Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Na még 20k xp a Jagdtiger. Azt kellene 2 nap alatt összeszerdnem mert szombat-vasárnap pont nem tudok rendesen játszani max csak fellépni vásárolni nehogy lemaradjak. Hétfőn meddig tart az akció itteni idő szerint?
Egyébként ma sikerült meglepően normális csatáka menni délelőtt. Egy-két kivételtől eltekintve nem volt vészes. És még Timyyy is leduplázta velem az M6-ot.
Més que un club!
-
emre
veterán
ééééss igen
Kifejlesztve:
E-75 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 154000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.No még a pershing-el szopatom kicsit magam, aztán jöhet az akció.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Másodszor fagyok ki csata közben KT-val.
A feladatkezelőben kell leállítanom a játékot.Másnál van hasonló probléma?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
echterion
nagyúr
Köszi mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz echterion #21889 üzenetére
MSI Afterburner. Gyk. RivaTuner kis MSI sponzorációval. Lehet vele videót is rögzíteni, képet lopni, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz GaburroSan #21888 üzenetére
"7.700.000 ezerért"
ez így kéremalássan nem jó!
mert, 7.700.000 ezer = 7.700.000.000 ami már 7 milliárd
vagy így 7.700.000 vagy 7.700 ezerLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GaburroSan
aktív tag
BL-10-el kapcsolatban két dolog! 1 ha betalál akkor jíhháááá. 2 Ha pattan, vagy 0dmg kritikus sebzés akkor A K***VA A**D HÁT EZT MEG HOGY!!!
-
GaburroSan
aktív tag
Na már csak 88k xp kell a T30-hoz a pénz is megvan! Ha minde igaz és a Wg-s srácok is úgy akarják akkor Obi704, IS-8 és T30-ra fogok befektetni cirka 7.700.000 ezerért! Jííhááá!
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Dobi 562 #21886 üzenetére
Szeretem, de most már IS-8ra akarok váltani, főleg, hogy akcióban lesz a hétvégén...
Az már igaz, hogy Mausból kevés van... Kivéve teszten....
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Dobi 562
addikt
válasz Plasticbomb #21885 üzenetére
A Sínai oroszlán is ugyanilyen meg az Egérfogó is. Ahányszor teljesíted a feltételeket, annyi plecsni. Csak Maus-ból olyan kevés van hogy nehéz megcsinálni.
Az IS-3-hoz sok sikert, jó kis tank!
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Dobi 562 #21884 üzenetére
HM. Pedig én abban a hitben voltam, hoyg azt egyszer lehet elérni...
2K? Huh.. ha hétvégéig meglesz, akkor jó... Addig csak IS-3al tolom, kell az xp.. 37k van meg...ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Dobi 562
addikt
-
Plasticbomb
addikt
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. október 30. 13:00:07
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 217
Szerzett kredit: 38 282
Csatában elért Achievement: Acélfal, PáncélvadászPáncélvadászt hányszor lehet kapni? Esküszöm, hogy ez a második...
4224 DMG és 4 kill kellett ehhez az eredményhez. Meg a győzelem. IS-3 al mennyi most az Ace Tanker, nem tudja valaki?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma végig cseszegetett egy SU152-es játékos hogy noob vagyok meg használhatatlan. A gond csak az hogy ő sebzett 540-et én meg 2600-at és 4 ellennel küzdöttem a Löwével. Ellenfélnél volt egy Panther, T32, Tiger II meg IS asszem...
Na ott annyira kedvem lett volna kiosztani azt az okostojást. Mellesleg statra jobb játékos volt mint én de ebben a csatában asszem pont fordítva teljesítettünk.Més que un club!
-
Fel
addikt
válasz Tomi0703 #21879 üzenetére
Nem jól gondolod. Minden felmegy az alap felfüggesztéssel + 1 Loltrakit is rárakhatsz.
Ha nem is vagy a játékban, itt mindent meg lehet nézni: wotdb.info -
Tomi0703
addikt
Akkor nem is jó. Ma megyek el itthonról és csütörtök jövök meg. Addigra meg már szerintem Eu-n is lesz 8.1 (úgy tudom ruszkiknál már van).
Hogy erre én előbb én miért nem gondoltam, tök fasza lehet.Azért köszönöm!
Más: Tigrisre milyen ütemben fejlesszek (végülis arra vagyok kíváncsi, hogy torony meg a top löveg fel-e megy lánctalp nélkül (gondolom nem))
-
Fel
addikt
válasz Tomi0703 #21872 üzenetére
Innen: [link]
Leszeded ezt a kis installert: [link]. Feltelepíted vmi külön könyvtárba, majd elindítva leszedi a teljes tesztklienst (egy darabig el fog tartani). Közben természetesen a "sima" wot nem futhat... Ha beléptél, akkor kapsz 20k aranyat, 100millió free xp-t és kreditet, hogy tényleg szinte bármit kipróbálhass.
Amíg az Eu és az NA szerverekre nem érkezik meg a 8.1 patch, addig tuti lesz teszt is (még pár nap biztosan), de most már biztosan csak alig pár ezren lézenghetnek rajta, úgyhogy kell türelem a csatába kerülésig.. -
akarmi013
csendes tag
Sziasztok
Én is osztom a nézeteteket a Klánokkal kapcsolatban.
Nagyon sokáig nem voltam klán tag, bár hívtak párba. Nem vagyok egy top játékos, de nagyon rosszank sem tartom magam. (11,7k csata; 52% win rate; 64% Hit ratio) Én azért nem akartam klántag lenni, mert nem vonz a kláncsata annyira, hogy xy időpontba rendelkezésre álljak. Én akkor játszom, mikor időm/kedvem engedi. A játék legyen értem, nem pedig fordítva. Pár hónapja haverokkal csináltunk egy klánt, pusztán a vicc kedvéért. Több havert, azok csaját is bevettük, de azért tartjuk magunkat ahhoz, hogy totál kreténeket nem veszünk fel. Egyik havert pl nem vettük fel, mert többször eljátszotta már azt a "hatalmas poént" szakaszban, hogy "menjünk Maussal", kiválasztjuk, indítja a csatát, s akkor láttuk, hogy loltraktottal jött. Nos, az ilyenek engem is kiborítanak.... Igyekszünk hasonló tier tankokkal menni, még ha segítünk is valakink húzni bizonyos ágat. 50 feletti tank darabszámmal tudok mit választani -
Tomi0703
addikt
válasz Dobi 562 #21862 üzenetére
Igazából nem cél egyik sem (majd amelyik lesz). Úgyis kifejlesztem mind a két ágat, csak azért kérdeztem, hogy melyikkel kezdjem előbb. Igazából az S már régóta tettszik. Ha jó helyen találtak el 300-400-at belevertek a 3601 H-ba. Szerintem az lesz. Szeretem, ha mozgékony a tank. Bár most lett meg a a Tigris is, meg már előtte a KV-1 sem volt valami mozgékony úgyhogy, végülis a T-150-el is ellenék. De az S lesz.
Köszönöm a segítséget!
(#21863) Plasticbomb: Hát júli vége óta van meg. Amúgy azt honnan lehet leszedni (WoT oldalról)?
Meg milyen az? bármelyik tankot kipróbálhatod ingyé'?(#21871) ollie: Hát nem vagyok akkora király. Az eff értékem 1000 és 50 % a w/l-om és olyan 1080 csatám van. Olyan átlag alatti vagyok inkább. Akkor lehet inkább a 150 lesz.
Köszönöm neked is![ Szerkesztve ]
-
válasz Tomi0703 #21859 üzenetére
Igen, a KV-1S inkább medként használható, a T-150-nek meg elég jó a páncélja. Előbbi csak tapasztalattal használható sikeresen, így ha nem vagy tapasztalt játékos (ezzel nincs semmi baj), inkább a T-150-et ajánlom elsőre. A játék amúgy is a heavy-knek kedvez.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Taragas
aktív tag
Ez király meccse volt, érett már egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
válasz Djuree #21850 üzenetére
a wot-osok 80%-ának fogalma sincs a taktikáról...
A legtöbb önző, és csak az érdekli, hogy neki jobb legyen. Persze a végeredmény az, hogy e miatt neki is rosszabb lesz, de ahhoz túl buták, hogy ezt fel tudják mérni.
Amúgy tegnap este nem játszottam, és most normális a vérnyomásom.
(#21851) jozefgucci1: az a lightkex nem tűnik túl jó játékosnak.
(#21856) Dobi 562: ja engem már lenooboztak, mert nem vagyok klánban (az indok, hogy biztos szar játékos vagyok, ha nem kellek egy klánnak sem). Az illető piros volt (eff) és persze klánban volt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dobi 562
addikt
válasz Zeratul #21865 üzenetére
Aha. Csak ugye én nem állítottam olyat, hogy pontosabb lenne. Egyébként igazad van. A lepattanás meg amiatt lehet, hogy hiába célzol alsó frontpáncélt, a pontatlanság miatt a felsőbe csapódik a lövedék és lepattan. Előbb lőttem át Sirene Coast-on majd 400m-ről egy Tiger P frontját, én is meglepődtem.
----------------------------------------------------------
Mindig jó ha van egy képzett felderítő.[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
-
Fel
addikt
Ha esetleg valaki nem ismeri..
Van ez a sorozat az észak-amerikai oldalon: Inside the Chieftain's Hatch. Egy amcsi múzeumban tárolt tankokat mutatnak be, kívül-belül körbejárva. Egész részletesen. (Elvileg nem csak amerikai típusok lesznek majd szemrevéve, de valahol azt olvastam, hogy pl. a Panthert nem valószínű, hogy bemutatják, mert nincs hozzá ismeret/útmutaó.. Pech.)
Eddigi epizódok:
Pershing #1; Pershing #2
M37 #1; M37 #2
M103 #1; M103 #2; és ebből lesz még egy 3. is. Kár, hogy ennek az M103-as résznek kicsit zajos a hangja..------------------------------------------------------------------------------
Na végre már a tegnapi eredményem kinéz valahogy.. [link] Habár, azon meglepődtem, hogy csak az 50%-át nyertem a KV-4 csatáknak.. Többnek tűnt. Na de már csak 26k xp az ST-I-ig. Juhéé!
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Tomi0703 #21859 üzenetére
KV-1S ágán lesznek a mozgékonyabb nehéztankok a T-150 ágán pedig a jobban páncélozottak. A KV-1S-nek van legnagyobb alfa sebzése a szintjén és elég mozgékony is. De közel kell vinni az ellenséghez mert nagyon pontatlan az ágyúja.
Azt kezd el amelyik jobban tetszik, vagy ha valamelyik 10-es heavy a cél, akkor az ő ágán indulj el.
Stock-ként az összes tank rossz, úgyhogy erre nem tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Ez a mai napi meglátásom.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Taragas
aktív tag
válasz Djuree #21850 üzenetére
Ha olyanom van akkor én is megvédem a másikat a saját testemmel. Sőt akár oda állok a tüzér elé, hát ha én kapom be az ellenséges arty tüzét, kárpótlásul mert nem tudtam megállítani az ellenséges scoutot.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Továbblépnék a KV-1-ről. T-150 vagy KV1-S között vacillálok. Néztem, hogy a T-150-nek vastagabb a páncélja viszont az S gyorsabb, mozgékonyabb (talán medként is használható ) és a top ágyúja is izmosabb mint a T-150-é. Szóval melyiket kellene választanom?
Érdekelne, hogy stockként melyik "használhatóbb" továbbá, az is, hogy melyik tanknak jobb az utánuk következő águk?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Előbb volt egy beszélgetés a közös cseten (direkt nem írok klánnevet):
-Csá! Van magyar?
-Szia! Van.
-Belépsz a klánba?Azt se nézik kiféle miféle, csak kell a létszám, gondolom.
Tegnap egy HAD-A tagnak próbáltam magyarázni hogy miért is nyírja ki a csapatot azzal, hogy Aladárral szakaszban behoz egy 6-os medet, meg egy 3-as arty-t. Azt szajkózta hogy az MM hibája hogy 10-es csatába rakta őket, nem az övé... Nem tudtam neki megmagyarázni...
A sok klán gondolom azért is létezik, mert mostanában egyre elterjedtebb az a nézet, hogy aki nincs klánban az "clanless noob".
-
Fel
addikt
válasz jozefgucci1 #21851 üzenetére
Haha.. Azért kíváncsi lennék, hogy hány magyar játékosra jut egy magyar klán.? Kicsit olyan érzésem van vele, mint kis hazánk hatalmas popzenei piacával... Állandóan feltűnik egy-egy újabb megasztár, csillag, vagy akiben benne van az X. Mintha amúgy sem lenne elég..
Megnéztem a WoT klános oldala szerint jelenleg 12091 klán létezik az EU szerón... (1209 oldal x 10 + 1) Nem rossz szám ahhoz képest, hogy mostanában a 100.000-et is alig éri el a játékosszám csúcsidőben.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Iron Funeral #21853 üzenetére
Nem azt várom , hogy többet sebezzen mint az S51 -el hanem , hogy azt a szintet hozza .Mert eddig alulmarad a sebzésem vele .
Timyy grat én meg most húztam ki a pershinget várom az akciót , hogy megvegyem a patont .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Iron Funeral
őstag
válasz jozefgucci1 #21851 üzenetére
Ugyanazzal a stukkerrel miért sebezne többet?
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Timyyy
őstag
Purchased:
'M26 Pershing' successfully purchased. You have spent credits: 2 403 000.Végre
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
jozefgucci1
addikt
Most találkoztam egy inteligens magyar játékossal .:Lightkex Hun a WH klánból . Azért mert segítettem a saját magyar E100 nak elhordott mindennek szóval remélem jár egy klántársa ide , hogy gratuláljak nekik .
Amúgy most hogy megvettem az OB212 nem érzem , hogy jobb lenne mint az S51 volt. Jó nyilván még csak 96% a legénység és a töltési idő jócskán csökkent ,de olyan nagyokat nem sebez ritke a 800 feletti sebzés.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
válasz Dobi 562 #21848 üzenetére
"-az ellenfél PZ IV-ese a saját testével védte a VK3601H társát, mikor hátba kaptam őket. Ilyet 8000 csata alatt csak nagyon ritkán láttam!"
nálam ez alap, ha a taktika úgy kívánja. én beállok pl. olyankor a másik tank elé hogy takarjam, ha neki alig van élete, én meg fullon vagyok, persze úgy hogy ő is ki tudjon lőni tőlem.
velem mondjuk még senki nem csinálta hogy beállt elém. legalábbis védelmi célból, úgy már igen, hogy ne tudjak lőni, nehogy enyém legyen a frag. na ilyenkor jól telibe szoktam lőni az idiótát aki beáll elém.
sőt ha ki kéne menni takarásból kiszedni valakit és írok a full hp-s társnak hogy ugyan menjen már ő, mert nekem 10% hp-m van, erre visszaír hogy menjek én
a wot-osok 80%-ának fogalma sincs a taktikáról...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
redzsi
senior tag
Dobi 562: Köszönöm.
Az egyik pusztító medálomat is így szereztem, 3 ellenfél kilövése után. Bár irtó mázli kellett hozzá kétségtelen.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
7 killes kör a Jumbo-val. Az ellen PZ III/IV-ese rohadt jól játszott, elfoglalta az elején a dombot és onnan terrorizálta a csapatot. Egyébként már nem szeretem ezt a pályát sem, mert mindenki a völgybe megy meghalni, a dombot középen, meg a jobb oldali átjárót teljesen elhanyagolják.
Amiért érdemes megnézi a replay-t:
-az ellenfél PZ IV-ese a saját testével védte a VK3601H társát, mikor hátba kaptam őket. Ilyet 8000 csata alatt csak nagyon ritkán láttam!
- a saját 2 nehéztankunk akkor sem jött nekem segíteni mikor hátba kaptam az őket feltartó PZ IV-VK3601H duót, nekem kellett kilőni mindkettőt.
-a végén ügyesen összejátszott az ELC és a PZ III/IV, csak szerencsém volt hogy túléltem
-a 11%-on lévő oldalát mutató PZ III/IV-nek a láncát lövöm le, sebzés nélkül, majd mellélövöldözök neki pár méterről
-a T34-85-ösünk (kemper) biztatja a SU-85B-nket, hogy ne jöjjön nekem segíteni hanem maradjon ott kempelni vele -
redzsi
senior tag
válasz Dobi 562 #21844 üzenetére
Olyan volt már, hogy elindultam hummelel a többiekkel együtt, sniper módban csak később vettem észre hogy nem td-vagyok.
Vannak olyan pályák amik nem kifejezetten kedveznek az artyknak. Ha sokadszor tesz be olyanba egymás után, akkor elgurul a gyógyszerem, és elmegyek "közvetlenirányzósat" játszani. -
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #21845 üzenetére
Nálam is két szám van a találati jelzőnél. Az első mutatja az össz sebzésem, a második pedig azt (ha jól tudom), hogy a legutolsó bekapott lövés mennyit sebzett rajtam.
Ez egy xvm editor, de én nem igazán értek hozzá. Én nem állítottam a sajátomon semmit, ezt a config fájlt viszem tovább verzióról verzióra. Ha neked megfelel az enyém akkor próbáld ki. Csak be kell másolni a *\res_mods\0.8.0\gui\flash\ mappába és felülírni a régit.
---------------------------------------------------(#21847) redzsi: gratulálok hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Dobi 562 #21834 üzenetére
Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben az XVM-es mókában, hogy tudok állítgatni dolgokat, hogy látszódjon vagy ne? Történetesen nekem a találati jelző az rálóg az órára, ami a ping mellett van, ezt szeretném törölni. Mármint az órát. Nincs szükségem rá, hogy bent csata közben is mutassa az órát és ezzel kitakarja félig a sebzésmutatót. Ez megoldható vhogyan? Ha igen, akkor hogyan, mit kell átírnom vagy törölnöm és melyik file-ban?
Köszi előre is.
ui.: jaaa....és az miért van, hogy nálam 2 szám is van a találati jelzőnél, ha jól néztem, akkor Nálad csak egy van....ez mitől lehet?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dobi 562
addikt
válasz Djuree #21841 üzenetére
Low tierben még elmegy, hogy valaki nem tudja hogy kell használni a tüzéreket, de 9-es top tankos csatában már kicsit gáz, hogy a 6-os arty (44% win ráta, 400 eff) előreszalad... A statjai alapján nem biztos hogy ismeri a Shift billentyű lenyomásával előhívható távolsági nézetet.
-
Dobi 562
addikt
válasz Djuree #21838 üzenetére
Tudom, mindig elrontom a taktikát.
---------------------------------------------------
Következő csata: lemming vonat balra el, ketten bemegyünk egy KV-val a városba. Ott szépen kiírtjuk az ellent, meg azokat is akik a középső úton próbálnak meg átjönni. Bal oldalon a halál-mocsár-völgyben a lemmingek 10-en kivégeznek 3 ellent, úgy hogy mi hátba kapjuk az utoljára maradt SU-100-at és megy bőszen a "gg"... Szerencsére low tier csatákban nagyon gyilkos tud lenni a Jumbo tűzgyorsasága...
---------------------------------------------------
Futottam pár kört a T-25-el, hát egyenlőre még nem megy vele a játék, valahogy erősebb páncélra emlékeztem. Eddig mindenki átlőtt akivel találkoztam, igaz én is őket. A fürgesége mintha jobb lenne mint amire emlékeztem, bár lehet ez a fizika miatt van. -
Djuree
félisten
válasz psycroptic #21839 üzenetére
nálam ez minden 2. játékban előfordul. van olyan arty is aki beírja hogy rush! és elindul előre az a legjobb mikor az első lövése ki is szed valakit
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Patrick76496
őstag
Igen, akkor valszeg ott láttam. Azok a T5 amerikai prémek elég gyenge átütéssel rendelkeznek, én inkább ezért nem venném meg őket. Mivel a Churchill már 110-el is pattog néha, ezek meg szvsz még többet 90 valamennyivel...
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dobi 562
addikt
Néha csinálhatnának olyan contesteket, hogy aki teljesíti őket (mondjuk az első 1000), az kap valami limitált példányszámú alacsony tierű mókatankot. Így lenne esélyünk nekünk is szerezni valami pofás kis járgányt.
--------------------------------------------------------------------
Most az akció végén még visszavásároltam a T25-öt, kíváncsi vagyok mennyiszer fogja 7-esekkel összerakni. Régen szerettem ezt a kis ördögöt, de a sok 8-as csata miatt (meg helyhiány miatt) végül eladtam. Arra is 8000 csata után jöttem rá (itt a fórumon olvastam), hogy a prémium tankokba bele lehet rakni büntetés nélkül az azonos nemzet azonos kategóriájú tankjának legénységét, úgyhogy a Panther II 3 skilles legénységének kiváló gyakorló tankja lesz, valamint segít az E-50-es legénységének felfejlődni.
-------------------------------------------------------------------
(#21829) Fel: Kellett ez neked? Én Tegnap nap végére újra kikapcsoltam az eff érték mutatót, szerencsére a sebzésszámláló attól megmarad.
-
vhw
addikt
válasz Patrick76496 #21832 üzenetére
A béta teszterek ajándék tankja.
A tesztszerveren láthattad szerintem a boltban, az oroszoknál sima megvásárolható T5 prem tank. (és még mindig marhára zavar, hogy a többi T5 premium meddel ellentétben csak 480 HP-ja, 610 helyett, és ugyanúgy pénzért áruljak náluk, miközben semmi kiemelkedő tuljadonsága nincs, amire rá lehetne fogni a kevesebb HP-t)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nyunyu
félisten
válasz jozefgucci1 #21826 üzenetére
A papírforma gyorsan felborúl ha a 95% ra taksált csatát "Siemka " Hadúr követői vezetik és építő jeleggel nem tudnak beleszólni a végkifejletbe.
Lengyelek ertenek hozza.
Reggel volt hir a zsindexen, hogy most vettek egy tier1 francia roncsot az afganoktol.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Dobi 562 #21792 üzenetére
Nekem meg egy Sherman E4-be sikerult belebotlani.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Taragas
aktív tag
Ne is mond! Utolsó meccs így estére E-75el. Egy piros e-100 rimánkodik mellettem, hogy úr isten is-7, segítség, azt csak annyi kellet volna, hogy elinduljon, de egyedül én sem vagyok hülye lerohanni, mert tuti nem segített volna. Komolyan én többet próbálkoztam mint az, valamit is csinálni. Be volt fosva mint állat....
Végül győztek a bányánál, azt lerohantuk túlerővel az IS-7-et.....[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Ha fel is rakod az XVM-et akkor a kezdeti kíváncsiságod hamar átfordúl majd kezdeti hajtépésbe , hogy hogyan képesek oda eljutni ahol éppen vannak azaz Tier10 csatában .Némi rálátást adhat , hogy bizonyos csatától mit lehet várni vagy adott játékostól ,de ennyi . A papírforma gyorsan felborúl ha a 95% ra taksált csatát "Siemka " Hadúr követői vezetik és építő jeleggel nem tudnak beleszólni a végkifejletbe.
-
Fel
addikt
Mentem pár csatát A KV-4-gyel az elmúlt majd' két órában:
Elég érdekes kontraszt mutatkozik az eredmények között... Amelyekben sikerült győzni, ott mindig tier 8-asok voltak a topon, ami vereség lett, ott mindig tier 10..
Ebből két dolgot tudok levonni:
1. A KV-4 nem igazán elég ahhoz, hogy egy komolyabb csatába érdemben beleszóljon.
2. A legtöbb hülye tier 9-10 tankot hajt.. Egyszerűen elképesztő amit abban a három vesztes csatában láttam a kedves csapattársaktól (igazából az első döntetlen lett). A legutolsó, Himmelsdorf-os csata után, azt mondtam elég lesz mára ennyi. IS-4 megy fel a dombra...Eléggé ellene vagyok ennek az XVM modnak, de lehet, hogy mégis fel fogom rakni. Egyszerűen kíváncsi lettem..
-
myckey
veterán
válasz Vigneau #21811 üzenetére
Igen.ez nálam is megvan
hájvéj és száusz kősztadott irányba fordulva,leesik 10.15 FPS-re....sajnos.szóval még éppen el lehet arra botorkálni,ha a szükség úgy hozza,bár 99%-ban kerülöm.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Taragas
aktív tag
válasz Patrick76496 #21821 üzenetére
Ma legalább 5x pattantant 50 méterről az IS kupolájáról különböző meccseken a jgp2 12.8-asával. Komolyan ma egy IStől jobban vélek, mint egy T95től(kettő is kinyírtam ma, de egy is kupolát döntő pillanatban sose lő át). Amúgy egyre jobban megy a kicsikével. Kezdem megszokni ezt az ágyút. Valszeg csak nekem lehetett szokatlan. De így is van időnként 0 sebzés....
[ Szerkesztve ]
-
-
Patrick76496
őstag
Amúgy most tényleg durva nagy szopóág van. Akárhol lövöm az IS-t, pattintja a Type lövését, és a Superszar kupolájáról is pattogok vagy 0 dmg. Az mellékes, hogy 100 méterről mellé megy a lövés, engem pedi telibe lő 300+ méterről a 152-es SU.
-
Taragas
aktív tag
Volt nemrég egy csatám, 85%la indult. Mondom szokás szerint ne igyunk a medve bőrére. Ez 5 sec ig tartott, mert beírták, hogy Siema, meg witam. Onnantól tudtam, hogy nyerünk....
Amúgy ez a kép nagyon ütött. 12k game 340-es eff. Én szégyelleném magam....Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
grizlisandor
veterán
-
Bingisz
addikt
válasz Patrick76496 #21814 üzenetére
A crew legénységet jelent. Most csak az emberek fejlődtek gyorsabban.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Patrick76496
őstag
Nagy valószínűséggel igen, szerintem senki sem szerkeszti még azt is bele, ha már úgy is tudja, hogy lazán találsz a csapattársaid közt bármikor.
Más: Egyébként most nem 3x-os szorzók vannak?
"From October 27th at 07:30 CEST (05:30 GMT) until October 30th at 07:00 CEST (05:00 GMT)"
Mivel én sem ma (okt 29) sem tegnap (okt 28) nem láttam semmilyen 3x-et. Na szép. Már ezt is van pofájuk kispórolni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Patrick76496 #21810 üzenetére
Tényleg létezik ez a játékos??? OMG!
-
Vigneau
félisten
GTX 570-nél nem találkoztam ezzel, de HD 7950-en leesik a frame 100-ról 12-re ezen a pályán, ha elforgatom a tornyot a vízpart irányába. Ezek szerint valami programozási hiba lenne?
Látom, közben más is belefutott ebbe a gondba. Érdekes, hogy Full HD-ban maxon minden és két pálya kivételével az összes nagyon szépen szalad.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bingisz
addikt
válasz Patrick76496 #21808 üzenetére
Hogy is van?
Siema Kurwa!
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Patrick76496
őstag
Az ilyet miért nem tartják 100 kilóméteres távolságra a számítógéptől?
-
jozefgucci1
addikt
Lassan kezdem úgy érezni egy kihagyott délután után a topikot mintha képregényt olvasnék , de komolyan . Mert az még oké , hogy érdekes dolgokat bedobálunk néha vagy éppen egy csatát amire büszkék vagyunk de azért az írásos formát is jó lenne megőrizni . Persze ez az én véleményem , gyorsan offba is rakom.
Hogy ne csak hiábavalóan koptassam a billentyűmet , ma sikerült jó pár kört mennem a typ-al és a 10 csatából végig T8 csatába kerültem ahol lehetett szépen alkotni . Mintha valamit csiszoltak volna rajta vagy csak bebeszélem magamnak ?
-
vhw
addikt
válasz Dobi 562 #21792 üzenetére
A legutóbbi Gamescom-on osztogatta a WG, gift tankként, azt hiszem valami 2ezret osztottak szét (hogy most ezt csak úgy "ingyen" vagy valami vetélkedőn, tombolán, avagy valutáért azt nem tudom)
Volt pár belőlük itt-ott ebayen is, szép összegekért... Én is igen szerettem volna egy olyat...(ilyenkor sajnálom, hogy nincs itt nálunk tahófalván semmi ilyen banzáj... pedig milyeneket lehetne űzérkedni kódokkal )
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
mynames
senior tag
Na mára elég is volt...Ma átlagosan 10 lövésből 5 talál de 0 sérülés, 2-t elnyel a végtelen tér és a maradék 3 sebez is. Más napokon ezek az arányok: 2/0/8.
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest