-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz D.Orion #24043 üzenetére
Ti miről beszéltek? Ismerősnek állati jól megy vele. Mozgékony dög, a kis szarokat le kell vadászni, majd ha nem volt totál idióta a csapatod a végén a nagyokat körbe kell forogni és helló Igen én még nem tartok ott, de első kézből látom milyen jól lehet vele tolni. Az M7 ugyanilyen jó. Az megvan is imádom.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
scyllarus
veterán
válasz forras2 #24063 üzenetére
Én is így voltam vele. De most egyre jobban hiányzik a KV, lehet, hogy visszaveszem.
A T-34-nél készülj fel (ha az oroszról beszélsz), hogy az A-20-on át vezet csak hozzá út. Az meg akkora hulladék, amilyet még nem láttam ebben a játékban. Gyors, mint a veszedelem, de ennyi. Kanyarodáshoz kell neki a fél térkép, a páncélja meg selyempapír. Most is azzal küzdök, szerintem egy év kell vele, mire összejön a T-34-re az xp. Az is igaz, hogy napi 3 csatánál többet egyszerűen nincs idegzetem menni vele.
Az M4-hez meg Lee kell, én nem nagyon szerettem, de valamiért jó köröket mentem vele, a T1HT-t összeszedtem vele."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Plasticbomb
addikt
válasz Lizandra1 #24095 üzenetére
A kv-13al tudsz átmeni a medium ágra, ha arra akarsz menni, akkor azt, ha az is7 ágat akarod végigtolni, akkor is. Mennyi ideje játszol? Ha sok csatád van, akkor mehetsz kv13ra, ha kevés, akkor inkább is. Szerintem...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok,
A véleményetek kellene.
IS vagy KV-13 irányába menjek? -
Patrick76496
őstag
válasz Djuree #24093 üzenetére
Valóban jó kis gép,én is kigrinelem belőle a Ferdit, az Aladár már ki van fejlesztve. Annyi a baja, hogy papír és lassú, mostanában sokan rájöttek, hogy hol kell lőni. Nem annyira vicces azért, ha egy 128-as átütésű löveg átvisz szemből, pedig nem is a kupoládat lövi. Az is marha nagy weakspot sajna, könnyen be lehet lőni. Én már megszoktam, hogy minél pontosabb a tank papíron, annál kevesebbet várhatsz tőle gyakorlatban. Bár nekem ezzel a 2 Tigrissel jó a találati arányom.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
annyira megszerettem ezt a tigerp-t, hogy asszem kifejlesztem belőle a ferdit is, 150k xp ezzel nem olyan sok. tegnap 17k-t lőttem össze vele, viszonylag lazán.
csak pontatlan mint állat, olyanokat lő mellé full szűk kereszttel, hogy hihetetlen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jahrn
senior tag
No meglett a JpzIV-el is az Ace tanker LINK, erdekes modon 1077 xp eleg volt hozza. A harmadik harmadban kisse elbaszarintottam, de meh..
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Van rajta EGLD, meg rammer, lehet csak visszaveszem rá. Nekem ezzel a tankkal valamiért nagyon rossz a találati arányom (77%). Sokkal pontatlanabb gépekkel jobbat össze tudok hozni ST-I (0.38; 87%) Type 59 (0.39; 87%), Churchill (0,43; 79%). Az is érdekes, hogy SU-100M1-el is csak 81%, pedig ott az a 0,33-mas löveg azért nem semmi.
-
jahrn
senior tag
válasz Patrick76496 #24088 üzenetére
En a helyedben adnek meg 1 eselyt a 105mm-nek (+EGLD) mielott gold ammora pazarolod a penzedet.
Ugyanakkor 1 dolgot nem szabad elfelejteni. Az ARL v39 alvaz attol meg szar marad (pont az ellentetje a JpzIV-nek - az jo alvaz szar agyuval mig az ARL szar alvaz jo agyuval) barmit is kalapalsz ra. Nekem ezzel a TD-vel a legszarabb az eff-em (1162, meg a Hetzerrel is jobb, rontja is az atlagomat), mondjuk a dmg ratio nem olyan szar (2.3). Tul kell elni valahogy amig meglessz az Mle.46^^ (asszem 58k xp). -
jahrn
senior tag
En is ezt irtam neki multkor h az ARL v39-re a 105mm valo nem a jobbik 90mm. Sokakat megteveszt az h 212mm pen tier 6-on dejo... oszt kozben annyira megsem. A rossz horizontalis loveg kiteres miatt folyamatosan szetesik a celkereszt, es elsosorban ez vagja haza a 90mm-t.
A 105mm Schneider penje a szintjen eleg (165mm - persze nem a tornyan lovod meg vele a T32-t) sebzese nagyon jo es aim time detto. Ugyan a pontossaga papiron nem jo, de nem is arra valo h 400m-re lovoldozz vele. Aki szerint az agyu szar az nem zuzott meg a JpzIV-el.
Erdekes modon a 105mm-el az elso 25 csata utan 86%-os volt a talalati aranyom ami szvsz igencsak nem szar. Elotte en is a jobbik 90mm-el szenvedtem.[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
A 44-esen én is az F3-ast használtam azon be is vált. Az a baj, hogy a 105-ös nagyon pontatlan, még több lövése megy mellé, ami egy ilyen tipikus hátul maradós lassú TD-nél nem éppen előny. Amíg nem volt meg a DCA 45 AC, addig azzal grindeltem. Minden szabad tp-m beleáldozom az AC Mle. 46-ba, 9300 csatám alatt egy ilyen tankkal nem találkoztam még. Körülbelül ez a tank olyan Somua S-40 feeling, ahhoz képest viszont kicsivel jobb a saját tier-jében. Akkor már inkább JagdPzIV. Mindenesetre kösz a tippet.
(#24089) jahrn: Nem is a pen, hanem a pontosság miatt használom ezt. Lehet inkább a kisebb 90-est próbálom meg gold ammo-val, az gyorsan is céloz, na meg aránylag pontos is.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Patrick76496 #24085 üzenetére
Csak egy tipp, de próbáld ki a 105öst rajta.
Nekem ugyan nem volt meg ez a TD, de az ARL 44-en kipróbáltam a hosszú 90est én is és azon se igazán jó, csinál fura dolgokat, na meg jó lassan is céloz. Igazából ez az ágyú nem is lenne való 6os tankokra, de valamiért elérhetőek... (szép-szép a 212 pen, de sok az anomália körülötte)
Szerintem te is jobban jársz azon a TD-n a másik ágyúval. Én az ARL-en a 90 F3at használtam, ennek nincs megfelelője a TD-re sajnos, de ott a 105-ös, gyorsabban céloz, nagyobb az átlag dmg, cserébe kicsit lassabban tölt, meg pontatlanabb (papíron, gyakorlatban meg kitudja...).[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Plasticbomb
addikt
Defeat
Lakeville 2012. november 12. 23:18:14
KV-2
Experience received: 845
Credits received27 256
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Master GunnerTöbb xpt kaptam, mint a győztes csapat legjobbja...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Patrick76496
őstag
Vegye semmibe a szavam az összes 1800+ eff értekes játékos, mondjátok, hogy nincs szopóág (van, viszont random), de ez az ARL V39 egy marhára szerencsétlen tank. Olyanokról pattog, meg osztja a 0 dmg-t, amiket még a kisebb szintű tankok is gond nélkül átvisznek, sokkal kisebb átütéssel. 6 killes csatám múlt rajta, hogy meglegyen a 7-edik, de nem lett meg. Ráadásul még Top Gun-t sem kaptam, mivel az ellenségnél a KV-1S érdelmelte ki inkább egy Radley-Walter's-el együtt. Ebben a csatában a 212 milliméter átütésű 90 milliméter kaliberű pattogott a KV-1-ről, és osztotta csak nyomta bele a 0 dmg-ket. Hiába célzok messzire a lánctól, mivel a 0,36-os pontosság nem elég, hogy jó helyen találjam el. Jött rám a KV-1S, de volt olyan ügyes, hogy mellé lőjjön, gondoltam most itt a lehetőség, mivel lassan tölt. Nagy nehezen ráfordítom ezt a lassú dögöt, de a lövés persze lepattan. Ezek után neki nem volt gond a papír páncélom átütése. Komolyan mondom a Type 59 37 milliméterrel kevesebb átütése sokkal több dolgot átvisz, mint ez. Nem is az enyém volt a legtöbb XP, de ez már mellékes, inkább a Top Gun-t sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz forras2 #23968 üzenetére
Mondjatok nekem 3 jó érvet, hogy miért vegyem vissza az M3lee-t
Kukasauto rulzFelhuztam elitre, aztan adtam is el a 'csaba
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Cokerex
csendes tag
Ez a prémium kód sikerült már valakinek.Nekem nem jön össze ha valaki rájön a megoldásra ossza meg velem is thx.
Nem rossz cuccokat adna ha müködne.
[link][ Szerkesztve ]
Newton halott, Einstein halott és én is elég szarul érzem magam...
-
vbbb
addikt
Kidobási problémára:
Kikapcsoltam a virtuális szinkronizációt tegnap és azóta nem dobott ki...kop, kop, kop (ATI kártya)
-
Szafter
tag
válasz Napfénysüti #24074 üzenetére
Ha végigtolom a küldetéseket akkor sem kapok valamiféle goldocskát? Mert még nem teljesítettem.
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
Szafter
tag
Sziasztok!
Van jelenleg olyan oldal ahol ha beregisztrálok, akkor bónusz kódhoz juthatok?
[ Szerkesztve ]
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
Grillo
őstag
Baze, már a harmadik meccsem Stuggal, hogy vagy nem találok el semmit, vagy nem tudom sebezni...
-
vhw
addikt
válasz marked one94 #24069 üzenetére
És már becsületed sincs, mert állandóan csak ígérgetsz...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
marked one94
őstag
válasz Antonius1978 #24037 üzenetére
Nem-nem volt prémem csak gondolom bátrabb volt mert az én tankjaimat lőtte szét
You'll Never Walk Alone
-
Djuree
félisten
hehe, milyen jó kis képet lőttem
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Fel
addikt
Van neki egy szöveges, a beállításokat tartalmazó fájlja, amiben be lehet állítani a böngésző típusát. Megnéztem a mappát, de én nem találtam, és még nem is használtam, így többet nem tudok róla, de mások is említették már, hátha megmondja valaki.
Amúgy a 2-esnek már leáldozóban van, a mostani 2.12-t már nem fejlesztik tovább (így a brit tankokat sem ismeri...). Hegesztik a WoT Logger 3-ast, de olvasgatva a fórumokon a hozzászólásokat, nem igazán tetszik a népnek. Át akarnak térni a fejlesztők egy webes statisztikára, így online lesz az új, nem offline. Nincs html fájl, viszont csatánként töltögeti fel az eredményeket.. Pont a lényegét veszti el az egész projekt.--------------------------------------------------------------------------------------
4. próbálkozásra összejött egy győzelem a Comettel:
Victory!
Battle: Redshire 2012. november 12. 19:45:05
Vehicle: Comet
Experience received: 2 930 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 30 411
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "3rd Class"Nem stock állapotú, mert a Cromwell összes top modulját rá lehet rakni + a felszerelések is rámennek (venti + rammer + vert. stab.), és a legénység is már 100%-on van, de nem igazán nyűgöz le... A Cromwell legerősebb motorjával (650LE) is igen lomha. Páncélzat ugyanúgy nincs, de legalább csupa merőleges oldalakkal határolt az egész. Melós lesz még a hiányzó 3 modult is kifejleszteni hozzá, nem hogy a 100k xp-t összeszedni a Centurionra.
Nagyon jól jött ez a dupla sebességű legénységképzés a mostani eventre. Lehetne többször is ilyen. Úgy minden akciókor
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz Antonius1978 #24059 üzenetére
Tudom, hogy ilyen kevés csata számmal nem lehet pénzt gyűjtögetni, de nem tudom magam egyszerűen rávenni, hogy játsszak még, mert nem köt le.
KV1-em volt. Nekem nem jött be. Ellenfélként mocskos 1 dög, de amikor én mentem vele, mindig át lőttek.
De ha lesz hozzá energiám, akkor megveszem a t34-et vagy az M4-et. -
jahrn
senior tag
Nem csak a t10 TD-k kapnak nerfelt xp-t es creditet, JpzIV-nel es M36nal is elegge feltuno h hiaba sebzek annyit h top 3-ban vagyok rengetegszer dmg teren t6-t8 csataban, a nalamnal kevesebbet sebzok tobb xp-t kapnak szimplan a spot dmg miatt. A nerfelt xp meg nem annyira zavar, a nerfelt credit gain mar annal inkabb.
-
Antonius1978
addikt
válasz forras2 #24042 üzenetére
Hmh, tier 2-esben, kb 3-5 ezer kozott jon a zseton, es van amikor 3 percbe telik, vagy esetleg 1 percbe mert kilonek az elejen, a tarsaid viszont nyernek.Amig tart a csata, addig te mehetsz egy masik tankkal ugyancsak 1 gyors csatat...Sztem igy 1 ora alatt ossze tudsz szedni 50 ezret is.Persze, ahhoz hogy gyuljon a penz, sokat kell jatszodj...En ezelott 1 evvel kb napi 8-9 orat jatszodtam, mindez premium nelkul, iden januarban meg megvettem a 9es szintu JagdTigert. Osszesen kb 2 hetet volt premiumom kulonbozo esemenyek es kodok miatt.
Napi 10 csataval nem lehet vagyont gyujteni, raadasul a tanulas is nehezkesebben megy, habar en a 2000ik csataban is annyit tudtam mint kb a 8000ikben, ugyhogy embere valogatja
Most a 10 ezredik csata korul kezdtem raerezni a dolgokra.
Amugy ha penzt akarsz gyujtogetni, akkor a KV1-et, a T-34-et es az M4-et ajanlom, masok esetleg mondanak meg mas tankokat is.A KV1 eros, neha pattannak rola a lovedekek, es csucs tankkent lehet vele ezt-azt csinalni. A T-34 meg neha jo tud lenni a gyorsan tolto 57mm-es loveg miatt (mivel sokat losz 1 tankra, tobbszor van eselyed valami modulhibat okozni, asszem az megfejeli picitt a kapando osszeget), az M4 pedig a 105-os lovege miatt jo (en keveset mentem vele, es kepzetlen legenyseggel, ugyhogy nekem nem volt olyan csodas, es helyhiany miatt aztan el is adtam). -
Dr_Syrex
senior tag
válasz echterion #24055 üzenetére
szép munka
és erről eszembe is jutott, hogy eddig még nem kaptam meg a Stug III-al a tank ászt , pedig egyik kedvenc tankom és nem is ment (megy) rosszul vele a játék. Ezen bizony változtatni kell
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma népszerűsítettem a WoT-ot, fűztem kollégámat hogy próbálja ki. Ezért nem jár némi gold nekem?
Més que un club!
-
Fel
addikt
Végre meg is van:
"Researched:
Comet researched. Undistributed experience spent: 57969. Free Experience spent: 31." - Azért a 31 xp-ért már nem volt kedvem még egy csatát menni..Ilyen lett a végeredmény a Cromwellel:
Határozottan tetszett. Most eladtam, de majd ha egyszer akciós lesz, biztosan visszaveszem.
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #24051 üzenetére
Szégyelld magad, sunyi artysta!
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Patrick76496
őstag
Mekkora egy csíter ópé tank ez a GwPanther. Előző csatában csak az első 2 lövésemből kiosztottam 2100 sebzést. Első lövésem telibe lőtte az ST-I-et szemből, kapott 1120 hp-t, második a Tiger 2 oldalába ment, ő viszont csak 900-at. Örültek nekem biztos.
-
-
myckey
veterán
én is megvettem a loltrakit....ki is festettem...töltgyorsító rá.....
mondom most én leszek a fasza gyerek.a ...közötta lófast.
csinálhatom én ésszel....de annyira megyek vele,hogy minden csatába engem nyírnak ki utoljára,mert nagyon csúnyán oda vesz az egész csapat...szóval itt vagy az van,hogy marhára nyerünk..vagy pedig a szart is kipasszírozzák belőlem a végén...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Fel
addikt
A hivatalos oldalról: British Medium Tanks Video Review
Egész jó bemutató. Van benne szó a Cromwellről is.
Nekem eddig nagyon tetszik, lassan meglesz az xp a Cometre (ma egy maratoni menetelésen leszek túl vele, ha meglesz a hiányzó ~6k xp; ~30k-xpt szedtem ma vle össze). A videóban elhangzókkal csak egyetérteni tudok. Fürge, a löveg átütése jó, a sebzés nem sok, de a dpm jó (3,29s reload). Páncél nincs, mozgással vagy bujkálással helyettesítendő. -
Patrick76496
őstag
válasz GaburroSan #24028 üzenetére
Én is! Teszt szervert akarunk!
-
D.Orion
veterán
válasz GaburroSan #24028 üzenetére
Az a tank tényleg gáz minden szempontból. Egyszerűen kevés T5be. Nálam maxosan áll a garázsban, de nagyon nehezen lesz meg a köv. tank. Talán az os mutatja, hogy mennyi gáz a tank, hogy Ace Tanker-hez kell kemény nettó 850 xp... Én két harcmodorra tudom használni, az egyik a mindenkit oldalbalövök messziről, a másik pedig a megkeresem a rést ahol el lehet jutni az ellenfél bázisára arty-t és afk-t ölni. Kb ennyi a tank.
-
forras2
őstag
170k kreditem van.... esélyt nem látok rá, hogy ebben a hónapban, vagy hogy még ebben az évben meglegyen
-
Dr_Syrex
senior tag
A legújabb hír a WoT EU oldalon, hogy holnap újra guess where tippjáték lesz és megosztották velünk az előző eredményeit, ahol egy magyar (merekavaHUN) volt a leggyorsabb és 5 másik szerencséssel együtt 2k gold ütia markát
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
válasz Dr_Syrex #24034 üzenetére
Pedig ott te lehetsz a zisten! MS-1: 100% legény + kukker, te jóval hamarabb meglátsz bárkit, így messziről, zavartalanul kinyírod az egész bagázst.
Apropó, nyerési arány:
A Pz4-gyel már 2 napja nem játszottam, azért ilyen lapos a görbe vége.
(#24038) Tomi0703: a reklámok miatt egyre több a kezdő, 5-700-as efficiencyvel. Már ritka az olyan csata, ahol a játékosok fele nem ilyen lenne.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tomi0703
addikt
basszus, nagyon nyomja a reklamot a wg. az elobb lattam discovery-n a wot reklamjat! ezek nem szaroznak...
-
Antonius1978
addikt
Nocsak, hogy mik ki nem derulnek (pedig amikor egyutt vagyunk akkor inkabb en jatszom vakmeroen/ongyilkos/balfasz modon)
Marked One eseteben gondolom neki premiumja volt, es igy batrabban/mereszebben nyomultalForras2 : az IS az egy marhajo jargany, amugy most meg 2 hetig van neki +20% penzhozama.Ha meg tudod venni, akkor esetleg a bonusz miatt lefaraghatsz az arabol (azaz visszaterul 1 resze)
A 3 nap premium alatt kb 2-3%-al huztam fel az IS nyeres/vesztes aranyt. 52 vagy 53 volt, es most meg 55, talan kozeledem az 56%-hoz.Diegho : erre en is felfigyeltem, minel tobb tankod van annal hamarabb gyul a szabad tapasztalat (mondjuk teljesen egyertelmu).
Amugy en gyakorlatilag kb tier 8ig tudok a tankokkal plusszosra kijonni.
Az altalad ajanlott Panther 2-vel nem igazan tudtam jatszani...nem rossz tank, csak valahogy nem ereztem ra elegge, erdekes modon csak a vege fele, amikor kellett eladnom
Nos a P2-vel altalaban tobb minuszos kort mentem mint plusszost, de csak kb -2 es -5 ezer kozottit.
Kivancsi leszek a Pershingre, meg a T44-re, de egyelore csak a T44 van kikutatva, arra meg nincs meg a penz.
Az angolokbol meg a Cromwellre hajtok, remelem jo tankocska lesz... -
Dr_Syrex
senior tag
válasz SoulReaver #24032 üzenetére
szerinte csak szimplán mazochista lehet
De 27K csata low tierben eléggé önsanyargató
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #24032 üzenetére
Akkor ő nem is játszana, hiszen szopóág nem létezik
-
diegho
nagyúr
El tudjátok képzelni azt, hogy ép elméjű ember 27 ezer csatát letol low tier tankokkal? A legnagyobb tankja tier6, az is prémium. A pláne az egészben, hogy botrányosan rossz játékos, de kitartó, már 6000 csata felett jár churchill-ben, a neve Herga007.
-
Ugyanezen a pályán tegnap este csak én mentem egyedül be a városba. Csak én. Hiába volt valami 80% esélyünk nyerni, elvesztettük, mint a huzat. Már az elején közöltem a csapattal, hogy így elveszítjük, 1-2-en jöttek is utánam, de az kevés volt, a heavyk lesz@rták. Aztán a vége felé mikor rávilágítottam arra, hogy ezért vesztettünk, jött is a válasz, hogy én csak egy noob vagyok, és azért okoskodok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GaburroSan
aktív tag
Angol vonalat most untam meg! Ez a Cruisader 1 kalap kaksi! M4 és a KV-1 a király T5ben! Várom a Csájníz ágat!
-
forras2
őstag
Nem feltétlenül az idegeskedés miatt játszok keveset.... alapból játszok napi 8-10 csatát max, és annyi. Ezt is 3 nekifutásra Egyszerűen nem köt le annyira a játék, hogy egyhuzamban több10 csatát lenyomjak.
Lassan 1 éve játszom, és 2284 csatám van...Eleinte azt preferáltam, hogy minél több tankot próbáljak, minél több szálon játsszak. De mindig volt 1 kitűzött célom, és rájöttem, minél több irányba megyek el, annál lassabban érem el a kitűzött célomat.
Én még most is így vagyok vele Inkább lemegyek kocsmába haverokkal, és eliszok, eliszunk 10k-t, mint hogy 1 Löwére kiadjak 10k-t
Paul119
Köszi, most már tudom mi hiányzott nekem az elmúlt 1 hónapban, míg nem jártam erre[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
Ja ja! Teljesen igazad van! Kollégám megvette a D3-at akciósan 10.000 HUF-ért (kb 1,5 hónapja) és már megunta. Pedig anno a D2-vel több mint 1 évet játszottam + 6, 7 hónap a kiegészítővel (a D3-at csak látásból láttam, de 12 év munkáját azt nem látom benne)! Ehez képest már WOT-ba már toltam kb 50.000 HUF-ot és nem bántam meg mert, minden percében leköt!
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz forras2 #24013 üzenetére
Ha keveset játszol, akkor érthető (bár ha ez az idegességtől van...)
Pedig ha több tankot próbálsz ki valószínű, hogy ratálasz olyanra ami jobban fekszik mint a többi. Például több olyan premium tank is van, amire megvétele előtt úgy gondoltam, hogy nem teljesen vagyok benne biztos, hogy működni fognak, de azért megvettem őket, mert érdekesnek tűnt a típus.
A Valentine, FCM36, T15 ezek mind olyan kis szerencsétlen szenvedős tankoknak tűntek, nincs se sebzése se penje, vagy lassabb mint egy maus... De a gyakorlatban kijött, hogy ügyesen használva igen élvezetes kis gépek.
"...de sajnálom rá a pénzt..."
Eleinte így voltam én is, hogy nem költök egy vasat se erre a játékra, de aztán egyre jobban vágytam a kicsit egzotikusabb kis prem tankokra, aztán meg... 800-1500 goldba fájnak, ha akciósan veszi az ember fele ennyi... Egy baráti sörözésnél több pénz elmegy, ezek meg megmaradnak hónapokig.
Lassan 2 éve tolom ezzel a játékkal, ennyi idő alatt azért el lehetett volna fogyasztani pár AAA kategóriás eredeti játékot, azok mennyibe is kerültek volna?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Fel
addikt
Ez igen! Ez a helyes hozzáállás egy csapatjátékhoz:
Mint látható a 3 top tankunk egy platoonban volt, és az elején közölték, hogy márpedig ők jobbra, a város szélére mennek. Erre megjegyeztem, hogy akkor gyk. el is buktuk a várost. Erre jött a válasz.. A végén nem csak a várost vesztettük el, hanem az egész csatát, ennek a remek taktikának köszönhetően.
Végülis, ha csak egy kicsit is körbenéz az ember a kezdéskor, és látja, hogy az ellen oldalán mik vannak (tier 8 prémiumok, amiknek ismert a felszereltsége), és emmellé látja, hogy a tier 7 tankjaink stock állapotúak... Akkor talán fel lehetett volna adni ezt az elgondolást.
Na mindegy, mást nem is nagyon várok el egy HARD(X/S) klánostól. Azóta utálom őket mióta a klánok k.rvája agonise nevű kreténnel összehozott az MM egy oldalra. Azóta n1 célpontok, kiemelten a fent említett tajtparaszt, függetlenül attól, hogy éppen aktuálisan mely klánban van. -
myckey
veterán
válasz forras2 #24016 üzenetére
5 csatában lista alja?
na az igen nagy szopó ágén többnyire közepére,vagy tetejére kerülök
tegnap speciel első csatám,egyből top gun lett vele....nem is nyúltam hozzá többet,csak amikor Antival szakaszoztam..."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
diegho
nagyúr
válasz GaburroSan #24008 üzenetére
Rossz elképzelés a kevés tank, mert, ha több a tank:
- több tankot duplázhatsz, több free xp (nem véletlenül van 300k free-m)
- több esélyed van arra, hogy eventen egy, vagy akár több tankod is plusz kreditet hoz (a kreditem sem véletlenül van)
- ha szeretsz együtt játszani másokkal, netán klánban vagy, több esélyed van szakasztársakat szerezni -
forras2
őstag
válasz myckey #24014 üzenetére
5 csatát képes voltam vele menni, és ott megutáltam 5-ből 5 csatában utolsó voltam a listán vele, és KV1s és hasonló dögök jöttek velem szembe, akiknek 1 lövés voltam, ott feladtam....
Mcray
1 különbség van köztem és közted.
Te tudsz játszani, én nem. Én alá írom, hogy hülye vagyok a játékhoz. Ez miatt nem is játszok szakaszban, mert csak elbasznám más játékát. Vannak körök, amikor úgy mond ráérzek, és jól megy, de többségben nem.
Ezt igazolja az is, hogy ma 9 kört játszottam, és nem jött össze 50k kredit.[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz forras2 #24013 üzenetére
61 tankom van és nem tudom elkölteni a bejövő creditet Tier 1 és 10 között van minden de főleg a 4 és 7 közötti réteg ami fossa nekem a pénzt. Az összes 5-6-7-es tank amim van féláron lett megvásárolva, így nem sok pénzbe kerültek. Csak mondom
-
myckey
veterán
válasz forras2 #23968 üzenetére
nem olyan rossz az a páncél....jól fordul...ágyúja képes sebezni
ezek szerint csak én vagyok annyira elvetemült,hogy bejön az a tank
még felszerelést is vettem rá.....
mióta visszavettem...kifejlesztettem a T1HT-t és most az M7Priesten munkálkodom,de ez még 20K TP lesz...szóval a hét rámegy.
Viszont lehet,hogy most megtartomMcray:
Én is játszom innen emberkékkel....van amikor jól megy,van amikor kevésbé.de összességében jó buli szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
forras2
őstag
Nekem felesleges a több tank... több okom is van... Az egyik az az, hogy sokszor ezzel a 4-el sem nyomom le a 2×-es köröket, mert játszok 2-3-4 kört, és annyira felhúzom magam, hogy napokig el sem indítom a játékot. A másik meg az, hogy sosenem nincsen kreditem. Most is ki van fejlesztve 2 tank de nincs rá kreditem, hogy megvegyem őket. Következő cél az IS, de az életben nem lesz nekem 1,4 milla kreditem
Ez miatt gondolkodom 1 prém tankon, de sajnálom rá a pénzt.... -
Mcray
senior tag
Ezt én sem értem, de van más is. Hogy van az, hogy van akivel állati jól tudsz párosban vagy hármasban játszani, másokkal meg valahogy sosem?
Antoniusszal pl nem merek játszani, mert ha velem van, mindig halál béna vagyok és úgy érzem miattam bukunk köröket. Amikor Emre becsatlakozott 3.nak állati jók voltunk hárman. Egy rakás ember van még a barát listámban, akivel ugyanígy vagyok. Amikor veled együtt mentünk első alkalommal, ugyanez volt. Amikor viszont Marked_One kolléga accountjával játszottam és úgy mentünk együtt, egész jól ment
Nekem ez okoz nagy fejtörést
-
SoulReaver
veterán
Kezd elmenni a kedvem a játéktól... 3 napja folyamatosan szopóágon vagyok... Folyamatosan csak olyan csapatokba tesz be akikkel nem lehet összedolgozni, és mire észbe kapok, már csak egyedül vagyok és jönnek rám még kb 6-7en.... kicsit unalmas...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz GaburroSan #24007 üzenetére
Ma mi is jártunk úgy szakaszban hogy 6-6 nagy arty volt (T10-es csata) és bizony ott is nagy volt a kempelés. Sajnos ennyi arty egy csatában már megöli a játékélményt.
Més que un club!
-
vhw
addikt
válasz GaburroSan #24008 üzenetére
Nem, nem arra céloztam, hogy miért nincs kitömve más emberek garázsa 3-4 db T10 tankkal.
Hanem csak úgy, miért nincs több tankjuk?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
GaburroSan
aktív tag
Na ma ezt is megkaptam! Beírtam hogy túl sok az arty (12db 6-6 t7 és t8) miután az obj704esem kilötték (persze arty volt, igaz nem elsőre hanem a másodikra haltam be, de így nem túl nagy a játékélmény), erre az 1ik artys csóka visszaírt hogy túl sok a noob td Erre nem tudok mit reagálni ha ez nekik jó hogy mindenki kempingezik! Félre ne értsétek arty kell de tényleg maximum 2 nálunk 2ő náluk! Nem pedíg 10 itt és 10 ott!
-
HungAryan
tag
Erről már beszélgettünk a klánon belül is és érdekes dolgokat vettünk észre...
Ugyanannyi sebzésre akkor ad több XP-t, ha több a felderítésed általi sebzés.
Illetve akkor is több XP-t kapsz, ha kevesebbet sebzel, de többet spottolsz.
Ez igaz a heavy, med és TD vonalra.
Ez csak azért dühítő, mert egy TD-nek nem ez lenne a feladata.Ugyanez fordítva, felderítőnek besorolt járműveknél.
Csaták végén nézem az összesítést, náluk meg a sebzésre ad több XP-t.Szerintem itt nagyon elb*sztak valamit a WG-nél.
Persze lehet, hogy rosszul figyeltem meg, de majd mentek le képeket a csaták végén.WT account: Cpt_Hungarian
-
válasz Djuree #23996 üzenetére
Viszont neked nagyobb a pen-ed meg a rof-od, és még mozgékonyabb is vagy.
(#23997) tank1: minden tier 10-es TD kevés XP-t kap, én ezt a T110E4-gyel tapasztaltam
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz GeGexx #23998 üzenetére
Értem én. Mondjuk néha a 10-esek meg az 1-esek is fontosak, mert az oké, hogy egy 600-as sebzésnél az első számjegy 6-os, de a második meg a harmadik szám is fontos, pláne ha van az ellennek 689hp-je van,akkor nem mindegy, hogy haccáz mennyit sebzel. Mert vagy kipurcan vagy nem
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...