla, és első lövéssel meghal a gunner, utána a pontosságnak annyi. Még sidescrape-elésnél is belőnek... Olyan, hogy "másodvonalbeli" randomban nincsen, gyakran maradok védeni egyedül egy oldalt, miután a lemmingek mind elviharzottak meghalni a másik irányba. Legszívesebben kihagynám... Mit lehet evvel csinálni? De messze van még az AMX50-100...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Patrick76496
őstag
válasz Dobi 562 #46593 üzenetére
Ha van kedved majd még vasárnap is mehetünk, remélhetően akkor is ennyi győzelemmel. Furcsa volt magamat kívülről nézni, mennyi hülyeséget össze nem hordtam a csata alatt. Mégegyszer grat a csatához.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Fel
addikt
Így van. Pont a napokban volt ez kérdés az orosz fórumon, és bekerült a FtR blogba is: "Потму что при уничтожении любого танка время продлевается на 5 секунд (в настоящее время)". Még annyit érdemes hozzátenni, hogy nem csak a foglaló, hanem bármely tank (ellenséges, baráti) kilövése újabb 5s-ot jelent. Ha jól van időzítve a dolog, akár meg is lehet fordítani a csatát, teljesen vert helyzetből. Bár random csatában 1% esélyt se adnék annak, hogy valaha ilyet lásunk..
-
Memphis79
aktív tag
OK.Mert mikor elérte a 100%-ot még volt 10:15 a visszaszámlálón engem meg 09:57 kor lőtt ki-ha ez normális akkor ok.
Szerk:Megnéztem az utolsó előttem hullott el vagy 5sec-el-biztos csak elkapott a harci láz és nem vettem észre-na így már ok-bocsi[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
-
Memphis79
aktív tag
válasz adrian360 #46648 üzenetére
BAkker ilyet még nem láttam.....
Utolsónak maradtam egy fasza csapatban az ellen már vagy 80%-nál járt a foglalással amikor még gyorsba kilőttem egy tankot meg kaptam vagy 2 lövés közben persze foglaltak vagy öten szóval néztem már másodpercek óta a 100% feliratot és csak nem akart vége lenni a csatának csak mikor kilőttek engem is de ilyen NEM LEHET Szóval ez valami bug lehetett mert még nem láttam ilyet?Origin:Memphis79HUN
-
törölt tag
válasz sebijani1982 #46642 üzenetére
Köszönöm! Működik.
-
sebijani1982
senior tag
válasz #95904256 #46637 üzenetére
http://data.hu/get/6290305/XvmMini4Hitlog_ford_Smat_084.zip elvileg ezt keresed! Magyar.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
myckey
veterán
válasz Moleman #46636 üzenetére
ez ne marról szól.....
igazából csak gondolkodni kell,meg türelem hozzáaz hogy kinek mennyi csatája van...
ahogy már egyszer írtam,simán vannak akik szarnak mindenre.
bemennek csatába,lövöldöznek össze vissza,aztán gyorsan kampec.ehhez nem kell játéktudás,csak vannak akik így játszanak
nekik ez az élvezet.
lófaszt nem görcsölnek semmin,pláne nem statokon,meg másik játékos igényein....ez vanmi lenézzük őket,mert szar amit csinálnak,ők meg jókat röhögnek rajtunk,hogy a sok.....mennyiszer kap szívrohamot miattuk.
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Hétvégén akciós TD vásár van ha jól látom a kérdésem is ezzel kapcsolatos nagyobb osztályú TD nem szokott akciós lenni?(Gondolok itt a német JT-re konkrétan)
Vagy nem érdemes várni akcióra ha most nem volt?Origin:Memphis79HUN
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy lehet elérni, hogy csak az alábbi rész "települjön" az XVM-ből:
A csilli-villi színes statisztikák nem érdekelnek...
-
nevyk01
csendes tag
isu-152vel próbálok sunyulni mert ugyebár egy t1-es átviszi a páncélját, ezért nem megyek előre a sok hülyével és meghalnak. bezzeg ha tiger2vel megyek a tömeggel akkor minden kör win .... és szedek 4-5
-
Linkin
senior tag
Van esély arra hogy a Wot születés napján az 1 havi prémium féláron lesz?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
[HUN]Dani
őstag
Mai szerencsecsomag. ronin66
magyarsrac
-
atti_2010
nagyúr
válasz nevyk01 #46627 üzenetére
Sajnos úgy nézem hogy mióta 2 szerver van még rosszabb a dolog gondolom azért mert az a kevés jó játékos is megoszlik.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nevyk01
csendes tag
WG- nem lehet lefizetni? unom már hogy egyfolytában 12 éves nyomoroncokhoz dob. semmi eszük nincs az egészhez... 120 150 xp-ket kapok prémiummal mi a gecit kezdjek igy magammal?
-
forras2
őstag
TigerII-re meg lett a nagy löveg. Legelső csatámban vele.... Sima tiger megy előttem. Oda ér a kiszemelt célpontra, meg áll. Hirtelen 3 lövésből kapott 1100 sebzést. Vissza vonult, be állt közvetlen mögém, szemből jött az ellen. Nem tudok miatta hátra tolatni. 1k HP-t leszedtek rólam, miközben 2× szóltam a tigrisnek hogy húzzon el a retkes sarkon álló testét pénzért áruló jó édes anyukájába. Meg sem mozdul. Jó, akkor bevetjük a B módszert. Löveg vissza fordít, tűűűz.... Romokba szegény kis tigris. Persze még neki állt feljebb, és reportálással fenyegetőzik....
-
bullseye
addikt
válasz vendingo #46594 üzenetére
A free gyűlik, csak a sima xp-t (amit aranyért válthatnál) adja a legalacsonyabb szintű katonának
Látom már megoldódott, akkor inkább valami ON: Már megint tele van hülyékkel a játék! Igaz két napja nem mentem fel, de tuti így van
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
diegho
nagyúr
válasz Simulacrum #46591 üzenetére
Már nem vagyok unica klántag.
-
kirjak
aktív tag
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Jolet
őstag
fejlődök?
http://www.noobmeter.com/player/eu/lunczgabo
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
sebijani1982
senior tag
válasz vendingo #46594 üzenetére
A szabad gyűlik tovább, csak amit a fejlesztés mellett lenne az fordítódik. Azt hiszem úgy is van megfogalmazva a szabadot a szerzett alapján adja. Tehát mindegy, hogy azt ágyúra vagy legénységi gyors képzésre költöd!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Jövedelem
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- További aktív témák...
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- DDR4 DD5 8G/16G Memória modul
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest