-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz Sontir Fel #20299 üzenetére
Igen!
Várok is az E-50 megvételével.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vJokka
aktív tag
T-54 el végre meglett az "Ace Tanker", igaz az ellen is "besegített". Mondjuk a 160-as ping + szerver oldali célkereszt nem olyan vicces kombó
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
jahrn
senior tag
No kiprobaltam a 8.1 test 2-t es sniper modban nagyon beszaggat a jatek, eddig ezt nem csinalta.
Amugy meg, Su-152+creditert vett gold ammo a 152mm-be elegge brutal, valszeg prem nelkul is fenntartja magat ha esszel lovoldozol. Mondjuk csak erdeklodeskepp probaltam, jo nekem rajta a 122mm.
Meg kiprobalom az M4+105mm+gold ammo kombot.
Meg meglepve vette eszre h a Comet-ra felmegy a vertstab, mondjuk az igazi problemat nem oldja meg, azon a tankon nonstop elszall az ammorack.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Sontir Fel
őstag
Tudna abban segiteni vlki hogy ha a wot megnyeri az aranyjoy izet, akkor pontosan milyen jutalomra lehet szamitani? Csak mert esedekes lenne egy amx50120 vasarlas, es nem tom erdemes-e meg varni a dologra
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
emre
veterán
válasz rebugra #20285 üzenetére
hát annak aki mondjuk csak havonta egyszer lép be lehet....
most voltam egy csatában ahol egy lúzer T-43-asnak fogalma sem volt hol lehet áthaladni fulladás nélkül, és az első percben vége is lett
engem inkább az érdekelne hogy mi a rossebet kerestél ott?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
diegho
nagyúr
Ma elég sok magyarral találkoztam a játékban, szakaszban is, egyedül is, már tudja a klánom, hogy miért nem akarok magyarokkal együtt játszani. Tisztelet a kivételnek!
-
bimbilla09
tag
Biztos dagad a melle a srácnak ilyen klán névvel.. Nem látszik. Az a klán rövidítése a neve mellett, hogy SZAR.
[ Szerkesztve ]
-
kanyipicske
tag
xwmet, hogy kell telepíteni valaki elmagyarázná?
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
csaabz
őstag
Jah, látom maradt a 20km/h tier 6-7 heavynél. Na az lesz igazán gáz. Néha a T-150-nel se érek oda a megfelelő helyre a megfelelő időben. Ezekkel jobb lesz el se indulni...
Hivatalos fórumon írták, eddig az AMX M4 1945 volt a legrosszabb tier 7es heavy.
Nos WG, sikerült egy rosszabbat kreálni...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Fel
addikt
válasz AlexWolf #20278 üzenetére
Nem.
Vickers Medium Mk. I. lesz a tier 1 tank.------------------------------------------------------------
Akinek volt problémája a South Coast mappal, annak jelentem, hogy ne számítson semmi javulásra.. Ugyanolyan szar a framerate a part felőli oldalon 8.1-ben, mint a 8.0-ban.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Jelentem a SU-101 tényleg sokkal rosszabb, mint a SU-100M.
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #20272 üzenetére
megy a gőzös megy a gőzös kanizsára...nizsai kanizsai állomásra...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dobi 562
addikt
Nem jelentettem őket... Úgy gondoltam az se fair ha én kilövöm őket, aztán még jelentgetek is. Remélem kicsit átgondolják miért lőttem ki őket... Ha sikerült fölfogniuk és legközelebb nem játsszák meg ugyanezt valaki mással szemben akkor már megérte.
Engem nem bántottak mert akkor már kettőt kilőttem az ellenfél soraiból, aztán a TK-zások után még kettőt. Tehát nem akartam én a csapat ellen lenni. Nyertünk is különben, az a T82-38na szakasz hasznavehetetlen volt.
Következő csatában (micromaus-szal) nem volt kék a nevem, garázsban viszont most is kék vagyok...
(#20272) Napfénysüti:
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Dobi 562 #20265 üzenetére
Erről jut eszembe tegnap volt Arcticon hogy T10-es csatába kerültem és volt velünk egy T95. Mivel egy irányba mentünk beálltam mögé IS8-al és elkezdtem tolni. Meg is köszönte menetközben. Na de ez nem volt elég még beállt mögém egy KT meg egy másik orosz vas és 3-an toltuk egyszerre. Ezen akkorát nevettem, be is írtam hogy train for T95.
Més que un club!
-
válasz Dobi 562 #20265 üzenetére
Gondolom azért kékültél, mert kettő csapattársat is kilőttél, az meg ugye ritkán lehet véletlen. Mindenesetre remélem jelentetted is őket unfair play-ért.
Amúgy talán 2 hónapja egy pz38na "csapattárs" kezdett engem lőni, még a kezdőkörben (T30-cal voltam). Megelégeltem, kilőttem, és rögtön kék lettem, mert még a kezdőkörben voltunk. Erre a csapatomból többen is elkezdtek engem lőni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dobi 562
addikt
válasz emerico2004 #20267 üzenetére
Én ebből a skin pakkból használtam a kontúrosat. Először minden tankra, aztán csak a mumusaimra, most már nem használom, mert berögződtek a gyenge pontok.
---------------------------------------------------
(#20266) psycroptic: Mikor munkatársaimnak mesélem a WoT-os élményeim, ők is mindeg ezt mondják amit te. De ha egyszer mindig megtalálnak a hülyék...
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz emerico2004 #20267 üzenetére
Én szerintem még Tier 8-ban bőven lehet plusszt termelni. Csak a sebzésre koncentrálj és nem lesz baj.
PSNID: Tomy83PS
-
emerico2004
aktív tag
válasz psycroptic #20263 üzenetére
üdv meg tudna mondani valaki hogy átlagosan mekkora tankkal lehet +ba kijönni... mindenki 8as prémet mondd de egyenlőre nem áldoznák erre... mindenki 5-ös tankot mondd de nekem a kv-1 sokkal jobban hozott mint a l70-es pz4-es ...áztán mire fullos lett a kv1-s az többet hozott már... most még nem fullos az is de ugyanolyan sebzéssel ugyanazzal a 122-es gunnal úgy vettem észre többet hoz.. persze a javítás több de nekem több kreditet hoz... no meg az is feltünt hogy valaki jpantherrel felrakott most egy csatát 4700 sebzéssel nekem az is egy 2800 as sebzéssel hozza azt....jól látom hogy van kredit fórja is az oroszoknak ?
tud valaki oldalt gyenge pontokra hol lehet megnézni ? mert most 8-9 ben már nem olyan mokás az is ágyú mint kv1s-en 6ban... be akarom tanulni.... különösen type és a kt idegesít....
-
Dobi 562
addikt
Meddig tart a kékülés vajon?
Csak mert kilőttem két idióta csapattársat, akik megpróbáltak lelökni a szikláról, pont ahogy a múltkor egy másik jóképességű...
Most már zéró tolerancia van, nem lesz figyelmeztetés vagy ilyesmi. Beleáll a seggembe, elkezd tolni a kis haverjával, lövöm ki mindet a picsába. Eddig tartott a türelem.
Amúgy nem értem azt a kékülést sem... Nem is lőttem ki mostanában csapattársat (véletlenül sem, direkt meg pláne), csapattárs sebzés is engem ért... Igaz ma kilőttem egy kék játékost, de az nem kéne hogy beleszámítson ebbe...
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Süti:
jaj,jó kis csata volt....én meg írtam,hogy bocseszcsocsesz,de véletlen rányomtam a csata gombra......
de szépen lehoztad....bár én ráküldtelek volna a T30-ra,de há végül is nem kellett"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
psycroptic
őstag
válasz Napfénysüti #20262 üzenetére
Ha nem hagyod, hogy meglőjenek, akkor durva készülék... , egyébként meg szinte minden lövéssel amit bekapok elszáll valaki a legénységből vagy valmi modul bekrepál. Összességében jó vele játszani. Ha jól emlékszem már a negyedik csata után tankászt kaptam vele.
PSNID: Tomy83PS
-
Napfénysüti
nagyúr
-
emre
veterán
Gondoltam írok valami okosságot a T-43-ról, hogy nem rossz az a tank, kb olyan mint a T20, de aztán megnéztem, hogy neked azzal sem ment túl jól, így inkább azt mondom, hogy az van, hogy kinek mi jön be.
Szóval szerintem teljesen játszható szerkezet, és akinek tetszett a T20 az ezzel is fog tudni érvényesülni, mert összességében nem sokkal gyengébb annál. Mondjuk én még a D10T löveggel használtam a T-34/85-öt is, azóta nem mentem egyikkel sem hogy elvették ezt tőlük.
WAR tényleg kell rá, de ezt a T-44-re is célszerű feltenni.A KV-13-at csak pár meccs erejéig próbáltam, de szerintem valami kritikán aluli szerkezet.
Nekem büntetés lett volna azzal húznom a med ágat."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
kanyipicske
tag
Valaki használ célkereszt modot?
Ha igen melyiket?Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha jól emlékszem bejelöltem hogy felvegye. Majd holnap megkeresem. De nem csináltam semmi természetfelettit csak kihasználtam a tankom fürgeségét és csipegettem. Eredetileg úgy voltam vele hogy majd scoutolok és próbálok életben maradni de aztán nekiálltam csipegetni az ellent (T30, Batchat).
Az meg hogy így léptünk be véletlen volt mert megbeszéltük hogy T6-os csatát megyünk csak myckey véletlenül az M103-on állt mikor az ütközet gombra nyomott.Ezt igazából azért emséltem el hogy ha valaki ki akarná lőni azt a platoonost aki tierekkel gyengébb mint a többiek azt nem feltétlenül kell kinyírni, hátha hasznos is tud lenni.
Persze amikor valaki Loltrakit hoz T10-es csapatba az már tényleg nem normális. Én mondjuk ilyenkor nevetek egyet meg megjegyzem hogy van egy titkos fegyverünk, úgyse tudok ellene tenni. Ettől még megpróbálom kihozni a maxot magamból és nem feladni.Més que un club!
-
Mcray
senior tag
válasz Napfénysüti #20255 üzenetére
Őszintén gratulálok! Ugye van visszajátszásod?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma volt egy vicces csatánk myckey fórumtárssal. Platoonban véletlenül M103-al jött amikor én M18 Hellcattel voltam. Néztek is ránk furán a csata elején hogy én mit keresek ott egy T10-es meccsen.
De! Ésszel csatázva kiadtam 1800 sebzést és kinyírtam egy Batchatet és nyertünk. 4. legtöbb xp-t kaptam. A lényeg hogy nem estem kétségbe hogy szétszednek a nagyok csak ahsználtam a fejem meg nagyon tetszik az M18 már.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
diegho
nagyúr
Ma 14-et játszottunk tier10 tankokkal 14 nyert 3-as platoon-ban, tegnap szintén hasonló, napi 1, max 2 kört bukunk high tier 3as platoon-ban, akkor mi most istenek lennénk, ha eladnánk az accunkat, vennénk egy T34-et, 500 kör után átváltott xp-ből lenne egy tier10 tank és csak azzal tolnánk egy 95% win rate-et? Mert meg tudnánk csinálni minden gond nélkül. Marmist egymaga semmit nem tud csinálni a csatákban, ez látszik a sebzéséből, sőt a szakaszokban, századokban, cw-ken sem húzóerő, mert nagyon keveset sebez, sebzéssel lehet csatát nyerni, nem win rate-el. Ezerszer inkább legyen Humbart velem, mint Marmist, mondjuk előbbi velem is van
[ Szerkesztve ]
-
ricsidealer
tag
mi tegnap egy 3as platoonban,egy elvileg 11%os nyerési esélyt hoztunk,tank szerint 15 volt,csak ügyesen kell játszani
Nokia 6.1
-
Enzolord
addikt
válasz Dobi 562 #20246 üzenetére
Én a múltkor voltam olyan vesztes csatában, 3 Stug szakaszban együtt szerzett 190 TP-t....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dobi 562
addikt
Nagy királyság ilyen játékostársakkal egy csapatban lenni. Hiába pingelem a hiadt, hiába kérek segítséget, csak elmennek lemmingezni a városba. Egyedül egy öngyi M18 ment a híd felé de ő is haszontalan volt. Azért jót elbohóckodtam itt egy T29, egy Tiger P, meg egy Su-100 ellenében. A vége az lett, hogy egyedül én éltem a csapatból, a csapat killjeinek felét én csináltam és többet sebeztem 6-os tankommal, mint a 2 tier 8-asunk és a top TD-nk együttvéve... A nem létező szopóág kezdete?
-----------------------------------------------------------------------------------
Szilu és Ollie, igazatok lehet. Megnéztem és 7-es, 9-es tankokkal tényleg sokkal jobbak a statjai. Gondolom az IS-3 és IS-7 a századozós, CW-s tankjai lehetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Szilu
tag
Szerintem a szakasz még nem indokolja, hogy saját hp-nál kevesebbet sebeznek.
Én inkább század és CW-re tippelek, ahol az artyra tudatosan lehet számítani, ezáltal hosszútávon csökken a sebzés. (Vagy védésnél a döntetlen is jó stb...)
Meg kéne nézni más tankokat is, mert ez a kettő pont a fentebbi okok miatt pont nem jó, hogy látszódjon az ügyessége. Látatlanban is úgy hiszem, hogy tier9 vagy tier7 tankoknál már más eredmény jön ki.[ Szerkesztve ]
-
válasz Dobi 562 #20241 üzenetére
Ha profi módon együtt tudnak dolgozni, hárman szinte mindig nyerhetik az adott meccset. És ez megmagyarázza azt is, hogy miért viszonylag alacsony az átlagsebzése, szakaszban nehezebb kimagasló efficiencyt nyújtani, ha a társak is olyan jók.
-
Dobi 562
addikt
Ennyire megdobná a win rátát, hogy sokat játszik szakaszban kimagaslóan jó játékosokkal?
IS-3-mal 87%-os a győzelmi aránya ~1430 átlagsebzéssel.
IS-7-el 80%-os ~1880 sebzéssel és a csata/killje sem kimagasló.Nekem ugyanezekkel a gépekkel több az átlagsebzésem, a csatánkénti ölésem és találati arányom is, mégis a közelében sem vagyok ezeknek a győzelmi arányoknak (nálam 58 és 56%). Bár én nagyon ritkán szakaszozom.
-
Iron Funeral
őstag
Mármint úgy érted, hogy csak német tankot nem játszik.
hop-hop, benéztem, azt gondoltam, hogy MARMIST-ról írtad
(#20239) ollie: Ha jól emlékszem, akkor bétában nagyon szidta a német tankokat, hogy szarok, és ha kijön a játék akkor hozzájuk sem fog nyúlni. Lett is eredménye úgy tűnik
- még akkor is ha nem csak ez kell a 74%-hoz -[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Taragas
aktív tag
válasz Dobi 562 #20231 üzenetére
Még nem játszottam vele(t-43), de mint ellenfél gyorsan megállapítottam, ha egyszer rámegyek az orosz med ágra, akkor tuti ez a tank olyan lesz mint a panther. Idegbajos meccsek tömkelegével...
Amúgy teszt szerón nekem az jött le, hogy a legjobb 10-es med jelenleg a batmobil. Legalábbis nekem az fekszik a legjobban, meg az e50m, de az amcsi m48-as sem kutya, viszont jelenleg az orosz jött be a legkevésbé.
Tényleg amúgy, volt nerfelve a t54? Haver mondta, hogy brutál tank volt, és van egy youtube videó, amin egy srác kap 4db t54-et ellenfélnek, azt tépi a haját, hogy úr isten ne, ezt hogy nyerjem meg?!....Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
virkir
veterán
válasz diegho #20217 üzenetére
Épp írni akartam, hogy a T-54 még farmtanknak is elmegy az LB-1-el és mivel csak "játszok" vele nem rakom fel a nagyágyút ha egyedül megyek.
A mai elfogadható duplázó köröm, prémium nélkül. Csekélyke 3880 dmg + még egy 100-as spottolásból.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
válasz Timyyy #20230 üzenetére
Nos nem csábítani akarlak, de mi nem CW-zünk, mi csak szeretünk játszani, és mivel jobb együtt, ezért van a klánunk.
Mi felveszünk (szinte) mindenkit, nem számít az EFF, egyetlen szabály van nálunk, hogy ha játszik valaki, legyen fent TS-en.
Volt aki mondta, hogy szívesen belép, de van 1-2 haverja, akik nem akarnak klánba menni, vagy másik klánba vannak és velük is szeretne játszani, ezért van egy vendég szobánk is, hogy ha valaki mással akar játszani, akkor fent van TS-en, de mégis tud mással menni
És mégvalami, nálam öncélúbb játékos nincs -
Timyyy
őstag
válasz #21346560 #20228 üzenetére
Klánba nem akarok menni mert teljesen öncélúan játszok. Akár heteket hónapokat kihagyva közben, se CW se száad nem érdekel.
Megvan az a pár ember akikkel játszani szoktam, de sajna úgy néz ki nagyon eltérő időben érünk rá mostanában...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
válasz Dobi 562 #20226 üzenetére
A T-43-nál az agilitás hiányzik, kb úgy gyorsul, mint mondjuk az IS (ami kevés egy mednek). Az agilitás hiánya miatt nagyon nehéz vele medként játszani, a páncél miatt heavyként sem jó, a pen hiánya miatt meg sniperként sem. Szóval kb semmire sem jó az a tank. Akkor vagy jó vele, ha sunyiban hátba vagy oldalba tudod kapni az ellenfelet úgy, hogy nem veled vannak elfoglalva, de erre nem minden map alkalmas.
Egy jó azért van benne, miszerint nagyon gyorsan tölt. De összehasonlítva pl. a pantherrel, utóbbi mindenben jobb (szó szerint mindenben). A T20 meg agilitásban és penben is jobb nála.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Valaki jönne platoon-ba? Egyedül elég unalmas a játék...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Dobi 562
addikt
Nekem számít, mert ha használhat darab akkor megtartanám egy darabig legénységet húzni. A T-43 miért sz@r? Könnyen durran ammo rack-kel?
--------------------------------------------------------
Találkoztam ismét egy epikus játékossal!!!!
230-as eff!!!! 5000 csatával a háta mögött. YEEESSS!
Megnéztem az adatlapját és atyaég... Panther II-vel 650 csata alatt sikerült kilőnie 40 tankot, 100-as csatánkénti átlagsebzéssel... Lehet, hogy beteg szegény, csak erőlteti a játékot?
----------------------------------------------------------
(#20225) Mcray: Pedig pont a sebesség miatt kezdenék bele a szovjet medekbe. Mert bár jó játszani a német medekkel is, kicsit lomhák szegények.[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz Dobi 562 #20222 üzenetére
KV 13 kapott egy jobb löveget. Sajnos igazán kihasználni nem tudod, mert míg a régi löveggel simán elbántál az ellenféllel, ha mögé rongyoltál, most elvették a sebességed, így már kénytelen vagy szemből támadni és bízni a front páncélban, ami jó jó , de pl Panther 1 V 1-ben megesz reggelire (KV-13-man van és jó vagyok vele de első körömben Pantherrel szét szopattam szerencsétlen 13-mat)
Régen a KV-13 nak volt egy credit szorzó bugja, ami miatt szinte annyit keresett mint egy prém tank. Egy egy jelentéktelen körért 30-35 ezreket kaptál úgy hogy maradt 28-30 ezer tisztán. Ezt "javították" és most ugyanazért a körért kb 15-18 ezret kapsz...
Régen sokkal jobb volt, de még mindig jó vele mókázni, de sem sebesség, hogy menekülj ha kell, sem magas pénz hozam...
Régebben sokkal jobb volt mint a T-43. Most szinte ugyanaz a két tank, de T-43-nak papír a test szemből, igaz semmit sem számít mert abban a tierben már bárki átlövi mindkettőt.
T-43 első 4 játék = 3 ammo rack teljes HP-ról. Raktam rá WAR-t és azóta kb 1-2 alkalommal durrant ha jött szembe egy ISU vagy Object 704. Jó sőt szükséges rá a WAR.
A német medeknél kicsit gyorsabbak, ez tény, de ügyeskedni kell velük, hogy ne találjanak el.
Na meg az is számít hogy ki vezeti őket. Van aki nem tudja ezeket megszokni és szidja. Én elvagyok velük. Mindkettőt húzom rég.
[ Szerkesztve ]
-
-
Timyyy
őstag
Mi lett a (9-es) Pattonnal hogy mindenki inkább T54 őrületben van? Ennyire nem jó? Pedig a kedvenc tankom és már csak 1 szintre vagyok tőle... annyira várom, de most megijesztettetek
-
Dobi 562
addikt
Én régóta gondolkodom az orosz med vonal elkezdésén. Az összekötő kapocs a KV-13 lenne. Mik a tapasztalatok ezzel a masinával? Azt tudom, hogy a 8.0-val kapott buffot, de használható? Azért kérdem, mert csak 22K xp belőle a T-43-at kifejleszteni és van annyi free xp-m, hogy át tudnám ugrani.
Vagy vegyem meg, hogy szokjam kicsit az orosz medeket és képezzem a legénységet?
Félelmetes fantáziajáték, kaland játék, kockázat. Hogy döntsek?
-
törölt tag
De nem bíztuk el magunkat, szépen finoman kerültük a hegyet, mint egyébként szoktuk. Szerintem te is ugyanúgy mentél volna, és ugyanúgy meglepődtél volna
Ezután is ugyanúgy fogok menni ott, és ezután sem fogom várni, hogy rámesik 3 nehéztank, max 1 felderítő, amik rendszeresen potyognak onnét fentrőlNo és ha már, akkor mai nap első csatám, nem is merek többet menni
Talán lassan kezdek megtanulni játszani a Batmobillal....
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 18. 10:28:43
Jármű: Bat Chatillon 25 t
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Aki medezni szeretne és nem tudja melyik vonalat indítsa, az szerintem most menjen rá az oroszra. A T-54 az új ágyúval egyszerűen fenomenális lett, hiába 201pen, gyorsan céloz és gyorsan tölt, 201pen pedig pont elég, a sebzése is rendben van.
-
Mcray
senior tag
válasz #21346560 #20213 üzenetére
LOL. Én ha meglátom, hogy 95% nekünk, elkezdek sírva röhögni, mert:
-A csapatunkból 14 játékos elbízta magát és teljesen hülyén, egyedül fog nyomulni, mert biztosra veszi, hogy idióták ellen nem kell félnie...
-Tudom, hogy az "idióták" 100%, hogy úgy meglepnek minket, hogy kikapunk, ha a fenti pont érvénybe lépett.Ez egy jó lecke volt neked.
Én ilyenkor mindig beírom, hogy "Ok ladies. Dont underestimate them, or they will F*ck us up"
Az esetek felében kiröhögnek és bukjuk. A másik felében, viszont "Affirmitive" a válasz és szépen rendezetten felaprítjuk az ellent.
-
Timyyy
őstag
válasz gladius1975 #20214 üzenetére
Mod-ok is vannak fent nálad?
Ha igen, akkor milyenek?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
gladius1975
csendes tag
Üdv!
Talán itt kapok egy kis segítséget.
Mióta letöltöttem a 8. verziót nálam is az a hiba jelentkezik mint sokaknál, nevesül a játék lefagy a "modulok frissítése"-kor.
Tudja valaki, hogy mi okozza a hibát és várható-e a javítása?Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz Taragas #20212 üzenetére
Minap 95%-os csatát vesztettünk, érdekes módon.
Néztem, ilyen 4-600-as effis játékosok voltak az ellenfelek, na mondom sima ügy.
Megyünk Cliff-en körbe szépen finoman nehéztankokkal, egyszercsak a fejünkre esik 3 nehéztank a hegyről
Egy "normális" játékosnak eszébe sem jutna nehéz tankkal felmenni a hegy tetejére, nyertek, mert olyan taktikát alkalmaztak, amire álmunkban sem gondoltunk volna -
Taragas
aktív tag
válasz Patrick76496 #20209 üzenetére
Hát nekem is ez bajom, hogy néha vagy a csapat balfasz, így egyedül nem megyek semmire. Vagy a másik eset, hogy az ellenség olyan stratégiát alkalmaz(sokszor véletlenül, csak mennek és győznek valahogy), hogy a megszokott stratégiák, utak mit sem érnek, és bedarálnak minket. Az ilyeneken nagyon meg tok lepődni, mert ilyen 450eff-es arty 3-at oneshootol, a lövéseink nem sebeznek, meg 6-800effes heviek úgy mozognak csapatban, hogy az 1500-asok azt sem tudják mi van. Nem tom az olyankor hogy hozzák össze, valami pirulát vettek be vagy mi, amitől a játék stílusuk 1 meccs erejéig 2000-es effnek felel meg...
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Dobi 562
addikt
dobilaci kora reggeli őrület rovata ma is folytatódik!
Alig 1 perc eltelt, a top tankok hullanak mint a legyek! Én meg, a hülye barom, már megint elrontom a lemming taktikát, nem csatlakoztam be a vonatba. Ami még figyelmet érdemel: a két AMX 50B statjainak összehasonlítása, illetve a 370 effes SU-14-ünk.
Én a városban face to face kilőttem egy IS-7-et, majd a túlerő legyűrt. A mi két IS-7-esünk, IS-3-unk, T110E5-ösünk, és két artynk 0 sebzéssel zárta a csatát.
Ezek után szinte felüdülés volt ovis21 HAC-S játékos szellemes megnyilvánulása.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
A pálya nekem még mindig nem biztos, de ma nem is volt kedvem megnézni, így is alig végeztem a szorzókkal.
(#20206) Taragas: Én mit mondjak T-54-en LB-1-el? Mennék a megszokott med helyre, mire odaérek, az ellenség már rég ott vár, minden csapattárs a másik oldalra megy, hiába kérem meg őket minden csata elején, hogy segítsenek, olykor még tank szerint is. Szerintem ma ezzel az 5 csatámból egyikben sem volt meg még 1000 sebzés sem, ráadásul csak az utolsó 3 csatának a sebzését összeadva sem. Kegyetlen szarul megy most ezzel. Ráérek kielitezni, csak azt sajnálom nagyon, hogy úgy játszok vele, mint valami hülye 600 effi alatti balfasz.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
És megvan az első Radley-Walters:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. október 18. 0:58:09
Vehicle: T30
Experience received: 1 846
Credits received: 57 960
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top GunPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Taragas
aktív tag
Amúgy egy újabb erkölcsi kérdés. Ugye tier 8tól felfele elég borsos a javítás, ha szar egy kör főleg. Ugye most már viszont lehet dezertálni vízben. Ekkor jóval kevesebb a javítási költség. Szal fasz vagyok e, ha nem sebeztek e még meg, vagy alig sebeztek meg, és inkább belefulladok a vízbe ha ilyen 10-1-en áll a meccs? Jó tudom az én hibám is, hogy így alakult a dolog, de e50 javítása nem kis pénz, és jelenleg a 88-assal operálok még, és esélyem sincs 7-8 9-10es hevivel szembe, és ha van rá lehetőség, akkor inkább belefulladok a vízbe, így még pluszba, vagy nulszásba is jön ki a köröm. Tom elvetendő, de most inkább fizessek rá, és haljak hősi halált, vagy inkább dezertáljak? Vannak érdekesek, hogy minden lepattan, de eddig ez nálam csak egyszer fordult elő, és az is a jgpantherrel volt. Általában high tierben mindenki weak spotot lő csak, mert biztosra megy....
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
Aktív témák
- Apple Pencil 1 - karcmentes, szinte új
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest