-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Napfénysüti: bízom benne én is, az idő bőven elég rá, csak egyedül nehezen veszem rá magam a játékra és hajlamosabb vagyok figyelmetlenebbül játszani, mintha van velem valaki.
marked one: akkor talán majd vasárnap-hétfő-kedd közül csak összejön valahogy. Holnap nagybevásárlás, lakásfelújítás, vasárnap kint leszek a menhelyen délelőtt talán, hétfőre vagy keddre meg esélyes egy bográcsozás ha még jó idő lesz, szóval azért valamennyi időm lesz majd, de nemtudom előre, hogy mikor és mennyi.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
GaburroSan
aktív tag
Ha nyerne a wot a GJ-én! Akkor az Object 212-őt 2.800.000 helyett 1.460.000-ért meg lehet majd venni akkor viszont rácuppanok!
-
Patrick76496
őstag
válasz ricsidealer #20340 üzenetére
T-54. Bocs, hogy ilyen későn írok, csak nálam is elnyelte a hsz-eket, mint mások írták.
Egerekhez: Az enyém csak egy mezei Genius XSCROLL, bőven megteszi. Az előző Netscroll 100-as több évig bírta.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Timyyy
őstag
válasz marked one94 #20393 üzenetére
Uhh, holnapra van a legtöbb programom szerintem nem lesz időm wotozni mert nagyon nem is leszek itthon.
A többi 3 napról meg fogalmam sincs mikor hogy fogok ráérni... Talán a délelőttökre több esély van, de az sem biztos...Most nem tudsz jönni?
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Dobi 562
addikt
válasz mynames #20392 üzenetére
Szia!
Általában a középső 800-as (ha jól tudom) dpi-t használom. Amikor arty-ztam és gyorsan kellett a térképen görgetni akkor átváltottam az 1600-asra. A battle pad meg azért kell mert az asztal amin van az egér, kissé érdes felületű faasztal és nem jól csúszik rajta. A battle paddal elvileg FPS-ekben pontosabban lehet célozni, de még nem játszottam fps-sel mióta megvan ez az egér.
-
Taragas
aktív tag
válasz Dobi 562 #20387 üzenetére
Én giga ghost egerét használom, de poén, hogy saját egérpadja úgy megkopott, hogy nem megy rajta normálisan, így az asztal felületén használom. De ebben a gameben nem sokat számít az egér. Inkább az ész...
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
bozont
veterán
Nemrég volt szó a T20 és T-43 tankokról, hogy kb hasonlóak. Majdnem ugyanannyit játszottam mindkettővel és a T-43-mal szeretek játszani, viszont alig várom hogy eladhassam a T20-at. Nagyon nem szeretek játszani vele és annak ellenére hogy többet sebeztem és lőttem ki mint a 43-mal, jóval kisebb a nyerési arányom és azt átlag xp is.
-
-
GaburroSan
aktív tag
Valaki valamit nem tud az El-Alamein-i csata részleteiről?
-
Dobi 562
addikt
válasz GaburroSan #20383 üzenetére
Én a te egered testvérét használom:
Gigabyte GM-M6880 v2 és hozzá CM storm battlepad H2-est.
Az előző egerem valami noname infrás egér volt, állandóan akadt az asztal felületén, volt hogy nem tudtam lehúzni az egeret a weak spot-ra és telibe lőttem a tornyot. Ezzel az újabbal nagyon jó játszani, javult is a találati arányom.
-
MODERÁTOR
válasz Dobi 562 #20382 üzenetére
Haha!
Én kaptam már 500 XP-t T110E4-gyel győztes meccs után úgy, hogy több mint 3000-et sebeztem. Nem egy nagy eredmény, de akkor is nagyon kevés volt az xp.
(#20385) diegho: ez igaz
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
diegho
nagyúr
Az egéren semmi nem múlik, így teljesen mindegy milyen egeret használtok, én egy filléres egeret, aminek már széttörött a görgője és pillanatragasztóval raktam össze, a razer deathadder meg szépen pihen a dobozában. FPS játékokban számít az egér, itt semmit.
-
Sontir Fel
őstag
válasz GaburroSan #20383 üzenetére
Ez tenyleg jo cucc, nekem is ez van a laptopunkhoz.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Dobi 562
addikt
Azt hittem ha valaki afk, nem jár neki xp és kredit a 8.0 óta. Hát tévedtem. Mondjuk megtett pár métert, úgyhogy megdolgozott a 400xp-ért... Én marha, meg sebzek több mint 2000-et, spottolással plusz 2700-at és csak dupla annyit kapok. De legalább nem unatkoztam.
Most nézem a KV-4 is annyit kapott mint az IS-7, de ő azért felmászott legalább a dombra a bázis mellé és ott haszontalankodott. Hiába kértem, pingeltem jöjjön segíteni, csak nem jött.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz nyunyu #20339 üzenetére
Nem csak az eff ami alul ertekeli a sebzest (ill mast felul). Tegnap - bukott csataban - TD-vel kiosztottam 5.7k sebzest es ezert kaptam 400 xp-t, amig a csapat T-50-e a jatek elejen egybol nyomott egy suicide scout-ot (0 eredmennyel) es kb ugyanennyit kapott.
(#20353) Fel Ejjel tudtam venni az M4+105mm komboba creditert gold ammot (elegge gyalazogep igy, de prem nelkul buko, szal csak azoknak jo akik funbol hasznaljak az M4 - mint pl en ), szal vagy a hajnali szerver restartnal vettek ki vagy mas gebasz van.
-
Taragas
aktív tag
válasz Plasticbomb #20358 üzenetére
Látom ma más is járt ugyan úgy ezen a pályán mint én. Ráadásul 85%-al! És még fel is lettem jelentve, mert szidtam őket mint a bokrot. Vissza is lett jelentve a D.max köcsög....
-
jano_77
nagyúr
EBBEN tudnátok tanácsot adni, segíteni?
Azért teszem fel itt is a kérdést, mert a másik fórum nem pörög ennyire és itt biztos, hogy sok féle egeret használtatok már el, használtok jelenleg is. Hátha van olyan, aki épp ilyennel tolja a WoT-ot és akkor első kézből tud nekem infót adni róla.Köszönöm
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dobi 562
addikt
Ahhoz az kell, hogy amit megsebzek (legalább 6) ellenfél azt más semmisítse meg. Én meg 10 sebzett ellenfélből 5-öt kilőttem. Top gun-t szerettem volna, de a hülye KV-5 kilőtte előttem a Super Pershinget.
------------------------------------------
(#20374) Fel : Köszi! Eddig nem is tudtam, hogy külön van egy vizuális és egy sebzés modell. Én is arra gondoltam, hogy csökkenni fog ott a páncéljuk, mert a normalizáció óta az IS-7 mintha megtáltosodott volna, rengeteg lövést pattint szemből.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Dobi 562 #20368 üzenetére
Ha azt írják valami tankról, hogy változtatnak a páncélzat egy részének dőlésszögén, akkor annak nincs látható nyoma.
Egy-egy tank modellje két részből áll: van a látható és a sebzés modell (Visual m., Collision m.). Az ilyen változtatásokat a collision modellen intézik. A döntöttség mértéke is egyfajta "rejtett" stat, amiről már korábban beszéltünk itt (szórás, terepjárás, camo, stb..).Gyanúm szerint most csökkenni fog a két tank haspáncéljának effektív vastagság, azaz a vízszinteshez képest meredekebb lesz a dőlés. Az erősítést semmi nem indokolná, viszont a 8.0-ban a normalizáció csökkentése megengedheti, hogy visszaállítsák a pontos értékre a dőlést.
TOG II: Ronda, az biztos. Tetű lassú is (14km/h-val dönget..), de viszonylag jól forog (szemre). Elképesztően hosszú, csak valami hatalmas fedezék mögé lehet vele elbújni, és akkor már másnak nincs is hely..
Ahogy ollie is írta, igazi arti kedvenc lehet, mert hatalmas felületet lehet rajta lőni fentről.ollie: Szerintem, ha eggyel kevesebb tankot lőtt volna ki, akkor kapott volna. A régi csata utáni jelentésben ez úgy nézne ki, hogy balra 5 kilőtt tank, középen 5 sebzett.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Sikerült egy jó kör Tiger P-vel, 6. nyertes csata zsinórban. A 8.0 óta ez az első 2000xp-n felüli köröm. Többet sebeztem, mint a KV-5, Type-59, T34 csapattársak összesen... Pedig én sem vittem túlzásba.
-
Dobi 562
addikt
válasz virkir #20365 üzenetére
Reggel nekem is eltűntek a hozzászólásaim.
A sznájper nézetes akadozást már több fórumon is olvastam, remélhetőleg kijavítják.
Valaki, aki teszt szerveren játszik és van neki IS-7, IS-3: mennyire változtak meg a haspáncél dőlésszögei? csak mert történelmi értékre állítják, de fogalmam sincs hogy akkor a mostanihoz képest hogy fog változni. Gondolom olyan nagy eltérés nem lehet, nézegettem a garázsomban az IS-7-et és a kubinkai harckocsimúzeumban fotózott IS-7-et és nem is láttam különbséget...
-
-
Mcray
senior tag
Sajnos utazom el és csak kedd vagy szerdán leszek legközelebb.
Nálam: T20, T43, Tiger, VK3002 DB, T29, Jagdpanther.
A T20-szal állok a legjobban. Pár csata és készen van. Fura mert eleinte gyűlöltem és nem is vagyok vele jó, ahogy Te is láttad, de mégis azt utálom vele a legjobban, hogy az összes olyan körben, ahol kiemelkedőt alkotok, veszít a csapat Nekem ez a mindent vagy semmit tankom
-Jagdpanther moduljait tekintve már kész. Mókából húzom.
-Tigrishez kell a nagyobb löveg és motor. A löveg kb 4 kör.
-T-43. Messze még a T44 de nem annyira rossz vele a grind, mint amennyire szidják szegényt.
-VK DB. Teljesen alap és siralmas vele nagyok ellen, DE marha jó vagyok vele így is, pedig állítólag kész állapotban is szar.
-T29. Ezzel a legmókásabb játszani. Nem kell a T32, de szépen haladok felé.-Cél még a T25/2. Kell 12 kör
-T25. Ehhez még kell mennem vagy 30 kört-Su-85-öt kéne húznom de úgy kezelem mint a leprát. Nem kedvelem, sőt AT-1 óta semelyik orosz TD nem fekszik.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
virkir
veterán
Már megint köhög a fórommotor?
Elnyelődnek a hozzászólásaim.
Fel-nek írtam volna, hogy egy dolog a goldammo goldosítása de a grafikával is csináltak valamit mert sniper nézetbe váltásnál meg sniper zoomolásnál olyan szinten akad a játék, hogy használhatatlan."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dobi 562
addikt
válasz Paul119 #20359 üzenetére
Na akkor itt van sokadjára is a pontos leírás.
If World of Tanks WINS the ‘Best MMO of the Year’ award at the Golden Joystick Awards ceremony on October 26th, all of our community will receive some huge bonuses, including experience multipliers and in-game discounts:
Bonus code, which will give you 3 days of Premium Account and additional premium consumables!
Price reduction on high tier tanks. These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree. The tanks being reduced are as follows:
Tier IX Medium Tanks
Tier IX Tank Destroyers
Tier IX Heavy Tanks
Tier VII Self-Propelled Guns
Tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount!
x5 XP for first victory
50% Discounts on equipment
50% Discounts on garage slots
50% Discounts on crew (re)training -
emre
veterán
Te mit grindelsz?
Hétfő este megyek legközelebb melózni, addig biztos lesz egy kis időm komolyabban nekifeküdni.
Nálam KT, TigerP, T32, M26, T25, T25/2 tájp (igen type, kell a zsé a O268 és a T-54-re ), jöhet szóba
A T20-at még fejleszted? A múltkor kicsit bátortalannak tűntél vele.
mod: Fel, Ollie
Köszönöm![ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Plasticbomb
addikt
a csapat 15 tankjából 10 lemmingezett. Teljesen védtelenül hagyva a bázis melletti feljárót, Type 59el rohantam vissza, de egy tiger társaságában nem tudtam feltartani őket, artikra meg sosem számolok, az a biztos. Pingeltem mint az őrült, elé álltam Amx-nek, hogy ne menjen el, maradjon itt, de semmi. El akarták veszíteni a csatát. El is vesztették.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
emre
veterán
Az normális hogy csak ma tudom megnézni a tegnapi planetwot statomat.
Még csak most regiztem, eddig nem nagyon érdekelt a dolog."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Fel
addikt
Máris elvetették a "prémium ammó kreditért" bulit? A 8.1 teszt2-ben már nem lehet venni..
Habár azt írták korábban, hogy "Lehetséges, hogy bekerül a végleges 8.1-be, de csak teszt jelleggel. És majd csak a 8.2-ben dől el, hogy marad-e." Úgy látszik nem vált be, vagy esetleg nagyon is...A 8.1 teszt2 patch notes-ban nincs is róla semmi: [link]
joergie: Igen, erre én is gondoltam. De igazából így sincs akadálya annak, hogy mindenki prémium ammót lőjön a 20k goldból, amit a teszten kap. Régebben sem volt. Úgyhogy mindegy lett volna, ha marad a lehetőség, mert azt azért meg lehetne belőle tudni, hogy kb. mennyire deficites egy-egy csata kreditért vett prémium lőszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
-
Plasticbomb
addikt
válasz jano_77 #20349 üzenetére
Tegnap, mikor öcsémmel Type-oltunk, elszáguldott mellettem egy T-50-2, de úgy, hogy a tank menetiránynak oldalt csúszott, közben kanyarodott gondolom. Szóval gondolom kanyarodni próbált nagy sebességgel, csak éppen hogy nem csapódott belém oldalról. Durván lehet ezekkel driftelni, tiszta NFS hangulatom lett tőle...XD
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
jano_77
nagyúr
Nem semmi ez az ELC drift (2:35-nél)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MODERÁTOR
Tegnap esti produkcióm:
Nem emlékszem, hogy mikor ment ennyire rosszul utoljára. 4 csata kivételével csak T30-cal és T34-gyel nyomtam, és már ünnep volt, ha elértem a 60%-os találati arányt (ezekkel amúgy 80% az átlagom). És ha talált, akkor meg zsákszámra volt a nulla sebzésű penetration (összesítésben penetration-nek írta).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dobi 562
addikt
Taragas, virkir: D2-3-at majd kipróbálom de az a baj, hogy ha én nem megyek (általában egyedül) középre a kisvárosba, akkor tuti a bukta. Ha ott átjönnek (márpedig 2-3 tank általában megpróbálkozik) akkor azok mehetnek egyből a dombon harcolókat hátba támadni vagy a medeket oldalba kapni, vagy csak lerohanni a bázisunkhoz és kiszedni az artykat.
Megpróbáltam már párszor én is a dombokat, de ott olyan káosz volt (egymás blokkolása, tűzvonalba beállás) hogy egy értelmes lövésem nem volt... Ezért nehéz tankkal mindig bemegyek középre. Általában E6-nál. Csak ugye egyedül nem sokat tudok tenni. Főleg ha a medjeink is megálltak kempelni E0-nál, az ellen medjei feljönnek a városba és hátba/oldalba kapnak. És hiába kérek segítséget, nem kapok. Már csata elején szoktam kérni hogy 1-2 tank jöjjön velem a városba, általában nem jön senki. Ezért bizonytalanodtam el, hogy most akkor én vagyok-e rossz helyen...
--------------------------------------------------------------
Megvan az első Pasuccim! Kilőve 3 arty, megsebezve 10 ellenség, felderítve 4.
Itt van a replay is, ahol megtekinthető mit össze szerencsétlenkedek halott sofőrrel az arty-k között.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Ha valakinek van kedve esetleg csapatban tolni az irjon rám délelőtt ráérek . Már egy hónapja nem játszottam így bele kell rázódnom .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Mcray
senior tag
válasz Antonius1978 #20304 üzenetére
A Wot db infón volt fent az egyik eldugott fül alatt, hogy 1.7-es credit szorzó. Most már csak 1.1 vagy 1.0 lehet, azóta nem néztem rá hogy "kijavították..." illetve ahol azóta kerestem, hiányzik ez a fül. Lehet hogy a Wargaming szólt nekik, hogy ilyen infót nem adhatnak ki, vagy csak én nem találom ezt a fület most(?).
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
veterán
válasz Dobi 562 #20310 üzenetére
tegnap én is.
valszeg az utolsó játékos napom volt tegnap, na mindegy...
t95-öt lőttem gwp-vel. sebeztem bele ilyen 107-138-akat.
beírtam a gyereknek, hogy oké t95, most jön a goldammo.
kapott szegény egy 1195-öst, amitől el is pukkant.
vicc az egészben, hogy ugyanolyan sima lőszer volt, mint a többiA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Timyyy
őstag
Áááá, most olvastam végig rendesen, hogy mit kapunk, ha a WOT nyer a szavazáson...
VK B-hez 90K xp kell, Jagdtigerhez 85K, E50-hez 55K, úgyhogy ezutóbbinak érdemes csak nekifeküdnöm.Van valaki, aki segít 55K xp-t beletolni a panther2-be? Mármint szakaszban...
-
ricsidealer
tag
válasz Patrick76496 #20334 üzenetére
nem tudom,hogy milyen tankról van szó,de szivesen segitek annyit,amennyit tudok
Nokia 6.1
-
nyunyu
félisten
Vagy csak szimplan vegigaludta a meccseket, aztan amikor az ellent a tobbiek jol megritkitottak, akkor besunnyogott par pontnyit foglalni.
Azt ugye sokkal jobban dijazza az eff keplete, mint a sebzest.Pl. ez a korom 18047 effet ert, mig a masik, ahol harmadaval tobbet sebeztem, de nem volt cap/def, az meg csak 3462-ot.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
MODERÁTOR
-
Patrick76496
őstag
válasz virkir #20329 üzenetére
Én is nagyon szarul kezelem, épp ezért szeretném, ha valaki jönne velem szakaszba, és mondaná, hogy merre menjek, utasítana, hogy mit nem kéne. Nagyon sok olyan pálya van, ahol fogalmam nincs, hogy mit kezdjek vele, de olyan is, amin heavy-vel sincs semmi értelmes ötletem, hogy merre is kéne menni. Az nem számít már nálam, hogy mennyit hoz mínuszba, ott a Type, persze érdekes, azzal sokkal jobban megy a játék.
-
nyunyu
félisten
válasz emerico2004 #20267 üzenetére
no meg az is feltünt hogy valaki jpantherrel felrakott most egy csatát 4700 sebzéssel nekem az is egy 2800 as sebzéssel hozza azt....jól látom hogy van kredit fórja is az oroszoknak ?
Premiummal, vagy anelkul?
Nekem anelkul volt.Ma sikerult alkotnom T25/2-vel, annak meg rosszabb a credit szorzoja.
3157 sebzesre kaptam 26403 creditet (8.26 cr/dmg), mig multkor JPvel 4375 sebzes ert 39206 creditet. (8.96 cr/dmg)Viszont a JPvel minden melleloves/lepattano egy ezresbe faj, mig a T25/2-nek negyedannyiba kerul a loszere, igy joval nehezebb vele minuszosan kijonni.
Ha azt vesszuk, akkor JPvel egy telitalalat atlagosan hoz 320*8.96=2867 creditet, ebbol lejon egy ezres a loszerre.
T25/2: 240*8.36=2006 credit, minusz 250 a loszer.Persze T9 csataban a T25/2 eleg eselytelen, mivel joval kisebb a penje, mint a JPnek.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Taragas
aktív tag
Megmondom neked a b2-3 fele kell operálni, mert ha az a rész elveszik, körbe kerülik a dombot, és oldalba-hátba támadják a várost, rosszabb esetben elmennek a bázisra, és azt sem fogod tudni hírtelen mi van, ki foglalja a bázist. De ha túl sokan mennek ide, akkor meg a városon tőrnek át. Itt kell egy helyes arány. Általában ha 1-2 hevie, és az összes td ide jön, a nem papírtestű heviek meg a városba, de ott óvatosan a manőverezéssel. Amúgy jó stratégia még a lecsalni a város aljára az ellent, mert akkor a medek oldalba tudják kapni. Feltéve ha nem rohangászik túl sok scout, mert akkor biztos azzal vannak elfoglalva. Néha előfordul, hogy pár hevie sarkon fordul, és lemegy a völgybe. Na az még egy szar helyzet. Én ezt a pályát csak meddel bírom amúgy. Valahogy hevivel nem megy ez a pálya, mert sosem találja el a csapat a megfelelő arányt. Ha meg igen, akkor meg az arty support vagy túl jó az ellennek, vagy mi nekünk túl szar....
-
virkir
veterán
Délről ma mentem kétszer meg úgy a nagyja C1-D2-be aztán ha ott ki lett takarítva akkor vissza a faluba befejezni.
Kicsit átvariálták a pályát így ott lehet fedezékből lőni az északról támadókat akik lényegében egy csupasz placcon kell, hogy átjöjjenek. A faluból jövőket meg jól lehet a D2-3 domboldalba beállva lőni és így még arty védett is kissé az ember.
Most ez az oldal tűnik a szerencsésebbnek ott fent."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Patrick76496 #20327 üzenetére
Szerintem ha nem lennék akkor balfék amekkora vagyok, simán lehetne 2k+ átlagsebzést tartani ezzel az ágyúval.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Patrick76496
őstag
válasz virkir #20322 üzenetére
Nem is előlről próbálom meg átlőni őket, valaminek még az oldaláról is pattanok néha (pl IS-4). Ott van a gond, hogy hogyan kerüljek az oldalukba/hátukba, anélkül, hogy észrevennének, kilőnének. Természetesen nekem is volt már vele több ezres sebzésem, de ez ritkán jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
-
virkir
veterán
válasz Patrick76496 #20308 üzenetére
Ha T9-es körbe pakol akkor egyáltalán nem gyenge mert egyrészt nem szemből lövök vele, a maus-on kívűl bármit átlő oldalról vagy hátulról könnyedén, másrészt bőven van nálam kisebb és akkor én vagyok a pedotank.
Ha T10-es kör na ott már lehetnek gondok de akkor meg megpróbálok spottert játszani.
Az előző kör kb erről szólt, nem osztottam ki 1k sebzést se és mégis kaptam 20+k creditet úgy, hogy még ki is lőttek.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell rá a nagyágyú de ha adja akkor nagyon szépen lehet érvényesülni ezzel az ágyúval is.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jahrn
senior tag
válasz Dobi 562 #20314 üzenetére
Koszi. Igazsaghoz hozzatartozik h az utolso lovesem gold ammo volt mert elfogyott az AP
Harom T95-tel(platoonban voltak) vivtam sniper parbajt 250m+-rol, es eleg sok volt a lepattanom...(#20318) vbbb 8.0-nal volt nagyobb beszaggatas, de egy defrag rendbetette. Ez a sniper mod szaggatas meg 8.1 test 2-nel kezdodott (majd ejjel nyomok egy defragot megint).
-
Scheffer
tag
Ha szeretnél Champion Company/Bajnok században játszani, akkor privát üzenetben jelezd ezt nekem, ha:
- 1600+ effi értékkel rendelkezel.
- 54%+ győzelmi aránnyal rendelkezel.
- van Teamspeak 3-ad.Szükséges tankok: T32, IS-3, AMX50 100, AMX13 90 > Vk4502 auf A, KT, KV-4 > prémium tankok, TD
Szükséges arty: Lorraine155 50, GW Panther > S-51, SU-14
-
bullseye
addikt
egyik csata után a részletes jelentésnél kiírta a kapott xp mellé, hogy "maximum", az miaz?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Attici
őstag
Hlétvégén sikerült féláron megvennem a JagdPantert.
Azért van mit fejleszteni rajta. Az alap ágyúval elég karcsú.
Nagyon szépek lettek az új pályák! De a TechTree-t még szoknom kel."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
jahrn
senior tag
Valami memoria kezelesi problema lehet. Atvaltottam a regi renderre, utana 1-2 csatara jo lett, majd megint elkezdte.
Vegre kiprobaltam a tesztszeron az E-50M-et es az elso kor igencsak brutalis lett:
Persze menni kellene vele vagy 30-50 csatat h korrekt velemenyt mondhassak rola, de igy elsore tetszik a cucc. Viszont a sniper mod beszaggatasa miatt lehetett volna jobb kor is...
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
"Gold ammo noob" lettem IS-3-mal mert kilőttem egy 50% HP-s Type 59-et... Egyébként a lőszerrekesze robbant fel...
-------------------------------------------
Westfielden merre szoktatok menni nehéztankkal? Csak mert kezdem azt hinni én b@szom el, hogy állandóan egyedül vagyok abban a nyamvadt faluban...
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Ha nincs elég bug, akkor még belepakolnak egyet-kettőt a srácok.. Ez a sznájper módban szaggatás nálam is megvan. Ha belépek, ha kilépek belőle akkor is akad egy kicsit. Sőt sniper nézetben rendszerint akkor is megakad, ha éppen lövök. Kipróbáltam, és teljesen off-ra állítottam az extra effekteket a menüben, mégsem segített.
-
Patrick76496
őstag
válasz virkir #20237 üzenetére
Haha, jó vicc. Azzal a löveggel kegyetlen gyenge T9-ben, annyi a jó benne, hogy pontos és gyorsan tölt. Sajnos én még nem farm célokból használom azzal, remélem a D-10T2S több dolgot átvisz majd.
(#20276) diegho: Én is kipróbáltam a teszt szerveren bízva abban, hogy nem lök ki/nem lő meg senki csapattárs. Serene Coast 20 lövésből komoly 11 talált. Mondjuk nem sokat kell várni tőle, ha már a SU-100M1 0,33-mal is sokat mellélő. Nem tudom mit csináltak a 8.0-ban, de előtte biztos nem volt ennyi mellé menő lövés.
(#20246) Dobi 562: Remélem itt nincs annyi hülye, mint a teszt szerveren. Lelöknek, elkezdenek lövöldözni rám ok nélkül. Írni hiába írok nekik (RU rulez ), mivel még ezen a szerveren sem hallgat senki sem az emberre (CZ, PL rulez ). Azt hittem hülyét kapok, amikor kiírja az egyik a másik EU-snak, hogy Maus PL?
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
En voltam a hibas, en vetettem meg veled
Timmyyy : szivesen mennek veled par kort, ha van hozza kedved, de en csak delutan vagyok itthon.Nevem a jatekban is ez.
KV13-T43-T20 : most vettem az akcio kereten belul felaron, 75%os legenyseg van, elsore lomha, remelem hogy elvezni fogom, jobban mint az E8-at.Habar valami szerencse folytan, 55%os nyeresem volt vele.
A sokat szidott, leszolt Parduccal szinten (mert isteni a rem hosszu 75-os loveggel, szinte mindent at tudsz vele loni). -
Tomi0703
addikt
hali.
mi az az eff es hol lehet ezt megnezni, mibol van ez kiszamolva? csak mert a wot oldalani semmi ilyet nem talatam. (bocsi, ha esetleg korabban mae volt rola szo, de most nincs idom visszakeresni)
biztos ami biztos off-ba teszem.
koszi.
-
Antonius1978
addikt
Hat igen, elvettek 10-et a sebessegbol, ha lenne mondjuk annyi mint a T-34/85-e (53) akkor meg megbekultem volna, hogy a legkedvencebb tankomat teljesen elcsesztek.A tank regebb kozepesen gyorsult, jo volt a vegsebessege, viszont gyatran fordult nagy sebessegnel.
Most viszont arnyalatnyival jobban gyorsul, jobban fordul, viszont elcsesztek a sebesseget.
A pancelzattal is csinaltak valamit, regebb pattogos volt, az elejen osszeszedtem vele par acelfalat, most meg nagyon ritkan pattog.
Az elejen mindenfele agyut hasznaltam, azaz cserelgettem oket.Pl a 120-as atutesu az gyorsabban tolt, a 144-eshez viszonyitva, viszont ha nem tudsz az ellen moge/oldalaba kerulni, nem sokat er mar a mostaniban szerintem.A 144-essel is lehet alkotni mondjuk, ha tier 7-be rak, mert pl a Tigrist elol at tudod loni vele.
Aztan hasznalom meg a rovid 122-es loveget HE-vel.Ez neha jopofa szokott lenni, regebb egyszer Fjords-on megkerultem a hegyet es oldalba kaptam egy Pz 4-et.O a tornyat az atjaro fele forditotta, igy simman atlottem a 40? vagy 60? mm-es toronypancel oldalat.Egybol felrobbant.
Mondjuk most, ha lehet majd arany loszert venni penzert, aki megteheti az betarazhat parat a 122-esbol.
160 atutes, 370 sebzes.Elkepzelheto, hogy a sajat tierjeben ha meg tudsz kerulni, oldalba kapni neheztankokat, akkor tudsz majd az arany loszerrel apritani.Ezt en is eszrevettem, hogy egy jo csataert kb 35-38-40 ezer is jott neha.Persze alkotni is kellett valamit, sebezni, kiloni, felderiteni stb.Szoval akkor ez egy programozasi hiba miatt volt, mert a credit szorzojat ugy 1.1-re saccoltam, kb mint az 5os tieru M7-es tanket.Honnan szereztel errol tudomast MCRAY ?
-
bullseye
addikt
válasz Sontir Fel #20301 üzenetére
ha nyernek...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest