Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vbbb
addikt
válasz Flatron710 #22697 üzenetére
Nálam is szeret pattogni a gold ha véletlenül rávetemedek. Szóval gyakorlati haszna nem sok a kreditnyelésen kívül.
-
Cooper911
senior tag
válasz echterion #22662 üzenetére
Churchill féláron megéri. Kivéve ha irtózol a lassu tankoktól. Ezesetben javaslom hogy várd meg amig a T-25-öt akciózzák. Azzal is kb annyit lehet keresni mint a Churchillel (átlag 20k).
A Chuchil 100as legénységgel (pl KV1ből átrakod a profi srácokat) töltésgyorsitóval közel 2 másodperc alatt köpi a golyót, jól meg lehet sorozni vele az ellent. A noobok úgyis az elejét lövik az meg jó kemény. Szal lehet vele keménykedni, de az arty és néhány fürge kis tank meg tudja keseriteni az életed. Tehát ne maradj vele egyedül. Én supportálni szoktam vele, megyek valamelyik front után (úgyis lehagynak) aztán onnan osztom az áldást.T-25 viszont fürge de a tornya nagyon lassan fordul, előre kell gondolkozni vele.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Patrick76496
őstag
Az E-100 oldala sorban nyeli a 0 dmg-s lövéseket a 200 mili átütésű lövegtől, és a hátulja is lepattint... Egyesek itt sírnak, hogy milyen szar az E-100, amikor még körbe sem lehet flankelni normálisan egy Tier 9-es meddel...
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Flatron710
tag
válasz bal8080 #22689 üzenetére
Szerintem meg fogja hagyni a WG! De nem nagyon zavar...
Aki eddig 11k csata alatt nem talált el APC-vel, az ezután sem fog GOLD ammo-val... ( a prémium lőszertől még a játékos állomány túlnyomó többségét adó "piroskák" nem fognak jobban célozni. )
Akit pedig eddig is sebeztem APC-vel, azon ezek után sem fog változtatni az, hogy gold lőszert használ.
( én a KV-5-ön próbáltam ki eddig összesen 5(!) db arany lőszert. 5/3 átütés, 2 pattanó ugyanonnan...) Itt le is tudtam a prém lőszer használatát. A 107-essel sima APC-vel is ugyanezt a sebzési arányt el tudtam volna érni... ( viszont így 20k-ba fájt a lőszer... sima lőszerrel pedig filléres tétel lett volna )[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #22692 üzenetére
Igen, sajna elvették tőle, pedig egyáltalán nem volt vele OP. Legalább kaphatna egy olyat löveget, mint a Panther, ami nagy átütésű, de cserébe keveset is sebez.
Ezekkel a besorolásokkal van a gond. Nem tudom melyik hülye találta ki, hogy medium legyen az SP, amikor még heavy-nek is lassú. Ha jól tudom a sima Pershing egyébként is nehéz tank volt a WWII-ben, mivel 45 tonna nem kevés egy médiumnak. Jó, hogy nem könnyű tank besorolású... A másik meg, hogy ha az angoloknál meg tudják oldani, hogy közepesből könnyű legyen, akkor a franciáknál miért nem? Gondolok itt az AMX40 (nehéz) ->ELC AMX (könnyű)-re.
Más: Vettem én is egy IS-8-at. Feltettem rá az M62-T2-t, épp felment az alap lánctalpra, semmilyen felszerelés sem fért már rá. 50,850 kg / 50,900 kg a terheltsége ergó 50 kiló még szabadon van. De akkor miért nem megy fel a periszkóp, amikor az is 50 kilós?
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor88
tag
válasz bal8080 #22694 üzenetére
Ez így van, de azért a folyamatos mínusztömegek sem jók, elvégre fejlesztésre kell a pénz.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
bal8080
csendes tag
válasz nagysandor88 #22693 üzenetére
Hát negatív lett, de nem bánom. ( prémium ac)
Összességében M4 0 vagy kis plusz, de ez csak szórakozás.
Elméletileg mindenki ezért játszik -
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #22688 üzenetére
Bocs, 175-ös már tényleg nincs, T-43-nak volt régebben.
Nem mondom, T26E4 néha vicces tud lenni, pattintotta T34-esem lövését is párszor, mikor rossz helyen talàlom el, de cserébe ő sem lőtt át és kb. egy Löwe legyorsulja, pedig az se egy rakéta.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #22686 üzenetére
Igen, de a kis kupolát nem mindig lehet eltalálni. De ilyenkor már lehet nem az én hibám, hogy nem bírom sebezni, akkor olyankor jelentős fölényben vannak, esetleg nem kedvező a terep. Sokszor viszont nagyot nézek, amikor a Tigrisem (H/P) nagyobb erőfeszítés nélkül lazán átviszi a torony alatt. Pattintotta le már az ST-I lövését is, viszont amikor gond nélkül szeli át a lövedéke a KV-5 tornyát, mint kés a vajat, az szívmelengető érzés. Melyik T7-es mednek van 175 átütése? Ottvan a 13 75 144-el, a Comet-nek pedig csak 148 van.
-
Na, a mai csaták után kellett már ez a lelkemnek, hogy megnyugodjon:
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. november 3. 20:48:51
Vehicle: KV-1S
Experience received: 9 345 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 41 820
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun, Sniper, ReaperPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #22684 üzenetére
A tornyukat mindig mutatják, ma is szedtem szét nem egyet belőle, igaz T8-as vagy nagyobb géppel nem nagy hőstett.
Hát, T-43-mal T7-es HT-nek neki se állok szemből, IS-t messzire kerülöm vele, mert annak még oldalába kerülni is nehéz, ha észnél van. 144 azért kevés azon a szinten, mert a többi T7-es mednek van 160, 175, 198 és mellé a sebzésük is jobb. Nem mondom, hogy utálom ezt az ágyút, most, hogy lassan végzek vele, kezdem megkedvelni, mert van hangulata, pontos, gyors.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Taktoj
aktív tag
köszi a válaszokat.
közben kb ilyet ajánlottak.
elsőnek az összes legénységi tagnak elit majd 2. nak parancsnok 6. érzék míg a többieknek lopakodás. de ennek tükrében lehet hogy a 2. a parancsnokon kívül lesz ez toronyforgató.bár nem lövök ha forog a löveg max ha a seggemben van valaki[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #22681 üzenetére
Én is ismerem a gyenge pontjait, csak az a baj, hogy bizonyos esetekben nagyon nehéz eltalálni. 144 átütés nem olyan vészes T7-ben, közelharcban szinte minden T7 nehéz tankot át kéne vinnie szemből (az angolt kivéve, azt még nem ismerem). Azt tudom marhára utálni, amikor ottvan egy papír tank (IS, ISU, T29, T34, Tiger, JagdPanther), és mégis lepattanok róluk a 175 pen-nel. Nem tudom ma ki nézett nagyobbat, amikor a D-25 mod. 1944-es SU-152 lövését lepattintotta az AMX105AM-em.
(#22683) mynames: Oldalról még a Churchill is szétszedi.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #22676 üzenetére
Azt gondolom, 200-as pen környékén már mindegy a legtöbb esetben, persze olyan gépek ellen, mint az IS-7 és a német T10-esek, kell az átütés. A többi géphez is vettem arany töltényt, de csak a T-43-mal használtam, mert a 144-es pen vicc a többi T7-es ellen.
T26E4 szerintem nem olyan vészes ellenfél, torony és alváz találkozása, valamint a bal teteje könnyen átlőhető. A többi eléggé pattogós, az tény.
Vannak mumus tankok nálam is, amikkel nem szeretek összeakadni...
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz bullseye #22679 üzenetére
Designated Target - Ez nem működik, csak ha közvetlenül rálátsz az ellenre. És mivel artival legtöbbször a leghátsó ember vagy, így jobb esetben a többiek úgyis látják.
Lövésznek artin is érdemes a Snap Shot-ot választani, mert a leírása megtévesztő, nem csak toronyforgatás, hanem a löveg mozgatása közbeni szórást csökkenti.
-
bullseye
addikt
válasz Taktoj #22674 üzenetére
lopakodás, de ha megvan a 100%+ parancsnoknak én lecserélem 6th sense-re. Meg van a +2 másodperc, asszem lövésznél, de nem tudom az működik-e artynál.
2.ra jó lehet még a jobb fordulás, intuíció, más nem ugrik be hirtelen'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
memphis221
tag
válasz Patrick76496 #22676 üzenetére
sziasztok
melyik tankot érdemes fejleszteni az elején?
" memphis22 "
-
Patrick76496
őstag
(#22656) Chris0321, (#22665) Atlantis: Én inkább maradok a réginél, nem engedem meg magamnak még T8-as prémium tank mellett sem. Egyébként meg sok tanknál szinte semmi értelme a prémium ammo-nak, mivel alig erősít valamit az átütésen.
Más: Nagyon nagy kár volt berakni ezt a T26E4-et berakni a játékba. Ha nincs lehetőségem körbeflankelni, akkor szinte semmi esély, hogy sebezzem, mivel nagyon kicsik a gyenge pontjai, nem a legegyszerűbb eltalálni őket, főleg, ha messzebb van tőle az ember. Ezt sem ártana már kivenni a boltból... Még soha sem próbáltam körbeforgatni, viszont így papíron nézve nem sok esélyem lenne, mivel 32 fokkal forog, ráadásul helyben, amihez még hozzá jön 24 fok, ami a torony forgása. Plusz a Type nem a leggyorsabb gép, földúton alig tartja a 40-et. Az 50B-nek és az IS-7-nek jobb a fajlagos teljesítménye. Eddig a Type-ot éreztem sokkal jobbnak a T-54-nél, mióta megvan a 200-as átütésű löveg, azóta teljesen kényelmes a T-54, még az IS-4-et is átviszi szemből egy kis szerencsével. A 175-ös átütésű löveg viszont már gyenge T9-ben, amikor Type-ban ülve KV-4-el találkozok már fosok, mivel vagy pattogok róla, vagy folyamatos 0 dmg-k. Normál tankoknál max 1 tier különbséget kéne engedélyezni, a prémiumoknál pedig egyet sem.
[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
Na mentem az M18 -cal csak goldammós cuccal 4 kört. 2 bukó, 2 győzelem, de igazából semmi pluszt nem tapasztaltam. Sőt Churchillről 100 m-ről lepattant , ugyanabban a körben pedig ELC-ről kettő is lepattant , igaz az 470 m-re volt.
Szóval engem nem győzött meg. A 4 kör kb. 120.000 ezüst volt. -
Taktoj
aktív tag
válasz echterion #22671 üzenetére
Nézd meg te magad , Taktoj_HUN az az átlag. Csodát nem kell tőle várni T1 KV1 meg a T14 nek tudni kell a gyenge pontjait mert különben a kicsi pen miatt nem nagyon lövöd őket át. De ezért nem is rak be pl 7 es tankokhoz. átlagban szerintem 2 kill/game lazán hozható ha nem te vagy az alja .. olyan sosem lesz... a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
joergie (2012.11.03. 18:23:56) Victory! Battle: El Halluf 2012. november 3. 18:15:11 Vehicle: PzKpfw VI Tiger (P) Experience received: 12 200 (x5 for the first victory each day) Credits received: 63 784 Battle Achievements: Steel Wall
de ami mégjobb, tegnap(vagy ma?) szereztem T20al egy steel wall medált epic. T20 nagyon vadállat jó tank. Viszont a tegnapi szívás nagy lorraine artyval...a 13adik csatát tudtam csak be5szörözni vele.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
kanyipicske
tag
Szerintetek, ha q SU 100 legénysége eléri q 100%-t milyen skillt/perket érdemes annak az ágnak adni?
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok. két képzettségem van 100% on Szeretném a leghatékonyabbakra cserélni őket.
Arty - kicsi-Ha lehet a nem ér semmit s egyéb megjegyzésekkel hanyagoljatok. Ha viszont egy profi artys tudna tanácsot adni, akkor neki nagyon megköszönném.
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #22652 üzenetére
T-43-asommal használtam pár darabot a keményebb vasak ellen, alapból annak elég harmatos az átütése.
-
mynames
senior tag
Még én se használtam el egyet se, persze vettem 1-et a jobb vasaimra. De mindjárt rászánok egy kis ezüstöt és csak azzal megyek egy kört, hogy lássam milyen úgy.
(#22657) Xmodule : én segítségből lelöktelek volna! Úgyis full HP-n voltál , lehet túlélted volna!
[ Szerkesztve ]
-
Linghuff
csendes tag
Pfff... azért voltam "noob", mert az ELC AMX tankommal tier8-9es csatában elmentem scoutolni és nem védtem..
-
Fel
addikt
Szerintem még ennél is jobb megoldás elsőként a beállításokban megnézni a billentyűzetkiosztást..
Mellesleg a WoT-ban a legelső csata kezdete előtt, az ember képébe nyomja a program a help ablakot, amiben az alapvető dolgok benne vannak. Csak úgy látszik ezt sokan élből lenyomják...--------------------------------------------------------------------------
Lend Lease for the East akció. Mától, keddig:
30% discount on Premium Consumables.
50% discount on the following Premium Tanks:
Soviet Tier V Heavy Churchill
Soviet Tier V Medium Matilda50% increased credit earnings for the following tanks:
Soviet Tier V Medium T-34
Soviet Tier IV Medium T-28
Heavy Tier V Heavy KV-1--------------------------------------------------------------------------
A WoT Logger 2-höz már nem lesz több update, mert készülget a 3-as: [link]
Egyelőre elég fura.. Semmi html oldalas összegzés, de replay-t azt lehet rögtön feltölteni...--------------------------------------------------------------------------
Egész kellemes cucc ez a kis Crusader:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 3. 15:53:05
Vehicle: Crusader
Experience received: 1 396
Credits received: 27 843
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "1st Class"Victory!
Battle: Airfield 2012. november 3. 16:26:45
Vehicle: Crusader
Experience received: 1 486
Credits received: 32 809
Battle Achievements: Sniper, Master GunnerSzerencsére nem scout tank besorolást kap, így saját tier + 2 szerint kerül csatákba. Sunnyogni, "flankelni" nagyon jól lehet vele
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Én minden tankomra vettem 3-at vészhelyzet esetére. A Renault Ue 57-re 10-et mert még nincs meg rá a legnagyobb ágyú és azt használom ha betesz 5-ös tankok közzé.
-
AVarice
tag
Az egyik vasúti hídon lecsúsztam a sínről, a híd oldala és a sín széle közé szorulva, nagy nehezen egy orosz tank segítségével sikerült fejest ugranom a hídról a vízbe....
-
vv5204
senior tag
válasz D.Orion #22642 üzenetére
Érdekes, hogy a T3-as tankom 105-ös HE-je alig sebezte a T5 heavy-ket,
de a Wolverine 105-se érezhetően hatékonyabbnak tűnik, még szemből
is levesz pár százalékot pedig mind a kettő amcsi tank. Ezzel szemben,
ha a legerősebb 76-os van fent, sokszor csak lepattan a nagy dögökről.
A Slugger 90-es AP-jére azért kíváncsi lennék, hogy mit tud. Egyik
csatában a kölök 6 ellenséget kicsinált vele. -
Tomi0703
addikt
-
Patrick76496
őstag
Ti mennyi gold ammo-t használtatok el 8.1 óta? Én még egyet sem és nem is fogok, max CW-n.
-
benvolio
őstag
A legmulatságosabb sztory-m, hogy feltettem a laptopra is a játékot, majd beléptem a legkisebb arty-val. Hát a laptop kevés volt neki, mert 5fps körül ment a game. Először ki akartam lépni, de aztán mondom, hogy nem hagyom ott zsákmánynak szegény kicsikét és elindultam vízbe zuhanni egy part falról. Majdnem odaértem amikor hátulról rongyol felém egy ruszki tank és menet közbe lövöldöz rám. Belezuhanok a vízbe még egy kicsit haladok benne, majd fulladás. Közbe utánam eset az idióta és megrekedt a víz szélén a partfalnál, ahonnan kijönni se tud. Szakadtam a röhögéstől, hogy még így is halálba vittem egy ellenséget! Illetve jött egy csapattárs aki a szabad prédát kilőtte! Ennyi, könnyesre röhögtem magam!
-
Patrick76496
őstag
Én a PDR-el használtam az A13 Mk.II-t is, az egy körből elit lett. Jó az szerintem közelharca is kihajolósat játszani tökéletes.
Más: Olyankor mi van a platoon chat-tel, amikor írok ezerrel, lenyomom az entert, de nem jelenik meg a szövegem, és a társam sem látja?
-
nyunyu
félisten
válasz Tomi0703 #22638 üzenetére
MAS: mi alapjan rakja be a palyakat a jatek? teljesen veletpenul ugye. csak mert vannak mapok amelyek folyamatosan vannak akar 3-4 csata mulva (himmelsdorf, steppes most igy hirtelen) es vannak amik tok ritkan ( pl: highway, redsire (hala istennek ) ) ?
Meccsben resztvevo legnagyobb tank szintjetol fugg, hogy eppen milyen palya johet.
Province csak T1-3 tankoknak elerheto
Mines, Himmelsdorf: T1+
Cliff: T3+ vagy T4+
Redshire, Abbey, Westfield: T5+
Lakeville, Live Oaks: T6+
Highway: 7.5-ben T3+ volt, 8.0 T5-tel sem tett oda.Encounter jatekmodhoz legalabb T4-es tankkal, Assaulthoz T6-tal kell rendelkezned.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Orlin
addikt
válasz jozefgucci1 #22646 üzenetére
Köszi!
Nem tudtam ...Már egy hónapja is vettem a töltés gyorsítót azt hittem fent van,de nem volt
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
jozefgucci1
addikt
Távcsövet adott tankra kell venni , illetve feltenni . Ha a depóban van akkor nincsd a tankon.
A tanknál a felszereléseknél a három rublika egyikénél ha odalépsz fel tudod tenni .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Orlin
addikt
Vettem távcsövet.Akkor most ez is fent van automatikuson a tankon?
A depóban látom,de nem tudom fent van-e.Meg,hogy akkor most melyiken is?!köszi
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
D.Orion
veterán
A KV-1 -et sehol nem tudtam sebezni, kihozhattam volna draw-ra, de úgy voltam vele, hogy minek. Azért azt nézzétek meg, hogy mit össze kergetőztem ezzel a szerencsétlen noob-al.
Mi ebből a tanulság? Vigyél magaddal HE-t vagy gold-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz jozefgucci1 #22639 üzenetére
Tőlen? Megtisztelő, de nem vagyok nagy játékos, meg aztán az inkognitómat is inkább megtartanám.
Hát igen, T10-ben harmatos, de szerintem oda a nagyobb ágyú pen-je se sok, ott is csak oldalról-hátulról lehet ügyködni.
-
Fel
addikt
válasz Patrick76496 #22635 üzenetére
~350m-től nagyobb távolságra nem érdemes a Pom-Pom-mal lőni, mert egyszerűen nincs hatása. Kifogy a szuszból a skuló, vagy csak "egyszerű" hiba...
A Bofors löveg van, csak más a neve, QF 40mm Mk. akármennyi, tier 3-tól lehet rakni a cruiserekre.
A Pom-Pom tier 2 tankokon 4x1-et lő, de tier 3-on már 2x2-t.
Ha távolra akarsz lövöldözni, akkor jó a 2 fontos löveg, de cserébe közelharcban hátrány a lassú töltés.
Én a BESA(rsz) puska után csak a Pom-Pom-ot használtam az A13 Mk.I-en. Egyedül Province-on volt gond, ha átlósan akartam keresztüllőni.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Atlantis #22637 üzenetére
Eddig 5 körböl 4 bukó , szerinted ? Amúgy igen mozgékonyabb és ha Tier9 be rak még használható a pershing lövege , de sajna kétszer rakott be így abból egyszer nyerteünk . Ha nagyon nem bírom akkor beáldozom a maradék free xp-m a nagyobb lövegre . Ha gondolod és van kedved mehetnénk majd szakaszban hátha tanulok tőled !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Tomi0703
addikt
válasz Lizandra1 #22609 üzenetére
ellenfelkent nagyon utaltam/utalom mikor t3-4-es tankokkal vagyok. folyton pattanok rola. most ha kv1-el vagy vk3601-el meglatok egy ilyet rogton megyek utana kiloni..
MAS: mi alapjan rakja be a palyakat a jatek? teljesen veletpenul ugye. csak mert vannak mapok amelyek folyamatosan vannak akar 3-4 csata mulva (himmelsdorf, steppes most igy hirtelen) es vannak amik tok ritkan ( pl: highway, redsire (hala istennek ) ) ?
-
Atlantis
veterán
válasz jozefgucci1 #22633 üzenetére
Hogy tetszik a Patton? Meglepetésemre egészen használható ez a löveg, Patton sokkal mozgékonyabb, mint a Pershing, könnyebb vele oldalba kapni a nagyokat. Talán a tűzgyorsaság is nőtt, ezt nem figyeltem.
-
Plasticbomb
addikt
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 3. 12:48:12
Vehicle: IS-8
Experience received: 6 980 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 48 639
Battle Achievements: Mastery Badge: "2nd Class"Ez volt az első kör vele, BL9-el.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Patrick76496
őstag
válasz D.Orion #22587 üzenetére
Azért nem szeretem, mivel óriási a célkereszt és nagyon sok az olyan helyzet, ahol nincs lehetőség megközelíteni az ellenséget. Természetesen közelharcban valszeg nagyon jók. Amúgy volt egy "Bofors" nevű löveg is, azzal mi lett? A Pom-Pom a 4x1-es, a Bofors pedig volt a 2x2-es a teszt szerón.
-
D.Orion
veterán
Öcsém alkot brit vonalon, platoon-ban és anélkül is. Sajnos replay eddig nem volt bekapcsolva neki.
MK III. magányosan, Elite-ben 60%-os legénységgel: 7KILL! 867dmg
A10 platoon-ban, howitzer-el, 60%-os legénységgel. Én spottoltam és megkértem az ellenfél tankjait, hogy ugyan nézzenek már rám. Öcsém meg szépen kinézett rájuk és PUKK! Valentine-ról leficcent frontban 160hp, másodiktól pedig meghalt.
Imageshack meg most hal be pont... Biztos ez is Sandy miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Ez a nap sem lesz jobb mint a tegnapi már most látom . Reggel próbáltam menni 5 kört abból 4 bukó volt .Most szintén ott tartok de az eredmény változatlan . Nem is zavarna a dolog ha szoros csatákban buknám el de ilyen 2,5-15 re elbukni állandóan elég idegesítő tud lenni . Most volt egy csatám a patton-el ahol top voltam ( a pershing löveggel ) alattam 5 prém tank volt az ellennél pedig az 5 felső mind havy nem prém . Mondanom dem kell mire észbekaptam hattal mentek !! Kezdésnek a az egyik Löwe leugratott a szikláról -1210 Hp-ba került neki . Jobb is hogy nincs felrakva az XVM mert az nem idegesít .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Atlantis
veterán
válasz D.Orion #22628 üzenetére
Látszólag nem, teljes értékűnek tűnt, a végére csak ő maradt életben...
Arpee78: ok, ezt mondjuk kijelezhetné valahogy...mikor vízbe estem és megfulladtak a legények, akkor mintha kiszürkült volna a tankom, nem zölddel volt jelezve...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atlantis #22627 üzenetére
Mert halott a teljes legénysége.
Complete Crew Death
Note that as soon as all crew members are knocked out, the tank becomes inoperable. Consumables to restore a crew member's health cannot be applied anymore at this point, i.e. there is no way to restore the tank to operating condition. It counts as destroyed, even though its hull stays on the battlefield with all its remaining hitpoints.
-
Atlantis
veterán
Az mitől van, ha egy csapattag látszólag életben van, van HP-ja, de ha halál utáni módban rámegyek, hogy megnézzem, mit csinál, áll egy helyben, nem is jár a motorja, pedig nincs láncolva. Olyan, mintha halott lenne a teljes legénysége....
-
Lizandra1
csendes tag
válasz jozefgucci1 #22625 üzenetére
Köszi, akkor küszködöm tovább. Jól jönne egy bónuszkód, már ha még létezik ilyen.......
-
jozefgucci1
addikt
Igen csak úgy 1arany = 25XP
-
Lizandra1
csendes tag
Másik tankokról az xp csak arannyal tudom átváltani free-be?
-
Stigma.HC
senior tag
Akkor hozzá is láthatsz a 12t volt eredetileg t5 és akinek a garázsban állt az megkapta helyette az ecl tankot. A többi tankot meg egyel feljebb csúsztatták. Pár frissítéssel ezelőtt volt.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Atlantis
veterán
válasz D.Orion #22614 üzenetére
Aha, akkor nálad mi van T5-ös franciának a med vonalon?
Más: ezt a nyomorult Dragon Ridge pályát elvihetnék oda, ahol eddig volt...eddig Port-ot és Highway-t utáltam a legjobban, most már újra ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Megy a játék? Nem tudok belépni, azt írja ki nem sikerült csatlakozni a szerverhez. Csatlakozást blokkolhatja a tűzfal. Nem állítottam át semmit sem és eddig nem volt ilyen gondom.
Megírtam a hozzászólást be is engedett azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz Lizandra1 #22609 üzenetére
Hát, az biza tényleg vacak, bár a páncélja kemény dió, ha nem kerül magasabb osztályú csatába. Lassú, ronda, de bírja a gyűrődést. Legtöbben amúgy ingyen kaptak ELC-t, mikor a francia fát átalakították, persze azért régen is kellett szívni azzal a vaskacsával...
Gyorsabb mód csak a free XP van, ha van...
-
Fel
addikt
Mióta tegnap visszavettem, az eddigi legjobb kör az IS-kével:
Victory!
Battle: El Halluf 2012. november 3. 10:50:00
Vehicle: IS
Experience received: 8 580 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 57 416
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "1st Class"A múltkori, félhónapos Tigrises akciónál lettem rá figyelmes, hogy az "event" bónusz nincs felszorozva 1,5-tel prémium esetén. Vajon miért?
------------------------------------------------------------------------------
Készülget a következő prémium gép:
SU-100Y. Ha minden igaz, tier 8-as lesz. KV alváz (talán KV-1) + hatalmas felépítmény, hogy a 130mm-es hajóágyú kényelmesen elférjen
-
válasz homeless09 #22608 üzenetére
A Grille-nek erősen páncélozott ágyúja van, ha pont azt találod el és rossz szögben is éri simán lecsúszhat róla. Ami még meglepőbb, a Priest frontja 102mm vastag és ráadásul ~45°-ban döntött. Ahhoz ~160-170 pen kell.
Közben 12 mm páncélt írnak mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Lizandra1
csendes tag
Sziasztok,
Ez az AMX40 egy rakás s..r. az ELC AMX-re gyúrok de az istenért nem akar rá összejönni az XP.
Ti hogy csináltátok, már akinek van ELC. Van valami gyorsabb módja, mert az AMX40 még a kedvem is elveszi.........
-
Atlantis
veterán
Nagyon kemények a T4-es arty-k, én már félek oldalról meglőni egy Grille-t, akármivel is vagyok.
-
csaabz
őstag
A black prince a legrosszabb tier 7es. No comment...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
đe$|re
senior tag
Én már nem panaszkodok az xp miatt. (amiatt viszont rendesen anyázok, hogy tegnap akármit csináltam a t28 protoval, talán 2-3 győzelmem volt, ma már jobb az arányom vele...szopóág rulez!)
Nyugi, az e75m nem vitte a hummelt...rálőttem, felvillant, benyögte, hogy talált és semmi...Szerk.: Tévedtem...ma is kapom protoval az agyhalott csapatokat...
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest