Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Mi a lóf*szt csináljak akkor, ha adott egy zsír új VK3601 H és lejátszottam vele az első pár csatát. Az okés első 2-3 csata nyertük faszán ment minden. Azóta viszont... Körönként 2-5 k-ig viszi a pénzt... De folyton, csinálhatok bármit... T6-7-8-asok között az alap ágyúja szinte semmit nem ér (megvan még a rövid csövű, meg a koensich (vagy hogy írják ). Ma már 4 meccset játszottam vele mindegyiket simán buktuk... Volt már valaki ilyen helyzetbe? Már azon vagyok, hogy PzIV elő azt szabad tp-t összehalászom a toronyra meg az új ágyúra, de az kicsit sok idő lenne...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Napfénysüti #19286 üzenetére
Sajnos nem, pedig én a múlt heti csütörtök és péntekre vagyok nagyon kíváncsi, mert baromi sokat játszottam és egészen jól ment - hozzám képest. Csak pénteken lenyomtam 117-118 csatát.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz belaazallat #19284 üzenetére
A T29-ces nyerési arányom azt mutatja, hogy tudom befolyásolni a csata menetét akkor is, ha nem vagyok toptank. Nem vagyok pro, csak tudom használni a tankot, és a tank maga jó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
S.Copperpot
tag
válasz Flayer #19287 üzenetére
Szia!
Ez úgy működik, hogy az összes embernek 100% = az egész tank 100%. Ha pl. csak egy embernek 100% a álcázás skillje, és öten ülnek amúgy a tankban, akkor átlagolja, azaz az egész tankra vetítve az álcázás 20%-os (100/5). Ez a javítás és a tűzoltás skillnél is így működik. Erre a három skillre a Brothers in Arms (nem tudom mi a magyar neve) perk is hat, 5%-kal megnöveli az értéket (emberenként). Arra figyelni kell, hogy a BiA csak akkor hat, ha mindenkinek 100%-os a perkje!
Hasznos skillek és perkek (szerintem):
BiA - perk (mindenkinek)
Repair - skill (mindenkinek)
Mentor - skill (commander, minél több legényed van a tankban, annál többet hoz)
Sixth Sense - perk (commander, minden tankban hasznos)
Jack of All Trades - skill (commander, olyan tankoknál, amiknél sűrűn hullik a legénység)
Recon - skill (commander, sniper tankoknak)
Camo - skill (mindenki, scoutoknak)
Firefighting - skill (mindenki, gyúlékony tankokra)
Snap Shot - skill (gunner, olyan tankokra, amivel mozgásból tüzelsz, de minden forgótornyos tankra jó)
Designated Target - perk (gunner, artyknak)
Clutch Braking - skill (driver, lassan forduló tankokra)
Smooth Ride - skill (driver, olyan tankokra, amivel mozgásból tüzelsz)
Safe Stowage - perk (loader, a pukkanós ammorackes tankokra)
Controlled Impact - skill (driver, a rammolós tankokra, E50 rulez )
Situational Awareness - skill (rádiós, snipereknek, de minden tankban hasznos)
Signal Boosting - skill (rádiós, artynak és scoutnak)
...
Majdnem mindegyik tud hasznos lenni, de érdemes a legénységet úgy képezni, hogy az alkalmazkodjon a tank képességeihez.
Még egy dolog: én úgy szoktam képezni őket, hogy először felviszek egy skillt 100%-ra, majd egy következőt kb. 50%-ra (ez viszonylag gyorsan megvan), aztán 90%-ért beváltom egy 100%-os perkre meg az első skillt is visszateszem tizenegynéhány százalékon. Utána ugyanez: skill 100%-ig, köv. skill 50%-ra, aztán váltás perkre (amíg akarok perket a legénynek). Ennek az az értelme, hogy ha simán perket raknék, akkor abból semmilyen hasznom nem származik, amíg az 100%-on nem lesz. Így kis veszteség mellett folyamatosan van valami bónusza az embernek (1-2 skill vagy 1 perk és 1 skill mindig hat).
Pl.: egy Commander esetén: Mentor -> Repair (csere) -> BiA -> Mentor -> Repair (csere) -> Intuition (ekkor már két perk van, BiA és Intuition) -> Mentor, stb.
Itt egy részletes leírás.[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
jano_77
nagyúr
Alapból szerintem jobban megéri a 3napos 250 goldért. 2x3 nap=6nap=500gold
szerk: (#19207) Bingisz: inkább a nagy Shermanokat adják féláron - legalábbis az egyiket
Akkor legalább tudnám, hogy melyiket vegyem meg és nem kellene a buksim törni rajta[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Nem rossz ötlet.
(#19261) Zeratul: Esküszöm kipróbálom a KV-3-at gold ammo-val
#19264) Tüzi: soha nem szakaszozok és századozok, mert mivel van egy 4 éves kislányom, soha nem tudhatom, hogy mikor kell felugranom a gép elől. Így is sokszor van olyan, hogy csak 20-30 percem van egyhuzamban játszani.
(#19267) emre: 100 alatti csataszámból szerintem még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy csak meg kell tanulnod a T29 stílusában játszani, a 2 tank más játékstílust igényel. Ha ez megnyugtat, nekem is 45% körül volt a nyerési rátám T29-cel (150-200 csatával), mígnem elő nem vettem megint 1-2 hónapja, akkor pár nap alatt felhúztam 50% fölé. Mindez azért történhetett meg, mert közben megtanultam játszani az amerikai T29-T34 heavykkel. Mostanában szinte csak T29, T30 és T34-gyel játszok, annyira megszerettem ezeket.
Amúgy a legénység ugyanolyan fejlett?(#19272) kanyipicske: hát ezt nem mondanám. A T32-nek elég jó a páncélzata, a T29-nek egyáltalán nincs. Az ágyú ugyanaz, ezt aláírom, de simán használható az még tier 8-ban is.
(#19275) virkir: ez nyílván csak a jó játékosoknak kedvez, hiszen nekik nem kell goldot költeniük lőszerre, ha gold ammót szeretnének. A többieknek így is, úgy is pénzbe fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Timyyy
őstag
Miről maradtam le az elmúlt 3 hétben? Most pár hsz-t visszaolvasva annyit elkaptam hogy kreditért is adnak már goldammot?!?!
Mi van még ilyen? Nem akarok sok 1000 hsz-t áttekerniOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy véletlen két személynek is adtam álca tulajdonságot!
Ez ilyenkor hatványozódik vagy az egyiknek cseréljem le mindenképpen másra?
Egyébként melyik tulajdonságokat érdemes használni?!
Válaszokat előre is köszönöm!U.i.: KV-2 de szar tank jól befürödtem vele!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Patrick76496 #19285 üzenetére
Igen, én is néztem hogy megy újra.
De a napi lebontás még egyenlőre nem működik.Més que un club!
-
Patrick76496
őstag
Megint megy a PlanetWOT! Most néztem, befrissítette az összesített statisztikát, és írta a lap alján, hogy frissítve: 10.12. Gondolom kb egy óra múlva a tegnapi statisztika is megjön, mint ahogy szokott.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
belaazallat
addikt
Hali!
T29-cel szerintem középmezőnybe tesz bele, így hiába teljesítesz jól, nincs akkora befolyásod a csata kimenetelére, mint a Tier 8-as KT-val, amivel sokszor a lista első harmadába tesz be.
Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy minden vesztes csata után megnézed a csapat pontokat. Biztosra veszem, mindig Neked lesz a legtöbb XP-d csapaton belül.Ha költői volt a kérdés, akkor elnézést!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Taragas
aktív tag
Sràcok, lehetséges lenne e az, hogy valaki kisegítsen? Nincs olyan bank számlám, hogy mai fizetéssel meg is kapjam az aranyam, meg amúgy is utalni szoktam. Akartam utalni jövő héten, de jó lenne kihasznàlni a mostani akciót. Tehát ha valaki el tudja intézni, màr ha lehetséges, akkor azt örömmel venném! Előre is köszi a vàlaszokat!
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Tomi0703
addikt
válasz Plasticbomb #19255 üzenetére
Isten vagy, köszi!
-
myckey
veterán
én nem értem,hogy mi baja sokaknak a T32 ágyújával.....szerintem teljesen jó.amit akarok,azt kilövöm.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
virkir
veterán
Meg aki lelkesedik prémium lőszerért.
Ha jól tudom a HEAT és APCR lőszerek a játékban nem kapnak normalizációt tehát nem leszünk sokkal előrébb szvsz talán pár trollgun ami igazából profitálhat ezekből.
Az meg a másik fele, hogy baromi kevesen fogják ezeket az árakat kitermelni mert a sebzésért járó kredit az nem változik.
Az E-100 meg különösen nem fog jobban működni már próbáltam régebben is és mások is azt érezték, hogy nem lett igazán jobb vele.
De majd meglátjuk, jövő héten akár már jöhet is a teszt.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
diegho
nagyúr
válasz kanyipicske #19272 üzenetére
Minden tekintetben jobb nála.
-
mynames
senior tag
Találkoztam egy TURKK klán taggal ! Hozta a formájukat, nem is csinált semmit!
-
diegho
nagyúr
válasz Plasticbomb #19268 üzenetére
Pedig a T32 a legjobb tier8 heavy, ha tudod használni, nem véletlenül mennek a top csapatok minden pénzes versenyre T32-vel.
-
Plasticbomb
addikt
szép álmokat!
Öcsém most szenved a T32ővel. Szí vele mint a torkosborz, a 105össel is alig visz át valamit rendesen, sebzése is jóval alatta van az én is-3mamnak (főleg, mióta BL9et tettem rá végre).
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
emre
veterán
no lenne egy kérdésem, kérésem hogy kis off is legyen:
Valaki legyen szíves magyarázza meg nekem ezt a két statot anélkül, hogy megemlítené a WG-t és / vagy a szopófaktort. (tudom núb vagyok )
A T7-es T29-el nagyjából ugyanazt produkálom mint a T8-as KT-vel, és mégis 16% különbség van a két győzelmi arány között.
(megvan a T32 mehetek aludni )
mod:
Volt egy nagyon élvezetes kis type csatám, semmi extra, csak két másik mastecard warriorral legyaktuk a fél bandát.
replay[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
MODERÁTOR
Egy ismerősöm létrehozott egy magyar klánt.
Akit érdekelnek a részletek kérem privátban jelentkezzen.
Ha itt nem illik az ilyen fajta toborzás kérem moderáltassátok.20 éve a Prohardveren
-
veterán
én erre azt tudom mondani, hogy szakasz, meg század.
két emberrel már simán ki lehet osztani 3k dmg-t t9-ben, ami már nullszás, vagy inkább subficites.
nekem nincs prémem, amióta játszom talán összesen 2 hétig ha volt.
átmeneti kreditszorzós tankokból jól fenn tudom tartani magam, épp most vettem KT-t megint... főleg amióta radikálisan átgondoltam a játékstílusom, és 1000-1050effről felmásztam 1220-ra már (and counting), sokkal kevesebb csatám bukós pénzben. Sőt, ott tartok, hogy e75-el 10/7 "erősen" nyerős (átlag 5-20k) Tekintve, hogy az összes nyomi arty "ott a köcsög e75 öljük meg" felkiáltással kezdi a meccset, szerintem nem rossz.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Plasticbomb
addikt
válasz kanyipicske #19260 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
kanyipicske
tag
válasz Plasticbomb #19255 üzenetére
töltenél fel képet?
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
Dictator^
veterán
válasz Plasticbomb #19258 üzenetére
Egy igazi ne offolj hsz
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Chris0321
addikt
válasz Tomi0703 #19251 üzenetére
Használd a googlet. Beírod, hogy wot, skin és kiad ilyen oldalakat ahol keresgélhetsz.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Tomi0703 #19251 üzenetére
26helyről, kóreai orosz stb nyelven csiripelő jómadaraktól.....
Majd becsomagolom, s felrakom mediafire-re. de felelősséget nem vállalok..........................XD
Itt is van. Kicsomagolás a res_mods\0.8.0\ mappába
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Paul119 #19245 üzenetére
Hehe.
Lesz olyan prem tank ahol nem is lesz érdemes mást használni. Spershingnek 258 lesz a penje 170-ről. type 59-nek 175-ről 235. Dmaxnak is jót fog tenni., de még a szaros t-25 is jól jár.
Ehhh új, szép világ jő.Ja és a 3601 konisch ágyúja. Áhhhhhhhhhh
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Tomi0703
addikt
válasz Plasticbomb #19250 üzenetére
És azt, hogy, honnan lehet letölteni?
-
Plasticbomb
addikt
-
Tomi0703
addikt
Erre tudna valaki valamit?
-
diegho
nagyúr
KV-2 jelenleg is a kedvenc tankom a troll gun miatt, ha lesz bele gold ammo mondjuk 10k kreditért, hajjaj
-
Paul119
addikt
ezen jót röhögtem
bár ha jól bele gondolok lehet su 152be baromira nem éri majd meg a gold előző csatában a maradék 4 db mind szépen csilingelt 0 dmgel, meg pattantGyuri27: és majd jönnek az e100 userek hogy Fucking hacker mikor nem üt át a HEAT lőszerrel
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Gyuri27
félisten
[link] ilyen fcm-s kódot vett már valaki?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Atlantis
veterán
Érdekes elgondolás, de szerintem sokan nem adnak ki egyetlen találatért több ezer kreditet, ami mellé még ott lehetőség, hogy mellémegy, nemsebez, pattan, stb. . Ezzel olyan mínuszos körök kerekednek majd, hogy ihaj. Én biztos nem élek ezzel a lehetőséggel, így sincs elég tőkém.
A "fun" játékosok hamar kifogynak majd a kreditből, a diegho-hoz hasonló "átlagos" játékosok meg még jobban aratnak.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Paul119
addikt
Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-7.. hátha még jobban fog égni...
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Patrick76496
őstag
Ha ezt tényleg berakják, akkor csak gold ammo-val fogom használni a Churchill-t.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dryman
őstag
Mi a ßaszért nem lehet sms-ben aranyat venni....már 11 napja szivat ez a szar mopay....
írtam ügyfélszolgálatra, de ßasznak rá, még válaszolni sem méltatnak..... -
vhw
addikt
válasz diegho #19226 üzenetére
Hát ez érdekes lesz, van pár tank ami így ezután bizonyos kezekben elég durvák lesznek.
KV-2 + 152 -> 206mm pen + 700 dmg
VK28 + 105 -> 150mm pen + 350 dmg
E2 + 105 -> 150mm pen + 350 dmgGyakorlatilag az összes troll ágyú innentől BFG-vé válik (na már aki megengedheti, és tudja is használni)
ps: high tier artyk + gold ammo! Tessék felkötni a textilt
Ja és pár ágyú problémával küzdő premium tank is új szintre léphet, akik csak az élvezetérét játszanak nem farmolnak, érdekes lesz gold ammos Valentine-t vezetni, vagy Micromaust. KV5? IS6? SuperPershing? fognak meglepetést okozni a fun-playerek.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
nyunyu
félisten
válasz diegho #19226 üzenetére
JagdPanther top agyu:
AP: pen 150-250 dmg 240-400: 1030 credit
APCR: pen 183-305 dmg 240-400: 10 gold (=4000 credit)T29/T32 top agyu:
AP: pen 149-248 dmg 240-400: 1000 credit
APCR: pen 184-306 dmg 240-400 12 gold (=4800 credit)Ja, hulyenek is megeri.
Amugy az nem lenne hulyeseg, ha kiterjesztenek az 1 gold=400 creditet pl. a premium elofizetesre, 1 millio credit/honap siman kibirhato lenne.
Mar megint bilibe log a kezem.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Fel
addikt
válasz virkir #19224 üzenetére
Ez egész érdekesen hangzik:
"- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)" -- E-100 esetében 12x400 credit lenne egy HEAT... Bár lehet, hogy a "normális" páncélátütést figyelembe véve, még 4800 kreditért is best buy..
És ez vajon mit takarhat:
"Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-7 (changed to historical)
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom"? -
diegho
nagyúr
válasz Tomi0703 #19225 üzenetére
Hopp nem neked akartam.
Szóval ez most komoly? Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
Lehet kerditért prémium lőszert venni?????????????? Végre lesz mire költenem a 73.5 millió kreditemet.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Valaki linkelne nekem egy weak spot skin modot? + elmagyarázná, hogy mit hova kell majd másolni stb... ?
-
virkir
veterán
Ha még nem látta volna valaki. Változások a 0.8.1-ben.
So in the Sea server, 8.1 testing ground threads have been started eariler so to say, so i decide to compile some of the notes for you guys to see.
http://forum.worldof...81-patch-notes/
Changelog for WoT 8.0 to 8.1
Content:
- Added base British Tech Tree: medium tanks branch with FV4202 as Tier 10 and heavy tanks with FV215 as Tier 10 tank. IMPORTANT! Please, take in count, that economical, research, and characteristics balance of British vehicles is not yet ready and will be changed
- Following Premium vehicles were added to in-game store: Tier 7 Soviet TD SU-122-44, Tier 7 German MT Panther M-10, Tier 6 German MT PzIV Schmalturm
- Following maps were reworked and optimized for new render graphics: Province, El-Halluf, Dragon Ridge, Abbey
- ‘Dragon Ridge’ map re-introduced to random battles
- ‘Prohorovka’ Assault map removed
- ‘Insufficient credits’ status added to the module hint
Game Mechanics:
- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
- Added possibility for a platoon creator to exclude game modes for the platoon – this means that platoon will enter only game modes, which are selected in platoon creator options
- Added Object 263 to the description of the ‘Sinai Lion’
- For majority of tanks systemized and readjusted speed of tank burning (minor corrections)
- Chat messages returned to replays
- Upon entering XP exchange window on elite vehicle, which has not all modules researched (due to addition/change of vehicles within update), exchange XP unchecked for it, but vehicle will still be in the list.
Technical Optimization:
- Some objects on several maps were optimized for new render
- Optimized drawing speed of some small objects
- Fixed the productivity slump for several hardware configurations
Fixes:
- Fixed rare issue, which caused player be balanced into game modes he previously excluded
- Fixed a wrong possibility rate to be balanced in a game mode, if one of game modes is excluded (for example, this caused player be balanced to often to ‘Encouter’ game, if ‘Assault’ if excluded)
- Fixed the bug, which caused throwing tank out after it drove inside a bunker
- Fixed the errors in placing of objects and lighting on maps Ruinberg, Widepark, El-Halluf and Himmelsdorf
- Removed tank ‘shadow’ from the hangar for cases, when the vehicle is still in battle
- Removed gap between tank and surface in standard hangar
- Fixed mistakes in models of following vehicles: Pz IV Schmalturm, SU-122-54, Super Pershing, VK 3002 DB, VK 3001H
- Fixed mistakes in display of camouflage patters on SU-100-M1
- Fixed incorrect display of emblems and inscriptions on following vehicles: AMX 13F3AM, D2, SU-122-54, Tetrarch, VK3601H
- Fixed the display of SPG schematics in status window during the battle (previously tanks were displayed instead of SPG
- Fixed the display of SU-122-54 turret armoring
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-7 (changed to historical)
- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom
- Fixed water display artifacts with enabled antialiasing
- Fixed the incorrect re-initialization of dynamic shadows after switching over to the game using Alt+Tab
- Fixed the display of suspension tracks while in air
- Fixed the display of grass in Sniper Mode with this option disabled
- Fixed rare incorrect interaction between water and fog
- Fixed many small interface errors of after battle statistics window
- Fixed error of replaying the base capture sound during replay pause
- Fixed the rare error with stop of replay reproduction after rewinding
- Fixed the incorrect work of minimap in Clan Wars battles (with Fog of War enabled)
- Fixed the impossibility to reconnect to Clan Wars battle, if replays are enabled
- Fixed the memory leak upon radial menu opening
- Fixed the update of tank icons in nation tree in research menu
- Fixed the incorrect status for researched modules on vehicles that has not been yet researched
- Fixed the intersection of ammo rack blow-up icon with damage numbers
- Fixed the incorrect sound for hitting the stone surface
- Fixed the call of battle menu only after second pressing of ‘Esc’ button
- Fixed rare bug with unavailability of mouse cursor in battle menu window
- Fixed some small errors in ‘Exterior’ menu window
- Fixed some grammar errors in German inscriptions
- Fixed the receive of a daily suspension, if account was online for more than 25 hours
- Removed possibility to retrain crew to ‘Observer’ tank
- Fixed incorrect display of penetration mark after ricochet
- Fixed the impossibility to make a screenshot with active battle chat
- Fixed the display of 3 types of shells in Hangar for tanks, which have only 2 types of ammunition
Have fun.
List of changes which you should take note:
1)IMPORTANT! Please, take in count, that economical, research, and characteristics balance of British vehicles is not yet ready and will be changed
2)Following maps were reworked and optimized for new render graphics: Province, El-Halluf, Dragon Ridge, Abbey
3) Prohorovka’ Assault map removed
4)purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)
5)platoon creator to exclude game modes for the platoon"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz gy-daniel #19218 üzenetére
Konkrétan mire lennél kíváncsi?
Mert nem nagyon történik semmi, a csövek leginkább csak optikai elemek, "átúsznak" a házakon,sziklákon és más tankokon is. És működnek is, tehát tudod lőni ugyanúgy az ellenséges tankokat.Arra nem árt figyelni, hogy a játék valami lehetetlen okból kifolyólag felemeli a csövet külső nézetben, ha túl közel kerülsz valami objektumhoz; közelharcban lövöldözhettek el egymás felett emiatt, sniper nézetbe váltva nem emelgeti a csövet.
(Volt erről szó, hogy ezt javítják de eddig nem igazán tűnt fel.)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
gy-daniel
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi történik olyankor, ha a tank csöve beleér az ellenfélbe, és úgy lövöm? Párszor már előfordult, de eddig max azért csináltam, hogy ne tudjon célozni az ellen, én meg úgyis átlövöm a kv1-s nagy ágyújával. (Egyébként Holidmar néven vagyok fent, ha vki szakaszozni keres embert tier 6 környékén.)
-
Paul119
addikt
-
mynames
senior tag
Jártatok már úgy, hogy egyszercsak odarakta az ellenséges tankot a gép az orrotok elé? Láttam , hogy kerül egy sziklát, vártam , hogy felbukkanjon, majd egyszercsak ott volt előttem !!! Ez , hogy a francba lehet?
[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
Playspan user adatbázisát felnyomták. Akinek ugyanaz a kontakt mail címe Playspan és WoT accja között az cserélje le a jelszavát. Vagy az olyan üldözési mániában szenvedők mint én.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Dr_Syrex
senior tag
Még nem döntöttem el a felhasználást, lehet hogy 1 hónap lesz. Viszont nem sok szabad hétvégém lesz mostanség, így okosan kell beosztanom az időmet.
@emerico2004
Dobj egy pm-et, ha érdekel a dolog. Még 3 db maradt a srácnak belőle, szóval nem biztos, hogy holnapra még lesz belőle (hacsak nincs neki még pár darab a fiók mélyén de az már lutri).
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
mynames
senior tag
válasz Cooper911 #19150 üzenetére
Sluggerben nyomtak le kb. 600 kört, és azóta az M18-ban is kb annyit. Az M18 igazán 7.0- és 7.3 közt volt jó (nem is tudom volt-e már 7.0-ban...) A 7.4-ben nerfelték, most a 8.0-ban pedig még vacakabb lett...
Jó a nagy cső de 24 (v. 25 skuló) kicsit kevés. Jártam már úgy, hogy elfogyott és még nem volt vége a körnek. -
vhw
addikt
válasz Veatta #19202 üzenetére
Igaz, benne van a leírásban a találati arány is.
Az angolban is először az arány van, és ha az is megegyezik jön a potenciális dmg, és csak a végén az xp... Bár itt egymásra épülően írta ezeket, de lehet a játék mégse így számol... talán azt veszi figyelembe ki "visz" többet a feltételek közül...
De csak kíváncsiságból is meg lehetne ereszteni egy üzit a supportnak, hogy most mivan?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
myckey
veterán
Viking meg Ollé szépen felkészítenek lelkiekben
egyébként meg álljon meg a levegő WG-ékben...még mindig sehol a 200 gódom.pedig akkor hétvégén bepróbálkoznék ilyen három naposra
bár lehet többet ér,ha megtartom leszerelésre"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest